Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Zdjęcia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=24)
-   -   Nerana RL Foto ^^ (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=145024)

domin3x 06-04-2008 17:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez MistrzLeo (Post 1987985)
wy*******aj nobie na swoj swiat? szukasz tu kolegów?

Ignoring dominik z downem

Ja żyje w takim samym świecie jak ty o_O

Hansu 06-04-2008 17:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez domin3x (Post 1988244)
Ja żyje w takim samym świecie jak ty o_O

Nie sądze, on żyje we własnym świecie, gdzie jest najlepszy =)

MistrzLeo 07-04-2008 01:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hansu (Post 1988254)
Nie sądze, on żyje we własnym świecie, gdzie jest najlepszy =)

O huj co sie stalo juz nie jestes tibia.pl support? o kurwa co sie staO?

ZonaRomana 07-04-2008 01:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez MistrzLeo (Post 1989227)

Dał swoje nagie fotki i jak zobaczyli je to mu zabrali supcia xD!

100 kg na klate 2 na szyji !!!!111oneone

Askaral 07-04-2008 09:52

Ja nie jestem z tego swiata, ale jak poczytalem sobie wasze klotnie z nudow to mnie zdziwila jedna rzecz - jesli ktos wyraza swoje zdanie, inne niz zdanie jakiegos evul koksa to juz musi znaczyc ze jest "kozakiem przez kabel"? Wydaje mi sie ze forum jest od tego zeby kazdy mogl powiedziec swoje zdanie, a tak pozatym o jest forum a nie rl (chyba ze juz u niektorych granice miedzy internetem a rl sie zacieraja) wiec po co te teksty "na rl bys wymiekl" skoro pewnie na rl sie nie spotkacie?

Btw. Taaak ja tez szukam kumpli ;<

Zrywna_Szkapa 07-04-2008 20:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Askaral (Post 1989318)

Ja też, ale mi nie wychodzi :/

Hansu 07-04-2008 20:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez MistrzLeo (Post 1989227)

Odszedłem, nie miałem czasu zajmować się tym [szczerze ochoty też nie miałem].

MistrzLeo 07-04-2008 20:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Askaral (Post 1989318)
Ja nie jestem z tego swiata, ale jak poczytalem sobie wasze klotnie z nudow to mnie zdziwila jedna rzecz - jesli ktos wyraza swoje zdanie, inne niz zdanie jakiegos evul koksa to juz musi znaczyc ze jest "kozakiem przez kabel"? Wydaje mi sie ze forum jest od tego zeby kazdy mogl powiedziec swoje zdanie, a tak pozatym o jest forum a nie rl (chyba ze juz u niektorych granice miedzy internetem a rl sie zacieraja) wiec po co te teksty "na rl bys wymiekl" skoro pewnie na rl sie nie spotkacie?

tu ich nie znajdziesz ;D

Straherito 07-04-2008 20:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez MistrzLeo (Post 1984731)
Dominik : Imie dla downa .... Sorry ale tak mi sie kojarzy :/

Ej, plx zinterpteruj tez imie Bartek, bo wlasnie tak mam na imie.

Bede pedalem czy ciota w twoim mniemaniu?

Hansu 07-04-2008 22:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez MistrzLeo (Post 1990203)
tu ich nie znajdziesz ;D

Ja tam mam do niego szacunek, ale zwykle jak tobie ktos jedzie to go szanuje i powiem Ci ze wielu ludzi szanuje, zrozumiales?

Pozdro Bułeczko ;*

ZonaRomana 08-04-2008 00:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Straherito (Post 1990243)
Ej, plx zinterpteruj tez imie Bartek, bo wlasnie tak mam na imie.

Bede pedalem czy ciota w twoim mniemaniu?

Bartek pomaga innym kraść brudne talerze. haha

pozdro xD

Daidrax 08-04-2008 00:26

@gdzies tam Up

Bartosz - to imie mozna rozumiec jako trzepod skrzydel muchy nad kupą.

ZonaRomana 08-04-2008 00:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Daidrax (Post 1990814)
@gdzies tam Up

Bartosz - to imie mozna rozumiec jako trzepod skrzydel muchy nad kupą.

Twoja tata xD! owned

Daidrax 08-04-2008 00:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ZonaRomana (Post 1990822)
Twoja tata xD! owned

No a co mialem powiedziec? nie moglem sie powstrzymac hehehe Pozdro bejbe.

MistrzLeo 09-04-2008 00:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hansu (Post 1990572)
Ja tam mam do niego szacunek, ale zwykle jak tobie ktos jedzie to go szanuje i powiem Ci ze wielu ludzi szanuje, zrozumiales?

