Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Homo, Bi ? Normalne? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=158836)

Vanhelsen 16-01-2008 15:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Marsseel (Post 1845845)
To, ze ci debile to "lobby gejowskie" i część z tych debili też na pewno adoptowałoby dziecko gdyby mogło.

Nie wiem, po prostu jak patrze na tego chłopca i czytam tłumaczenie tego co śpiewa to czuje się tak jakoś dziwnie i zaczyna mnie "mdlić". To samo z komiksem.

1. tylko, że podobni debile hetero mogą adoptować dzieciaki...
2. Ja od 2 dni jestem chory i mdli mnie na sam widok mleka, czy to jest powód bym "dyskryminował" mleko?... -.-"

@Agressiva: gz IQ w okolicy 88... :baby:

Arrivald 16-01-2008 16:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Agressiva (Post 1845896)
Ja jestem stanowczo przeciwko homoseksualizmowi!

"Homoseksualizm jest zbrodnią przeciwko prawu naturalnemu. Nie można go tolerować, gdyż stoi on w sprzeczności wobec podstawowego celu seksualnej integracji - czyli posiadaniu potomstwa, a co za tym idzie zachowania gatunku. Homoseksualizm to zachowanie nienaturalne i prowadzące do zagłady rasy. "

Co ty mozesz wiedziec o tym, co jest naturalne a co nie? Sadzac po twojej sygnaturze bycie czarnym rowniez jest wbrew naturze. Wyjdz.

Agressiva 16-01-2008 17:14

Ja tylko wyraziłam swoje zdanie, nie musisz się czepiać mnie od razu.
Przecież jest to temat do wypowiadania się za albo przeciw homoseksualizmowi. Wyraziłam swoje zdanie na ten temat, nie musisz tego krytykować jak i ja nie krytykuję Twojego zdania.

Lasooch 16-01-2008 17:16

Co nie zmienia faktu, że jesteś neonazistowskim ścierwem, niegodnym nawet splunięcia.

@down: nie tWOJE posty mi przeszkadzają, tylko tWOJA ideologia i tY sama.

Swoją drogą, ciekawe, czy jako nazi-dziewczyna też golisz łeb na łyso.

Agressiva 16-01-2008 17:20

Więc możesz omijać moje posty, jeśli tak bardzo Ci przeszkadzają.

Shanhaevel 16-01-2008 17:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Agressiva (Post 1846453)
Więc możesz omijać moje posty, jeśli tak bardzo Ci przeszkadzają.

Hm, nie wiem co kierowało tobą dobierając nick Agressiva... Najwyraźniej pozerstwo, bo wybronić się, a co dopiero być agresywną, ni cholery, nie umiesz. To tak btw.

@ettan
Po co zmieniać coś, co jest OK?

Duch Niespokojny 16-01-2008 17:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ettan (Post 1845824)
Spoko, ja rozumiem ze kazdemu dziecku sie nalezy godziwe zycie, mama i tata, ale czy sa jakies dowody na to ze dwie osoby tej samej nie beda w stanie dac dziecku milosci i bezpieczenstwa?

A czy są jakieś dowody, że będą w stanie? Ja wolę dmuchać na zimne i nie eksperymentować kosztem dzieci.
Cytuj:

"Homoseksualizm jest zbrodnią przeciwko prawu naturalnemu. Nie można go tolerować, gdyż stoi on w sprzeczności wobec podstawowego celu seksualnej integracji - czyli posiadaniu potomstwa, a co za tym idzie zachowania gatunku. Homoseksualizm to zachowanie nienaturalne i prowadzące do zagłady rasy. "

To samo można powiedzieć w takim razie np. o księżach...

Agressiva 16-01-2008 17:43

Wybronić się? Ale z czego?
Nie piszę tu postów, by się z Wami wykłócać, bo i tak nie dojdziemy do porozumienia, zapewnie ze względu na różniące Nas poglądy.

Wyraziłam swoje zdanie na temat homoseksualizmu i to koniec z mojej strony. Nie którzy są za, nie którzy przeciw. Tak zawsze bylo, jest i będzie :)

Tym bardziej kłótnie do niczego nie doprowadzą.

