![]() |
Cytuj:
|
@Ban
Co do bana to mozna komus fundnac jesli ma np: link do tego w swoim Commencie, badz jak kieyds bylo w personal information "website" i wtedy sie reportowalo za link connected with illegal tibia tools :) @Co-mbo Czy ty tylko umiesz prosic ludzi zeby przyjechali na ustawke? Zalosny jestes wykaz troche intelektu, jesli go masz, wierze w Ciebei :) |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@ pk team
Gratuluje wam zebrania teamu, poza tym niczego soba nie reprezentujecie. Nie widze zadnego problemu w zabiciu kogos w tak wieloosobowej ekipie. Wystarczy spamowac sd i kazdy kto sie nawinie raczej nie ma szans na ucieczke. @ Vic Nie wiem czy Ci gratulowac czy wspolczuc. Gratuluje Ci, ze ledwo zaliczyles szkole a wspolczuje Ci, ze tak ją zawaliles by zrobic tego 160 sorca, ktory staje sie niczym. |
Cytuj:
Oni nawet combo wyliczyć nie muszą...styka, że są w party i lider załatwia sam całą sprawe :P @Vacek Paulina dziękuje ;) |
@All
Jeżeli uważacie ze łatwo jest zabić kogoś w takim team to sprobujcie nad nimi zapanować, Zabijcie kogoś a potem zacznijcie sie podniecać bo jezeli bysmy dostali hi lev chary to nadeszly by nowe czasy dla Morgany i nie mowie ze w cale nie gorsze. Nie ma sie czym podniecac ze zabiliśmy w tyle osób i sie wcale tym nie podniecamy my tylko chcemy miec z tego zabawę. Sorko was cieszy Expenie to nas cieszy zabijanie. I proszę juz skończcie sie jarć tym ze byście nap***dolili ziomków z mojego team bo niekotnych to naprawdę można poskładać w parę sek. Lecz nie stety wszystko zalezy od Lidera ;) |
Najgorzej zalosni sa ludzie, ktorzy nie widzieli ani filmiku, ani nie byli przy zadnej naszej akcji, a pierdola o bocie, a na polowe z was wystarczylo by zwykle nacisniecie hotkeya , nawet bez ventrilo/teamspeaka.
|
To wytlumacz mi jak to sie dzieje, ze wlasnych czlonkow zabiajcie :p Takich z ponad 1k HP, zeby nie bylo ze jedna osoba wcisnela SD:P
|
Cytuj:
@Itawi Bardzo ciekawa uwaga :P |
Cytuj:
Bey. |
@HardClan
Cytuj:
Cytuj:
@Raditz Saiya-jin Cytuj:
Live is Hard. |
@prawie all
ż@L ;| Cytuj:
P.S. tak chcialem sie pochwalic i dowartościować, przepraszam EDIT Co-mbo banned HURAAAA ^^ |
Dziś się przekonałem, że w gildii [guild]Kara[/guild] są największe nooby, thiefy itp~ na tym servie.
Lotowałem sobie spokojnie na zamku przy ab, gdy nagle przybiegł 17:42 Siampek Pampek [33]: Utani Hur Więc wziąłem swój loot i zacząłem iść w strone wyjścia, lecz on (nie bede opisywał szczegółów) mi owego loota zajebał. #Kara Żal. Nie mam nic więcej do powiedzenia bo i tak na to sracie pewnie. |
LOL Bo to nie jest normalna gildia tylko PK guild, oni sie tym (Pk, stealing, etc.) trudnia :P
|
No Kara pokazala jak sie pekuje to teraz kradnie. Kiedy filmiki beda ?;>
|
Wstyd :( Psuć sobie reputację dla paruset gp?
|
No cóż ... na wojnie wszystkie chwyty dozwolone, a oni gorszej reputacji już nie zdobędą. Dla nich liczy się każdy manas i sd'ek za darmo ;)
|
Cytuj:
|
Hmmm ... no to jak jest teraz z wojną? Jest nadal czy juz koniec? I kto na kogo bo wszyscy sie porozdzielali ... :confused:
|
Gildia Russela vs. Gildia Sliccery'ego. Nizahe najprawdopodobniej trzyma z Russelem.
