Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Arcania (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=193)
-   -   Wojna Nowa (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=132308)

himato 14-06-2007 15:39

@ DOOM terror

oj racja, swieta racja

male kutasiki robia sie wielkie w tibii

probowaliscie zabawnego PA na sobie?

?????????????????????????????????????

nie starcza dlugosci i sie pocieszaja, ze liczy sie figlarnosc :P

@ TTT duzo sukcesow w rl - bo jak widac malo go macie skoro na tibii sie wyzywacie :P

Aro aka papa 14-06-2007 17:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Thomasi (Post 1484399)
no bo to jest ta roznica;] ze TTT gra dla jaj i robi sobie z wiekszosci tych ludzi beke i zlewy;] To PA i wlasnie za to ich lubie:D bo jakbym mogl to oczywiste ze bym do nich dolaczyl...oni poprostu robia to co wiekszosc gildii by chciala robic ale sie boi bo bedzie wielkie oburzenie ze PA itp... a TTT sobie poprostu pozwala:D Graja 4fun i tyle^^ sa teraz w mniejszosci dlatego trzymam za nich kciuki;]

@ludzie zrozumcie ze Tibia to gra a nie wasze 2 (a czasem tez pierwsze i najwazniejsze zycie)

p.s lamu zapraszam do cafe:D

kurna stary lepiej bym tego nie ujal:) chetnie wypilbym z toba jakiegos browara bo widze ze myslimy podobnie:P <wznosi pokal na jego czesc>...30 stopni u mnie w miescie dzisiaj masakra tylko browarem mozna sie napic.
peace out

Thuygioshok 14-06-2007 17:21

seba shady chyba hacked -.-

Ka$z3r 14-06-2007 17:44

gratulacje dla Kozasasso Devills spelniasz swoje zadanie w ttt.

Btw. jaka wersje owntibia kupiles? vip czy super vip?

Golradir 14-06-2007 17:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Thomasi (Post 1484399)
no bo to jest ta roznica;] ze TTT gra dla jaj i robi sobie z wiekszosci tych ludzi beke i zlewy;] To PA i wlasnie za to ich lubie:D bo jakbym mogl to oczywiste ze bym do nich dolaczyl...oni poprostu robia to co wiekszosc gildii by chciala robic ale sie boi bo bedzie wielkie oburzenie ze PA itp... a TTT sobie poprostu pozwala:D Graja 4fun i tyle^^ sa teraz w mniejszosci dlatego trzymam za nich kciuki;]

@ludzie zrozumcie ze Tibia to gra a nie wasze 2 (a czasem tez pierwsze i najwazniejsze zycie)

też gram "4fun" ale dla mnie to jest powoli robienie mojega chara coraz lepszego <wiekszy lvl, skille> i ogólnie reszte mam w dupie chce grać w spokoju i mieć przyjemność z kolejnych awansów a ta przyjemność się kończy gdy zjawia sie jakiś cholerny PA i chce mnie ubić bez powodu...jak ich to bawi to zajebiscie ale to niech sie bawią miedzy sobą

Pozdrawiam

Thomasi 14-06-2007 18:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mordor (Post 1484514)
a mnie juz nie zaprosi :<

a wpadaj wpadaj:D

@Aro
no browarek zawsze chetnie:D szczegolnie w taki upal...^^

Eizix 14-06-2007 18:37

B) ;d ;d ;d ;d

KoKsikII 14-06-2007 19:18

....

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vrael (Post 1484413)
DPFT kozaczy? Przepraszam bardzo ale to TTT jest najlepsze w gębie i kozaczyć to oni potrafią wręcz wspaniale, szkoda, że w grze są nieudacznikami :(

@Doom Terror: Zupełna racja, zgadzam się z Tobą ;D

Kurwa wy jesteście żałośni... cieszycie sie ze wygraliscie pierwszą wojnę tak jak KENDRAN powiedział z 10 innymi guilds "dupolizami". Nie pamiętacie jak w poprzedniej wojnie Fosfik sobie biegał po Thais a DPFT nic mu nie robiło... a teraz wielkie kozaki... Jak Aata Arhari itp popadali to nie byliście tacy cfani. Szkoda słów na was...

Ka$z3r 14-06-2007 19:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez KoKsikII (Post 1485188)
Kurwa wy jesteście żałośni... cieszycie sie ze wygraliscie pierwszą wojnę tak jak KENDRAN powiedział z 10 innymi guilds "dupolizami". Nie pamiętacie jak w poprzedniej wojnie Fosfik sobie biegał po Thais a DPFT nic mu nie robiło... a teraz wielkie kozaki... Jak Aata Arhari itp popadali to nie byliście tacy cfani. Szkoda słów na was...