Pozdro Bułeczko ;*

Pozdro pryszczaku xd

KoXiS 11-04-2008 23:41

Kris

Więc tak w tym temacie:
-najlepsza jest ZONA ROMANA
-SMIERDZI GEJOSTWEM
-...(a napisalbym cos a propo comanda czy jakos tak, ale co tam)

I ogolnie ciesze się, że nie gram na tej waszej POJ.... Nerenie.

P.S. U gory przedstawilem moje zdanie wywnioskowane z przeczytanych tu postach. Nie zycze sobie zeby ktos podważal moje zdanie i nie przedstawial swojego zdanie na moj temat, poniewaz ja mialem z czego was oceniac, a wy nie macie z czego mnie.

Jorg Bruce 12-04-2008 00:29

Spidi, cały czas pokazujesz swój poziom pisząc tak bezsensowne, denne posty! Jeśli Dominik kojarzy Ci się z downem, to z czym Ci się kojarzy kał, lub rodzice.. Umiesz tylko obrażać ludzi na forach, i bez takich jak Ty, to forum byłoby czystsze, lepsze :)

@Kilka x up.
My to wiemy że przeciesz Ty to uber pr0 hax master kox jestes.. i nie musiż sie ójawniadź rze to ty schakowaues buble mateósza smoka wielkiego, i całą śmietanke tibijską .. :<

MistrzLeo 12-04-2008 00:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez KoXiS (Post 1997069)
Więc tak w tym temacie:
-najlepsza jest ZONA ROMANA
-SMIERDZI GEJOSTWEM
-...(a napisalbym cos a propo comanda czy jakos tak, ale co tam)

I ogolnie ciesze się, że nie gram na tej waszej POJ.... Nerenie.

P.S. U gory przedstawilem moje zdanie wywnioskowane z przeczytanych tu postach. Nie zycze sobie zeby ktos podważal moje zdanie i nie przedstawial swojego zdanie na moj temat, poniewaz ja mialem z czego was oceniac, a wy nie macie z czego mnie.

Nie chchesz grac to nie graj nikt cie nie zmusza. Wypad :)

MistrzLeo 12-04-2008 00:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jorg Bruce (Post 1997161)
Umiesz tylko obrażać ludzi na forach, i bez takich jak Ty, to forum byłoby czystsze, lepsze :)

No i forum by mialo 5 stron :D

dark_solti 12-04-2008 00:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez MistrzLeo (Post 1997181)
No i forum by mialo 5 stron :D

O Kur*a Z KIM JA COMBOWAŁEM Z NABOW NA SOLERZE CZE LEO KOKS xDDDD (pozdro) grałem na neranie na samym początku serva Rozwalacz Boltami here:) cze_/

MistrzLeo 12-04-2008 00:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez dark_solti (Post 1997196)
O Kur*a Z KIM JA COMBOWAŁEM Z NABOW NA SOLERZE CZE LEO KOKS xDDDD (pozdro) grałem na neranie na samym początku serva Rozwalacz Boltami here:) cze_/

eeeeeeeeeeelooooooooooooo xD

Mike.Mystic 12-04-2008 16:11

Speedy pierdol w dupe starego bo on Cie już wypierdolił. Umyj włosy bo podejrzewam że myjesz je raz na 3 dni. Weź się cały umyj bo musisz śmierdzieć. Nie myśl że jesteś kozak bo bym Ci spokojnie dojebał, ostatnio też sobie taki skakał 150 kg mięsa leżał po 2 minutach.

Aha i weź się jakoś normalnie ubierz bo z butów wystaje Ci słoma a oddech też pozostawia wiele do myslenia i pamietaj czarny wyszczupla.

MistrzLeo 12-04-2008 18:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mike.Mystic (Post 1998077)
Speedy pierdol w dupe starego bo on Cie już wypierdolił. Umyj włosy bo podejrzewam że myjesz je raz na 3 dni. Weź się cały umyj bo musisz śmierdzieć. Nie myśl że jesteś kozak bo bym Ci spokojnie dojebał, ostatnio też sobie taki skakał 150 kg mięsa leżał po 2 minutach.

Aha i weź się jakoś normalnie ubierz bo z butów wystaje Ci słoma a oddech też pozostawia wiele do myslenia i pamietaj czarny wyszczupla.

