Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Berylia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=197)
-   -   Forum starych berylian (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=130113)

Nelous 28-08-2007 04:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dethmar (Post 1626040)

ale wojne i tak wygramy bo.. (wszytko w swoim czasie)

hahah to cos ci nie pyka :) dzis dostaliscie znowu w piz.e i to sromotnie :) do tego tobie coraz bardziej ten lvl leci w dol :) i co ci do da ze dostaniesz te je.ane bohy jak i tak je zaraz sracisz... tak jak dzisiaj :D:D

rentoN 28-08-2007 13:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez krzysiek033 (Post 1626698)
Lepsze scrackowane NG niz BlackD z backdoorem wpros do komputera Ajo.

O wypraszam sobie mam blackd od daniela, pakiety ida tylko w celu sprawdzenia maila oraz hasla i hardware id
Zreszta wiele 200+ uzywa blackd i nie pierdol mi a backdorze ktory jest albo w cracknietej wersji albo "specjalnej" dla SL, poprostu ajo zabezpiecza sie przed takimi jak Majdan (Owner Corsa)

Ok'rzes 28-08-2007 13:33

@Jez xD You made my day.... Jesli to prawda to udowodnij...niech się sam Ajo wypowie na naszym forum ;)... żal ? >.< może... Ale Sl napewno nie spodoba się twoja wypowiedź że masz lepsze pvp od Mokriego itp. ;)... Zobaczysz :) życze powodzenia :D

rentoN 28-08-2007 13:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ok'rzes (Post 1627027)
@Jez xD You made my day.... Jesli to prawda to udowodnij...niech się sam Ajo wypowie na naszym forum ;)... żal ? >.< może... Ale Sl napewno nie spodoba się twoja wypowiedź że masz lepsze pvp od Mokriego itp. ;)... Zobaczysz :) życze powodzenia :D

Nie lubie go, ale kilka akcji mial np jak uciekl alicusowi tobie by sie nie udalo

Krecikcisnie 28-08-2007 13:40

up@

Oni nawet venta lub tsa nie mają tak jak Jez mi mówił... więc widać zgranie... jak kogoś trapną i Z nic więcej.

rentoN 28-08-2007 13:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Krecikcisnie (Post 1627042)
up@

Oni nawet venta lub tsa nie mają tak jak Jez mi mówił... więc widać zgranie... jak kogoś trapną i Z nic więcej.

A po co im byl? Faktycznie teraz w Venta powinni sie zaopatrzyc
Gdzies bylo nagranie z ts'a dawidka ;]

Krecikcisnie 28-08-2007 13:46

up@
Pogrubiając słowo Vent wydaję mi się że nie rozumiesz tego słowa albo wyobrażasz sobie że na zwykłym forum wszyscy będą pisać pełnymi zdaniami. :)
Ventrillo na wojnach to podstawa według mnie :P

rentoN 28-08-2007 13:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Krecikcisnie (Post 1627059)
up@
Pogrubiając słowo Vent wydaję mi się że nie rozumiesz tego słowa albo wyobrażasz sobie że na zwykłym forum wszyscy będą pisać pełnymi zdaniami. :)
Ventrillo na wojnach to podstawa według mnie :P

Ventrillo ma cos wiecej niz TS, ale skad to ty mozesz wiedziec

Vunio 28-08-2007 16:16

Cytuj:

@up

spadlem z krzesla

gdyby sorc zostal taki jak przed update polowa wave by padala odemnie, eldera i powiedzmy alicusa ludzi ktorzy maja w SL pvp

mowie to szczerze tak naprawde oprocz nielicznych osob takich jak ja, elder, alicus(pon'te), mokri majmun, ulbaard, daki(tony) to RESZTA NIE MA PVP I TAKIE JEST MOJE ZDANIE

@gdyby nie to ze jestem inteligentny na 72 lvl zakonczylbym gre na beryli gdy alicus mnie prawie zajebala, pewnie napisze zaraz wave ze jestem ass lickerem, niestety NIGDY nie lizalem dupy SL, utrzymalem sie na serverze tylko dlatego ze jestem zajebisty :D

@mieso armatnie? jestes glupi im nie szkoda lvl tak jak wave ajo ma tyle charow na beryli ze mu to zwisa, jego zasoby gotowki sa mniej wiecej takie jakby summowac polowe osob z Wave do tego dochodzi Byna+daki i we 3 maja tyle pieniedzy co cale Wave.

no i blessy, bohy mam za free ;D

przegracie zobaczycie, naszczescie niektorzy beda mogli sie wyplacic ale moja "black list" robi sie coraz wieksza..

