![]() |
Cytuj:
po 2. Zal mi pawlow i kików co wszedzie widza zdrajców sprzedawaczy ip, pawel tez pro player nie jestes bo o ile pamietasz w czasie wojny nie uzywac ventrilo to trzeba byc kretynem do kwadratu. po 3. Nalegam aby nie argumentowac zabicia pawla o hack Sidhe~. Pozdro 600 |
Cytuj:
Ale i tak troche kasy w plecki xD @SeQ_PL Sorki xD |
Bolter po pierwsze ja nie zchakowalem Sidhe, a po drugie wyplacilem sie z wojny poniewaz niebede siedzial z takim pajacem w gildi jak ty!:D
|
@up
Zaczynijmy od tego, ze cie wyjebali za bycie idiotą dajacym free fragi, a wyplaciles sie bo nie miales innego wyboru =) |
Troche sie mylisz bo to nie ja zlapalem Pawlem 2 fragi jak chcesz wiedziecX(
|
Jestem stąd PSK moim Domem (przyw. "Jestem stąd" PCP)
Cytuj:
|
Cytuj:
Ja to pierdole.... :D Pozdro ^^ |
Cytuj:
Wiec jestes jeszcze wiekszym debilem skoro dajesz noobom/newbie passy w czasie wojny. |
Mhm teraz tak z takim noobem jak ja ?
Zrobilem tam wiecej niz ty i niemusze placic za to ze i 1 i 2 strona chce mnie ubic zaplaciles kazadum bo musiales bo nasi wyjebali ta postac z Gildi za Debilizm i free fragi I nawet niewaz sie mowic ze wyplaciles sie z wojny tylk owyplaciles sie z nie mozliwosci grania bez paymentu. a jak dalej masz zamiar mnie wyzywac prosze bardzo dla ciebie gorzej sie to skonczy. A tak apropo : Emok , Saperowa , Lord Andariel ,Liryczny , niemaja sie czego bac puki nienajada na nas badz nie zaczna pomagac tym ktorzy chca nas bic. A i jesli nasz kochany mefisto grozi mi to radze zauwazyc taka zaleznosc jestes z Cortezem a po twojej rozmowie zemna chcialbys pomoc partyzantom ubic kogos z TGk to sie mija z Celem bo my niepomagamy ani jednym ani drugim a w twoim przypadku (twojej Postaci)Partyzantom. Jedyne osoby ktore teraz maja przesrane puki niezrozumieje co mowia i czego proboja to PAWEL WIELKI i MEFOSTO THE MASTER. PSK moze grac spokojnie. Skocz Under Investigation |
Cytuj:
|
Templerr Has paid
1,5kk Ozzy Style Has Paid 800k Pawel Ile ty chcesz ? |
Cytuj:
Cioty Oo |
To sorki to było do Seqa o wers :p
I jak mnie trapneli to nic więcej nie mogłem zrobić jak: Jun 16 2007, 23:06:04 CEST Killed Phao Neon at Level 24 ok |
I co bolter myślisz ze coś tej kasy dostaniesz ??? musisz obejść się smaczkiem :)
|
Tylko teraz pytanie... Za co wy k***a uje*****cie Saperowa i Lord Andariela? Hm?
-.- |
Cytuj:
Mefisto Paweł i Skocz do pieca a reszta wsi Pieńsk ma kare w zawieszeniu : ) @Seq Ty też za często ventrilo nie używasz, a jak już używasz to mówisz tylko po polsku : O @Madreth Dla Ciebie każdy poza tobą to ciota ; / Żałosne są twoje posty pane :D |
szczuru twarzowe to by sie twoje zmienilo gdybys mnie spotkał, poza tym dalej nie usłyszałem konkretnego powodu...
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
To do jasnej ch•lery po chvj wtrącasz temat na*******ania się? :D
|
Cytuj:
|
A co ty jego adwokat jestes? Czy razem śpicie? -.-
Nie twoja rzecz o czym z nim rozmawiam, przeszkadza ci to milcz. |
Troszkę mnie drażni poczucie rzeczywistości u niektórych...
|
Offtopic.
Bolter, my się chyba niedługo widzimy:p |
A mnie nie będzie :(
Damn. |
Cytuj:
ps. Zapraszamy na Tgk ^^ |
Cytuj:
heh a Tgk to niby co ?? Metropolia licząca ponad 5 milionów mieszkańców? o.O :D Wpadnij kiedyś do nas na ,,wieś'' ;* |
Łódź - drugie pod względem liczby ludności miasto w Polsce (760,251 osób). Największe polskie miasto położone w całości po zachodniej stronie Wisły.
Targówek – dzielnica Warszawy położna na prawym brzegu Wisły. Zajmuje tereny o powierzchni 2437 ha, czyli ok. 5 procent powierzchni Warszawy. Warszawa (nazwa formalna: miasto stołeczne Warszawa) - miasto w środkowo wschodniej Polsce, na Mazowszu. Od 1596 stolica Polski. To największe polskie miasto pod względem liczby ludności (1 700 536 mieszkańców w czerwcu 2006) i powierzchni (517,90 km²). Pieńsk (do 1945 niem. Penzig) - miasto w woj. dolnośląskim, w powiecie zgorzeleckim, położone nad Nysą Łużycką, przy granicy z Niemcami. Powierzchnia: 9,81 km², liczba mieszkańców: 6 036 (według danych z 15 marca 2007). Macie, i się nie kłócić co jest metropolią a co nie:p |
Hmm koniec tibii w moim zyciu albo narazie... ; ) dziekuje, zycze powodzenia i Pozdrawiam ;)
P.s Tibia to tylko gra jak nadal myslicie ze powinniscie zalatwic kilka spraw na rl to jestes na bardzo niskim poziomie, mowie to do wszytkich. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Jak macie mnie zabić to zabijcie tyle waszego ale zabijecie dlatego że bronie osób którzy ch**a wam zrobili... Taka prawda może znajdzie się chociaż drugi taki jak Skrzatu on chociaż rozumie niektóre sprawy... Co do Ciiebie emok skończ ten temat. |
@up
No problem. ^^ |
Cytuj:
123456789 |
ALE ODWEEET haha zabili nam 5 z 8 noobow i tylk otych najmniej waznych :<
Niesadzilem ze ci Saigai pomoze itd Cuda sie zdarzaja |
Ciekawe ile musieliście krow wydoić na psk żeby za mleko kupić kase w tibii by Partyzanci ubili nam 20 levele ; o? Ja i tak nie padłem ; (
@Vandal Nie popieram rozwiązywania spraw związanych z grą Tibia w rl, ale wiedz, że jeśli ty byś coś w tę stronę zrobił to bym Cię tego samego przekonania nauczył ; ) |
nie rozumiem tylko dlaczego Saigai mnie zmagciwallowal, ale nie zaatakowal =
pofff ;-( btw. Mefisto jak zwykle od*******a (pomaga swoim wrogom) ale nvm, zobaczysz co teraz bedzie xDD @Skocz/Vandal Czemu mnie z tsa kickujecie? :( |
Wypada sie przedstawic...
|
Cytuj:
|
Liryczny niebij moich kolegow :< i niestrasz poprostu przyjedz i pogadamy niektorzy jakos donas sie wybieraja.
|
@Szczuru
<3 ;D @Vandal Nie potrafisz czytac (mam tu na mysli nick na ts'ie) ? |
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:30. |