![]() |
up
soulmann fajne fotki dawaj wiecej :>
|
Cytuj:
ma ktos racje ze teraz kazdy bedzie lal kine... |
Cytuj:
|
Cytuj:
Dla magicznych zapowiada się wspaniale, dla knightów mniej więcej taki sam cios, jaki my przeżyliśmy pół roku temu, dla pallków - sam nie wiem, ale raczej też nie spodoba im się ta exura vita zwracająca po 200hp. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Wg mnie bardzo dobrze ze tibia idzie w strone utrudnienia rozgrywki, fajnie by bylo jakby troche sorkow i druidow oslabiono ale tak zeby zachowac jakies proporcje itp |
Cytuj:
|
Cytuj:
hhmmm powini ulepszyc magow ale nie tak mocno jak teraz , wszystkie czary bardzo fajne ale madzy maja znowu wielka przewage. |
Jakies tam zdjecia z testa.
http://img106.imageshack.us/img106/518/flamcospd0.jpg http://img106.imageshack.us/img106/1892/1uewo9.jpg Jest to ten sam hit z ue ale w innym "wymiarze" http://img216.imageshack.us/img216/4354/2uefb6.jpg http://img216.imageshack.us/img216/1801/mortnj3.jpg http://img106.imageshack.us/img106/7937/icegfbjx6.jpg Jak widdac hity (przynajmiej na tescie) gdy sa trafiane w 1 cel rozchodza sie na boki inaczej niz do tej pory. http://img152.imageshack.us/img152/4...roo0131vi9.jpg Jak testowalem hity z runek to doszedlem do wniosku ze sa bardzo slabe. Oto moje hity 71 knightem: gfb: ~30 hmm: max. 25 explo: 0-40 uh: max. ~100 strong health potion: tak jak wczesniej uh mana fluid: normalnie Miejmy nadzieje ze hity zostana powiekszone bo jak narazie to jest fatalnie ;( (Niewiem czy sie powtarzam ale nieczytalem wczesniejszych postow :)) |
|
strong health potion: tak jak wczesniej uh
a przypadkiem strong nbie jest od 80 lv ? czy moze sredni daje tak jak wczesniej uh czyli ( 300`~~) |
@2up
Nice ss'y :D Wiadomo już może jaki bedzie podział czarów PACC i FACC ? @up Podział jest taki: 1) Health Potion 2) Strong Health Potion - to jest średnia. lvl 50+ 3) Great Health Potion lvl 80+ |
Jest mnostwo runek ktore nie sa ani troche przydatne. Mialem nadzieje, ze to zmienia. Za cos tam sie wzieli, ale zeby uhy poszly w kat i nikt ich nie uzywal? Co z moimi zapasami? :|
|
Nie wiem jak wam al mi to frigo kojarzy się z Chipsami (Frito'lay) xD
@Down: Też xD |
mi bardziej z frugo ;]
|
@ludzik
O ile dobrze mi się zdaje będą przydatne. Ktos tu mówił o jednoczesnym leczeniu się potionami i runami. Jeśli to prawda to jednak może uhy nie pójdą w kąt :confused: |
Cytuj:
|
@Tharoo
57lvl może bić UE? ;o sorry za double :X pomyliły mi się strony. |
OMG!!111111111
Tibia OFLAJN !11111111 111 11 1 UPDEJTS 1111 !!!1 xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD *** :P ** :P * :P ---Joke xD --- Ale Serio Nie Moge Wbic Na Menera z Kolegą xD |
moglby ktos nakrecic jakis film np: Hyper Camem ??
bede wdzieczny (nie pisalem polskich znakow) |
Cytuj:
|
nie wiem czy zauwazyliscie ale chyba picie life pontionow odbywa sie troche szybciej niz zwykle uhanie.. przynajmniej tak mi sie tylko wydaje.. wiadomo ze to tylko ts i wsystko sie jeszcze pozmienia wiec nie panikujcie niepotrzebnie :P pewnie i tak 90% osob ktore mowia ze koncza z gra i tak beda grac sorkami albo druidami xD a ja sie ciesze bo bede mial wolne expowiska ;p od zawsze gram knightem i dalej bede grac :P tylko bedzie troche lipa jak team pk powiedzmy 5 msow 40+ lvl bedzie spawac z exori vis na odleglosc tracac przy tym tylko 20 many.. ale mam nadzieje ze to sie jeszcze zmieni :P tibia to tylko gra..
