![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
To zrob pokuj.. bo i tak nikt nie zaplaci :D |
I tak z 2 osoby z lra robi wt.
|
Zenek zrob jakas nowa wojne bo nudy xD
|
Cytuj:
Cytuj:
"pokuj" wtf? Zenek, a zrób to, a zrób tamto, a dasz mi eq bo hacka;/ mialem , a Zenek dasz mi pro. NC. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Nie nie dlatego... lol mi to naprawde rybka jaki jest wynik wojny A jesli Tobie sie na sercu lepiej robi jak widzisz jak jakis ludzik w tibi traci hp i pada.. polecam psychologa:D bo tlumaczenie nie pomoze .. pozdro |
Uszatek Knight rooked ;OO
|
Cytuj:
jak juz mowilem;] Wbita+Wpierd*+LoGout ^.- |
Cytuj:
wiec moze sobie cos wytlumacz? np. dlaczego czasami wato 2 razy przeczytac wypowiedz ;)) |
Cytuj:
Pozdro ;* Chlodd own3d o.O |
Cytuj:
to ma dobra wyobraznie jesli widzi osobe grajaca ta kukielka :D, co jak co to apropo ludzi "ktorzy swiata poza tymi kukielkami nie widza" znajdzie sie ich wiecej wsrod polakow , ktorzy o duzo bardziej emocjonujaco do tego podchodza niz szwedzi.. |
@up
Pewnie ta, ale tylko dlatego ze polakow gra o wiele wiecej. Poza tym ze 30% polakow to sa dzieci - 12 lat... a jesli chodzi o szwedow.. to jest ladnie smiesznie jak dorosly czlowiek wk.urwia sie na to ze padl w "tibii" :baby: |
Z taka polityka jaka teraz prowadzi NF mozliwe ze ludzie im sie przeciwstwia i dolacza do LRA.
Przyklad ,Tazz Sep 22 2007, 19:29:22 CEST Killed at Level 138 by Garlerdon and by Jinxz |
Sep 22 2007, 17:46:38 CEST Died at Level 139 by a demon - Tazz
Sep 22 2007, 17:46:38 CEST Died at Level 131 by a demon - Cheeno Crux Sep 22 2007, 17:46:38 CEST Died at Level 111 by a demon - Don Seero Sep 22 2007, 17:46:38 CEST Died at Level 112 by a demon - Don Evan Anni... wszyscy padli na jedno combo xD A potem jeszcze Tazz padl od zenkow bez blessów i 4 lvl w dół dzisiaj ^^ |
Cytuj:
Normalka ... jak Swe mieli wladze i to wykorzystywali .. to ludzie narzekali i uwazali ze jakby druga strona miala wladze, bylo by lepiej .. tymczasem jesli sytuacja zenka i innych sie polepszyla to oni zaczynaja to wykorzystywac.. wiec obojetne kto wygrywa na servie tak czy inaczej bedzie tak samo - PA ROX ale chyba na tym ta gra polega ( chociaz nie powinna) -> tepieniu slabszych.. Przydala by sie jakas sensowna grupa hlvli ktora by zaprowadzila porzadek i wprowadzila pewne zasady.. ale pomarzyc to sobie mozna.. |
A wiecie za co Tazz padł?
|
Cytuj:
|
Cytuj:
tez bym chciala wiedziec.. osobiscie go nie znam.. ale z tego co zauwazylam nigdy z nim problemow nie bylo.. gral sobie i nie mieszal sie w nic.. |
może za to, że blessów nie miał;D
|
Pewnie dlatego ze za szybko expil. xd
|
Cytuj:
Kazdy powod jest dobry.. szkoda mi chlopaka "ouch, quite owned xD Cya Kyra, Welcome Back Galana =p" <- nie dziwie sie ze na galane chce wrocic, chociaz tamten serv to juz calkiem porazka |
Za to że na*******a na bocie na Venore D Lair. 95% expa na tym charze to bot.
|
No i mamy reason;p.
|
Cytuj:
|
O bocie to my nie rozmawiajmy bo LRA jak i NF są zwolennikami expienia na nim. :p
Np. Awer botujący na dragach w veno ;] albo Hekson który bocił na scarabach. Edit.v Inni też ale mowa jak narazie jest o Nf i Lra |
Cytuj:
|
Cytuj:
Spotkałem go dopiero gdzieś na 80-90lvl na żołwiach... oczywiście na bocie, ale w ogóle to teraz tyle osób wyexpiło na botach, że skandal xD Powód: 23:43 Tazz [135]: za zabijanie ich pk charow ktore mi 3 guild memberow zabili i za za szybki exp na bocie |
@up
Jesli padl za exp na bocie to Garlerdon i Zenek's crew powinni zrookowac chary bo np. taki Jinxz na kazdym OB uzywa bota a mimo to pada. Poza tym wiele bylych czlownkow NF wspieralo pkerow (Peoples of Street, Furions, random pkers) i z tego co mi wiadomo byla to duza czesc ekipy ktora ma obecnie duze ale. Mysla ze sa fajni a wcale tak nie jest. Bo co to za radocha ujebac kogos z noobchara, a potem przy padnieciu ktore jest normalna koleja rzeczy odgrazac sie. Tutaj uklon zarowno dla swe jak i pl noobs. |
Cytuj:
Wpi'rdol komus ,zeby ktos niewpi*rdolil tobie :D ...wiec ogulnie j*bac to wszystko :ddddddd |
Teraz zeby wbic wysoki lvl i byc neutralnym trzeba ostro lizac dupe ,a nie kazdy sie potrafi znizac do tego poziomu.
@jojojama W odroznieciu od Ciebie Nie. |
Wow Lay'bay Own3d ma ktos filmik jak sie wyj.ebal?
|
Cytuj:
|
Ahhh ta kyra ... PA bylo , jest i bedzie.
|
Cytuj:
Mówisz , ze Exodus jest dupolizem a nawet niewiesz kto to jest z kyry |
Cytuj:
Dla mnie to on moze byc nawet Papiezem. B) |
yeyeye w temacie zalozonym przezemnie jest najwiecej postow xddddddddddddd
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:58. |