Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Morgana (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=188)
-   -   Avis vs Royal Navy (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=129056)

Co-mbo 16-06-2007 18:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jaz' (Post 1489781)
W Tibii nic Ci raczej nie zrobie, ale w rl.. :)
Twój post w pełni odzwierciedla Twój IQ, kto miał kilka (nie wiem dokladnie ile) zagrożeń w szkole tego roku :>? Na pewno nie ja.
Pozdrawiam :D

Taki jestes kozaczek w Rl chesz sie ustawic to proszę bardzo Stalowa Wola zaprasza WIESNIAKU.

Abor 16-06-2007 19:17

@Ban
Co do bana to mozna komus fundnac jesli ma np: link do tego w swoim Commencie, badz jak kieyds bylo w personal information "website" i wtedy sie reportowalo za link connected with illegal tibia tools :)

@Co-mbo
Czy ty tylko umiesz prosic ludzi zeby przyjechali na ustawke? Zalosny jestes wykaz troche intelektu, jesli go masz, wierze w Ciebei :)

Vacek 16-06-2007 19:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Abor (Post 1489889)
@Ban
kieyds bylo w personal information "website" i wtedy sie reportowalo za link connected with illegal tibia tools :)

"Ale to już było i nie wróci więcej..." :D:D:D

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Abor (Post 1489889)
@Co-mbo
Czy ty tylko umiesz prosic ludzi zeby przyjechali na ustawke? Zalosny jestes wykaz troche intelektu, jesli go masz, wierze w Ciebei

Dokładnie.:)

Gothican 16-06-2007 19:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vacek (Post 1489787)
Ile Ty masz lat? 13?

widac ze sie dowartosciowywujesz grajac w tibie ...

Vacek 16-06-2007 19:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gothican (Post 1489900)
widac ze sie dowartosciowywujesz grajac w tibie ...

Nom <10 znaków>

Fureyka 16-06-2007 19:55

@ pk team

Gratuluje wam zebrania teamu, poza tym niczego soba nie reprezentujecie. Nie widze zadnego problemu w zabiciu kogos w tak wieloosobowej ekipie. Wystarczy spamowac sd i kazdy kto sie nawinie raczej nie ma szans na ucieczke.

@ Vic
Nie wiem czy Ci gratulowac czy wspolczuc. Gratuluje Ci, ze ledwo zaliczyles szkole a wspolczuje Ci, ze tak ją zawaliles by zrobic tego 160 sorca, ktory staje sie niczym.

HardClan 16-06-2007 21:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Fureyka (Post 1489979)
@ pk team

Gratuluje wam zebrania teamu, poza tym niczego soba nie reprezentujecie. Nie widze zadnego problemu w zabiciu kogos w tak wieloosobowej ekipie. Wystarczy spamowac sd i kazdy kto sie nawinie raczej nie ma szans na ucieczke.

@ Vic
Nie wiem czy Ci gratulowac czy wspolczuc. Gratuluje Ci, ze ledwo zaliczyles szkole a wspolczuje Ci, ze tak ją zawaliles by zrobic tego 160 sorca, ktory staje sie niczym.

Oni nawet combo wyliczyć nie muszą...styka, że są w party i lider załatwia sam całą sprawe :P

@Vacek
Paulina dziękuje ;)

Co-mbo 16-06-2007 21:42

@All
Jeżeli uważacie ze łatwo jest zabić kogoś w takim team to sprobujcie nad nimi zapanować, Zabijcie kogoś a potem zacznijcie sie podniecać bo jezeli bysmy dostali hi lev chary to nadeszly by nowe czasy dla Morgany i nie mowie ze w cale nie gorsze. Nie ma sie czym podniecac ze zabiliśmy w tyle osób i sie wcale tym nie podniecamy my tylko chcemy miec z tego zabawę. Sorko was cieszy Expenie to nas cieszy zabijanie. I proszę juz skończcie sie jarć tym ze byście nap***dolili ziomków z mojego team bo niekotnych to naprawdę można poskładać w parę sek. Lecz nie stety wszystko zalezy od Lidera ;)

Fredistw 16-06-2007 22:41

Najgorzej zalosni sa ludzie, ktorzy nie widzieli ani filmiku, ani nie byli przy zadnej naszej akcji, a pierdola o bocie, a na polowe z was wystarczylo by zwykle nacisniecie hotkeya , nawet bez ventrilo/teamspeaka.

