![]() |
Cytuj:
|
Czemu niby Maledrus mialby przestac sie uhac, w koncu to Sowqu bloczyl wejscie, a z nim wszystko mozliwe wiec byla szansa zeby go uratowac xD
|
Cytuj:
|
Wy naprawde macie niepokolei w glowie, wyzywac sie z powodu pixelowej gry ktora zostala stworzona dla zabawy? Wyzywac ludzi od psow i zydow tylko dlatego ze sa po przeciwnej stronie? Wyzywac kolegow i przyjaciol jednej i drugiej strony od przydupasow, psow itp tylko dlatego ze trzymaja z nimi? Ehh banda kretynow... Proponuje udać sie do dobrego psychologa a rzadowi wprowadzic ustawe zabraniajaca dzieciom do lat 13 kozystnia z internetu...wiecej niz 2 godz dziennie. Powinno to rozwiazac problem.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
btw. nice spam w tym temacie xD |
Przypominam, że nazwa działu w jakim znajduje się ten temat to "Wydarzenia ze światów" a nie "Kłótnie pomiędzy użytkownikami". Zanim ktokolwiek z was napisze tutaj następnego posta, lepiej niech się dobrze zastanowi, czy jego post będzie związany z tematyką działu.
|
Open w nocy?-,-
|
Tiaa, sporo ludzi padlo
|
[CHAR]Lord Arcticus[/CHAR]
Aug 27 2007, 23:26:15 CEST Killed at Level 160 by [CHAR]Morfio[/CHAR] and by [CHAR]Redeo[/CHAR] [CHAR]Lapka of Fear[/CHAR] Aug 27 2007, 22:59:48 CEST Killed at Level 144 by [CHAR]Vaxterr[/CHAR] and by [CHAR]Friida[/CHAR] [CHAR]Shiru the assasin[/CHAR] Aug 27 2007, 23:21:01 CEST Killed at Level 108 by [CHAR]Heiks[/CHAR] and by [CHAR]Hepp[/CHAR] [CHAR]Maaster Mietek[/CHAR] Aug 27 2007, 23:25:25 CEST Killed at Level 103 by [CHAR]Friida[/CHAR] and by [CHAR]Lady Ancela[/CHAR] [CHAR]Missy Nebula[/CHAR] Aug 27 2007, 23:28:46 CEST Killed at Level 88 by [CHAR]Heiks[/CHAR] and by [CHAR]Vaxterr[/CHAR] [CHAR]Sowqu[/CHAR] Aug 28 2007, 00:00:47 CEST Killed at Level 162 by [CHAR]Lapka of Fear[/CHAR] and by [CHAR]Mengirt[/CHAR] [CHAR]Friida[/CHAR] Aug 27 2007, 23:53:32 CEST Killed at Level 122 by [CHAR]Maledrus[/CHAR] and by [CHAR]Leanna[/CHAR] [CHAR]Rider Eddi[/CHAR] Aug 27 2007, 23:23:23 CEST Killed at Level 105 by [CHAR]Asanil[/CHAR] and by [CHAR]Hinogoos[/CHAR] [CHAR]Heiks[/CHAR] Aug 27 2007, 23:42:34 CEST Killed at Level 156 by [CHAR]Celandia[/CHAR] [CHAR]Kaytek Ziom[/CHAR] Aug 27 2007, 23:25:43 CEST Killed at Level 102 by [CHAR]Mengirt[/CHAR] and by [CHAR]Castor Greey[/CHAR] [CHAR]Shargas[/CHAR] Aug 27 2007, 23:25:40 CEST Killed at Level 118 by [CHAR]Trax Thorglewe[/CHAR] and by [CHAR]Maledrus[/CHAR] [CHAR]Xendosa[/CHAR] Aug 27 2007, 23:25:24 CEST Killed at Level 110 by [CHAR]Celandia[/CHAR] and by [CHAR]Archer of Fear[/CHAR] [CHAR]Narlen[/CHAR] Aug 27 2007, 23:43:47 CEST Killed at Level 101 by [CHAR]Royal Paulo[/CHAR] and by [CHAR]Refferon[/CHAR] [CHAR]Sir Hidek[/CHAR] Aug 27 2007, 23:24:58 CEST Killed at Level 92 by [CHAR]Mengirt[/CHAR] [CHAR]Lady Ancela[/CHAR] Aug 27 2007, 23:49:38 CEST Killed at Level 89 by [CHAR]Hinogoos[/CHAR] and by [CHAR]Mengirt[/CHAR] [CHAR]Tert Clawint[/CHAR] Aug 27 2007, 23:21:05 CEST Killed at Level 115 by [CHAR]Castor Greey[/CHAR] and by [CHAR]Hinogoos[/CHAR] [CHAR]Estana[/CHAR] Aug 27 2007, 23:23:43 CEST Killed at Level 121 by [CHAR]Darif Narin[/CHAR] and by [CHAR]Hespios[/CHAR] [CHAR]Sqeensy[/CHAR] Aug 27 2007, 23:25:36 CEST Killed at Level 103 by [CHAR]Silver Chan[/CHAR] and by [CHAR]Asanil[/CHAR] Wynik 13:5 Ogladalem filmik, niezla rzeznia :) Szkoda tylko, ze wybraliscie to miejsce :/ Nastepnym razem, musicie to bardziej zaplanowac (i nie blokujcie swoich :P). Mam nadzieje, ze sie nie poddacie :) Go Go @sunze Nie wiedzialem, ze oni tez sie licza jako fragi :P Juz ich dodalem. |
Zabili Lapke i sie ustawili na Ankra~ czekajac na nas, Lapke niewiem jak zabili. Po tym jak padl Tert i ktos tam jeszcze uciekli na przejscie Ankra i Dara czesc dala loga czesc moze uciekla reszta popadala.
