Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Iridia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=194)
-   -   Plotki z Iridii (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=131839)

TyranX 30-07-2007 14:43

Fenshi zapomniales dodac ze zanim miales soula wcisnoles Zardosa do trapa

berger 30-07-2007 16:25

@Fenshi - Echh ta skleroza... Nie dziwie ci sie z takim malum mozdzkiem trudno zapamietac istotne sprawy:). Powiem ci szczerze ze bardziej zaklamanej osoby nie widzialem :| nawet phenix to przy tobie maly "Bobo" :)

Jakos wszyscy na Ventrilo co byli wtedy pamiataja twoje slowa "GDZIE SA HILLSY!!??" xD

Top wydarzenia z wojen to:
1 Fenshi : Gdzie sa hillsy??!!!!!!!!!!
2 Pielgrzymka Neztasa na Fibule
3 Fenshi : "nie wyplace sie mam HONOR!!".. Lepiej sprzedam ludzi Firenzemu zaoszczedze kase i kogos okradne.

Ale musze przyznac sie na forum przed wszytskimi... Faktycznie Fenshi zrobil na wojnie wiecej odemnie musze to przyznac z honorem.........Ale dla Arcanium 8o

Elevarm 30-07-2007 16:44

A mury runą,
Runą, runą...

Neztas 30-07-2007 20:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez berger (Post 1577212)
Top wydarzenia z wojen to:
1 Fenshi : Gdzie sa hillsy??!!!!!!!!!!
2 Pielgrzymka Neztasa na Fibule
3 Fenshi : "nie wyplace sie mam HONOR!!".. Lepiej sprzedam ludzi Firenzemu zaoszczedze kase i kogos okradne.

XDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Elevarm (Post 1577236)
A mury runą,
Runą, runą...

ja mowilem juz dawno, wszystko piźnie, a zostana zgliszcza, szczury i stevie wonder

Lisu 30-07-2007 23:15

No berger.... patrzac na to, ze wrociles do "nas" jak juz wojna trwala.... to naprawde zrobiles co mogles.... ogolnie nikt nie zrobil nic :D haha 8o

Ale nasz drogi przyjaciel fenshi zrobil wszytsko :D

//Mlody!

Meteon! 30-07-2007 23:41

Na dobra sprawe to, to cale zamieszanie do niczego kurwa nie doprowadzi, ale lubie czytac te Wasze posty :DDDD

//Metek.

Grilvex 31-07-2007 13:09

Ohh przepraszam Młody, skoro takie podteksty walisz, to pochwal sie nam wszystkim co ty zrobiłes? Ja bynajmniej bylem jednym z aktywniejszych uczestników i nic mnie na tej wojnie nie o mineło? A Ciebie? Chodzi mi o walki a nie o wiesci z ventrilo...czekam na twoją odpowiedz:baby:

berger 31-07-2007 16:50

Up@ Aktywny to chyba byles rano w kiblu jak sie szwedzi logowali...

Na war nic nie zrobiles poza wetknieciem Zardosa w trapa i wystawieniu nas zaraz pacc ci sie skonczyl i PKowales Masloerem :) Kazdy Prolak ci to powie :baby:

Pamietam jak siedzialem z xenezisem na vencie i jak cie lali na zolwiach tak sie obsrales ze ledwo sie mogles wyslowic xD

Lisu mlody, raz padl charem swoim by 3mac PZ, pewnie nie pamietasz bo idzie to na twoja niekorzysc ^^

"Ja mam honor... HONOR!! HONOR!! nie wyplace sie HONOR!! HONOR!! HONOR!! HOONOORRR!!"

.................................................. ..8o

Lisu 31-07-2007 22:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Grilvex (Post 1578542)
Ohh przepraszam Młody, skoro takie podteksty walisz, to pochwal sie nam wszystkim co ty zrobiłes? Ja bynajmniej bylem jednym z aktywniejszych uczestników i nic mnie na tej wojnie nie o mineło? A Ciebie? Chodzi mi o walki a nie o wiesci z ventrilo...czekam na twoją odpowiedz:baby:

Fenshi, sorry ale moze ja mam skleroze... Ale nie przypominam sobie zadnej z Twoich "akcji", Ok, Ty robiles duzo... 'ok'

Po 2... Swoim Pallem nie duzo moglem zrobic... Staralem sie robic jak najwiecej, wiecej nie moglem... Sorry...

/Mlody!

Elevarm 31-07-2007 23:52

...i Jeden Musi ZginĄĆ Z RĘki Drugiego, Bo Nic Nie MoŻe SiĘ WypeŁniĆ, Nim Tamten Nie Zginie...

