![]() |
Ja tam z anime to tylko Dragon Ball xDD
|
Czyli jeszcze w zyciu nie widziales prawdziwego, dobrego anime ;>
|
No to teraz ja ; <
FullMetal Alchemist (+kinowka) GTO Rozen Maiden (2serie) Narzeczona dla kota Grobowiec Swietlikow Ruchomy zamek Hauru Spirited away Elfen lied Chrno crusade Air Higurashi (prawie dwie serie, koncze druga) Chobits xxxHolic (+kinowka) Sakura~ (kinowka) Moj sasiad totoro Opowiesc z Ziemiomorza Ghost in the shell (kinowka) Sailor moon Onegai Teacher Hell Girl (2 serie) POKEMONY xD Green Green He is my master Tristia - blekitna wyspa Ouran High School Host Club Loveless Paradise Kiss Shakugan no shana second No i pare odcinko Dragon Balla i Naruto ale jakos nie splecjalnie mi przypadly do gustu ;s te pogrubione to takie ktore bardziej przypadly mi do gustu, pewnie jeszcze cos tam bylo ale nie pamietam ;s |
No Corgar Frizz dodaj do listy Samurai Champloo! i OVA Hellsinga.
|
FMA
Bleach Fate/Stay Night Naruto Naruto Shippuuden Devil May Cry Zero no Tsukaima I jeszcze parę innych, mniej godnych polecenia. Btw. Założyłem grupę dla fanów anime. Jeszcze trochę a uzbiera się na nowe podforum. |
Polecam te anime ! Ale najlepsze z tego wszystkiego (moim zdaniem) jest >>Elfen Lied<<
» Bleach » Clannad » Elfen Lied » Fate/Stay Night » Green Green » Love Hina » Myself; Yourself » Naruto » Onegai Teacher » Onegai Twins » Suzumiya Haruhi » Zero no Tsukaima |
Zaliczylem Lucky Star, przyjemne i mile ;) Bede mial czas to zabiore sie za Air.
|
Badon podejzewam ze jestes czestym gosciem na servisie wbijam.pl no nie =) Ja ostatnio skonczylem ogladac Myself Yourself i jestem zachwycony tym anime, co poswiadcza moj zchizol na anime typu telenowela szkolna =P
|
no ja tak samo na wbijam oglądam obejrzałem już tam all co jest i teraz oglądam kanon bo jeszcze nie widziałem xD
|
Cytuj:
No i wszystko ogladalem na VeohTV z eng subami ;) @up: tyle, ze na wbijam jest slaba jakosc ;> A tlumaczenie jp->eng->pl jest raczej slabe. |
@kołbaś
Twoje przypuszczenia są prawdziwe... Ja tylko na tamtej stronie oglądałem anime. B) |
Zrobił się mały update obejrzanych/oglądanych przeze mnie anime ;f
Kod:
Naruto |
nje lubie. anime odruchowo kojarza mi sie z hentai :/ :/ :/ :/
|
i?..........
|
Moze mama go przywiazywala do krzesla i kazala mu sie patrzec na zue tentacle : D
|
Zue,tentacle,Zue....są straszne chciałaś kiedyś je na mnie nasłać...
ale uciekłem ja sie zorientowały ze nie jestem ładna Blondynką..... |
Cytuj:
|
Yyy zaczelam czytac 1 tom Hellsinga i powiem, ze jestem pod wrazeniem :) anime nie widzialam, jakos nie moglam sie za to zabrac.
|
Dzisiaj obejrzalem 1 odcinek Lucky Stara.
Po 1: początkowa piosenka zostawia slad na psychice :P Po 2: czy wszystkie odcinki bede wygladaly jak ten pierwszy? Bo te dluuuugie nuuuudne rozmowy nie sa dla mnie. Moze na poczatku wydawalo mi sie to smieszne (jak jesc tego rogala) ale juz potem to na serio, czekalem az sie odcinek skonczy. Czy jezeli nie podobal mi sie 1 odcinek, warto meczyc sie dalej?:d |
tylko 1 odc. jest taki....
jak chcesz ja wymiękłem po 4 odc. code geass... |
W Lucky Star nie ma żadnego przewodniego wątku. To takie anime to obejrzenia jak masz za dużo wolnego czasu i nie masz ochoty myśleć. Sam do końca serii nie wytrwałem.
|
Powiem wam jedno.
Kanon, Myself Yourself, Clannad, True Tears. Normalnie zakochalem sie w takim rodzaju anime. Teraz mecze Oneagi Teacher a potem zaczne meczyc Oneagi Tweens. Moze mi ktos polecic jeszzce cos z tego rodzaju anime ? |
Cytuj:
i dobrze ze niema motywu przewodniczego,bo w pewnym sensie można all sie spodziewać w graniach. w dodatku można tam dojrzeć trochę o ich kulturze i życiu i ciekawostkach ze np: ze mają mundurki sezonowe ; p |
Ma ktoś informacje kiedy będzie trzeci sezon Zero no Tsukaima?
|
Szukalem w googlach i nie moglem takiego info znalezc ;<
Ale ja chce 3 serie, w ktorej pewnie bedzie sie czesto pojawiac: "Fairy with big boobs" :P Co do Lucky Stara, ogladalem dzisiaj drugi odcinek i w polowie wymieklem. To jednak nie dla mnie. Wole, jak jest jakas fabula. Jak poszczegolne odcinki sa jakos ze soba powiazane. W Lucky Star, zniecheca mnie kreska, jak i brak tego, co juz wyzej opisalem ;p Teraz ogladam Elfen Lied (koncze wlasnie 8 odcinek) a potem sie chyba zabiore za Ouran high school (czy to prawda, ze to anime jest o gejach? :D ) |
To ja was nie rozumiem... mi w Lucky star właśnie się to podało. Brak fabuły, mnóstwo dialogów i kraska jakaś taka fajna.
