![]() |
No ku*** mac ci szwedzcy frajerzy juz mnie wkurzaja.. :/ co my im robimy, ze tak nas sie boja i tempia X(
|
Wiesz co to znaczy "frajer" bo z tego co widać to nie bardzo :o No Ciebie bać sie chyba nie powinni ;)
|
@up
a wiesz co kiedys znaczylo slowo frajer? a skoro o strachu mowa.... Sep 08 2007, 23:53:41 CEST Died at Level 47 by an orc shaman to ciebie na 100% sie przestrasza.. @topic 3 : 0 dla teamu lootztrakta mivox , camagost, mekha pwned w ank o 00:00 ?XD cos w tym stylu ;d Nobz ma jakas dziwna taktyke, caly battle przesiedzial w dp... |
Hmm padłem na shamanie i co z tego?;) A co do frajera to może mi wytłumaczysz co to znaczy bo ja myślałem ze zawsze znaczyło to samo no chyba ze sie coś zmieniło :p Az mi czasem sie płakać chce ze mam takich rodaków :o
|
Chodz na Saphire to zobaczysz co to frajer... nienawidze jesli ktos ubija moich dwoch kolegow jednego dnia, jednych z najlepszych Polakow grajacych na tym serwerze mimo, ze oni nic nie zrobili Szwedom...czy tak naprawde nie mozna tu grac w spokoju dla samej przyjemnosci gry??Czy zawsze jesli wbijesz wiekszy lvl to musi ci wpasc na exp jakis "frajer" i podajac blahy powod bic cie??
Nie wiem czemu miedzy nami musi byc az taka nienawisc...dopoki nie gralem na tym serwerze to nie czulem zadnej niecheci do innych narodowosci, ale coz moze tak musi byc... |
A tak do twojej wiadomosci malitian to wiem co to znaczy frajer... i nie mam ochoty sluchac ludzi, ktorzy wymadrzaja sie na temat znaczenia slow...jakby to bylo wazne. Bylem i jestem nadal tym wkurzony, ze ubito moich kolegow i bede uzywal do opisywania tego slow takich jakie mi sie podobaja i nie musisz mnie pouczac.
|
Przepraszam ;(
|
Noo, trzeba pomoc nobzowi :)
|
22:50 You see Mauk Cort (Level 1). He has no vocation.
|
haha ;D pamietam jeszcze jak mnie ganial i mowil ze kiedys w koncu mnie zlapie na expie nawet nie bede wiedzial kiedy xd
mimo to byl raczej spoko, normalnie sie z nim gadalo. chyba ze to inny owner. |
WOW!!! dostalem az 500exp za orshaka ; :
|
Wydaje mi sie ze war zakonczyl sie kradzieza mechi itemow z domku nobza.
Baron~ Nobz~ Aylian (?) Fule~ skonczyli grac na jakze cudownym serwerze jakim jest saphira. Mam nadzieje ze niezostana milo przywitani na aurerze :) |
i myslisz ze bedzie lepiej na my army?
niby nokha sie spłacil ;wiec ... |
Eee to juz koniec wojny... :/ wogole Nobz to zamierza tu grac czy nie... bo widze ze nic nie loguje.
|
rafix sam sobie odpowiedziales
|
Hmmm to moze wkoncu bedzie mozna wreszcie spokojnie expic na Saph :D ale ktoz to zgadnie jak bedzie rzadzic My Army...
|
Uncle przezył tu wiele wojen i konfliktów i nie było lepiej...
Ale i tak gorzej już być nie może.. |
a ja zlapalem rsa xD
niechcaco dobilem taka mila pania co sie znia bawilem w wastowanie jej uhow :P |
Ale wczoraj byla akcja w ab' :D
50rp swe owned przeze mnie, asardusa, dook tocka i druida arth. Loot nic szczególnego, powód: bil mnie i smial sie z ab'teamu mowiac ze cos takiego nie istnieje. Tu ma zywy dowod xD Koles stracil blessy i bp niestety nic z eq. Jedeny ogromny minus tej akcji jest taki ze tritzum dostal hunta od odeno za praktycznie nie wieadomo co o.O |
lol czyli co znuw sie zaczyna ojojoj
|
za polske!!1:cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup:
|
Niedosc ze wyrwalem hunta to na dodatek wczoraj hack... ale nieprzejmuje sie :@@@@@ [MONSTER]blxxxxx kaz arth hail! _/[/MONSTER]
|
hail!