Żałosny jest koles z wawy ktory cieszy sie z tego ze hacknol sebe dzisiaj... na to szkoda slow... 10 gildi? Byly 2, widac ze w wawie dzieci nie koncza podstawowek... btw. z ttt tez bylo pare gildi ktore sie zdeklarowaly, ze sa po stronie ttt. Szkoda słów na twój placz, dziecinko.

Poll 14-06-2007 19:43

Tomek
pasuje przyszły weekend piatek wieczór?bo akurat będziemy mieli z Matim wolny weekend,to możemy wpaśc do cafe,trola też weżmiemy(Borotha).xP

Ja sobie wypraszam,już mam wykształcenie srednie,wiec podstawówka,gimnazjum i liceum zaliczone;s

gienkos 14-06-2007 20:49

Skoro mówicie juz o piwie.. skoro wiem ze tutaj pewnie połowa 18 lat nie przekroczyla ale to co z tego ja tez pije od 5 podstawowki, ale przejdzmy do rzeczy. Zbliza sie lato, najpiekniejsza , najcieplejsza , najgoretsza , najlepsza i wogle naj naj naj pora roku :) a z latem zblizają sie nasze ukochane wakacje. Wiec jesli tutaj widze sie umawiacie wszyscy w jakis kafejkach na piwo czy cos innego to to moze spoktajmy sie wszyscy razem! w naszej stolicy ! zwanej Warszawą, wtedy wwszyscy wypijemy piwo, wino tanie jak kto woli , mozna takze i napic sie wódki ale wiadomo wszystko trzeba pic z umiarem. Najlepszym terminem bedą własnie WAKACJE! Mysle ze Warszawa bedzie najlepszym do takich miejsc spotkan poniewaz to nasza kochana stolica i tam wszyscy mozemy sie spotkac, porozmawiac, przeprowadzic z kims ciekawy dialog, a takze Warszawa to centralne miejsce naszej kochanej biało czerwonej Ojczyzny - POLSKA, i wszyscy beda mieli podobny czas dojazdu. Zorganizujmy spotkanie graczy z serwera ARCANIA! napewno bedzie super zabawa! i atrakcje przez całą noc. Niemusimy tam rozmawiac o tibii przecierz sa tez rózne inne tematy np. kobiety, piwo , imprezy , knajpy itp. Te spotkanie nazwe : " ARCANIA W STOLICY " :cup: co myslicie o takim spotkaniu ? :D
http://img509.imageshack.us/img509/9739/blablaxg0.jpg

kamsz 14-06-2007 21:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez gienkos (Post 1485471)
Skoro mówicie juz o piwie.. skoro wiem ze tutaj pewnie połowa 18 lat nie przekroczyla ale to co z tego ja tez pije od 5 podstawowki, ale przejdzmy do rzeczy. Zbliza sie lato, najpiekniejsza , najcieplejsza , najgoretsza , najlepsza i wogle naj naj naj pora roku :) a z latem zblizają sie nasze ukochane wakacje. Wiec jesli tutaj widze sie umawiacie wszyscy w jakis kafejkach na piwo czy cos innego to to moze spoktajmy sie wszyscy razem! w naszej stolicy ! zwanej Warszawą, wtedy wwszyscy wypijemy piwo, wino tanie jak kto woli , mozna takze i napic sie wódki ale wiadomo wszystko trzeba pic z umiarem. Najlepszym terminem bedą własnie WAKACJE! Mysle ze Warszawa bedzie najlepszym do takich miejsc spotkan poniewaz to nasza kochana stolica i tam wszyscy mozemy sie spotkac, porozmawiac, przeprowadzic z kims ciekawy dialog, a takze Warszawa to centralne miejsce naszej kochanej biało czerwonej Ojczyzny - POLSKA, i wszyscy beda mieli podobny czas dojazdu. Zorganizujmy spotkanie graczy z serwera ARCANIA! napewno bedzie super zabawa! i atrakcje przez całą noc. Niemusimy tam przeciesz rozmawiac o tibii przeciesz sa tez rózne inne tematy np. kobiety, piwo , imprezy , knajpy itp. Te spotkanie nazwe : " ARCANIA W STOLICY " :cup: co myslicie o takim spotkaniu ? :D
http://www.jubi.buum.pl/i/warsaw2002...-Krolewski.jpg

fajniusi pomysl ziomek fajne te twoje tematy pszeciesz morzna rozmawiac na inne tematy w sumie