|
WYdaje mi sie ze Russel i SLic~ to rl ... :]
|
Cytuj:
|
Jun 18 2007, 21:27:05 CEST Killed at Level 156 by Esde'aren
and by Millz Kopengas nie próżnuje :evul: Co do tego co napisałeś ,,Gildia Russela vs. Gildia Sliccery'ego. Nizahe najprawdopodobniej trzyma z Russelem." to luknij se jaka jest gildia Sliccerego ... a jaka Russela ... i wyciągnij wnioski ... |
Cytuj:
|
Senoth
Jun 18 2007, 21:51:32 CEST Killed at Level 100 by Fredi Duron and by Tango Vila Sliccery Jun 18 2007, 23:03:19 CEST Killed at Level 154 by Victeron and by Siera Nevada ~Kara nie próżnuje 8o |
Rolwgordzik zmieni chyba ownera ;]
http://www.allegro.pl/item207435603_...n_morgana.html Podał że ma prawie 89. W rankingu jest na 41 miejscu i ma 88 skill dista. BTW widzę, że nowy owner Senoth'a będzie musiał szykować kasę na następną postać :confused: |
Poraz kolejny na Morganie wybiła godzina zero :evul:
18 czerwiec tą date sliccery zapamięta na długo. Niebawem Zamieścimy Screany KARA & KOPENGAS |
co to są Screany? :o
nom ja się ze strachu aż posrałem gdy wybiła godzina zero ;( jak Kopenhagas mnie nie ubili to Kara może mi skoczyć :P |
Cytuj:
|
Cytuj:
Musimy cos sprostowac :D Po pierwsze Kopengas biło cie w Venore a nie w jakims Thais czy Carlin, po drugie walili cie z samych wanndow :baby: po trzeciez odpuscili sobie jak Kiness~ była w trapie:D Wiec nie masz sie czym szczycic :cup: |
Cytuj:
|
Cytuj:
Rol~ napisal (tu cytat) " Witam. Mam do sprzedania 81 paladyna z prawie 89 distansem na świecie Morgana." @Hmm, dziwne czemu sie nie pochwalil hackiem O.o' |
Name: Baggis on Morgana
Sex: male Profession: Elite Knight Level: 120 Jun 20 2007, 21:32:26 CEST Killed at Level 121 by Rax Fax and by Mell Fearless #ss http://img61.imageshack.us/img61/335...llingmere0.jpg |
Czytając ten temat żal mi sie zrobiło all osób które popadały ale jeszcze bardziej żal mi sie zrobili "Kary" , przecież te "wspaniałe" osoby nigdy nie wychodzą z formy a może jednak ?? Dajmy na przykład prawie wszystkich członków kary licząc od góry do dołu wszyscy popadali po kilkanaście razy ,
Kolejnym przykładem wspaniałego leadera jest EXPLOMEN , który liże dupę ludzią z Kopengas ... i szpanuje że jak coś im nie wyjdzie tekstem "Zapraszam do Stalowej Woli" tym samym można odpowiedzieć mu "Zapraszam na Majorke" Używając tibiabot ng ( Albo Black Proxy ) Trzeba uważać na jej skutki a nie zabijać swoich ludzi ... wszyscy z Kary co mówią że siedzą na Tsie i wszyscy mówią hip hOp Huraa !! I jest combo sd są kompletnymi pół debilami i zmutowanymi owcami .. Mówicie że te chary dla was nic nie znaczą ?? Jak nie ? Przecież nimi gracie i staracie się o każde sd , gp jak już wspomniał jakiś z użytkowników jak ladnie go "okradliście"" Your Asilvado Myślicie że wywołacie strach i postrach wśród morgany lecz to nie prawda jestescie za ciency wystarczy żeby zebrało się 10 h-lvli używajać ng i byscie popadali dziesiątki razy .. Ale dlaczego tak się nie stało ? Dlaczego Russel , Sliccery i inni nie połączą sie ze sobą i zwalcza robactwo ? Tego dowiecie się w następnym odcinku Pewnie niektóre osoby będą się czepiały każdego mojego źle napisanego słowa , Bardzo proszę .. ^^ Your Asilvado |
Cytuj:
|
Cytuj:
[CHAR]Torpedo de'fire[/CHAR][CHAR]Senoth[/CHAR] popatrz na nich.... |
Cytuj:
i tak cie ciulo dedniemy pamietaj qurwa |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:55. |