|
Cytuj:
uh na 100lv to jakies 150-200 hp! Takie double healing uh+potion to sie moze przyda ale na anni i na war jak ktos ma kase. Z reszta 100ek to i tak sie pieknie na combo moze zlozyc. Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Update jest dobry, lecz mogli nie udupiać z tymi uhami. Po za tym zobaczymy po testach, bo jak wiadomo wszystko jest udoskolanane. Boże... żałosne jest to jak ludzie wracają do postaci magicznych... w sumie to jak zakladali rycerzy i palkow po letnim update. W ogóle zmiana profesji aby grało się łatwiej jest żałosne. Pozdrawiam Cery. |
Boże.. vis na odległość ? LOL! Teraz to juz peczenie noob charami bedzie kwitło, teraz hydra hunt bedzie zajebiscie wygladał, knight prowadzi hydre a mag przy schodach i spamuje visem, czyli ten sorc to na bocie bedzie mogl nawet stac ;[ Vis tani, byl mocny bo trzeba bylo stac przy potworze, teraz to sie paladyn zrobi jeszcze lepszy ;d
hhaha na DL'e to samo, bedize mozna expic juz praktycznie bez zadnego waste ;p Bez przesady z tym. W zeszlym up'ie cipy az tak na zlosc magom nie zrobili... :( |
Nie płaczcie tak nad waszymi knightami i palami bo wszystko jest w fazie testów i w 99,(99)% się zmieni!!
|
Cytuj:
ta nikt uhow w sklepie nie kupuje lol kazdy h lvl i nie tylko tam kupuje bo leje na 500gp straty na bp lol |
Cytuj:
|
Użytkowników czytających ten temat: 51 (zarejestrowanych: 12, gości: 39)
Heh 8 rano i wszyscy czytają, nice;d A co do update... tera to ots, nie rl tibia. Ech, te stare surowe czasy 7.4, kiedy najważniejsze były uhy, sd i ue;p a teraz to jakieś fluidy i inne gówno. Kiedyś była radocha 10 min. się manasować:D @Sallim and Cery Dobrze prawią, piwo dla panów! |
Knajtem gram i knajtem grać będę.;)
|
Rozumiem zmienic ekonomie ale po chuj ruszac leczenie knighta? '
Popatrzcie na pallow jak wymiataja caly dzien bez straty 1 mf majac tyle kaski tyle expa i 0 wydatkow tibia schodzi na bugi pod carlin! |
Z tego co widzę szybkość expienia sorcem i druidem spadnie, obecnie bijąc np Draga czy Gsa uderzają 2 visy na ture, to patrząc np na mojego brata 122 ms daje co ture ponad 400 hp, wiec Drag pada po 3 rundach, po update na runde walnie 200+, więc smoka zabije w 5 tur.:P
A co do Druidów dali im fajne czary ale Sio kosztuję teraz 140 many więc koszty huntów zbliża im się teraz do sorców. Co do kosztów dziwią mnie wypowiedzi Sorców/Druidów którzy płaczą że wszedzie mają waste, znajomi z mojej gildi 122 MS i 136 ED, spokojnie wyciagają na tydzień plusy w granicach 100 k, na dłuższą mete cieżko jest być na minus bijąc Dragi czy GSy, no chyba ze się to robi z run czy na utamo. Po updacie koszty się dla druidów i Sorców raczej nie zmienią, jeśli już deliktanie wzrosną, a koszty najta na niektórych mobach wzrosną, ale przecież zawsze można iść na małpy czy lizardy, gdzie praktycznie nie ma możliwości być na minus najtem. Reasumując kto umie grać to się szybko przestawi i nie będzie miał waste, a ci co zawsze płaczą dalej będą płakać i czekać na następny update. ps. mnie i tak w każdym update krecą nowe tereny, questy i potwory bo gram for fun a nie żeby nabijąć cyferki, akażdy update zabija na jakiś czas monotonnie tej gry. |
@up
Zgadzam się update bedzie fajny, na potiony nie narzekam ,bo się cieszę że wkońcu bedzie mi trudniej =) A co do tych lam co zmieniaja profesje po każdym upie to pożal sie boże.... |
Może wiecie kiedy będzie UpDate?
|
Cytuj:
Tylko nie gadaj ze sorc wyciaga tyle hajsu bo to nie prawda. Jesli chcesz zarabiac sorkiem musisz miec doslownie 0 dedow i softy. A na warlockach wcale nie jest tak ze zawsze sie zwraca zwazywszy na cene g armow (20k na Xerenie, a pewnie z 10k na jakichs securach itp). Wg mnie teraz bedzie dobre to ze knight nie bedzie miec tak ze na 80 lvl moze sobie kupic full rare eq w tym sca bo kampil 24/7 na malpach. |
jak się wie gdzie i jak expić to spokojnie na dłuższa mete wyjdziesz na spory plus każda profesją, expiłes sorcem/drutem kiedykolwiek np. na qarrach na tyrsung, tam się nie da zwastować z samej kasy i 2handedswrdów masz zwrot, a finy i od czasu do czasu blue robe to twój profit a exp w graniach 60 k na h, smoki jak się bije same smoki bez dli też na dłuższa mete spore zyski, tak samo gsy, csy zależnie od szczęścia itd.
ps. jak się pada często ciężko mieć profity:D |
Jak czytam Wasze pierdoły to przypomina mi się ostatni update- powtarzacie to samo co wtedy magówie...
|
Cytuj:
|
Worq,widze ze ty tez rasta xD
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:49. |