![]() |
Cytuj:
Ale nie mają takich samych praw do nowych rzeczy, do terenów dodawanych Paccom, nie mają praw rządać nowości nie płacąc za nie. Wiec prawa mamy takie same, ale fakt faktem, że Pacc te prawa ma większe. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
czy tibia to super gra? grales w jakies inne mmo, bo ja mysle ze poprostu zatrzymales sie na pewnym etapie i niechcesz zauwazxyc tego ze tibia to gowno robione dla dzieci ktore dostaja kieszonkowe od kochajacej mamuci, ktora niema odwagi zakazac grac tym nolifeom bo wie ze moze oberwac krzeslem a taki wogule to jestem najtem i wale z axa @za 20 lat bedziemy mieli zajebista polske, jak teraz kazdy mysli ze jak sobie zaplaci to jest lepszy @down Cytuj:
|
Cytuj:
"Władza to pieniądze, pieniądze to władza" Cytuj:
|
HAHA dobry post.
Cytuj:
Tak rozumujesz. Nie ważne, czy dobre mają prawo pobierać opłate. Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
pozostala czesc posta pozostawie bez komentarza, bo wg. mnie to niezrozumialy lament obywatela tibi |
Cytuj:
Cytuj:
Mowiąc jeszcze krócej - jeśli masz zamiar mi coś odpisać odpisz z sensem. JESZCZE JEDNO: Zarobiłem na swojego pacca w PRACY. Ja wiem, że to takie miejsce mityczne, ale polecam się wybrać czasami. |
jak ktos ma pacc'a mysli od razu ze jest lepszy,cool itp. itd. mi takich ludzi ogolem zal :p
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Btw. stare samochody to sie zlomuje, bo nikt juz ich niechce a co do tego zdania z komputerem : jezeli niedostrtzegasz roznic pomiedzy komputerem a jakims pakiem, to o czym my tu wogule gadamy, a swoja droge to ciekawe dlaczego akurat za przyklad podales komputer, pewnie kojarzy ci sie on wylacznie z tibia zeby rozwiac wszelkie watpliwosc: jak gralem w to gowno 2 lata temu to od poczatku mialem pacca, bo nielubie wersji demo gier ja uwazam ze nazwa tematu pwinna byc troche zmieniona a mianowicie : Kto uważa, że trzeba zakazać tematów gdzie żalą się zdesperowani chlopcy ponizej 13 roku zycia? bo zaden normalny czlowiek posiadajacy faka niebedzie sie zalil na jakies glupowate zmiany w grze |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Aha po drugie. Czyli według Ciebie powinni je rozdać za darmo, bo są stare i je i tak zezłomują? To co Pacca może też za darmo, bo jest stary (od kilku lat w grze) i każdy już go zna? Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
To taki chwyt rynkowy, dzadza nowe czary PACCom, taki FACC to zobaczy, chwile pomysli... i kupi sobie premium dla tych kilku czarow. CiPy wiedza, ze mysli w ten sposob wielu ludzi, a skoro niezla kase na tym robia to czemu jeszcze wiecej by ni zrobic? Wiec dadza PACCom wiecej jeszcze, a pogorsza FACC zeby 'przekonac' nawet najwiekszych zagorzelcow.
|
BUMP
<znaki> |
Nie lepiej zrobić temat gdzie Facc mogą się wyżalać?
|
Jeśli większość kochanych 12latków z tego tematu zamiast kupić sobie po szkole chipsy, odkładało by tą złotówkę dziennie, to po 2 miesiącach mieliby na pacc'a, gdzie i tak nie połapaliby się o co chodzi i zaczęli jeszcze bardziej spamować. Tibia.pl ma niemałe pieniądze z takich ludzi, gdyż jest to właśnie 80% społeczności na forum, a czym więcej odwiedzin tym więcej dostają za reklamy, ot co.
Każdy wyżalić się musi, w szczególności ludzie którzy zazdroszczą komuś tego czego sami nie mają. Nikt nikomu nie każe kupować pacc, żeby lepiej grać. Daje to tylko korzyści, a cipsoft musi z czegoś utrzymywać servery, wieć łaskawie można by przestać pierdo**ć i zamknąć ten temat. Chciałbym na uwadze mieć także fakt, że większość mmorpg jest płatnych co miesiąc, więc możecie się jedynie cieszyć, że tutaj można pograć na free i nic nie płacić. Nic nie ma za darmo, pacc to jedynie dodatek - tak samo jakbyś zazdrościł koledze, że kupił sobie nową Tine z hitami discopolo, a jest ona o 5zł droższa. Napisz petycje do redakcji, że płyta powinna być dla każdego, bo nie potrafisz odłożyć takiej sumy pieniędzy. Pokusiłem się o tłumaczenie tekstu z oficjalnej strony gry, może to coś uświadomi co poniektórym: Cytuj:
można w nią grać bez jakichkolwiek opłat, i chodzi tylko o to żebyście to zrozumieli. Chcesz 'lepiej' (niekoniecznie) grać? kup premium.. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:35. |