Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Morgana (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=188)
-   -   Oath Vs Oracle (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=160002)

Victeron 16-01-2008 08:30

@ Eter Rael

To co Ci Oath zaplacilo zebs im pomogl w wojnie to cala te 1kk wydasz na blessy i runy. Na morganie koniec grania dla Hiszpanow i ludzie bojacych sie o postac.

Stigandi-89 16-01-2008 08:41

Jedziesz z nimi Vic~

Old Stigandi.

konstantynopolitanczyk 16-01-2008 08:57

Rise wygra xD To już koniec Oath. MNacie może filmik z wczorajszego Open Battle ?? xD

Macjei 16-01-2008 09:51

Impreza Wczoraj na Ankh Byla Przedniaaaaaa xD Troszke ich pogonilismy : ) Eter Rael Gz wyboru jeszcze raz -100k? czyli juz tylko 900k zostalo?

Kara Guys

Morii 16-01-2008 10:09

To dopiero poczatek wojny... na Oath potrzeba wiecej fragow... a obawiam sie ze to nie bedzie takie proste...

BorucaoO 16-01-2008 10:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zwidek (Post 1844925)
ale mnie pojechaliście :/ no to spoko ..

Ja Tobie grzecznie uwagę zwróciłem. :]

@Rise
Gratz ;)

Malek 16-01-2008 10:16

Jak na razie to Oath nic nie pokazało :P

Xig-ennon 16-01-2008 10:21

..

Taaa

Dajcie filmik.

Komisarzyk 16-01-2008 10:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Malek (Post 1845416)
Jak na razie to Oath nic nie pokazało :P

Zostalismy zoownowani co tu duzo gadac.

Najlepsze jest to jak duzo polaczkow pisze i po co ci to bylo, po huj ci ten milion.

Popierwsze jak dolaczam dowojny to na powaznie, inie zamierzam placic tak jak wy to macie w zwyczaju. Jakbym mial zgoinac 3 razy w ciagu dnia to bym to zrobil zeby team mialz tego pozytek.

Po drugie: ludzie ja mialem w huj kasy przed wojna na 30 zgonow z aolem, nie potrzebuje kasy od nikogo lol (zresztajak sam morita mi na msn powiedzial russel jest za skapy zeby plaicc za dolaczenie). No ale co ja was bede przekonywal wy lepiej wiecie ile mi zaplacil xd

Fidosek 16-01-2008 10:36

2 filmiki:
http://www.xxxxxxxxxxxxx.com/220847215.html -nagrywalem ja

http://www.xxxxxxxxx.com/189328954.html -nagrywal Tiastes

spe~

Volshio 16-01-2008 10:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Morii (Post 1845402)
To dopiero poczatek wojny... na Oath potrzeba wiecej fragow... a obawiam sie ze to nie bedzie takie proste...

zgadzam sie z tym!

nie myscie sobie ze oath tak latwo sie podda :P
jak juz beda sie wykruszac to juz po nich :]
i wedlug mnie nie dawac im paymentow, tylko rook albo sami sobie robia delete :) bo nalozycie takim huja pejment to splaca go i co potem... po max roku NA PEWNO beda chcieli odzyskac korone i beda wtedy walczyc... wiec jebac ich do 1lvla xD a potem Nizahe bedzie rookstayerem :)

Jun'Ior 16-01-2008 11:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Fidosek (Post 1845457)

Wiesz co to sa prawa autorskie??X(
Za rozpowrzechnianie mojego Filmu pt. "Zal.org.br" grozi Ci grzywna w wysokosci 50k
ale zawsze mozesz mi dac w lape:D
Tiastes/Ankrahmun (100k)8o

Hawan 16-01-2008 11:27

:)

Elo!

