![]() |
*Poll
A jak juz nie bedziesh mial kasy to ostatecznie juz niczego to ci moge oddac twoje bohy , runy i te reszte smieci :d Ostatecznie jeszcze mozesz poszukac kolegow na chacie katolik.pl Twój best Friend :D Hmmm troche nie gram ale i tak sie widze pozmienialo teraz polowy ludzi co mijam widze pierwszy raz ... Ale mowiąc obiektywnie to ludzia z dpft tez odbija , wiec hmm czas biegnie do przadu , czasy sie zmieniaja ale dpft nadal stanowi mocną ekipe. Niemam pojecia kiedy to sie zmieni , OBY nigdy ... Ale szeryf kiedyś wróci wiec czekajcie cierpliwie :D Koniec... Fin... The End .... SAD#E#EW..... (<--- to bylo po japonsku) |
@offtop
loaloaloa jak sie nie wychylales z tylu to ci nic nie zrobili >.< to ze nie mogles miec 1 addonu na 1 outficie to taki bol :s pozatym to co teraz robi Reverto Vox teraz polaczone z Kensai Army of Vox to jest zaaal maja bota blackd proxy zobacz sobie jak slepy pada 10 ludzi go zjebao i to nei jest ze mu sie uhy koncza/ze nie moze sie wyuhac tylko normalnie ma max hp a pozniej w 1 sec pada i sd dostaje od wszystkich w tym samym momecie takze to jest na sto pro bot, mozna rowniez looknac war na cyclopolis jak pada Rahamu... takze sorry, zreszta loa musi miec jakis szacunek skoro 5 gildi sie do nich przylaczylo @ontop jesli zabicie 2 ludzi to pa to co robia dpft? :< |
ja pierdole uczepiliscie sie tego PA. Ja jak mam ochote kogos zajebac to ide i robie to wkoncu to swiat PVP ludzie opamietajcie sie ....
|
Cytuj:
|
no w koncu wrocilem z wakacji xD
@eizix tak tylko chcialem napisac ze dobry filmik pod wzgledem wykonania ;) |
You recognize Mazur Shady. He was killed by Galithar.
Akcja na POH. |
Cytuj:
Med: Spam rox... Umieralem ze smiechu jak np. aata jebna visa a wszyscy juz posrani(exura,exura,exura,exura) Wuahuahuahua |
Ou... 1 frag more for SB.
@UP Sep 02 2007, 12:20:33 CEST Killed at Level 117 by Boroth Flam and by Galithar skoro 12:20 to u Ciebie 7:59 to spoko :D btw. Coment mazura 'I just love to buy blessings <3 ' Ma okazje je kupic spowrotem |
Cytuj:
|
2 na 12 fragów były robione przed ssem(te co są liczone fragi)
więc jakbyś nie liczyl ie jest to 80%;/ |
a co za roznica kiedy grunt ze padl a mazur nie popisal sie rozumem :] ale coz... jeszcze idiota widzial ile noob charow na ornamencie ale nie on idzie zajebac dragony;] mazur nie zaprzeczysz ze jestes idiota ;]
|
Cytuj:
@temat hohoho nie bylo mnie jakis czas wracam a tu znowu war:Di to jeszcze lamus po old TTT stronie lol:> |
Arow tęskniłem za Tobą:):*
|
Cytuj:
Widocznie to była jedyna opcja jeśli pokojowo sie nieda no ale przecież DPFT jest takie wspaniale i wogóle ze trzeba huncic np kogoś za outfit:baby: |
@Cienki-Bolek
kto gra? lol lepiej za outfit niz za nic jak ty |
Cytuj:
a jesli chodzi o dziesiejszy mass na mazura... kolejny zal.pl :))) lamus marudzisz tak ze ze ludzie cheatuja a twoi ludzie co robia? nic tylko xlogi... przestan pierdol*c ze ludzie niszcza klimat gry cheatujac i za to ich gnebisz, bo cala twoja gildia robi to samo. zmieniajac cos na lepsze zacznij od siebie a nie od innych |
uwazasz ze xlog to cheat? LOL... dobry z Ciebie typ...
|
Płaczecie bo nie możecie nas zabić,ot tyle.xD
|
Cytuj:
xDDDDDDDDDDDD znajdz sobie jakies hobby zamiast forum tibia.pl |
Cytuj:
Jak dla mnie, to także było przegięcie. I to nie dlatego, że soc szybciej expił czy coś. Sorc to bardzo potężna postać, miał trudno na początku, ale wynagradzała mu to potęga wraz ze zdobywaniem doświadczenia. Po update'cie byli silni juz na niskich lvl-ach... srry za ot |
Cytuj:
Ja cię zabilem?lol nigdy nikogo za nic nie zabilem:] |
Cytuj:
|
Cytuj:
wiesz, tyle ownerów - łatwo sie pogubić ty może nie zabiłeś ale ktoś na galitharze lol piszesz "noob z ciebie;/" I KTO TO MÓWI ? |
Cytuj:
A moze budyń? B) |
jak mozna usunac posta? :Q
|
Cytuj:
Cytuj:
Sep 02 2007, 20:36:37 CEST Killed at Level 65 by Bellish Elane and by Sorrow Osk ble ble, kto mu powiedzial ze moze wracac do veno? :] |
Cytuj:
nie pograzaj sie lol jesli dacie exita zamiast logouta lamie zasady gry to nie bylo by takiej opcji chyba co mądralo xD |
Mam nadzieję że teraz z combobotem Wam lepiej będzie szło,rotfl...so low guys,so low
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
oo wiec nagle ci sie zmienilo z cheta na nielegalna opcje w panelu?? xD pokaż mi w regulaminie taki podpunkt ze nie moge korzystac z exita kiedy mi sie tylko podoba. |
Cytuj:
|
do szkoly, czas zaczac nauke!
|
szkoua óczy!
|
Xilvent nie używa bota ... DPFT nie używało combo-bota na wojnie z sk ... a Damoon jest nadal polakiem..
|
Cytuj:
pomysl troche... widze ze ciezko z tym u ciebie |
stary kim ty jestes ze nagle tak sie zajebiscie zaczeles udzielac i wiesz wszystko? widac ze turtle nowej ery i juz wie o all najlepiej i przyszedl sie powymadrzac na forum xD combo bota nie bylo i nie bedzie, mimo tego, ze tetuni chcial. wszystkie comba (ktore sie udaja... np jak drocan) sa odliczane na vencie
|
Cytuj:
P.S Gosc mi pewnie zaraz wyjedzie ze ma inne cele w tej grzej,albo ze nie traci zycia na rl, lub inne bzdury tego typu xD:D |
Cytuj:
...nie musisz iść wbić kolejnego levela? |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:31. |