Ps. Agressiva, mój nick może i oznacza agresywność, ale czy nie sądzisz, iż bylo by żałosne napinać się przez internet..? Nie sądze :)
Nie mam zamiaru z nikim się tu kłócić, bądz wdawać w jakieś przyjaźnie, sojusze czy nie wiadomo co.

Pozdrawiam :)

spider-bialystok 16-01-2008 17:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lasooch
Taak... gdyby nie mówił tego człowiek o podpisie "biały honor, biała duma, biała walka" i 88 w tle siga, to może bym nawet podał jakiś argument, że w naturze homoseksualizm jak najbardziej występuje.

Co zlego jest w byciu dumnym z powodu bycia bialym?
I co to ma wspolnego z nazizmem (narodowym socjalizmem)??

Duch Niespokojny 16-01-2008 17:56

A z czego tu być dumnym? Żółci i tak są inteligentniejsi...

Agressiva 16-01-2008 17:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez spider-bialystok (Post 1846529)

Ja też własnie nie wiem :)

No ale czasami ludziom się nie przetłumaczy pewnych spraw.

"Oni wiedzą lepiej" :P

Lasooch 16-01-2008 17:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez spider-bialystok (Post 1846529)

Spójrz na 88 (88 to neonazistowski skrót od zawołania 'Heil Hitler' - podwojona ósma litera alfabetu, czyli właśnie H). Już jasne? Zresztą, te wszystkie 'white power', 'white pride' and so on są najczęściej używane przez nazistów.

Nie, nie jestem dumny, że jestem biały. Nie byłbym też dumny, gdybym był czarny, żółty, czerwony czy jakikolwiek inny.

Duch Niespokojny 16-01-2008 18:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Agressiva (Post 1846535)
Ja też własnie nie wiem :)

Skoro nie wiesz, to co znaczy ta "biała duma" w twoim podpisie? :p

Agressiva 16-01-2008 18:14

Jak byś zauważył, moja wypowiedź nie jest do Twojego postu :]

spider-bialystok 16-01-2008 18:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Duch Niespokojny (Post 1846532)
A z czego tu być dumnym? Żółci i tak są inteligentniejsi...

Zolci sa inteligentni, zgadzam sie, ale czy inteligentniejsi od bialych? Raczej nie sposob tego rozstrzygnac.
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lasooch
Spójrz na 88 (88 to neonazistowski skrót od zawołania 'Heil Hitler' - podwojona ósma litera alfabetu, czyli właśnie H). Już jasne? Zresztą, te wszystkie 'white power', 'white pride' and so on są najczęściej używane przez nazistów.

88 to tez znak Thora.
A co do Hitlera to chuj mu w dupe ;]

lololol 16-01-2008 18:44

Nie wiem czemu wyjezdzacie z morda na Agre~ skoro ona nie rzuca kurwami na prawo i lewo, ani nie narzuca wam swoich pogladow. kazdy ma prawo do wyrazenia wlasnego zdania. A ludzie pokroju Lasooha to w 90% napinacze, ktorzy na RL na widok skina opuszczaja glowe i przestaja sie bujac ;D.

Duch Niespokojny 16-01-2008 18:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Agressiva (Post 1846581)
Jak byś zauważył, moja wypowiedź nie jest do Twojego postu :]

Wiem, ale specjalnie się przyczepiłem, bo wymigałaś się od odpowiedzi na moje pytanie (podobnie jak spider zresztą): Jakiż to jest powód, aby czuć się dumnym z bycia białym?
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez spider-bialystok (Post 1846594)
Zolci sa inteligentni, zgadzam sie, ale czy inteligentniejsi od bialych? Raczej nie sposob tego rozstrzygnac.

Statystycznie rasa żółta myśli o 10% szybciej od rasy białej w zakresie pojęć abstrakcyjnych (źródło: komentarz Roberta Stillera do Sztuki wojennej Sun Zi)

Agressiva 16-01-2008 19:00

Oczywiście, że są powody by czuć się dumnym iż jest się Białym Człowiekiem.