Grilvex 01-08-2007 01:08

@Berger
Nie obsralem sie tylko zajety bylem uhaniem jak zgarnialem ueki od 130 150 i 110 msa pred updatem co 2 sek czyli na jedno kombo ty 2 razy sie juz skladasz, to po co pieprzysz glupoty, ja sie balem tak jak sie swe logowali? jakos bylem na kazdje akcji a ciebie malo co widzialem? kto tu byl w kiblu aktywny ?

Btw. jak padles od hero napisales na tibia.com ze ciekawe jestes jak to ktos zrobil i pieprzylesz kazdemu ze hack, do deada sie przyznac nie potrafisz? takie to dla ciebie staszne? albo jak cie pocisneli pamietasz chyba zyrex cie zdjal co cie w 2 chyba bili i padles, kto tu byl obsrany jak cie knajt poskladal przed update 0.o dzie ty sie z nimi bawic powinienes przy twoim lvl predkosci manie i ich hitach. Jednym slowem ...ZAMILCZ Mr. PvP Mastah.

berger 01-08-2007 01:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Grilvex (Post 1579863)
Btw. jak padles od hero napisales na tibia.com ze ciekawe jestes jak to ktos zrobil i pieprzylesz kazdemu ze hack, do deada sie przyznac nie potrafisz? takie to dla ciebie staszne? albo jak cie pocisneli pamietasz chyba zyrex cie zdjal co cie w 2 chyba bili i padles, kto tu byl obsrany jak cie knajt poskladal przed update 0.o dzie ty sie z nimi bawic powinienes przy twoim lvl predkosci manie i ich hitach. Jednym slowem ...ZAMILCZ Mr. PvP Mastah.

Fenshi Christian Andersen, Piekne bajki piszesz chyba byles nim w poprzednim wcieleniu.

Bilo mnie Atmosphere ,chyba z 8 osob;), z nie padlem od zyrexa(a byl tam) ,tylko Mimma i Willa illusionisty czy jak mu tam. Ach ta skleroza to u ciebie czeste :)

Nie dziwie cie ze w domu cie nie kochaja i nawet stary cie zostawil, tez nie przyznawal bym sie do tak marnego wyrobu :P

I kazdy Prolak powie ze nic nie zrobiles bo Pacc nie miales. Wiec jest twoje slowo przeciwko NASZYM slowom.. Dziwne nie?... Pewnie naszpiszesz ze kalmiemy xD

Miniek 01-08-2007 02:02

Btw. jak padles od hero napisales na tibia.com ze ciekawe jestes jak to ktos zrobil i pieprzylesz kazdemu ze hack, do deada sie przyznac nie potrafisz? takie to dla ciebie staszne? albo jak cie pocisneli pamietasz chyba zyrex cie zdjal co cie w 2 chyba bili i padles, kto tu byl obsrany jak cie knajt poskladal przed update 0.o dzie ty sie z nimi bawic powinienes przy twoim lvl predkosci manie i ich hitach. Jednym slowem ...ZAMILCZ Mr. PvP Mastah.[/quote]

hahaha jaki moron
pamietam jak berger mial 10 dedow od vampa i nie wiem czego ghahaha i wbijal 10 razy 55 magiczy ghahaha i 2 razy reset flora ghahah

log z gadu

00:49:05 kashrius (XXX)
56 magiczny to byl ?
00:49:18 Berger (XXX)
55
00:49:28 Berger (XXX)
12 dedow

gahahah

a co zrobiles no wojnie ? skonczyl ci sie pacc i tylko plakales
a jak kazalem ci wy*******ac z ventrilo to sie obraziles i wiecej nie pokazales na vent gahaha

najwiecej gadales a nic nie robiles >.<

berger to nub :| :| gahgaha

Arthas The Keeper 01-08-2007 02:06

...

A może poprostu przeproście się i będzie spokój, po co to roztząsać? Dobra stało się ale się nie odstanie a po co wrzucac sobie na starych nie pojmuję tego.

signed: Usar

Grilvex 01-08-2007 02:30

Wyzywaja rodzine bo to leszcze, slabe...