Koszyk 14-06-2007 21:04

A chcesz zeby sie polowa osob pozabijala ?:o

gienkos 14-06-2007 21:23

A czemy ludzie mieli by sie zabijac?? Jestesmy WSZYSCY POLAKAMI! z krwi i kosci! i poco ma dojsc do bicia sie ? albo nawet zabijania?? Przypomne wam starą Polską pieśn " Bo Wszyscy Polacy to jedna rodzina starszy czy młodszy chłopak czy dziewczyna! ":]

Thomasi 14-06-2007 22:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Poll (Post 1485280)
Tomek
pasuje przyszły weekend piatek wieczór?bo akurat będziemy mieli z Matim wolny weekend,to możemy wpaśc do cafe,trola też weżmiemy(Borotha).xP

Ja sobie wypraszam,już mam wykształcenie srednie,wiec podstawówka,gimnazjum i liceum zaliczone;s

albo sobota^^ pomyslimy:D

Arm 14-06-2007 22:58

rofl, Seba przyexpil tudej, very hard ...

Amirez 14-06-2007 23:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Arm (Post 1485846)
rofl, Seba przyexpil tudej, very hard ...

Cuz your Guild hack him...

tsch 15-06-2007 00:00

Suty Cie pieką że tak piszesz? :evul: Nie możesz bezpodstawnie oskarżać niewinnych osób..

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Amirez (Post 1485872)
Cuz your Guild hack him...

Poyeman 15-06-2007 00:04

Jak by ten haker nie mogl zajebac itemków i poprostu zostawic tego hara...
bo zmarnowac komus pare lat grania to hamskie jak c**j...

tsch 15-06-2007 00:05

Nikt nie zasługuje na hacka... taka prawda

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Poyeman (Post 1485969)
Jak by ten haker nie mogl zajebac itemków i poprostu zostawic tego hara...
bo zmarnowac komus pare lat grania to hamskie jak c**j...

Medivh Shady 15-06-2007 00:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez tsch (Post 1485960)
Suty Cie pieką że tak piszesz? :evul: Nie możesz bezpodstawnie oskarżać niewinnych osób..

po tym jaki comment mial seba po haku mozna sie spokojnie domyslec kto go haknol.

tsch 15-06-2007 00:09

Nie wiem jaki miał... mógłbyś napisać ?

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Medivh Shady (Post 1485978)
po tym jaki comment mial seba po haku mozna sie spokojnie domyslec kto go haknol.

Thomasi 15-06-2007 00:53

co jak co tak ostatnio myslalem (bo tez oczywiscie haka mialem:D) ze w Tibii powinno byc pewnego rodzaju no nie wiem ograniczenie ze np po zanotowaniu 5 dedow w czasie 24godzin charr przez (nie wiem przykladowo) 24h nie jest w stanie wyjsc z pz;]

mialoby to oczywiscie minusy:D jednak, ile osob ma 5 dedow dziennie...w95% sa to haki a jak juz ktos jest taka pierdola ze 5 razy padl to dobrze mu zrobi posiedzenie w pz troche:D, byloby to zabezpieczenie przed hakami(zawsze jakies bo narazie niestety nie ma zadnego).

znaczy wiadomo ze takie zabezpieczenie nie mialoby sensu np na rooku itp ale mogloby byc wprowadzone przykladowo tylko dla posiadaczy pacca i majacych conajmniej 40 lvl. To juz czysta spekulacja:D

a naprawde doswiadczylem tego(ja spadlem jedynie o 20+ lvli i moglem sie bawic jeszcze chwile charem i pekowac) ale hak to hak i bardzo czesto rowna sie z koncem gry;]A jednak troche zdrowia sie w tej grze zostawia no i nie jest to przyjemne tracic wszystko w 30 min:D

Adikeen 15-06-2007 01:17

@up,
HAHAH dobre xD!!

No, ale np. w innych grach jest hasło zabezpieczające, chodzi w tym o to, że jeżeli logujesz się z innego IP to musisz je wpisać. Więc jeżeli masz hacka, to hacker musi wpisać też to hasło, a jak nie zna to ma lipe ;):evul:

Koszyk 15-06-2007 01:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Adikeen (Post 1486112)
@up,
HAHAH dobre xD!!