A TERAZ DO DZIELA FLAMERZY:

WRZUCAC NA MNIE ILE WLEZIE

HAHAHAHAHA JEBNALEM TY , ELDER , ALICUS MACIE PVP ??!! Jestes zajebisty ? Schlebiaj sobie gruby okularniku bo na zywo nikt nic milego Ci nie powie :))

krzysiek033 28-08-2007 21:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez rentoN (Post 1626970)
O wypraszam sobie mam blackd od daniela, pakiety ida tylko w celu sprawdzenia maila oraz hasla i hardware id
Zreszta wiele 200+ uzywa blackd i nie pierdol mi a backdorze ktory jest albo w cracknietej wersji albo "specjalnej" dla SL, poprostu ajo zabezpiecza sie przed takimi jak Majdan (Owner Corsa)

Skoro jest zabezpieczony na takich ludzi jak Majdan, to napewno ma backdora jakiegos lub keyloga. Ty tez go maszi nawet o nim nie wiesz. A ng mam wykupione nie crackniete.

rentoN 28-08-2007 21:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez krzysiek033 (Post 1627815)
Skoro jest zabezpieczony na takich ludzi jak Majdan, to napewno ma backdora jakiegos lub keyloga. Ty tez go maszi nawet o nim nie wiesz. A ng mam wykupione nie crackniete.

Ale ty tepy jestes jakby kupione za gp/real cash mialo by backdorra to daniel mialby jakies hmm 300kk ?

Ta jasne to ty jestes
82AD-20CE
Slawomir T Kordjalik
000016-YNCHXM-D99JAW-BFV18Y-PG4XBG-W22TD7-ZQHE6J-97VYZX-42QGQY-KP4TGQ

krzysiek033 28-08-2007 22:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez rentoN (Post 1627863)
Ale ty tepy jestes jakby kupione za gp/real cash mialo by backdorra to daniel mialby jakies hmm 300kk ?

Ta jasne to ty jestes
82AD-20CE
Slawomir T Kordjalik

gadaj sobie gadaj. I tak cie nie przegadam. Daniel moglby hacknoć kazdego kto ma blackd na kompie ale tego nie robi. Jak narazie hackuje tylko tych co mu przeszkadzaja. Pomysl np o tym ze rizzlaa sprzedal ajo list zeby clodachu zostal zbanowany w zamian za to ze hacknie jego wrogow na thori.
A o tym NG, to mnie stac na te glupi 10$ zeby zaplacic za nie a nie tak jak ty i inni co im szkoda kasy, a w tibi 30k to jest niewyobrazalna kwota dla nich.

Majdanek 29-08-2007 00:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez rentoN (Post 1626970)

Co masz na myśli pisząc "takich jak Majdan" ? Może się ujawnisz kim ty jesteś? Wyjebane mam na ta gierke i na pajaców takich jak ty. Co madrusi uddaja tylko przed komputerem.

Hestoran 29-08-2007 02:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez rentoN (Post 1627863)

Ta jasne to ty jestes
82AD-20CE
Slawomir T Kordjalik

Przeczytaj sobie tematy na blackdforums oznaczone jako "(fake)" tam bylo sporo napisane. I sam blackd sie wypowiedzial ;)

rentoN 29-08-2007 12:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hestoran (Post 1628500)
Przeczytaj sobie tematy na blackdforums oznaczone jako "(fake)" tam bylo sporo napisane. I sam blackd sie wypowiedzial ;)

Co tam takiego odkrywczego?

[CHAR]Jez Ocw[/CHAR]
Banished: until Sep 05 2007, 09:35:46 CEST because of offensive statement

Kajn 30-08-2007 01:30

Cytuj:

@up

spadlem z krzesla

gdyby sorc zostal taki jak przed update polowa wave by padala odemnie, eldera i powiedzmy alicusa ludzi ktorzy maja w SL pvp

mowie to szczerze tak naprawde oprocz nielicznych osob takich jak ja, elder, alicus(pon'te), mokri majmun, ulbaard, daki(tony) to RESZTA NIE MA PVP I TAKIE JEST MOJE ZDANIE

@gdyby nie to ze jestem inteligentny na 72 lvl zakonczylbym gre na beryli gdy alicus mnie prawie zajebala, pewnie napisze zaraz wave ze jestem ass lickerem, niestety NIGDY nie lizalem dupy SL, utrzymalem sie na serverze tylko dlatego ze jestem zajebisty :D

@mieso armatnie? jestes glupi im nie szkoda lvl tak jak wave ajo ma tyle charow na beryli ze mu to zwisa, jego zasoby gotowki sa mniej wiecej takie jakby summowac polowe osob z Wave do tego dochodzi Byna+daki i we 3 maja tyle pieniedzy co cale Wave.

no i blessy, bohy mam za free ;D

przegracie zobaczycie, naszczescie niektorzy beda mogli sie wyplacic ale moja "black list" robi sie coraz wieksza..