@ Miniek
Pacc mi sie przydal poczas dowódctwa przez Xenezisa jak wojna szła w dobrą stronę, Skonczył mi sie jak ty przejołes dowodzenie i war przegralismy :)...dowódco huehue

@Berger
Ty szmato odwal sie od mojej rodziny...jestes na tyle zalosny ze tylko po cudzych starych potrafisz jezdzic, i to wszystko przez to ze jestes adpotowany? z zazdrosci po rodzicach jezdzis lamuchu? ze cie 2 facetow wychowało w sierocincu?

bajabongo 01-08-2007 03:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Grilvex (Post 1579946)
Wyzywaja rodzine bo to leszcze, slabe...

@ Miniek
Pacc mi sie przydal poczas dowódctwa przez Xenezisa jak wojna szła w dobrą stronę, Skonczył mi sie jak ty przejołes dowodzenie i war przegralismy :)...dowódco huehue

@Berger
Ty szmato odwal sie od mojej rodziny...jestes na tyle zalosny ze tylko po cudzych starych potrafisz jezdzic, i to wszystko przez to ze jestes adpotowany? z zazdrosci po rodzicach jezdzis lamuchu? ze cie 2 facetow wychowało w sierocincu?

jestes bystry jak woda w klozecie
w dobra strone powiadasz?
fragowano same pionki, nikt z arc nie padal :) noobili wszyscy po kolei (np. 2 akcje w venore aka masslog)
i gdzie tu ta dobra strona? a przegraliscie jebany debilu dlatego ze nigdy nikogo nie bylo na vent :) co do dowodzenia to ty kurwa grupa z przedszkola mozesz se nadowodzic Fęszi ;) wg. Kash jest dobrym liderem tylko co zrobic jak sie nie ma kim dowodzic? taki duzy jestes a taaaaaaaaaaaki glupi.

co do twojej rodziny to wcale sie nie dziwia ze kazdy po niej jezdzi bo niezly z Ciebie kawal kupy :) wracaj do drylowania swojej 15latki z gimnazjum 20letni kulfonie.

to moze teraz opowiem dowcip!

wchodzi Fęszi do windy a tam schody :|

Grilvex 01-08-2007 03:55

Po 1 moja kobieta nie ma 15 lat.
Po 2 ja nie mam 20 lat.

To tak na marginesie :).

Miło widzieć kolejne acc ktoregoś z was.

Naro 01-08-2007 11:12

lolz jak wam sie nie nudzi tak bluzgac...

smieszne to troche ale juz przynudnawe ;)

i jesli moge was o cos prosic to jak chcecie to naparzajcie tego Fenshiego ale nie po rodzinie bo to juz jest plytkie. zachowajcie jakis poziom lolz

@minioglowy - pamietam te dedy bergera i musze pwoiedziec ze go podziwialem ze sie nie podlamal po tylu problemach z netem. a te resety flooora hahahah a pamietasz slaviaxa? hueheuehueee

a co do liderownai i Xene i Miniek byli dobrymi liderami
niestety Xene mial zlych doradcow i czasem ulegal goracym glowom, a Miniek nie mial kim dowodzic bo duzo osob wolalo mu zrobic na zlosc nic zrobic cos pozytecznego w wojnie.

berger 01-08-2007 11:59

@Naro - Bo to tylko gra pozatym smiesznie padalem:) raz wlazlem na ue, raz bezok mnie testem z kucharzem sciagneli... Nie gram z 3ch powodow : 1 Nie mam na Bless 2 Nie mam na Pacc 3. Nikt ze starej ekipy juz nie gra(najwazniejsze). choc przyznam ze za GP w tibi mialem wyjechac gdzies:P , sa wakacje, jest duzo pracy i mam sporo treningow ;/.

@Bajobongo - Nie mow ze nikogo nie bylo bo zawsze bylo nas 4-5 xD

Lisu 01-08-2007 21:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez berger (Post 1580208)
@Bajobongo - Nie mow ze nikogo nie bylo bo zawsze bylo nas 4-5 xD

Taaaa.... i gralismy w cs'a albo ja gadalem z moja laska na vencie ... lol :)
Tak czy inaczej bylo smiesznie :) Problem w tym ze sie szybko wykruszylismy ;p Ale tak bajdełej.... to tylko gra lol... jebac pixele, kumple sie licza. 8o

bajdełej dwa... moze niedlugo powróce do pixelkow.. ciekawe czy jakies ziomy jeszcze graja.... I kto mi wytrenuje najta :(

bajdelej trzy.... berger cipolku cos Ci mowilem o powrocie... pomysl, przypomnij sobie, i napisz na gygy....

I ostatnie Fenshi - ehhh..... zal.... Tak na spokojnie mowiac, z dala od tego wszystkiego.... zachowales sie jak dziwk@... szkoda ze to tak sie skonczylo.