Esende Mylffon DZIWKOOOOOOOOO

Ps. 2 minuty to nie tak wcale mało... Widać huj sie znasz i widziales tylko walki bokserskie..placku

Zrywna_Szkapa 12-04-2008 20:12

Cytuj:

Weź się umyj

Myślałem, że takie denne teksty mają tylko ludzie z mojej klasy, a tu zonk :o

Mike.Mystic 12-04-2008 21:22

@Szkapcio
Widocznie maja powód dla którego to mówią.

Glon Elriel 12-04-2008 21:45

Cytuj:

HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHA DOOOJEBAŁO MNIE TO Z 2 MINUTAMI LEZE I NIEMOGE KOKSIE KURVVA TYLKO NIE POZABIJAJ NAS...
150k kg 1,20m mmmm.... to pewnie jakis koks cie bił ; o

W dupie byłeś i gowno wiesz o walkach dzieciaku.

#down
tak a szczególnie że zawsze byłes ciota (lub takiego udawales) a nagle zabijasz wszystkich i piszesz takiego teksty ktorych twoi rodzice by sie wstydzili za Ciebie

P.S a co do historyjek to patrz mam swoja \o/(Ide sobie pewnego dnia do lasu patrze a tam wielkolud 80 cm 23 kg wagi i karzełek 252 cm i 322 kg [mysle sobie co to za 2 dziadki chyba maja po 80 lat moze wiecej ciezko ocenic] ide dalej i wpadłem na kolejny pomysł ze zaatakuje ich z mojego podrecznego siekiero-axe ale nagle zmieniłem zdanie i dołaczyłem do nich i sie we 3 ruchalismy KONIEC
P.S 2 <tak tak plejstejszyn tfa ;/ > Co jak co ale matka sie mnie nie wstydzi może moj pies albo sasiad ale musiałbym spytac ehh...Tak niemam pojecia o walce wystarczy mieszkac na Slasku i 75% wiedzy o ulicznej walce uczysz sie dorastajac sie niewazne czy mieszkasz na slamsach czy jestes bogaty z najwyzszych sfer ale cóż Slask to Slask ;] To że twoi starzy Maja mnie za pupilka to niemoja wina ze odsuwaja Cie na boczny tor :< smutne lecz prawdziwe i nic z tym nie poradzimy :C Wiadomo jak chcerz jakas poradnie psychologiczna napisz na pw to cos moze znajde
P.S 3 < bede to miec!> Co do mojej historyjki to tak widze twoje posty

# Hansu
Cytuj:

Wracaj do swojego getta na śląsku. Pewnie codziennie tam kogoś zabijają =) Btw. Mowil Ci ktos ze brzmisz jak podrzedny raper?
Podrzedny raper hmm... Wolałbym hajer przodowy ale kto jak tam woli :>

Mike.Mystic 12-04-2008 21:51

@Up
Dowartościowałeś się ?

Ciebie się matka wstydzi i każe grać w Tibie. Opamiętaj się człowieku bo jesteś nudny. O walce nie masz pojęcia ty tylko udajesz wielkiego kozaka. Znasz mnie żeby mówić, że jestem Ciotą ?

Hansu 12-04-2008 23:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Glon Elriel (Post 1998648)
HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHA DOOOJEBAŁO MNIE TO Z 2 MINUTAMI LEZE I NIEMOGE KOKSIE KURVVA TYLKO NIE POZABIJAJ NAS...
150k kg 1,20m mmmm.... to pewnie jakis koks cie bił ; o

W dupie byłeś i gowno wiesz o walkach dzieciaku.

#down
tak a szczególnie że zawsze byłes ciota (lub takiego udawales) a nagle zabijasz wszystkich i piszesz takiego teksty ktorych twoi rodzice by sie wstydzili za Ciebie

P.S a co do historyjek to patrz mam swoja \o/(Ide sobie pewnego dnia do lasu patrze a tam wielkolud 80 cm 23 kg wagi i karzełek 252 cm i 322 kg [mysle sobie co to za 2 dziadki chyba maja po 80 lat moze wiecej ciezko ocenic] ide dalej i wpadłem na kolejny pomysł ze zaatakuje ich z mojego podrecznego siekiero-axe ale nagle zmieniłem zdanie i dołaczyłem do nich i sie we 3 ruchalismy KONIEC
P.S 2 <tak tak plejstejszyn tfa ;/ > Co jak co ale matka sie mnie nie wstydzi może moj pies albo sasiad ale musiałbym spytac ehh...Tak niemam pojecia o walce wystarczy mieszkac na Slasku i 75% wiedzy o ulicznej walce uczysz sie dorastajac sie niewazne czy mieszkasz na slamsach czy jestes bogaty z najwyzszych sfer ale cóż Slask to Slask ;] To że twoi starzy Maja mnie za pupilka to niemoja wina ze odsuwaja Cie na boczny tor :< smutne lecz prawdziwe i nic z tym nie poradzimy :C Wiadomo jak chcerz jakas poradnie psychologiczna napisz na pw to cos moze znajde
P.S 3 < bede to miec!> Co do mojej historyjki to tak widze twoje posty

Wracaj do swojego getta na śląsku. Pewnie codziennie tam kogoś zabijają =) Btw. Mowil Ci ktos ze brzmisz jak podrzedny raper?