Btw. Oglądał ktoś Clannada i Lucky star? Koniecznie obydwa tytuły. Bo mi bliźniaczki z Lucki star dziwnie przypominają 2 siostry z Clannada. Tzn wygląd i charakter (tak trochę). W ogóle ostatnio wszyscy mi przypominają postacie z innych anime... Podobał się wam ostatni odcinek Soul eatera? Mi w miarę, tylko bardzo wolno fabuła się posuwa. Co teraz zacząc oglądac: -Neon Genesis Evangelion -Myself, Yourself -Dokonczyc wszystkie nie skonczone anime -One piece Corgar Frizz |
Ja odnosnie Lucky Stara zgadzam sie z Rayza i Corgarem. Takie lekkie, niemeczace, oderwanie ;) Jak sie ma czas to mozna obejrzec.
Ja ostatnio obejrzalem cale Full Metal Panic, a teraz koncze Air. Co byscie polecali teraz?:) |
jak nie ogladales to wszystkie anime na wbijam.pl czyli clannad, myself yourself, true tears, chrono crusade, devil may cry, hellsing, oneagi teacher a potem twins(choc tego jeszcze nie ogladalem).
|
t
nice,hahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
|
A ja do onegaiow polecam dobra japonska wersje z angielskimi napisami w VeohTV :)
Jest tam rowniez naruto, bleach, elfen lied i wiele innych dobrych anime ;> |
@Frizz,Grocix,
Dobrze powiedziane!! :D @up tam oglądałem DN,i Girls Bravo |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Polecane
POLECAM:
- Girls Bravo ( Ecchi - duuuużo cyckuf B)) - Ah! my goddess (romans) - ai yori aoshi + enishi (romans troche przesłodzone :/) - Chobits - NIE można NIE zobaczyć! - Air TV (smutne, płakałem :() <<<< bede wydobywać dobre anime :kilof: PS: Film Clannad jeszcze smutniejszy od Air TV! Jak zobaczyłem do końca to płakałem bardziej niż przy Air! |
pojechałeś....
ecchi to wiadomo ze jest trochę nagości |
Ta ecchi to dopiero jest oav GreenGreen wiec wiecie. Thero co do Porownywania Kanona do Clannad. Bohaterowie sa bardzo podobni do postaci w tych anime. Zwlaszcza Męskie odpowiedniki. Charakterki maja takie same. Dlatego to9 mi sie podoba =P A ze opowiada inna historie to bardzo dobze przynajmniej nie wpada sie w monotonie.
No i bardzo wazne teraz ogladam ostatnie 3 odcinki(wlasnie sie za nie zabieram) wiec odczucia po calej serii powiem wam za mniej wiecej 1.5h. Btw tutaj tak smoa jak w clannad mialem taka zchize jagby w ktoryms odcinku anime powinno sie konczyc bo histtoria ktora byla prowadzona zakonczyla sie. Tak bylo w clannad z Fuko oraz tutaj, tyle ze juz nie pamietam gdzie =P ale tez byl taki momecik gdzie byl zchiz jak obejzalo sie wlasnie ten 9 odcinek clannadu i tylko o kurwa zaraz zaraz juz sie konczy a mialo byc 24 odcinki =P |
13 odcinek Green Greena to juz nie za bardzo ecchi :)
Mozna powiedziec, ze to taki hentai z cenzura ;P Skonczylem dzisiaj ogladac Elfen Lied. Ogolnie fajne. Na pewno bylo to jakies inne doswiadczenie, niz przy ogladaniu innych anime. |
jest tutaj gdzies moj post ale nie chce mi sie go szukac i edytowac, moge powiedziec ze Kanon 2006 jest naprawde warty obejrzenia ;)
|
Jest warte wczoraj wieczorem objezalem caly i jestem bardzo pozytywnie zaskoczony takim anime. Jak to mowi ta nappa na S(saori czy jakos tak) i opowiada ze to moze my jestesmy w czyims snie i to tenktops powoduje wszystkie cuda jakie sie tutaj zdazaja(typu wyzdrownienia cudowne, Mokoto etc)
|
Co do Girl Bravo to troche az za duzo tych cyckow , gdyby autor pokazywal je mniej napewno anime stalo sie bardziej ciekawe bo tak to zobaczysz cycki w 1,2,3, odcinku to dalej nie chce ci sie ogladac bo wiesz ze znowu cycki ;p takie moje przemyslenia
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:57. |