No, ale np. w innych grach jest hasło zabezpieczające, chodzi w tym o to, że jeżeli logujesz się z innego IP to musisz je wpisać. Więc jeżeli masz hacka, to hacker musi wpisać też to hasło, a jak nie zna to ma lipe ;):evul:

Ale to jest tibia czlowieku nie wymagaj za wiele :D
Wierzysz ze cipsoft moglby zrobic cos takiego dobrze i tego nie spierd**ic?

Adikeen 15-06-2007 01:28

wydaje mi się, że tak;o

Arm 15-06-2007 12:27

A co jesli ktos ma dynamiczne ip ? To bez sensu pomysl ;] btw. slyszalem ze mieliscie dzisiaj fajna pobudke :D

Thomasi 15-06-2007 12:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Arm (Post 1486615)
A co jesli ktos ma dynamiczne ip ? To bez sensu pomysl ;] btw. slyszalem ze mieliscie dzisiaj fajna pobudke :D

dlatego moj pomysl lepszy:D bo chyba nikt normalny nie pada 5 razy dziennie...a jak pada tyo i tak przyda mu sie przerwa:D dla jego dobra:D

Arm 15-06-2007 14:16

grac z glowa i tyle .. najlepszy sposob

Ciacho1920 15-06-2007 14:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Arm (Post 1486808)
grac z glowa i tyle .. najlepszy sposob

Btw. Teraz wielce piszesz o haku a sam sie kiedys przekrecisz... Tak samo bylo kto bedzie lepszy w wojnie z tego co wynika obecnie po 1 battle nie mieliscie co do powiedzenia i sam padles... Kozaczysz a kiedys wszystko bedzie przeciwko tobie wiec zamknij sie;]

Sacred Platinum Dragon 15-06-2007 16:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ciacho1920 (Post 1486901)
Btw. Teraz wielce piszesz o haku a sam sie kiedys przekrecisz... Tak samo bylo kto bedzie lepszy w wojnie z tego co wynika obecnie po 1 battle nie mieliscie co do powiedzenia i sam padles... Kozaczysz a kiedys wszystko bedzie przeciwko tobie wiec zamknij sie;]

Może i ciebie to spotka, kto wie ;]

@2x up jak chcesz nick ciacha w tibii to pisz na PW :> chetnie sie podziele więdzą.

Aro aka papa 15-06-2007 16:25

Ciacho = Te'Wu czy jak mu tam jakis 90+ ryc

Ciacho1920 15-06-2007 18:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Aro aka papa (Post 1487144)
Ciacho = Te'Wu czy jak mu tam jakis 90+ ryc

I co zwiazku z tym...xD

3/4 arcanii o tym wie;] liczac 40lvl+

Arm 15-06-2007 19:11

Doom_terror - twoj name tez juz mam :P

Ka$z3r 15-06-2007 19:30

mozesz je sobie zapisywac do bólu ale co ty im zrobisz? przeciez z pz nie wychodzisz...

Doom Terror 15-06-2007 19:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Arm (Post 1487592)
Doom_terror - twoj name tez juz mam :P

Wow,dumny z ciebie jestem,chociaz jak bys zapytal to bym podal ;p

Fayter - Knight
Pentagram Terror - Druid

down* nigdy nie uwazalem za trudne wejsc do tematu "ss'ki z arcanii" gdzie wrzucam foty dosc czesto

Thuygioshok 15-06-2007 19:35

@up
First był ;p

Arm 15-06-2007 20:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ka$z3r (Post 1487615)
mozesz je sobie zapisywac do bólu ale co ty im zrobisz? przeciez z pz nie wychodzisz...

"ok" jak narazie to wy siedzicie na statkach, ja kupilem wlasnie 2 charami blessy, runy, ringi i all... --

Eizix 15-06-2007 20:37

@DoomTerror

fajnie to sie podawac za czolowego polskiego gracza w wc3? ;p

jak jestes jego fanem to bys przynajmniej go nie fake'owal ;]

Ka$z3r 15-06-2007 23:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Arm (Post 1487657)
"ok" jak narazie to wy siedzicie na statkach, ja kupilem wlasnie 2 charami blessy, runy, ringi i all... --

ta wiem ze wovimusem kupowales, uhm duzy wyczyn kupowac runy na ank... no nadal czekamy na kolejne open battle albo chociaz na jakies battle... =/

ajj tam ja zrobilem lvl ;p aata,alu tez :)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:42.