Gl, Hf,

//Stary na emigracji.

Edit... Pozdrawiam mame, tate, babcie i cała zgromadzona tutaj rodzine radia maryja .:cup:

Reth'ik, 01-08-2007 21:58

Fenshi...

Przeczytaj końcówke opisu Lisa... I wywnioskuj cos sobie...

//Mlody! HA! dzisiaj ze swojego konta... //Drugi komp//

berger 01-08-2007 23:12

@Li'su - Przeczytaj moj 3ci opis:) nikt juz nie gra poza 2-3 osbami :|. Dopoki kompa mi nie zrobia nie gram, moze kiedy juz sie skonczy lato i zacznie zima, na dlugie i zimne dni...

@mlody - Gdzie ta imprezkaaa X( trolu nic nie robisz! I nie da sie cie wyciagnac...

@Naro - Idziemy na hero ^^, lot pewnie jak zwykle xD

Lisu 01-08-2007 23:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez berger (Post 1581323)

@mlody - Gdzie ta imprezkaaa X( trolu nic nie robisz! I nie da sie cie wyciagnac...

Jakto sie nie da?!
Futurysta jutro?!

//Mlody ftw! :cup:

Naro 02-08-2007 09:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez berger (Post 1581323)
@Naro - Idziemy na hero ^^, lot pewnie jak zwykle xD

heh lol

jak to powedzialem na vent po naszym ostatnim huncie do Minka i kogostam - pie...ole i na zaden hunt z bergerem juz nie ide :D

berger 02-08-2007 12:07

@Naro - Kiedys karta sie musi odwrocic... Wszystko ma swoj koniec nawet te zle rzeczy xD

Kisiaa 02-08-2007 15:52

This means waaaaaaaaaaaar?!

hłe hłe

Jinikao 02-08-2007 16:39

Co sie satlo co sie stalo?? Ciekawe co zrobia teraz gildie ktore byly zniewolone przez Swe. Od tego zalezy wszystko

the_Serpent_Rider 02-08-2007 17:31

This Is Spartaaaaaaaaaaaaaaaaa!

bajabongo 02-08-2007 17:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jinikao (Post 1582397)
Co sie satlo co sie stalo?? Ciekawe co zrobia teraz gildie ktore byly zniewolone przez Swe. Od tego zalezy wszystko

Szymek :) za przeproszeniem gowno zrobia ;) myslicie ze jak sam Eve~ odszedl z Zenow to on jeden robi roznice? X_x

Jinikao 02-08-2007 18:30

^up. We will see xD

Massior 02-08-2007 18:30

Można jaśniej? bo na tibia.com nic nie widać :P co sie dzieje :D

Edit: juz wiem ocb...

bajabongo 02-08-2007 18:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jinikao (Post 1582607)
^up. We will see xD

zeby co kolwiek sie dzialo to cale zen chyba by musialo wypowiedziec wojne + prolacy na co sie nie zanosi ;)

Meteon! 02-08-2007 18:38

To trzeba uwazac teraz B)

//Metek.

bajabongo 02-08-2007 20:17

zenowie sie boja, czyli nic sie nie zmienia :) hej ho

Elevarm 02-08-2007 20:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez berger (Post 1581862)
@Naro - Kiedys karta sie musi odwrocic... Wszystko ma swoj koniec nawet te zle rzeczy xD

Nic nie może przecież wiecznie trwać...

bajabongo 02-08-2007 20:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Elevarm (Post 1582798)
Nic nie może przecież wiecznie trwać...

moze xD
arcanium!
ich accounty beda przechodzic z pokolenia na pokolenie

Lisu 02-08-2007 20:48

Pierdo...enie... Kazdy wie jak sie ten konflikt skonczy....

//Mlody ftw!8o

Tak jak "Moda na sukces"

//Stary ;p

Hahuahuaahuahu, racja!

//Mlody ftw!8o

Elevarm 02-08-2007 21:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lisu (Post 1582823)
Pierdo...enie... Kazdy wie jak sie ten konflikt skonczy....

//Mlody ftw!8o

Tak jak "Moda na sukces"

//Stary ;p

Hahuahuaahuahu, racja!

//Mlody ftw!8o

Ten skończy sie troche inaczej, niewiele się zmieni poza takim małym szczegółem

-Phoenix- 02-08-2007 22:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Elevarm (Post 1582947)

taa, dwoma8o

Massior 03-08-2007 00:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Elevarm (Post 1582947)

mam nadzieje że sie mylisz przyjacielu...

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:47.