Itawi 16-06-2007 22:57

To wytlumacz mi jak to sie dzieje, ze wlasnych czlonkow zabiajcie :p Takich z ponad 1k HP, zeby nie bylo ze jedna osoba wcisnela SD:P

HardClan 16-06-2007 23:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Co-mbo (Post 1490184)
@All
Jeżeli uważacie ze łatwo jest zabić kogoś w takim team to sprobujcie nad nimi zapanować, Zabijcie kogoś a potem zacznijcie sie podniecać bo jezeli bysmy dostali hi lev chary to nadeszly by nowe czasy dla Morgany i nie mowie ze w cale nie gorsze. Nie ma sie czym podniecac ze zabiliśmy w tyle osób i sie wcale tym nie podniecamy my tylko chcemy miec z tego zabawę. Sorko was cieszy Expenie to nas cieszy zabijanie. I proszę juz skończcie sie jarć tym ze byście nap***dolili ziomków z mojego team bo niekotnych to naprawdę można poskładać w parę sek. Lecz nie stety wszystko zalezy od Lidera ;)

Wiesz...gdyby to była dla Was tylko zabawa takie zabijanie...to byś nie latał z tekstami w stylu 'wyskocz na rl to Cię zniszczę'... to świadczy o dość wysokim uzależnieniu...kiedy mieszasz sobie rl z grą ;)

@Itawi
Bardzo ciekawa uwaga :P

Raditz Saiya-jin 17-06-2007 00:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wujo_Juzio (Post 1488884)
Raditz, ty napewno wychodzisz na każdy duel, z kazuyą za plecami hahaha, sram na te śmieszne duele, nara frajerzy :*

Wpisz sobie nick swojej postaci do profilu to pogadamy.

Bey.

Co-mbo 17-06-2007 00:55

@HardClan
Cytuj:

Wiesz...gdyby to była dla Was tylko zabawa takie zabijanie...to byś nie latał z tekstami w stylu 'wyskocz na rl to Cię zniszczę'... to świadczy o dość wysokim uzależnieniu...kiedy mieszasz sobie rl z grą
wogule wiesz do czego to napisałem? 8o Chyba się dowartościowujesz pisząc takie posty :<

Cytuj:

Jaz'
W Tibii nic Ci raczej nie zrobie, ale w rl..
Twój post w pełni odzwierciedla Twój IQ, kto miał kilka (nie wiem dokladnie ile) zagrożeń w szkole tego roku :>? Na pewno nie ja.
Pozdrawiam
Raczej to Jaz' jest uzależniony i bardzo przezywa tę gre. Skoro jest taki fighter to proszę ja sie mogę z nim ustawić w rl... Niech sobie nie myśli jakiś wsiok ze tu będzie ludzi straszyć, bo cięzko jest mu zabić Victerona.

@Raditz Saiya-jin
Cytuj:

Wpisz sobie nick swojej postaci do profilu to pogadamy.

Bey.
Jego nick to Sada Mufassa, dajcie sobie juz spokuj :baby:

Live is Hard.

Delarev 17-06-2007 01:12

@prawie all
ż@L ;|

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Co-mbo
Shopithia
Jun 16 2007, 16:38:58 CEST Killed at Level 151 by Millz and by Vilde Granke

Forlond
Jun 16 2007, 16:40:11 CEST Killed at Level 122 by Chaehmehm and by Esde'aren

Silver'Soth
Jun 16 2007, 16:55:53 CEST Killed at Level 107 by Nexio-Nerin and by Vilde Granke

Kinessia
Jun 16 2007, 17:07:30 CEST Killed at Level 90 by Kunskaps Pelle and by Nexio-Nerin

~Kopengas

dzisiaj Kopenhagas ladna wycinke w Thais zajebali...akurat mialem isc z kumplem na pking ale cos nie pyklo:P zwlaszcza jak mnie w drodze powrotnej z banku dupneli bo zauwazyli ze w bohach biegam :P ale dalem rade ^^ 2 minuty 8-osobowego trapa i spam exury gran & vity:P ponad 2 bp mf poszly az w koncu sami mnie puscili i sie przezucili na kogos innego :P

P.S. tak chcialem sie pochwalic i dowartościować, przepraszam

EDIT
Co-mbo banned HURAAAA ^^

Jaz' 18-06-2007 18:51

Dziś się przekonałem, że w gildii [guild]Kara[/guild] są największe nooby, thiefy itp~ na tym servie.
Lotowałem sobie spokojnie na zamku przy ab, gdy nagle przybiegł
17:42 Siampek Pampek [33]: Utani Hur
Więc wziąłem swój loot i zacząłem iść w strone wyjścia, lecz on (nie bede opisywał szczegółów) mi owego loota zajebał.