Juz po wojnie? |
pomineles maaster mietka , shiru the assasina oraz missy nebula wynik 13-5
|
Dlaczego nikt nigdy nei zamieszcza filmikow na tibicams ... ;(
|
shiru~~ najwiekszy asslick padł CHWALCIE NARODY!!! (dalej kupuje wam pacce? za aleutiana CREDIT CARD?)
|
Nie no, to chyba był open !!!!!!!!!!!!!, dla niektórych pierwszy w życiu i pewnie już ostatni na nebuli :(((((((((((, tak czy inaczej wpierdol trwa xDDD.
|
Cytuj:
MIEJMY NADZIEJE ZE JUZ NIE BEDZIE UCIEKAC! |
Może najwyższa pora żebyś sobie wbił do łba i twoi koledzy, że Archer to nie ja !!!!, po drugie z tego co wiem to dałeś loga pierwszy zanim się zaczęla walka więc powiem krótko "japa".
|
HA HA H EUAEhu EHAUhEAUh u SORRY MOJ MISTRZU!11
nie dalem loga przed openem tylko dostalem kicka neta w trakcie opena przy stanie 3-0 dla nas ... BTW Z PZTEM NIE MOGE DAC LOGA wiec "JAPA"! |
Dałeś loga zaraz po tym jak padł tert i estana, btw żeby mieć pz to trzeba kogoś zaatakować ;p, więc "japa" again. Musze przyznać, że to ciekawe kolejna osoba z "Bialego" zasłania się kickami na openie albo akcji, (estana wcześniej) więc pytam :wy macie internet z biedronki ? czy jaki chuj ?
|
Ja Nie Dalem Loga Przed Openem Mowilem Ze Mam Problemy Z Netem I Mnie Wyjebalo Przed Dedem Terta I Estany :<
|
zastanawia mnie czemu zawsze jak idziecie walczyc/walczycie macie kicki lagi itp bo zawsze co ktos padnie to ,,kicka mial i dlatego padl"-.-
|
Cytuj:
bo lepiej skłamac i powiedziec ze mialo sie laga, niz przyznać sie ze zjebałem.... |
Przeglądając to forum odnalazłem teksty, które chcą mnie obrazic albo sprowokowac, przykro mi chłopaki jestem ponad to, nie jesteście w stanie mnie obrazic, nie ten poziom ;(. Druga sprawa nie mam nic wspólnego z gosciem o nicku figo~~ coś tam, to jest moje jedyne konto na tym forum., wydarzenia z przeszłości nauczyły mnie, że poziom dyskusji na tym forum jest dośc niski, wręcz uwłaczający, więc się nie udzielam. Wracając do gościa o nicku sunze, pragne przypomniec, że ja w tej grze osiągnąłem już wszystko, Ty niestety albo stety jeszcze nic. Wbiłem bez sharingu więcej expa niż ty pewnie przez całą swoją kariere z kolegami, w kwestii wojny się nie wypowiadam, bo po co skoro gra wszystko weryfikuje i każdy widzi jak jest i kto przed kim ucieka jak przyjdzie co do czego. Nara i pozdro.
|
Sunze kiedy bylo 3:0 dla was bo cos mnie chyba ominelo?
|
Cytuj:
a ze dziś sunze wrócil pozno do domu to nie jego wina tylko moja ;P troche za duzo balowalismy zazdrosne mendy :) |
Cytuj:
Wachu of Nebula Aug 19 2007, 12:34:34 CEST Killed at Level 103 by Tana Max and by Narlen Maledrus Aug 19 2007, 14:00:45 CEST Killed at Level 156 by Ratinsa and by Slowzard Hinogoos Aug 19 2007, 13:43:01 CEST Killed at Level 120 by Arthas of nebula and by Celandia |
Przestało być zabawnym liczenie fragów na osobach, których nawet nie zabiliście, to już jest niestety tylko żałosne ;<.