A TERAZ DO DZIELA FLAMERZY:

WRZUCAC NA MNIE ILE WLEZIE

zal chlopa, to juz depresja az chlopak majaczy

Esuix 30-08-2007 12:58

Jez mysli ze po zimowym up'date wroci taka moc postaci magicznych jaka byla przed letnim up'em ,wtedy Aradna,Jez ,wszyscy ci master pvperzy puszcza UE i cale Wave bedzie lezec (calowac ziemie) jak to mowi Arma !!

Krecikcisnie 30-08-2007 13:09

up@
Gadasz głupoty ale nie dziwie ci się tyfusie jebany bo każdy tyfus tak gada

Esuix 30-08-2007 14:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Krecikcisnie (Post 1630650)
up@
Gadasz głupoty ale nie dziwie ci się tyfusie jebany bo każdy tyfus tak gada

Najwieksza glupote zrobil twoj stary

Dethmar 30-08-2007 17:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Esuix (Post 1630634)
Jez mysli ze po zimowym up'date wroci taka moc postaci magicznych jaka byla przed letnim up'em ,wtedy Aradna,Jez ,wszyscy ci master pvperzy puszcza UE i cale Wave bedzie lezec (calowac ziemie) jak to mowi Arma !!

co ty wiesz o pvp...

Ok'rzes 30-08-2007 23:58

Jez a Ty co wiesz??... żal... wróć lizać odbyt KH.... może Cię przytulą bo tego w domu może nie miałeś...a poprostu może masz denne nadzieje co do tego że Kh ma "powah" ?? ;/ [pzdr]

Liper 31-08-2007 00:05

Nie mozna lekcewazyc sl nie sa jeszcze do konca pokonani.
Mój ulubiony filmik :
http://www.youtube.com/watch?v=TGvBEiHnKSw

rentoN 01-09-2007 12:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ok'rzes (Post 1631915)
Jez a Ty co wiesz??... żal... wróć lizać odbyt KH.... może Cię przytulą bo tego w domu może nie miałeś...a poprostu może masz denne nadzieje co do tego że Kh ma "powah" ?? ;/ [pzdr]

Czemu lize ich odbyt? Tez wolalbym i gralbym po stronie KH nie dlatego ze uzywaja blackd, wyjebanie polaczkow z wave (Oprocz GiPO:cup:) sprawiloby mi wielka satysfakcje

Ravuse 01-09-2007 16:08

MACIE COS DO PVP ARADNY ?!?!?!?!?! JAK TO TO ... DAFAC NA SOLO ZE MNOM !!!! ARADNA ROX !! ARADNA HAIL !! ARADNA KILL ALL !!!!

@Majdan, jezeli ktos zgrywa cfaniaka zza kompa to rowniez ty ;) okradajac tego idiote zwanego moim rlem. xD

// kurwa xD

Majdanek 01-09-2007 17:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ravuse (Post 1634572)
MACIE COS DO PVP ARADNY ?!?!?!?!?! JAK TO TO ... DAFAC NA SOLO ZE MNOM !!!! ARADNA ROX !! ARADNA HAIL !! ARADNA KILL ALL !!!!

@Majdan, jezeli ktos zgrywa cfaniaka zza kompa to rowniez ty ;) okradajac tego idiote zwanego moim rlem. xD

// kurwa xD

aha, nie no rozumiem, to ze okradlem twojego rl'a to znaczy ze jestem cwaniaczkiem z przed kompa ta? Moze mi wyjasnisz czemuz to...

To nie moja wina ze twoj rl to jakis dzieciak i sie pociol i do dnia dzisiejszego placze ze stracil 200k. zal mi ciebie

Ravuse 01-09-2007 20:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Majdanek (Post 1634728)
aha, nie no rozumiem, to ze okradlem twojego rl'a to znaczy ze jestem cwaniaczkiem z przed kompa ta? Moze mi wyjasnisz czemuz to...

To nie moja wina ze twoj rl to jakis dzieciak i sie pociol i do dnia dzisiejszego placze ze stracil 200k. zal mi ciebie

To ze ten rl ktory sie do mnie nie odzywal bo napisalem z jego chara do jednego high levela ze ja jestem jego rlem (...) w zwiazku z czym owy h level przestal go lubic (sry musialem napisac xD!) zostal okradziony przez osobe o nicku Majdan. To ze jestes cfaniaCZkiem potwierdza to ze uknules misterna intryge (skad ja takie trudne slowa znam) ktorej celem bylo wyludzenie 400~ kasy ktorej rufnofartosc to jakies 200PLN za posrednictwem internetu gdzie jestes anonimowy !!! Teraz ten pan pojdzie na policjem i bendziesz siedziec !