hehehh |
Dobra czas wrócić na saphirke:) tęskniliście? xD
|
Ty wracasz , a ja tymczasowo przechodze na emeryture ;) . Pozdro
|
Klantu ani mi się waż przechodzić na RETIRED!! w niedziele jedziemy banshee! :D
|
No to widze, ze Polacy h lvle wracaja na saphire :D wreszcie...
|
Właśnie o której na Banshee idymy ?;)
|
qrwa dzis banshee?; | ja pierdole a ja ban ;\
|
trit nie wiem co sobie myslisz ale ja nic do Ciebie nie mam tbh
|
18:42 Nobztrakt [192]: seba, your still hunted
18:42 Nobztrakt [192]: i want my money back 18:43 Sebarivel [101]: you know the deal Mr... 18:43 Sebarivel [101]: I can't do something against my ex leader 18:43 Nobztrakt [192]: ? 18:44 Sebarivel [101]: He said that it would be unacceptable if i would give you that cash 18:44 Nobztrakt [192]: k 18:44 Sebarivel [101]: Ataraxis may be no-longer on 18:44 Sebarivel [101]: but the honore of it will stay forever 18:44 Nobztrakt [192]: stay in pz then 18:44 Sebarivel [101]: I'm sorry for making trouble 18:44 Nobztrakt [192]: no tbh No cóż no cóż no cóż:) |
nooooo bylo minelo , mialem lekki zryw czapy ;| btw. co sie kurwa znow dzieje na saphirze?q.Q
|
Noobz straszy xD
No cóż... jak to mówi staropolskie przysłowie "nie strasz nie strasz bo sie zesrasz" Nobz moze tylko straszyc i robić kupe. Ale cóż nie moge go nie doceniać, może ktoś stanie przy jego boku. |
a miało być tak pięknie ;p
btw tritz gadaj se co tam chcesz i tak klamstwo ma krotkie nogi i tak czy siak sie dowiem co o mnie gadasz |
Arad, jesli chcesz moge sam ci stwierdzic co gadalem :) a dokladniej to byl 1 wrzut wiec niemusisz sie dowiadywac od nikogo.
|
Już wszystko się wyjaśniło
http://forum.tibia.com/forum/?action...readid=1872481 |
Lamerstwo!
Mówicie ze Szwedzi tepia Polakow T.T
A ja dzisiaj odniosle mwrazenie ze Polacy tepia Polakow ! 47 Paladyn Polak -.- Zabił mnie za to ze mu nie ukradłem lootbaga Spytał mnie przed zabiciem mnie... "Jakie masz EQ ? Masz cos cennego ?" Mówie mu ze nie, gram na saphira od 5 dni i nic nie mam cennego, Mam tylko Brass Armor (Skłamałem bo miałem Plate...) A On mi mowi zebym dał brass armor jak che zyc =/ Dałem mu Heaven Blooslom (wylotowałem z pierwszego w zyciu Scauta) a On mnie i tak zajebał.... Pod pretekstem ze kłamałem -.- Potem na privie mi sie chwali ze sie nie boi nikogo bo ma 2 AOLE... Ma kase na aole... a zabija gracza co ma EQ warte 1k a i tak całego nei zlootuje omg ;( zal mi takich ludzi ;( *** przepraszam za przeklinanie ;( |
@up
Szkoda tego zgona ale widac kim naprawde jest ten ziomek Jakims niedowartosciowanym dzieckiem neo ktore kupilo konto na allegro i ma zaciesz z zabicia 17 lvl Omg gdzie takie buraki rosna |
Cytuj:
|
Spoko dam ci jego name ;(
01:14 Niken'Tsunami [47]: ej stary widac ze malo grasz ... bystrzak nie ? wkoncu mam 16 lvl ... ***UP*** A mogłbys napisać do mnie na Saphira ? Jestem ONline Nick:Dashaba... Pogadamy Se ^^ (nie che free itemow, bardziej bym wolal smierci takiego lamera jak Niken ;/) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:27. |