|
Cytuj:
O to powody "wydarzenia z przeszłości nauczyły mnie, że poziom dyskusji na tym forum jest dośc niski, wręcz uwłaczający, więc się nie udzielam." <- więc pozwól, że zapytam co robisz? "Wracając do gościa o nicku sunze, pragne przypomniec, że ja w tej grze osiągnąłem już wszystko, Ty niestety albo stety jeszcze nic. Wbiłem bez sharingu więcej expa niż ty pewnie przez całą swoją kariere z kolegami" <- tutaj zadam 3 pytania: Skąd wiesz ze Sunze sharuje? Skąd wiesz ze to pierwsza postać Sunze? Czy w tibii można osiagnać "wszystko"? Zgodzę się w sprawie wojny i z tym, że poziom forum jest niski(ale chyba dla ciebie jednak trochę za wysoki) |
Cytuj:
Bylo przed tym jak padl Tert i Estana :D |
A kto padl od nas w takim razie?
|
Narlen czytanie ze zrozumieniem sprawia Ci trudność, ale to nie mój problem, chodzi o to, że zostałem posądzony o coś czego nie zrobiłem, więc wypadało to wyjaśnić. Natomiast jeśli chodzi o Sunze, to kilka osób z Vu miało przyjemność, bądź nie spotkać się z graczami z "Białego. Oczywiście był tam sunze, który w grze jest niezłym "zadymiarzem", a jak przyszło co do czego, tzn do bezpośredniego spotkania, zasłaniał się tym, że to drugi owner wszystkich wyzywa, że to on jest "be", więc chyba jednak sam to on nie gra. Na koniec mam do Ciebie prośbę nie pisz do mnie, nie czekaj na moją odpowiedź, nie próbuj ze mną rozmawiać, ani prowadzić dyskusji, bo niestety zarówno na forum, jak i nebuli nie chce mi się z tobą/wami gadać.
|
Mam kolejna porcje pytań do ciebie
Czemu oceniasz moją zdolność czytania ze zrozumieniem skoro mnie nie znasz i kim jesteś, że sobie na to pozwalasz? Myślę, że nawet dobry profesor miał by problem z oceną owej umiejętności na podstawie jednej wypowiedzi. Kolejne pytanie: Więc skoro chciałeś wyjaśnić tylko jedna sprawę to czemu zacząłeś podsumowywać poczynania Sunze? Teraz możesz zastanowić sie jeszcze raz nad tym co o mnie napisałeś. |
Cytuj:
niestety lvl wbijalem sam ale dostęp do mojego konta na wojnie ma kilka osob wrazie jak bym nie mial neta lub jakby mnie nie bylo w domu poniewaz nei jestem takim noliferem jak Ty <PRZYBIJ PIĄTKE ZIOM> ze jestem dostepny 24/7.! |
Cytuj:
|
Zwracam się z uprzejmą prośbą do moderatora tego forum o zamknięcie tego tematu, dalsze nabijanie stron niepotrzebnym i mało ciekawym spamem nie ma według mnie sensu.
|
Zal mi ciebie
figofago
Użytkownik forum Data dołączenia: 30 07 2007 kto tutaj mówi nam o nabijaniu postów... ty kolego zabierz zabawki z naszej piaskownicy i WYNOCHA my tutaj toczymy tematy o nebuli a nie twoich widzi-misie sam się zamknij!!!!1111oneoneoneone |
Cytuj:
A co do spamerstwa popatrz na siebie a potem zacznij pier**lic dzieciaku z oleckiego zadupia bo do wsi tego nie mozna porownac .. Porownanie olecka do wsi jest nie na miejscu bo to by byla obraza wsi |
Na szczęście mamy Ciebie, twoją ciekawą gębę i inteligentne posty, co byśmy zrobili bez Ciebie, "kaganku oświaty" ?. Dzięki ludziom jak ty nebula na tibia.pl ciągle żyje, tylko nie wiem czy się śmiać czy płakać z tego powodu.
|
Cytuj:
Wiem wiem ze bezemnie to forum nie bedzie istniec a powiedziec ci dlaczego ? .. Bo moj iloraz inteligencji przerasta twoj i twoich ziomow z United States of Olecko (USO) .. I nie pyskuj juz przemadrzaly bachorze bo twoi rodzice nic nie pomoga tobie .. Wszedzie za toba nie beda chodzic B):] |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:47. |