#Kara

Żal. Nie mam nic więcej do powiedzenia bo i tak na to sracie pewnie.

Itawi 18-06-2007 20:09

LOL Bo to nie jest normalna gildia tylko PK guild, oni sie tym (Pk, stealing, etc.) trudnia :P

Poxilina 18-06-2007 20:11

No Kara pokazala jak sie pekuje to teraz kradnie. Kiedy filmiki beda ?;>

Raditz Saiya-jin 18-06-2007 20:37

Wstyd :( Psuć sobie reputację dla paruset gp?

OWRZ 18-06-2007 21:44

No cóż ... na wojnie wszystkie chwyty dozwolone, a oni gorszej reputacji już nie zdobędą. Dla nich liczy się każdy manas i sd'ek za darmo ;)

Jaz' 18-06-2007 21:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Raditz Saiya-jin (Post 1494385)
Wstyd :( Psuć sobie reputację dla paruset gp?

Czy takich kilkuset to nie wiem :P Loot ważył coś koło 5k oz. No trudno, może się przerzucę na kopalnie :s

OWRZ 18-06-2007 22:20

Hmmm ... no to jak jest teraz z wojną? Jest nadal czy juz koniec? I kto na kogo bo wszyscy sie porozdzielali ... :confused:

Jaz' 18-06-2007 22:29

Gildia Russela vs. Gildia Sliccery'ego. Nizahe najprawdopodobniej trzyma z Russelem.

Spai 18-06-2007 22:31

WYdaje mi sie ze Russel i SLic~ to rl ... :]

Jaz' 18-06-2007 22:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Spai (Post 1494684)
WYdaje mi sie ze Russel i SLic~ to rl ... :]

No i co z tego?xd

OWRZ 18-06-2007 22:43

Jun 18 2007, 21:27:05 CEST Killed at Level 156 by Esde'aren
and by Millz
Kopengas nie próżnuje :evul:

Co do tego co napisałeś ,,Gildia Russela vs. Gildia Sliccery'ego. Nizahe najprawdopodobniej trzyma z Russelem." to luknij se jaka jest gildia Sliccerego ... a jaka Russela ... i wyciągnij wnioski ...

Jaz' 18-06-2007 22:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez OWRZ (Post 1494727)
Jun 18 2007, 21:27:05 CEST Killed at Level 156 by Esde'aren
and by Millz
Kopengas nie próżnuje :evul:

Co do tego co napisałeś ,,Gildia Russela vs. Gildia Sliccery'ego. Nizahe najprawdopodobniej trzyma z Russelem." to luknij se jaka jest gildia Sliccerego ... a jaka Russela ... i wyciągnij wnioski ...

:P Nie zauwazyłem, że się rozpadła. Wcześniej stare rn bylo ze sliccerym.

MatiStw 19-06-2007 01:02

Senoth
Jun 18 2007, 21:51:32 CEST Killed at Level 100 by Fredi Duron and by Tango Vila

Sliccery

Jun 18 2007, 23:03:19 CEST Killed at Level 154 by Victeron and by Siera Nevada

~Kara nie próżnuje 8o

Samotny i Smutny 19-06-2007 01:10

Rolwgordzik zmieni chyba ownera ;]

http://www.allegro.pl/item207435603_...n_morgana.html

Podał że ma prawie 89. W rankingu jest na 41 miejscu i ma 88 skill dista.

BTW widzę, że nowy owner Senoth'a będzie musiał szykować kasę na następną postać :confused:

MeluStw 19-06-2007 01:29

Poraz kolejny na Morganie wybiła godzina zero :evul:
18 czerwiec tą date sliccery zapamięta na długo.
Niebawem Zamieścimy Screany

KARA & KOPENGAS

Delarev 19-06-2007 14:51

co to są Screany? :o

nom ja się ze strachu aż posrałem gdy wybiła godzina zero ;( jak Kopenhagas mnie nie ubili to Kara może mi skoczyć :P

Raditz Saiya-jin 19-06-2007 15:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Delarev (Post 1495755)

nom ja się ze strachu aż posrałem gdy wybiła godzina zero ;( jak Kopenhagas mnie nie ubili to Kara może mi skoczyć :P

Wow, ale jesteś kozak! Dasz mi wpada na twojego 30 druida PLX?