MAm pytanie czy Rusel znów mówi, że nie przegrali OB:D:D:D????
Btw. NIc do polaków w Oath nie mam i nikt nie powinien mieć, to ich dobrowolny i świadomy wybór, czyż nie?
Każdy ma wolny wybó, nic na przymus.
Pytanie do Oath: Kiedy Tengu z Xereny dołącza:)????
Skąd wiem??? TOP SECRET :)

BorucaoO 16-01-2008 11:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jun'Ior (Post 1845518)
Wiesz co to sa prawa autorskie??X(
Za rozpowrzechnianie mojego Filmu pt. "Zal.org.br" grozi Ci grzywna w wysokosci 50k
ale zawsze mozesz mi dac w lape:D
Tiastes/Ankrahmun (100k)8o

To już lepiej zapłacić grzywne, w łape wychodzi drożej xD

SirAravras 16-01-2008 11:41

Wygrana i co dalej?

Zgadam sie z Volshio , nawet jezeli Rise wygra kilkoma fragami to i tak wiele to nie zmieni i Oath nie powie: O w morde! co my teraz zrobimy??!!!
Jak chce sie zrobić porządek to trzeba porządnie zepsuć kilku podstawowych graczy. Wiem ze gadanie jest łatwe ale nie wiele pomoge, moge tylko kibicować RISE !!! :cup:

Tensz-in 16-01-2008 11:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hawan (Post 1845542)
Elo!

MAm pytanie czy Rusel znów mówi, że nie przegrali OB:D:D:D????
Btw. NIc do polaków w Oath nie mam i nikt nie powinien mieć, to ich dobrowolny i świadomy wybór, czyż nie?
Każdy ma wolny wybó, nic na przymus.
Pytanie do Oath: Kiedy Tengu z Xereny dołącza:)????
Skąd wiem??? TOP SECRET :)

To ze oni dolacza to bylo wiadome bo gadalem z nimi jeszcze na poczatku wojny ;P Dolacza do oath z powodu czookapika, mysleli ze pozwolimy im go zabic i nie bedziemy sie wtracac, mylili sie krotko mowiac. Szkoda ze nikt z nas nie boi sie ich pr0 ekipy.

Co do polakow w oath to wiadomo ja im przeciez nie zabronie dolaczac tam ;) Zawiodlem sie tylko na Volltiu :(

@Volshio
Jeszcze duzo za wczesnie zeby obmyslac czy beda hunted forever czy nie ;P

Hawan 16-01-2008 11:52

No masz racje tenszin,ale popatrz na to z tej strony.
Pól kolesi z forum jeżdzi po nich wyzywając ich od zdrajców etc.\
Pzecież to nie powinno zależeć od narodowośći,kolegujesz się z kim chcesz, walczysz z kim chcesz, nie żebym coś sugerował,
ale elementarny szacunek im też się należy a nie tylko bluzgi.

Tensz-in 16-01-2008 11:55

Noo ja nie jestem ich ojcem zeby pilnowac tych co ich wyzywaja xDD

Dla mnie osobiscie ta wojna to nie sprawa narodowosci. Zlozylo sie ze Rise to sami polacy, bo inaczej byc nie moglo, bez dobrej komunikacji nic z tego nie bedzie ( jak zreszta widac po zagrywkach Oath )

Kafffffar 16-01-2008 11:56

oooo co ja widze XD budze sie po dobrej bibie a tu taka niespodzianka XD szkoda ze na filmikach nie widac wszystkich fragow. Fajnie OB.

Czy mi sie wydaje czy ekipa nizahe pierwszy raz tak dotkliwie przegrala OB? Napewno Polacy nigdy ich tak nie wykosili ale czy Tengu?

Gratuluje dobrej walki obu stronom :) Ale watpie zeby Oath sie kiedys poddalo ;p nawet jak byscie ich wykosili 20:0 to i tak beda walczyc ,a wiec pewne jest ze wojna bedzie dluuuuuuga jesli Polacy beda dalej sie tak dobrze trzymac ;)

@
Fragi zaraz zaktualizuje ;) (tylko nie wiem czy wszystko bo tibia com nie charczy )

Tensz-in 16-01-2008 12:00

@kafar
Od nich padli Arman bloodhand, Raistlin Firearrow, Grax Thus, Djotas, Goethea , Eter Rael, Magnus Grimm, , Lookeyy i Sathoz.

