![]() |
H~, jestes dziewczynką? xD ARE YOU MY VIRGIN?! - I HOPE NOT ;D
|
Od tygodnia nie słyszałem o Gildii Henka, żeby PK robili. :/ :(
|
Double post, ale to wymaga nowego posta:
http://img264.imageshack.us/img264/8...reftelenh3.jpg Ejj, ale to nie fair - nie było tam Nahha ani Blaha. :( |
Nie fair dlatego ze Nahha czy Blaha tam nie bylo ? Nie sadze aby pokazali sie Oni w grze predko, retired. Z tego co mi Marcin mowil, Blah nie ma nawet Tibi zainstalowanej.
|
Cytuj:
|
:(
niestety nie moglismy pkowac w ostatnim tygodniu, poniewaz moje konto bylo zablokowane :( a gdy wkoncu zostalem odbanowany, cala gildia tzu zjawila sie na pomoc jakiemus 70lvlowi szybciej niz zniknol magic wall ktorym go zablokowalismy, wiec bedac czlonkiem tej zacnej gildi, powinienes wiedziec lepiej dlaczego nasze "pragnienie" maleje z dnia na dzien. Oczywiscie nie znaczy to ze przestaniemy robic to co robimy nalepiej:) wiec zeby zakonczyc z dobra ocena polozylismy dzisiaj jakis dwoch gosci na 80lvlach 30lvlami:)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Gniewko ciągnie <3333333
|
Cytuj:
EDIT: Mar 03 2008, 00:05:27 CET Killed Tobbelito at Level 123 ok |
Died. I adore noobchars blocking my way to survive : o!
|
Cytuj:
|
;< Śpi ;<
Cytuj:
Dobre ^^ Jak ostatnio do ciebie zadzwoniłem o 1 w nocy to nie wiedziałes co się dzieje ;< X(X(X( |
Cytuj:
|
A gniewko i tak ciagnie...<3333333333
btw. haslo do Dystansowca zmienilemnamenastanleybobrzmigejowskoipasujedomnie 69 |
Noob ;<.
PS. Rezuv, który się wypłacił: Mar 06 2008, 15:42:21 CET Killed at Level 60 by Rakexa and by Fefyx Żałosne, ze strony Tzu... ;) |
Sorry, Gniewko, ale ten kretyn nazywany Rezuvem co najmniej mnie gowno obchodzi ;P
Ps. Gniewko ciagnie <3333333333 xD |
Cytuj:
... dragonlordy żebym je frigował, nędzny najcie. :< |
Shame on me ;(
Będe lurowal, ale Ty za to bedziesz mi ciagnal. Let me bot as hell! ps. Gniewko ciagnie <333333333 xD |
Cytuj:
Zboczeniec. :< |
Cytuj:
Ja jestem zbok? ;> 13:34 Tiseh [8]: ;< 13:34 Tiseh [8]: bede u Ciebie za 30 minut 13:34 Tiseh [8]: :* ps. gniewko ciagnie <3333333333 xD |
Cytuj:
No dobra, ale fajnie było u Ciebie... HEHE. ;P |
Cytuj:
Teraz ja przyjezdzam, a Ty zamykasz babke w szafie. Moja juz nerwowo nie wytrzymuje xD. ps. Gniewko i tak ciągnie <3333333333333333 xD |
Cytuj:
|
Cytuj:
Ty tez masz głos niczym wyjebany jaskiniowiec ... z Mc Donalda Stanley ciąąąąągnie > A Może frytki do tego ; o ? |
Cytuj:
_/ HEHE Następnym razem 0,5 litra na bańke i bierzemy Ciebie Jobak :*. |
Cytuj:
No baa ... Narazie to sie musisz wykurowac po dzisiajszym jebanu xDD |
Cytuj:
|
Cytuj:
X(X(X(X(X(X( Macias nie pierdol głupot bo STACHU KOSEK W BIKINI CZEKA !!! KRUMMMM |
Cytuj:
Coś w tym jest :). PS. Dlaczego jak zapytałem się dzisiaj Maciasa gdzie zgubił Jobaka to dziwnie milczał? :< |
Cytuj:
Bo sam chciał Cie w dupe jebnąć ?:baby: |
Wydaje mi sie ze to nie jest odpowiednie miejsce na wasze rozmowki. Nie mozecie sie spotkac/zadzwonic/na vent pogadac albo cokolwiek innego bo wasze posty nie sa zbyt ciekawe i nie maja zbyt duzego zwiazku z serwerem zwanym Valoria ;)
P.S. To tylko moje skromne zdanie :) |
Cytuj:
ktoś ostatnio proponował valoriańską orgię (/Gniewko patrzy sceptycznie na Vatiana). PS. Wczoraj daliśmy dupy z bitwą, ale kurwa mać - nigdy więcej facc area -.- |
Trener mi zawsze mowi "winners never make excuses", wiec jak patrze na was to zal mi sie robi, bo to nie tylko wam przeszkadzaly noobchary, ale heretycy o to nie placza.
a tak wogole to organizuje konkurs:) Zgadnijcie kto pada: http://i206.photobucket.com/albums/b...edestesuko.jpg Ps. Jak jestes z gildi henka to cii! |
Nie jestem z Gildii Henka...
Yaincoa Mar 09 2008, 23:04:37 CET Killed at Level 105 by Arcoos and by Lady Diablica Co wygrałem? |
Cytuj:
Nie spodziewalem sie tego, ze az tak szybko uciekniecie....B) |
Cytuj:
Suahahhahahaha!!! |
Cytuj:
|
Cytuj:
ps. gniewko ciągnie <3333333333333 xD ps.2 "KRUMMMM, JA CIE KOCHAM, DO CIEBIE SZLOCHAM I TOBIE SNIEEEE, NAWET GDY BLABLABLAA..."xDDDDDDDDDDD |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:16. |