![]() |
a mnie dzisiaj bili pekery :< a poźniej poszedłem oglądać telewizje
|
To widze ze fajowski dzien miales;p zapomnialem dodac ze dzis z kolega poszlismy do sklepu i widzielismy taka fajowska lalke barbi!!!! STARY!!! ONOEONOENENENENEO
|
duble post o kurde bedzie buba :/
|
kurde a kupiłeś ją sobie?? o kurde zapomniałem ci powiedzieć że już jest sobota ! nie wiem jak to możliwe !! w ogóle ten świat jest dziwny
ej co robisz??? |
A no tak ;p ej zapomnialem opowiedziec pewnal historyjke.. a wiec.. Szlem sobie z karlin na amazonki i ide ide sobie i nagle otwieram krzaczora <kolega mi mowil ze sie da wiec otworzylem> no i znalazlem 2 ludka..nooo...szlem sobie tak dalej dalej i dalej az wkoncu spotkalem Trola i lotlem golden arma :P
Slyszales nowego NEWSA?!!?!??!?!?!?! |
ej kurde ja ci powiem stare niusy !!! a więc tak !!!!
Lord guma zjechał sobie postać ale nei sam !!1111 Tetro Aurelius sprzedanyy !!! i teraz gra na nim 'potenrzny' evan ej może ty coś powiesz teraz? |
ejejejejej a wiesz ze norf ma uszy jak satelity xD
|
Hail SC o/
|
Noł koment co do tamtej akcji
|
nuuuuuuuuuuuda:kat:
|
Jak was słucham to mi się rzygać chce.. Dyskusja na poziomie 7 latków...
@down : na jedno wychodzi.. czepiasz się szczegółów ;P |
Cytuj:
|
Yeeeeeeeeee!!! Po tygodniu wkońcu coś ktoś napisał :]
|
hahahahahahahahahahahha.. hahahahahhahaha... hahahahahaha polacy ze szwedami heuheuehueheuheueheu ;) dawno niegralem a tu bach LOL jest wogle jakas wojna teraz czy ta gildia polaczkow i swe pekuja ??? :baby:
|
@up
Wtf ?!?! |
@Vankel
Skoncz z tym klejem. |
<Znk> daj spokoj wreszcie...
Cisza i nuda.. |
kiedys ludzie co chwile pisali ale nie ma olika i nikt nie pisze ;( patrze na jednej stronie sa posty z lutego i kwietnia........... co to ma byc? piszcie cos , opowiadajcie
|
|
Ps. Rekrutacja trwa :)
|
Cytuj:
krzywy troche ten twoj fake xd |
Nikt nie pisze o fragach wiec moze ja to zrobie
dla Geddów - Shine falcom dla RoD Aavill'Cruger Kataruso |
norfik dobrze poinformowany jak nigdy
a masz wogole wjazd na ich vent?xD czy ktos znowu z aldory gra twoim charem? ;\ geddy zostaną geddami chcesz to moge mowic Norfiki ale to nie za bardzo reprezentatywne |
Cytuj:
2. chu* 3. uuu a wczoraj co furora i aldora robiła na waszych charach?? furora byla, aldora byla, a gedda nie było? oO <20:26 Laven Erila [121]: Zwidek z tej strony :P> przed wczorajszym battle, ktorego nie było.. |
"wienc" jestescie mega żałosni
niewiem jak przyjebani musicie byc zeby oddawac wszystkie chary KOLEGOM z innych swiatów licząc ze wygraja za was wojne xd jestescie zalosni bo nawet jezeli wygracie wojne a raczej aldora/furora wygra to co potem?bedziecie expic a jak ktos was dojedzie to znowu telefon do aldorianczyków?xD skonczcie z tibią albo zacznijcie grac fair, niewiem co za przyjemnosc z gry macie siedząc na noobcharach i pisząc do kogos na waszym charze "JAK IDZIE?" i ewentualnie nasluchujac zapchane vent ;\ |
Cytuj:
|
znowu padl lady phiro?
hahaha no sory tyle tych zgonów lapie ze cięzko sie w nowych połapać ;< |
Cytuj:
|
Cytuj:
A Ty to kto jestes ze tak kozaczysz;o |
Obecnie nie mam kim was orać
ale do weekendu zmotam ci panie Sir apocaliptic |
Name: Sir Apocaliptic
Account Status: Free Account I jak Cie zabic jak nie wychodzisz z pz'ta ;<> |
Cytuj:
|
Cytuj:
Name: Sir Apocaliptic Account Status: Premium Account Teraz juz bedziesz mial szanse;] Gl:) |
Ładny open :)
|
dziewczyny, to kiedy znowu oro ? wsysnelem tylko 6 fragow -_-
|
hehe ale prawda taka ze do momentu jak padl tetro, krivedko itp to dostawaliscie wpierdol, pokolei padaliscie, dopiero wtedy jak krivedko padl 1 team pobiegl za travelem chyba a drugi za reszta was i to byl wlasnie bląd ;p padlo wtedy z 8 os , potem na schodach kolejne pare i defence byl nie porozumieniem na vent xd 3 teamy pobiegly w 3 rozne miejsca i w sumie tylko 1 scieliscie xd wiec mysle ze i tak moglobyc gorzej,
mam nadzieje ze next open bedzie równie Interesujący ;D |
Cytuj:
|
nie wiem na co liczy DE czy jakostak
Powiedzmy ze zaczną wygrywac wojne, zaczną expic ta? RoD odjebie masslog , niemusi byc duzo os wystarczy taki jak na Aavill'Cruger czyli 10-15os max. z czego commanderowac moze co drugi szwed i bedzie ok ta? I co zrobi De~~? Kontra?taka jak wtedy gdy padl Aavill'Cruger i kataruso? ta zrobią tyle ze maksymalnie padną A za nim zbiorą swoje ekstra teamy z aldory furory i reszty swiata troche minie , i mysle ze Pvp skill deme na xolorianie nie wystarczy do kontry na taki masslog ;\ |
well
dokladnie tak jak mowilem post wyzej xd Bataten Apr 29 2008, 18:07:12 CEST Killed at Level 152 by Teraxul and by Krivedko |
co prawda to prawda, wogóle DE to taka śmieszna ekipa że mam niezły polew z nich i się dziwie że udało im sie wygrać to openke zresztą tylko i wyłącznie przez nieporozumienia na vencie ;)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:32. |