Ja jestem bardzo dumna z tego iż jestem Biała, a jeszcze bardziej z tego że mieszkam na Białym terenie, w Białym kraju i nikt nie może się mnie doczepić iż nie jestem u siebie.

Duch Niespokojny 16-01-2008 19:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Agressiva (Post 1846680)

No i ja właśnie pytam jakie to powody...

Dark Sven 16-01-2008 19:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez spider-bialystok (Post 1846594)
A co do Hitlera to chuj mu w dupe ;]

I weź tu powiedz, że geje są źli ; /.

Lasooch 16-01-2008 19:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez lololol (Post 1846649)
Nie wiem czemu wyjezdzacie z morda na Agre~ skoro ona nie rzuca kurwami na prawo i lewo, ani nie narzuca wam swoich pogladow. kazdy ma prawo do wyrazenia wlasnego zdania. A ludzie pokroju Lasooha to w 90% napinacze, ktorzy na RL na widok skina opuszczaja glowe i przestaja sie bujac ;D.

A ludzie pokroju lololol'a to w 100% tłuki, które nie potrafią napisać czyjegoś nicku poprawnie i nie wiedzą, że skin to niekoniecznie (!) neonaziol, a o tych drugich tu mowa. Zresztą może i nie narzuca nam swoich poglądów, ale faszyzm/nazizm/rasizm jest w Polsce wbrew prawu, aye?

Zresztą, większość tych neonazioli nie miałaby odwagi W POJEDYNKĘ pobić Murzyna. Owszem, we czterech tak - czego niedawno byłem świadkiem.

Shanhaevel 16-01-2008 19:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Agressiva (Post 1846680)

Ja jestem bardzo dumna z tego iż jestem Biała, a jeszcze bardziej z tego że mieszkam na Białym terenie, w Białym kraju i nikt nie może się mnie doczepić iż nie jestem u siebie.

Sztyni tu prowokacją. Ja bym skończył dyskusje 'okołonarodowosocjalistyczne'.

@Sfenio
Ke?

@up
A komunizm nie jest zabroniony, mimo tego, że też jest ideologią zbrodniczą. Aye?

Barosa7 16-01-2008 19:42

Idą sobie 2 facetów i trzymają się za ręce.
Ja nic przeciwko temu nie mam, ale...

tak szczerze to mogę tylko powiedzieć: błeee

Nie jestem w stanie wyobrazić sobie jak takich 2 gejów sie całuje (albo idzie do łóżka).

Niech tacy ludzie robią co chcą nie musimy ich dyskryminować.

spider-bialystok 16-01-2008 20:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Duch Niespokojny (Post 1846666)
Wiem, ale specjalnie się przyczepiłem, bo wymigałaś się od odpowiedzi na moje pytanie (podobnie jak spider zresztą): Jakiż to jest powód, aby czuć się dumnym z bycia białym?

Nie ma konkretnego powodu. Jestem dumny z bycia bialym, tak samo jak jestem dumny z bycia Polakiem, Slowianinem.
Czemu nie? To nic zlego, wrecz przeciwnie. I nie bede gdybal, co by bylo jesli urodzilbym sie gdzie indziej. Tak jest i juz.
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Duch Niespokojny
Statystycznie rasa żółta myśli o 10% szybciej od rasy białej w zakresie pojęć abstrakcyjnych (źródło: komentarz Roberta Stillera do Sztuki wojennej Sun Zi)

To nie dowod, a teza wysunieta przez tego pana.
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Agressiva
Ja jestem bardzo dumna z tego iż jestem Biała, a jeszcze bardziej z tego że mieszkam na Białym terenie, w Białym kraju i nikt nie może się mnie doczepić iż nie jestem u siebie

Ja nie mialbym problemow z pomieszkaniem na nie-bialym terenie ;] Oczywiscie jako gosc, bo ojczyzne ma sie jedna. Ale jest tyle fajnych miejsc na swiecie, ze warto je odwiedzic.

lololol 16-01-2008 21:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lasooch (Post 1846700)
A ludzie pokroju lololol'a to w 100% tłuki, które nie potrafią napisać czyjegoś nicku poprawnie i nie wiedzą, że skin to niekoniecznie (!) neonaziol, a o tych drugich tu mowa. Zresztą może i nie narzuca nam swoich poglądów, ale faszyzm/nazizm/rasizm jest w Polsce wbrew prawu, aye?