xDDDDDDDołned so hardDDDDDDDD

Rev'ico 01-09-2007 21:45

Dzisiaj kolejny masslog w wykonaniu SL , efekt?
Nephynz
Sep 01 2007, 18:07:58 CEST Killed at Level 116 by Dark Auxerius
and by Leerok

Adimus
Sep 01 2007, 17:58:28 CEST Killed at Level 62 by Leerok
and by Szuszkin

gdyby nie kilka błędów poległo by ich więcej :)

Pozdro dla " polaczków " z SL , którzy nadal twardo twierdzą ze wygrają ...:baby:

kiss

rentoN 01-09-2007 21:46

SHARER 111!!!
Nie zart ladnie z lvl zapodajesz :p

Krecikcisnie 01-09-2007 22:15

Spartanie do broni... Przez 5minut nie potrafili 105ek zdjąc aż nadeszła pomoc przez co 2 od nich padło... i wy macie czelność mówić że wygracie?....

Dethmar 01-09-2007 22:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Krecikcisnie (Post 1635172)
Spartanie do broni... Przez 5minut nie potrafili 105ek zdjąc aż nadeszła pomoc przez co 2 od nich padło... i wy macie czelność mówić że wygracie?....

Gdybym ja byl w 3 sec bys sie zlozyl

Nelous 02-09-2007 03:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dethmar (Post 1635257)

hahaha ale ty smieszny jestes XDXD zbyt bardzo sie cenisz :(

ale chociaz dobrze ze nie wygladasz jak kochany Elder Mark (pozdro dla niego <3 fajna masz brew)

Krecikcisnie 02-09-2007 03:12

up@
Jak ktoś zobaczy elder marka to niech dziękuje Bogu że nie ma takiej mordy :D

rentoN 02-09-2007 18:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Krecikcisnie (Post 1635739)
up@
Jak ktoś zobaczy elder marka to niech dziękuje Bogu że nie ma takiej mordy :D

Napewno masz lepsza, ah te internetowe napinacze ;D

Krecikcisnie 02-09-2007 19:14

Stary jaki ty jesteś niedojebany , może się przedstawisz?

Dethmar 02-09-2007 20:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez rentoN (Post 1636634)
Napewno masz lepsza, ah te internetowe napinacze ;D

no stary rakus taki napinacz chcial biednego jezyka bic w rl :<

Liper 02-09-2007 22:15

Cytuj:

Wieze w ciebie jez ty jak bys byl napewno by pad !!11 i jeszczy by pad rewiko i wile innych !11

Rev'ico 03-09-2007 00:40

Cytuj:

NIE KŁAM ! Każdy wie , że wystarczyloby jak bys sie pojawil na ekranie rakusa i on sam by zwatpil i oddal swoj backpack , bo takich MASTEROW PVPEROW jak ty to tylko sie bac ! :confused:

PS. TEACH ME PLZ
PS 2. Przezywaja cie Jeż, bo masz ryj ktory przypomina to cudne , slodziutkie zwierzątko :* ( widzialem fotke :) )

cheers :)

Dethmar 03-09-2007 15:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rev'ico (Post 1637298)
NIE KŁAM ! Każdy wie , że wystarczyloby jak bys sie pojawil na ekranie rakusa i on sam by zwatpil i oddal swoj backpack , bo takich MASTEROW PVPEROW jak ty to tylko sie bac ! :confused:

PS. TEACH ME PLZ
PS 2. Przezywaja cie Jeż, bo masz ryj ktory przypomina to cudne , slodziutkie zwierzątko :* ( widzialem fotke :) )

akurtat nie dlatego jebany wiesniaku

pokaz swoje zdjecie napinaczu

De.M.oN 03-09-2007 17:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rev'ico (Post 1637298)

PS. TEACH ME PLZ

revico sie wstydzi pokazac swojego ryjka hahahaha no ale przednami sie nikt nie uchroni !!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=ArLLrSyZlNg
:D

Rev'ico 04-09-2007 20:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez De.M.oN (Post 1638194)
revico sie wstydzi pokazac swojego ryjka hahahaha no ale przednami sie nikt nie uchroni !!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=ArLLrSyZlNg
:D

Przed takimi idiotami ciezko sie uchronic przed CZYMKOLWIEK :confused:

A tak przy okazji , dzisiaj po raz drugi ustawilismy sie do open battle ... A co na to sparta?
Oczywiscie nie przyszli ...

19:12 Dakituconelwo [160]: is dificult to understand that we wont go to an open batle
19:13 Dakituconelwo [160]: so dont waste time
9:09 Aradna [172]: seems 19:09 Aradna [172]: they havent learnt 19:09 Aradna [172]: that we will not fight when wave wants

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:24.