Od nas padli Madzinia, Dance Van'thorn i Victeron. :P

Od kogo kto padl sobie potem wkleisz bo naprawiaja tibia.com (mam nadzieje te kurewskie lagi na morganie tez ^^')

Satel 16-01-2008 12:09

jak narazie to rise bardzo dobrze idzie :) a jaki jest aktualny wynik wojny?? najbardziej mi szkoda victerona :( oby tak dalej Rise !! ;)

Torpeter 16-01-2008 12:11

nie no chłopaki nie chce sie chwalić ale:
Jan 15 2008, 23:00:05 CET Killed at Level 164 by Cria Andan and by Czookapik
Jan 15 2008, 23:01:42 CET Killed at Level 160 by Czookapik and by Yomashi

Xdddddddddddddddddd to jest Eter Rael i Sathoz

ciesze sie ze chociaz na pare min przymkneliśmy mordy tym frajerom.

Satel 16-01-2008 12:15

czookapik ile kto ma fragow ? elven jest chyba najlepszy z rise

Hawan 16-01-2008 12:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez lubie_cie (Post 1845651)
Orcale nie jest lepsze

Nie ma juz Oracle, polaczyla sie zgildia Victerona i jest Rise...

Kafffffar 16-01-2008 12:31

Kto ma fragi na magnusie? wie ktos?

Xig-ennon 16-01-2008 12:33

Racja, na filmikach nie widac kazdego.

Oby tak dalej.

GL Rise

Kafffffar 16-01-2008 12:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kafffffar (Post 1824563)
[url]

Wynik wojny : [Guild]Rise[/Guild] [17] vs [8] [Guild]Oath[/guild]& [guild]Avis Reloaded[/guild]

Najlepsi Fragerzy [Guild]Rise[/Guild] (Pozycja , Nick,Fragi)
1- [char]Cria Andan[/char] 5 Fragow

Fragi akutalizowane:

Cria ladnie wszedl do wojny :O natrzaskal troche fragow :) Ale o ile dobrze pamietam na magnusie fraga ma elven jesli tak to zrowna sie on z Cria.

Frag na mangusie jest wliczony ale nie wiem jeszcze kto ma na nim fraga .Uzupelnie to jak bedzie tibia com dzialac.

Fragi na Rakevie nie beda liczone . Nie przesadzajmy... fragi na 50 lvlu w wojnie gdzie malo kto NIE MA 100 lvla i na servie na ktorym jest poand 200 Setnych lvli?

Wasz zawsze Kochajacy Kafarek :*

btw. jesli znajdziecie jakies bledy lub macie pretensje pisac.

SirAravras 16-01-2008 13:27

No ale inni gracze z gildii pozwolili mu brac udział w wojnie wiec chyba liczyli sie z tym ze bedzie free fragiem :(
btw. gz 100 :) Kafar

Volshio 16-01-2008 13:34

@
Kafar

ja mam pretensje ze ty byles na bibie a ja w domu siedzialem xD
a tak to chcialem powiedziec ze dobrze ze jest ktos taki jak ty kto ogarnia to cala wojne i podaje na wszystko na tacy (wyniki, fragi itd) szacuneczek :P

@
Tenshi

wiem ze jeszcze jest duzo zawczesnie ;) tylko proponuje

@
Rise

Gz wragow, oby tak dalej !! nie pozostawajcie na laurach xD

@
All

jeszcze tak 2-3 pozadne OB wygrane przez Rise pod rzad i Oath zacznie rozmyslac... ;] choc bedzie to bardzo ciezkie zadanie ale mozliwe