Zresztą, większość tych neonazioli nie miałaby odwagi W POJEDYNKĘ pobić Murzyna. Owszem, we czterech tak - czego niedawno byłem świadkiem.

Tłuk to cie conajwyzej matka na obiad woła. Poza tym, z ktorej czesci mojej wypowiedzi wywnioskowales ze nie znam innych 'odmian' skinow poza neonazi? Nazizm, faszyzm jest w Polsce wbrew prawu, ale nikomu nie narzucisz, by myslal inaczej - jesli chce sobie wkrecac ze Hitler byl elo fajny to nic nie poradzisz. A co do tego murzyna - pewnie jak tylko zobaczyles, ze go butuja zaczales s*******ac, zamiast mu pomoc :(

Lasooch 16-01-2008 21:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez lololol (Post 1846908)
Tłuk to cie conajwyzej matka na obiad woła. Poza tym, z ktorej czesci mojej wypowiedzi wywnioskowales ze nie znam innych 'odmian' skinow poza neonazi? Nazizm, faszyzm jest w Polsce wbrew prawu, ale nikomu nie narzucisz, by myslal inaczej - jesli chce sobie wkrecac ze Hitler byl elo fajny to nic nie poradzisz. A co do tego murzyna - pewnie jak tylko zobaczyles, ze go butuja zaczales s*******ac, zamiast mu pomoc :(

Odnośnie skinów nie-neonazi: Ja mówiłem o neonazistach, a nie po prostu o skinach. Więc, skoro wplotłeś skina do wypowiedzi na mój temat, zakładam, że dla cIEBIE jest to to samo.

Odnośnie s**********a: nie uciekłem, ale Murzynowi nie pomogłem. Nie wiem jak tY, mistrzu, ale ja nie mam jaj, żeby samemu rzucać się na 4 facetów starszych ode mnie o 5-10 lat każdy.

Scoop 16-01-2008 21:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Patton (Post 1809525)
Hitler sam byl homoseksualista -.-

Twoją Sraką

Nie znam nikogo takiego, bo jakbym znał to by mu było ciężko.

Vanhelsen 16-01-2008 22:30

Polska dla polakóf, ziemia dla ziemniaków a rowy dla rowerzystów!!!
żalowo :/

lololol 16-01-2008 22:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lasooch (Post 1846938)
Odnośnie skinów nie-neonazi: Ja mówiłem o neonazistach, a nie po prostu o skinach. Więc, skoro wplotłeś skina do wypowiedzi na mój temat, zakładam, że dla cIEBIE jest to to samo.

Odnośnie s**********a: nie uciekłem, ale Murzynowi nie pomogłem. Nie wiem jak tY, mistrzu, ale ja nie mam jaj, żeby samemu rzucać się na 4 facetów starszych ode mnie o 5-10 lat każdy.

Och ale jestes fajny, pokazujac jak to nie masz do mnie szacunku, poprzez pisanie z malej literki =(

Poza tym, do napinki na forum o glupiej grze masz jaja? ;D (uprzedzajac cie: tak, ten flame do niczego nie prowadzi, jest do dupy, moja stara, twoj stary itp)

Taki jeszcze fajny cytacik zarzuce, zeby przyszpanowac: "najslabsze psy najglosniej szczekaja"

Lasooch 16-01-2008 23:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez lololol (Post 1847137)
Poza tym, do napinki na forum o glupiej grze masz jaja?

Na ogół jestem pacyfistą, a ścierwo tępię werbalnie. Poza tym TAK, neonaziol na forum to dobra okazja do wyładowania frustracji.

@down: niechęć do rozwiązań siłowych, niechęć do wojen, niechęć do przemocy poza ekranem komputera.