MistrzLeo 12-04-2008 23:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mike.Mystic (Post 1998662)
@Up
Znasz mnie żeby mówić, że jestem Ciotą ?

Nie trzeba znac kogos by stwierdzic ze jest ciotą.

"Ja nie znam typkow ale wiem ze sa ciotami". :D
Prezeso.

Edited : Esende Mylffon Dziwkoo . Plamisz Esende nazywajac sie tak .

Mike.Mystic 13-04-2008 11:13

@Speedy
Widzisz gdzieś nazwe Esende bo ja nie.

@Glon << Fajny nick
Ciesze się, że mieszkasz na śląsku i Cię biją koledzy bo Ci się myli real z Tibią. Smutne ale prawdziwe, na pewno ryj nie raz miałeś obity ale kozaczenie zostało. Boisz się wyjść z domu to grasz w Tibie. Mogę Ci przyznać jedno w walce masz na 100% lepszą psychikę ode mnie jeśli mówisz, że jesteś taki fighter. Uznanie tylko pod tym kątem.

Glon Elriel 13-04-2008 12:44

Cytuj:

Ciesze się, że mieszkasz na śląsku i Cię biją koledzy bo Ci się myli real z Tibią
Sląsk \G/A co do kolegów to raczej wrogowie Mnie bija chociarz ostatnie czasy juz słabiutko bo starsze pokolenie huliganow juz nie walczy a młodym nie zalezy na honorze klubu
Cytuj:

Smutne ale prawdziwe, na pewno ryj nie raz miałeś obity ale kozaczenie zostało. Boisz się wyjść z domu to grasz w Tibie
Tak ryj mialem wiele razy obity jak większośc na Sląsku...
A co do Tibii to juz nie gram aktywnie od 25 Stycznia Zreszta tak czy siak musze wychodzic na dwór do pracy/dziewczyny/sklepu/ziomków
Cytuj:

Mogę Ci przyznać jedno w walce masz na 100% lepszą psychikę ode mnie jeśli mówisz, że jesteś taki fighter. Uznanie tylko pod tym kątem.
To wiadomo Ja <--- \o/

Zrywna_Szkapa 14-04-2008 09:34

Jak czytam to co pisze Mike~ to mi sie smutno robi, że takie niedorozwoje istnieją...

ZonaRomana 14-04-2008 10:23

@szkapa

Signed

Ziomal ja jak ostatni takiemu koksowi zajebałem liścia to zaczoł płakać i jak mi odał to obudziłem się po 2 dniach ... Jestem pro ?

Nikogo to nie obchodzi, że pobiłeś jakies biedne DZIECKO(12 lat 40kg), a z biegiem czasu zmienił sie w 150 KG KOXA~!Super fantazja ;D

Pozdro Bansuj Dzi**

MistrzLeo 16-04-2008 20:55

A ja ciągle rosne... nikomu to nie przeszkadza? :D

Don_Kustosz 19-04-2008 17:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez MistrzLeo (Post 2005083)
A ja ciągle rosne... nikomu to nie przeszkadza? :D

co wcinasz na avatarze ? :D

Cugu-Peta 19-04-2008 18:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Don_Kustosz (Post 2009775)
co wcinasz na avatarze ? :D

na avatarze chyba trzyma cyfrowke i stoi przed lustrem :)

MistrzLeo 19-04-2008 19:04

/\ racja ;d

Butcher__Palek 19-04-2008 19:55

@Up

hahahahahah :D:D:D
Dobrzeeeeeeeeee :D:D:D

ZonaRomana 19-04-2008 20:42

Own3d !! HAHAH

MISZCZU głowa też rośnie ;D <lol2>

Don_Kustosz 19-04-2008 20:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cugu-Peta (Post 2009942)
na avatarze chyba trzyma cyfrowke i stoi przed lustrem :)

O LOL AHAHAHHAHA XD

@edit

Leo ile bierzesz na klate ?

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:44.