![]() |
Cytuj:
okolo 500+ w draga z SCA i zdazyly mu sie juz 2x takie hity a bil tylko chwile te dragi bo potem poszedl ogladac nowe miasto, arene, itp. |
Cytuj:
a) znajomy tutor to Seromontis który nie wiadomo jak potrafi ukrywac swoje skile 200/200, by nie doszły do wiadomości innych b) tutor chyba na ots... idioto Zresztą oglądałem photoski na necie to 145ek ze skilami 90/87 z Avengerem walnął max hita 320 |
widać że jestes przykladem zalosnego knighta ktorego obchodzi tylko wlasna korzysc i teraz bedziesz opowiadal niewiadomo jakie rzeczy ze knight nawet po tym update bedzie pokrzywdzony bo sorc bedzie lepszy itp.
pierdolenie i tyle. Pokazany na ssie jest MS na 194 bije z energy wave za 359 to dopiero smieszne. zaluzmy ze walnol min. to i tak okolo 200 mniej niz teraz wali swoje min. |
Cytuj:
Kina 206 lvl skill 93 bron to avenger hit w warlocka 450 (rowne 450) wiec nie wiem koles co ty gadasz widac ze nie mozesz uwierzyc w to co widzisz i slyszysz |
Jezu, wy się tak podniecacie... Przecież wiadomo, że zmienią te hity, po to jest ten test, nie? Przecież to nie jest normalne, aby tak obniżyć magów, nie?:P
|
moim zdaniem zamiast obnizac powinni podwyzszyc sile magow aby dorownala knightom bo teraz na 100 bedziemy bic z visa za 180 a knight na tym samym lvlu za okolo 400
|
Zresztą dobra ja poczekam do update i sobie wszystko wyjaśnimy
Cytuj:
|
Cytuj:
A jakie statystyki ma ta Enchanted Spear? |
Ludzie bez obrazy , ale czym wy sie podniecacie !!
Ze na TS coś jest , to nie znaczy, ze w rl tibi tez bedzie, oni specjalnie zrobili niektóre rzeczy, zeby latwiej sie na TS gralo, przetestowale rozne rzeczy, a te red stary to pewnie bedzie jakis rar z areny wiec nie gadajcie bzdur jak to bedzie, ze jestescie udupieni albo sie cieszycie bo gracie knightem jak jeszcze UPDATE NIE BYLO X( |
Cytuj:
2. chodzilo o hity za okolo 500 3. Jezeli nie zmienia tych hitow to knight i pall beda huncic kazde potwory solo nie tracac przy tym za duzo kasy. gra wtedy nie bedzie miec zadnego sensu bo bez jakiego kolwiek wysilku zabijesz wszystko juz na 100 lvlu solo |
Omg
Przeciez najci nie wala caly czas po 400. srednia obrazen jaka zadaje wacha sie w granicach 50-100. sorca na moim 150-200 (vis) to jest prawie 100% , a z wisa walisz szybciej niz melee. A te "400" nie jest wcale za darmo nie liczycie uh jakie musze tracic bijac takiego draga? nie liczycie ile musialem wydac na ta bron ktora zadaje takie obrazenia.
|
Cytuj:
a takie obrazenia z vis pewnie beda na 150 lvlu |
I dobrze wam tak vis'owcy. Jedynie z vis'a jedziecie, nawet nie pamiętacie czasów kiedy różdżek nie było i się z BS'em lub SS'em chodziło. --'
Jesli tak lubicie sorc'ow to nimi grajcie, a nie, że teraz sorc mam kryzys(tak jak knight miał) to tibia jest be. LOL, a to mnie zniszczyło. Cytuj:
|
już widze ten waste moim drutem (do tego jest najgorszą profesją)...
to przesada, że knight zużywa 5 uhów na demka (porównajcie ile sd trzeba by było zużyć żeby ubić demona a co dopiero po tym update) lubie wszelkie zmiany, update podobał mi się zanim to zobaczyłem, te hity - są zj****, chcieli pewnie wyrównać obrażenia knighta do sorca i to zadarmo wali... mam nadzieję, że cipsoft wie co robi i wszystko się wyjaśni bo nie wyobrażam sobie jak knight dorównuje potęgą ofensywną magowi w pvp albo p bolty tak samo, 6gp (???) ja mam 20 p boltów z wyvern i się z nich cieszyłem ;/ Mam nadzieję, że Cipsoft wie co robi. |
to mozesz chodzic z bsem lub ssem nikt ci nie broni
i nie musisz tez bic z visa to nie obowiazek OMG !! |
Cytuj:
Jakos knightcie tak nie ryczeli jak niektorzy teraz , wzieli sie za siebie trenowali expili , bo mieli nadzieje, ze bedzie lepiej. I stalo sie jest lepiej ! Ale to tez sie kiedys skonczy ; ) Wiec bez obaw , i tez sie nie poddawajcie ps. Sam gram MS i mi sie update podoba :D |
Wam sorc'e jest i tak dobrze. Szczerze mowiac zdyskryminowali druidow, ani wave'a zadnego, tylko jakas exura sio za 70 many to jedyny przywilej druida...BTW. exevo flam hur lub exevo pox hur albo i oba powinny byc dla druta bo to sila natury.BTW2. Exevo pox hur sam wymyslilem, nie ze jestem jakis noob z ots'a...