Shanhaevel 16-01-2008 23:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lasooch (Post 1847223)
Na ogół jestem pacyfistą, a ścierwo tępię werbalnie. Poza tym TAK, neonaziol na forum to dobra okazja do wyładowania frustracji.

Moment, w jakim sensie "pacyfistą"? Światopogląd czy po prostu niechęć do rozwiązań siłowych? : P

Reflux 16-01-2008 23:26

Co ja sądzę o homoseksualizmie ot zboczenie jak każde inne jednego kręcą stopy ,drugiego zwierzęta jeszcze inni wolą osobnika tej samej płci. Co do argumentu że homoseksualizm występuje w naturze owszem może i tak, ale jakkolwiek jest zjawiskiem nie pożądanym. Słyszałem pewną teorię że homoseksualizm wywoływany jest przez pewne zaburzenie genetyczne* (pamiętam że czytałem o tym pewien artykuł jak znajdę go to postaram się umieścić link), tak więc nie może być jednak zjawiskiem naturalnym moi drodzy. Ja nie widzę problemu dla mnie to ludzie jak inni a co robią między sobą i co do siebie czują to tak na prawdę nie moja sprawa.

*oczywiście wśród zwierząt, nadal jednak jest problem ze sklasyfikowaniem tego zjawiska. Spróbuje znaleźć ten artykuł.

ettan 17-01-2008 00:31

Widze ze mamy tutaj maly kabaret z dumnymi bialymi obywatelami:). No to macie panowie powod do dumy, to niesamowite osiagniencie, napewno duzo sie staraliscie zeby byc jednymi z tych bagatela kilkuset milionow wybranych! Gratulacje!

lololol 17-01-2008 01:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lasooch (Post 1847223)

@down: niechęć do rozwiązań siłowych, niechęć do wojen, niechęć do przemocy poza ekranem komputera.

Nie jestem neonazi, daleko mi do tego :/, poza tym sam udowodniles ze jestes kozakiem tylko w internecie - na RL dostalbys liscia i skoncyzloby sie pyskowanie ;d. Dobrej nocy zycze.

ripper 17-01-2008 01:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez lololol (Post 1847383)
Nie jestem neonazi, daleko mi do tego :/, poza tym sam udowodniles ze jestes kozakiem tylko w internecie - na RL dostalbys liscia i skoncyzloby sie pyskowanie ;d. Dobrej nocy zycze.

Mogę cię dotknąć? Jesteś taki zajebisty. Te twoje 'liście' na prawo i lewo. Koksie ty mój.

Marsseel 17-01-2008 02:05

Cytuj:

poza tym sam udowodniles ze jestes kozakiem tylko w internecie - na RL dostalbys liscia i skoncyzloby sie pyskowanie ;d.

Gratuluje typowo dresiarskiego toku rozumowania.

janek@ 17-01-2008 02:58

Cytuj:

Ale egoistyczne podejscie do sprawy... nic dodac nic ujac "zrob, bo ja tak chce".

Homoseksualizm dla mnie to nic innego jak wybor innego czlowiek, a wybor nalezy do kazdego i nie mozna wymusic komus zeby cos robil. Wiec homo mozna uznac za spolecznie czyscie wybor drugiego czlowieka i powinien byc jak najbardziej akceptowany.

Adopcja dzieci przez homo nie musi sie konczyc samobojstwem adoptowanego. Rownie dobrze geje potrafia byc dobrym rodzenstwem tak jak hetero. Nie mozna przypuszczac pochopnych wnioskow bez odkladnej analizy sprawy.

Bambuko 17-01-2008 07:34

Heh, tylko homoseksualizm to nie wybór.

Lasooch 17-01-2008 08:52

Cytuj:

Nie jestem neonazi, daleko mi do tego :/

Mówiłem o aGRESSIVIE.

Cytuj:

poza tym sam udowodniles ze jestes kozakiem tylko w internecie - na RL dostalbys liscia i skoncyzloby sie pyskowanie ;d. Dobrej nocy zycze.

Coś czuję, że od cIEBIE bym tego liścia nie dostał.

p.l 17-01-2008 09:28

był Adam i Ewa, nie Adam i Bogdan. I wszystko jasne.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:56.