![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
100 kg na klate 2 na szyji !!!!111oneone |
Ja nie jestem z tego swiata, ale jak poczytalem sobie wasze klotnie z nudow to mnie zdziwila jedna rzecz - jesli ktos wyraza swoje zdanie, inne niz zdanie jakiegos evul koksa to juz musi znaczyc ze jest "kozakiem przez kabel"? Wydaje mi sie ze forum jest od tego zeby kazdy mogl powiedziec swoje zdanie, a tak pozatym o jest forum a nie rl (chyba ze juz u niektorych granice miedzy internetem a rl sie zacieraja) wiec po co te teksty "na rl bys wymiekl" skoro pewnie na rl sie nie spotkacie?
Btw. Taaak ja tez szukam kumpli ;< |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Bede pedalem czy ciota w twoim mniemaniu? |
Cytuj:
Pozdro Bułeczko ;* |
Cytuj:
pozdro xD |
@gdzies tam Up
Bartosz - to imie mozna rozumiec jako trzepod skrzydel muchy nad kupą. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Kris
Więc tak w tym temacie:
-najlepsza jest ZONA ROMANA -SMIERDZI GEJOSTWEM -...(a napisalbym cos a propo comanda czy jakos tak, ale co tam) I ogolnie ciesze się, że nie gram na tej waszej POJ.... Nerenie. P.S. U gory przedstawilem moje zdanie wywnioskowane z przeczytanych tu postach. Nie zycze sobie zeby ktos podważal moje zdanie i nie przedstawial swojego zdanie na moj temat, poniewaz ja mialem z czego was oceniac, a wy nie macie z czego mnie. |
Spidi, cały czas pokazujesz swój poziom pisząc tak bezsensowne, denne posty! Jeśli Dominik kojarzy Ci się z downem, to z czym Ci się kojarzy kał, lub rodzice.. Umiesz tylko obrażać ludzi na forach, i bez takich jak Ty, to forum byłoby czystsze, lepsze :)
@Kilka x up. My to wiemy że przeciesz Ty to uber pr0 hax master kox jestes.. i nie musiż sie ójawniadź rze to ty schakowaues buble mateósza smoka wielkiego, i całą śmietanke tibijską .. :< |
Cytuj:
|
Cytuj:
No i forum by mialo 5 stron :D |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Speedy pierdol w dupe starego bo on Cie już wypierdolił. Umyj włosy bo podejrzewam że myjesz je raz na 3 dni. Weź się cały umyj bo musisz śmierdzieć. Nie myśl że jesteś kozak bo bym Ci spokojnie dojebał, ostatnio też sobie taki skakał 150 kg mięsa leżał po 2 minutach.
Aha i weź się jakoś normalnie ubierz bo z butów wystaje Ci słoma a oddech też pozostawia wiele do myslenia i pamietaj czarny wyszczupla. |
Cytuj:
Ps. 2 minuty to nie tak wcale mało... Widać huj sie znasz i widziales tylko walki bokserskie..placku |
Cytuj:
|
@Szkapcio
Widocznie maja powód dla którego to mówią. |
Cytuj:
150k kg 1,20m mmmm.... to pewnie jakis koks cie bił ; o W dupie byłeś i gowno wiesz o walkach dzieciaku. #down tak a szczególnie że zawsze byłes ciota (lub takiego udawales) a nagle zabijasz wszystkich i piszesz takiego teksty ktorych twoi rodzice by sie wstydzili za Ciebie P.S a co do historyjek to patrz mam swoja \o/(Ide sobie pewnego dnia do lasu patrze a tam wielkolud 80 cm 23 kg wagi i karzełek 252 cm i 322 kg [mysle sobie co to za 2 dziadki chyba maja po 80 lat moze wiecej ciezko ocenic] ide dalej i wpadłem na kolejny pomysł ze zaatakuje ich z mojego podrecznego siekiero-axe ale nagle zmieniłem zdanie i dołaczyłem do nich i sie we 3 ruchalismy KONIEC P.S 2 <tak tak plejstejszyn tfa ;/ > Co jak co ale matka sie mnie nie wstydzi może moj pies albo sasiad ale musiałbym spytac ehh...Tak niemam pojecia o walce wystarczy mieszkac na Slasku i 75% wiedzy o ulicznej walce uczysz sie dorastajac sie niewazne czy mieszkasz na slamsach czy jestes bogaty z najwyzszych sfer ale cóż Slask to Slask ;] To że twoi starzy Maja mnie za pupilka to niemoja wina ze odsuwaja Cie na boczny tor :< smutne lecz prawdziwe i nic z tym nie poradzimy :C Wiadomo jak chcerz jakas poradnie psychologiczna napisz na pw to cos moze znajde P.S 3 < bede to miec!> Co do mojej historyjki to tak widze twoje posty # Hansu Cytuj:
|
@Up
Dowartościowałeś się ? Ciebie się matka wstydzi i każe grać w Tibie. Opamiętaj się człowieku bo jesteś nudny. O walce nie masz pojęcia ty tylko udajesz wielkiego kozaka. Znasz mnie żeby mówić, że jestem Ciotą ? |
Cytuj:
Wracaj do swojego getta na śląsku. Pewnie codziennie tam kogoś zabijają =) Btw. Mowil Ci ktos ze brzmisz jak podrzedny raper? |
Cytuj:
"Ja nie znam typkow ale wiem ze sa ciotami". :D Prezeso. Edited : Esende Mylffon Dziwkoo . Plamisz Esende nazywajac sie tak . |
@Speedy
Widzisz gdzieś nazwe Esende bo ja nie. @Glon << Fajny nick Ciesze się, że mieszkasz na śląsku i Cię biją koledzy bo Ci się myli real z Tibią. Smutne ale prawdziwe, na pewno ryj nie raz miałeś obity ale kozaczenie zostało. Boisz się wyjść z domu to grasz w Tibie. Mogę Ci przyznać jedno w walce masz na 100% lepszą psychikę ode mnie jeśli mówisz, że jesteś taki fighter. Uznanie tylko pod tym kątem. |
Cytuj:
Cytuj:
A co do Tibii to juz nie gram aktywnie od 25 Stycznia Zreszta tak czy siak musze wychodzic na dwór do pracy/dziewczyny/sklepu/ziomków Cytuj:
|
Jak czytam to co pisze Mike~ to mi sie smutno robi, że takie niedorozwoje istnieją...
|
@szkapa
Signed Ziomal ja jak ostatni takiemu koksowi zajebałem liścia to zaczoł płakać i jak mi odał to obudziłem się po 2 dniach ... Jestem pro ? Nikogo to nie obchodzi, że pobiłeś jakies biedne DZIECKO(12 lat 40kg), a z biegiem czasu zmienił sie w 150 KG KOXA~!Super fantazja ;D Pozdro Bansuj Dzi** |
A ja ciągle rosne... nikomu to nie przeszkadza? :D
|
Cytuj:
|
Cytuj:
na avatarze chyba trzyma cyfrowke i stoi przed lustrem :) |
/\ racja ;d
|
@Up
hahahahahah :D:D:D Dobrzeeeeeeeeee :D:D:D |
Own3d !! HAHAH
MISZCZU głowa też rośnie ;D <lol2> |