Xig-ennon 16-01-2008 13:53

@Volshio

Pozyjemy zobaczymy B)

pyzio2 16-01-2008 13:59

:) widze gra nabiera rumiencow

Gumball 16-01-2008 14:12

to jak rakev sie nei liczy bo maly lvl to czemu
Mangus Grimm ma sie liczyc jak go oath zabilo za ponoc szpiegowanie i nie jest w gildi ani avis ani oath ?

i tam padlo duzo wiecej osob od rise ale nie zalicza bo nie w rise

Jezior666 16-01-2008 14:15

:)

Oath dostało troszku na opence taki widok bedzie sie powtarzał :D :D

Tensz-in 16-01-2008 14:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gumball (Post 1845929)
to jak rakev sie nei liczy bo maly lvl to czemu
Mangus Grimm ma sie liczyc jak go oath zabilo za ponoc szpiegowanie i nie jest w gildi ani avis ani oath ?

i tam padlo duzo wiecej osob od rise ale nie zalicza bo nie w rise

Magnus Grimm jest hunted pozatym dalej jest z oath , biegal z nimi na openie a oni mu nic nie robili wiec frag jak nic.

A "od nas" to tam nie bylo nikogo oprocz naszej gildii. To ze sie przyplacze jakis 70 lvl czy co innego bo chce pomoc to go przeciez nie wygonimy co nie znaczy ze to sa ludzie "od nas". Jak tak to moze zaliczymy tez Greene~ bo to drugi char lookeyya ?..to nie ma sensu, fragi zamykaja sie na oath , avis , rise i oficjalnych pomocnikach (jak magnus na przyklad).

Zomarrr 16-01-2008 15:01

Zostałem wywalony z gildi bo sami sie bali o siebie.. Pomoglem w walce rise a teraz sam jestem hunted ;/

Jofawag [158]: hes been supporting them in battle 01:14 Jofawag [158]: and yelling to kill us 01:14 Jofawag [158]: lets think, should i just forget? 01:14 Jofawag[158]: dream on baby 01:20 Jofawag [158]: hes gonna be hunted

Nie będe sie was prosił bo i tak wiem ze do gildi mnie nie wezniecie bo mam z maly lvl ale pokazalem i tak ze nawet takie lvle cos potrafia zdziałać.....:]

RISE jestem z was dumny :)

Noname18 16-01-2008 15:02

W sumie to nie rise wygralo ten open battle tylko furora :)

Zwidek 16-01-2008 15:16

Up@
Ta, Andi, James, i reszta.. tylko orzech się nie popisał :(. Dlaczego sie nie popisał ? kto ma wiedzieć ten wie.

Nie pozdrawiam.

SirAravras 16-01-2008 15:22

Kto Furora Kto Morgana ?

Kto w takim razie gra na Morganie na stale a kto na Furorze z Rise ?
Noname18 jak masz taka wiedze to napisz plx bo chce wiedzieć skoro tak mówisz.

Gumball 16-01-2008 15:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tensz-in (Post 1845967)
Magnus Grimm jest hunted pozatym dalej jest z oath , biegal z nimi na openie a oni mu nic nie robili wiec frag jak nic.

A "od nas" to tam nie bylo nikogo oprocz naszej gildii. To ze sie przyplacze jakis 70 lvl czy co innego bo chce pomoc to go przeciez nie wygonimy co nie znaczy ze to sa ludzie "od nas". Jak tak to moze zaliczymy tez Greene~ bo to drugi char lookeyya ?..to nie ma sensu, fragi zamykaja sie na oath , avis , rise i oficjalnych pomocnikach (jak magnus na przyklad).

rakev tez byl w waszej glidi tylko zosatl wywalony ty dobrze wiesz czemu xd

i na filmku widac ze party mu dajecie a noob charom niedawaliscie

i to jest tak jak poweidziane up Furora vs Oath
niech wyjda na open prawdziwi owerzy to jestem ciekawy jaki by byl winik i wynik wojny jest caly czas otwarty

Zabster 16-01-2008 15:39

Na magnusie ja mam solo fraga :p

Zabster ;)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:14.