![]() |
Druidek pomocniczek (nova) (mój niedoszły druid ;p)
Bartek Kartofel (nova) |
W****iona kicia (astera)
Rozpruwacz zezoluw (valoria) Bubble (antica) :P:P:P:P(zart) Narabany zdzihu (astera) Anka Lodziara (astera) |
No to teraz ja...
Najglupsze i najsmieszniejsze nicki:
Mielony von Zmielony Potrzebuje uchy Sir`Chipolok Janosik of Aldora Lucha of Aldora Kotolot Kinia Elvan Brudny Gnooj (Respect for him) Heros Druid Marek Hero Robalos Lara Tajakes Toe Sprytny Roki Mieso Armatnie jak mi sie cos przypomni to dopisze:D...aha wszystkie sa z aldory |
Najgłupsze nicki jakie widziałem w mojej niedoszłej karierze tibijczyka :D
Abdul wisimulacha Rozbeblany keczup slodziutka z galany (char facet i gosc facet) Walki krece w lewej rece Walek co kawalek Bylo tego wiecej ale wybralem najlepsze (<-- to juz nie xywa :D ) |
Ja tam widzialem kiedys typa o nick`u :
"a na co mi nick" czy cos tedy :D |
Troche z Chimery
Druid pogromca slimow <<6 Sorcerer
Knight pogramca dragon << 13 Druid Kolega Rydzyka Porucznik Gadzet Za***istonosz |
Udar dupy
Udaję orgazm (to z dziś) |
Weź mnie nie bij
|
Pewien pedofil z rl ma nicki :
Wesola Kupa (Fortera) Zordon Stolec (Fortera) P.S. Milosnik gowna srania i stolcow. |
Abdul wisimulacha był mój :P serio
A sam widziałem: "Heja banana" ale to wcale nie takie głupie :/ |
Ja widziałem kiedyś Pracownica warzywniaka na galanie
|
a ja mialem nick Drongwaler xD
|
odpowiedz
ja widzialem kolesia ktory sie nazywał Gram w tinie bo underground mi niechodzi. Ale zapomniałem na jakim to było świecie
|
Dzisiaj sobie ide a tu 'Master Skarpeta' mi zabił rata... rotfl
|
moj kumpel z klasy mial nick: "Sprzedaje Ziemniaki".
|
...
Jozef Lechtaczka
Haha...lol |
rolnik obornik i urwi cię roz****i. :p
|
- Mis koralgol wielki ham[Harmonia] (mój qmpel nie wiem czy postac jeszcze jest)
-Swiety-Mikolaj[Harmonia](mój nick :P:P ) -Klapouchy-osol[Trimera??] (qmpel) -Kozica macica [Harmonia] -Aldora to moja ojczyzna [swiat w nicku :P:P ] |
hmm.. jakoś tak leciało:
Elo ziom masz roka :P |
Don ****o mendoza
to ja :P bardzo stara postac nieuzywana :) nigdy |
Uheuehuhe
Zarąbiste nicki tu lecą. Teraz ja :P
Sosen Druid <--- KNIGHT ( Mój qmpel z Aurea) Edek z krainy kredek <--- Edek wladca kredek <---OBIE POSTACI 1 Gościa Bebzolek Lord <---troche głupie to Bebzolek (Mój qmpel) Lechtaczka Knight <--- (Brat jednego z moich best qmpli) Daj mi zagrac <--- Pewien UH maker z Aurea Ej cze Gdzie sie naje****ac Depo on the feet<-----moje depo na rooku na Selenie :P JAK COS SOBIE PRZYPOMNE DAM EDITA :D |
Zaraz cie uchem zgasze (rubera)
*******e to imiee (Rubera) Wy***alemcie (Arcania) Edzio-masakra (pythera) |
Za*** tego obok (Morgana)
|
spoko nicki
To niektore smieszne nicki ktore widzialem:
-szczerbaty kiel -ruchaj barbi az sie zgarbi -wymysl dla mnie nick -dyzio pogromca kondonow -zebra bez paskow -psia kupa dwa -morderczy pikachu -bobka budownicza (bob budowniczy wszystko spireniczy!!):) No i jeszcze bym pisal tylko mi sie nie chce :) |
Wydupiona suka... 8o
|
Kolega Rydzyka
"Senioritka Elo"
"Kocham Senioritke Elo" (koles za nia lazil w ta i z powrotem) "Kolega Rydzyka" PS. Dialog z kolega dzien po ujrzeniu Kolegi Rydzyka Ja: Widzialem kolesia na rooku z nickiem Kolega Rydzyka moj kolega: zabilem go 2 razy Ja: Ale on jest w rooku moj kolega: no wlasnie A teraz nowe: Czlowiek wiaderko Bogus pogromca kwiatow Lord Soczek Lechu Mistrz (facetka) |
np. Nie mam niku.To moj uh'maker ;)
|
lol
Cytuj:
Cytuj:
|
Moje postacie:
-Uhnij mnie albo masz deda -Small green gobo (Trimera) |
Kupa Gizmo-Aldora
|
pozdro all Saimon wita nowy player na forum :P
niewinny staniczek
lady z duzymi cycami |
witam ziomy i ziomice mam ochote na dziewice
ukradli mi rower
na h*j sie gapisz gdzie moje kredki |
Smyniu zjedz ogoreczka
Zaplodniona zakonncia Obesraniec Jem zupe pomidorowa |
Hue Hue
Moje postacie loox :
Czerwony Podgrzybek(ta postac spelniala funkcje depo na rooku)[Iridia] Skretynialy kretynsky krecik (zalozylem ja przedwczoraj zeby blokowac most w podziemiach pod rynkiem na rooku - noob:P)[swiat...chyba Isara...niepamietam:P) Natomiast widzialem takie postacie:(nie moje) Odbyt (rullezzz) Betonowy Kloc (rox) oba chyba na Galanie( Odbyt chyba napewno LOL) |
Tez znam nice nicki
To sa ziomy:
"Brak pomyslu na inny nick" "Suchar specjalny" :cup: |
najglupszy nick
16:16 You see Yo Yo Yo Yo Yo (Level 1). He has no vocation. _widac ze lubi hiphop.
Kiedys jeszcze na eterni widzialem Kosmiczny Piard albo Ruchaj Barbi Az Sie Zgarbi.trzeba miec troche na***ane we lbie zeby tak sie nazwac....hehe Hail Hip-Hop Hemp Szop Warszawa Dabrowskiego 5a |
Uhy są fajne - danubia
Przeżuwacz wyzutych gum - danubia ;) |
Halina Kipigroch :D:D:D:
Genowefa Pigwa :D:D:D:D:D:D:D |
*Maniakalny Rzeznik
*Smierdze bo chce 8o |
Na ruberze:
Mam wielkie syry pogromca ekwadoru ku***ski sut boba starej :D ten najlepszy |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:47. |