|
nie wszystko naraz druidzi tez sie doczekaja :]
wiecej SS bo tu nudy |
@up od ss ten temat
|
Cytuj:
te srenie obrazenia najta to na moim lvl. a pamietajmy tez ze juz nie powala sobie z hmm po 150. zabrali mi to. i dobrze bo nie jestesm jakims czarodziejem. |
po 1 to jest test serwer więc musieli dać cene power boltów 6gp żeby ludzie mogli je testować
po 2 to że komuś wszedł hit 400+ nie oznacza że będzie on tak walił non stop, średnia i tak wyjdzie w granicach 100 po 3 sorc dajmy na to na 100 lvl z 70 mlvl wali teraz z visa 200 + lekko, co licząc 2 visy na ture + różdzka ponad 450 na ture, po updacie będzie miał visy za 150, czyli wyjdzie mu 350 na ture, więc i tak zabije Draga w 3-4 tury, a Najt średnio dajmy na to w 10. Po 4 kiedyś przed era wandów i rodów, sorc i druid byli postaciami elitarnymi, cieżko się nimi grało i mało bylo lvl 100+ ms lub ed, a teraz byle noobek wbija w pare miesięcy 100 lvl, więc utrudnienie gry sorcom uważam za dobre, może zostaną tylko ci co naprawde umieją grąć sorcami. |
BS-30lvl
F axe-35lvl To ma byc sprawiedliwe? X( Trza bedzie pouprawiac pg do update, lub wyciagnac zakurzonego dwarven axe z depo... Jesli po update bede z niego bic tak jak teraz z f axe, to zadna strata w koncu. Ten nowy toporek od 30lvl napewno bedzie bardzo drogi, ze wzgledu na znikoma podaz w najblizszym czasie. Ktory lvl na naginate/guardian helbard? |
Brawo! W jeden dzień 40~ stron nabite :]
Z tego co widze chyba wszelkie kłótnie się zakończyły. Czekam na następne screeny - tutorzy nie obijać się :D @down Kolejny dzieciak neo co myśli, że wdupi komuś trojana(ew. jeśi ma kase to owntibia?). Świetnie, że screeny są w .com, a może to jakieś nowe archiwa w rarze? buahhahaha... N/C |
Oj nieczekajcie w tym temacie na wszelkie screeny jak chcecie poglądać to od tego jest ten temat:http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=133811&page=3
|
Cytuj:
|
Jestem przekonany że cipy nie wprowadzą takiego "zbalansowania" w życie ;p
To by było bez sensu, wogóle te czary niczym z otsów... Jakby wprowadzili zmiany z test servera tibia by juz calkiem stracila to czego juz dawno niema ;p |
Cytuj:
|
A zobaczcie na druidów, praktcznie nic nie dostaną a nie narzekają. Tylko sorcowie noobki :p
|
Exevo mas 80 ek za 8 hahh xD
|
Cytuj:
Cytuj:
Bo już mi się zaczeła nudzić ta gra.... Przynajmniej trzeba będzie się wykazać |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Pozatym policz sobie ile kosztuje taki avenger czy anni weapon. A pozniej przekalkuluj, ile sorc by zrobił expa za ta kase, która knight wyrzuci na bron (i full seta rowniez). |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Word!!!11111
Test fajny, ale Cip Soft trochę przesadził.. np, 160 ms nie może mnie ubić solo (77ed) , żal ; o Mając 77 ed i 60 mlvl wale o 20dmg~ mniej co 160 ms 8o |
Czy dla was nie jest logiczne, że 20ed z 65mlvl wali MOCNO BO MA MLVL?
TAK TAK, OBRAŻENIA MAGICZNE ZALEŻĄ OD MLVL, JA PI*RDOLE!!! Knight musiał skilować przed expem, sorc teraz też musi, dziękuje. |
@Myszoon
Jak najbardziej logiczne. |
A co do tego, że sorcem jest drogie expienie, to nie jest do końca tak. Przyznam sorcami na 50-80~ lvlach w miare cieżko zarabia się kase, ale juz sorc na tym 120+ bierze 200bp mf na demone wbija tam w kij expa w krótkim czasie i zarabia prawie drugie tyle ile wydal na mf. Knightem nie ma możliwości ani expic tak szybko bez wasta ani zarobić tyle przy expieniu w tak krótkim czasie. Zresztą ja bym wolał chyba nawet wolniej kase zarabiać a mieć jakies urozmaicone expowiska a nie caly czas dleir, of, żółwie i tak w kółko nie mówiąc już o tym, że wogóle cieżko dorwać jakieś sensowne expowisko.
|
Mam pytanie : Będą nowe servery?
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:57. |