MatiStw 19-06-2007 15:24

Cytuj:

Musimy cos sprostowac :D Po pierwsze Kopengas biło cie w Venore a nie w jakims Thais czy Carlin, po drugie walili cie z samych wanndow :baby: po trzeciez odpuscili sobie jak Kiness~ była w trapie:D Wiec nie masz sie czym szczycic :cup:

MarcinStw 19-06-2007 20:29

Cytuj:

yyy.. A co to za gildia Kopenhagas ?

Feyzzy 19-06-2007 20:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Samotny i Smutny (Post 1495055)
Rolwgordzik zmieni chyba ownera ;]

http://www.allegro.pl/item207435603_...n_morgana.html

Podał że ma prawie 89. W rankingu jest na 41 miejscu i ma 88 skill dista.

BTW widzę, że nowy owner Senoth'a będzie musiał szykować kasę na następną postać :confused:

@ Samotny i Smutny
Rol~ napisal (tu cytat) " Witam. Mam do sprzedania 81 paladyna z prawie 89 distansem na świecie Morgana."

@Hmm, dziwne czemu sie nie pochwalil hackiem O.o'

Jaz' 20-06-2007 23:06

Name: Baggis on Morgana
Sex: male
Profession: Elite Knight
Level: 120

Jun 20 2007, 21:32:26 CEST Killed at Level 121 by Rax Fax
and by Mell Fearless

#ss
http://img61.imageshack.us/img61/335...llingmere0.jpg

Vidmo 02-07-2007 16:39

Czytając ten temat żal mi sie zrobiło all osób które popadały ale jeszcze bardziej żal mi sie zrobili "Kary" , przecież te "wspaniałe" osoby nigdy nie wychodzą z formy a może jednak ?? Dajmy na przykład prawie wszystkich członków kary licząc od góry do dołu wszyscy popadali po kilkanaście razy ,

Kolejnym przykładem wspaniałego leadera jest EXPLOMEN , który liże dupę ludzią z Kopengas ... i szpanuje że jak coś im nie wyjdzie tekstem "Zapraszam do Stalowej Woli" tym samym można odpowiedzieć mu "Zapraszam na Majorke"

Używając tibiabot ng ( Albo Black Proxy ) Trzeba uważać na jej skutki a nie zabijać swoich ludzi ... wszyscy z Kary co mówią że siedzą na Tsie i wszyscy mówią hip hOp Huraa !! I jest combo sd są kompletnymi pół debilami i zmutowanymi owcami ..

Mówicie że te chary dla was nic nie znaczą ?? Jak nie ? Przecież nimi gracie i staracie się o każde sd , gp jak już wspomniał jakiś z użytkowników jak ladnie go "okradliście""

Your Asilvado

Myślicie że wywołacie strach i postrach wśród morgany lecz to nie prawda jestescie za ciency wystarczy żeby zebrało się 10 h-lvli używajać ng i byscie popadali dziesiątki razy .. Ale dlaczego tak się nie stało ? Dlaczego Russel , Sliccery i inni nie połączą sie ze sobą i zwalcza robactwo ? Tego dowiecie się w następnym odcinku

Pewnie niektóre osoby będą się czepiały każdego mojego źle napisanego słowa , Bardzo proszę .. ^^

Your Asilvado

Rolwgordzik 04-07-2007 03:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Switek_Niszczyciel (Post 1454406)
tak to jest byc szpiegiem...

..............

Protoss 04-07-2007 13:12

Cytuj:

To ze Kopengas cie nieubilo to znaczy ze Kara tego zrobic niemoze??

[CHAR]Torpedo de'fire[/CHAR][CHAR]Senoth[/CHAR] popatrz na nich....

U_r_i_z_a 05-07-2007 01:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rolwgordzik (Post 1529763)
Szpieg to twój stary, noobie

Pan czeslaw to noob i szpieg przez niego wara przegralismy nie ufajcvie mu
i tak cie ciulo dedniemy pamietaj qurwa

Rolwgordzik 09-07-2007 01:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez U_r_i_z_a (Post 1531528)
Pan czeslaw to noob i szpieg przez niego wara przegralismy nie ufajcvie mu
i tak cie ciulo dedniemy pamietaj qurwa

Mozesz mi possać ; ))

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:55.