![]() |
Cytuj:
|
no to temat do zamkniecia i lepiej zalozyc
ogolne wydarzenia ;p |
Creapy-Tynos
Feb 04 2008, 05:38:26 CET Killed at Level 103 by Helluxzii and by Beriah Alatin |
Cytuj:
i niech nikt nie komentuje tego. I niech nikt nie poprawia mnie jak ja pisze bo nie musisz tego czytac jak to ciebie nie interesuje |
Heheh jaki fajny filmik. Widze, ze Tengu w koncu dostanie wpier$%^. Fajnie by bylo rowniez gdyby Rza Sho wrocil tam skad przyszedl, czyli na elysie. Hail AIE :)
|
Cytuj:
Lepiej nie skakaj sobie tak , bo znow zaplacisz a tego chyba niechcesz :d. |
Cytuj:
Jak mnie to ma nieobchodzić jeśli piszesz jakieś farmazony na temat mojej osoby? Cytuj:
Ale zdażają sie ludzi którzy tego nieumieja zrozumieć...a szkoda warto ;| |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
aahahahahd as ;D
nietrypson by tylko o*******al postać swoim majnem >.> |
to co robiles obok tej postaci gdy nie mozna sie na nia bylo zalogowac ?
na 100% napisal do ciebie "fri items" a ty grzecznie poszedles : ) tak bylo ? shauhsa wiedzialem |
Sara grim
Feb 05 2008, 03:08:28 CET Killed at Level 106 by Xuva Malice i kick z AIE, spy? czy co? |
pewnie przesadzil z pa i nie mial kolesi ktorzy by go kryli ;d
|
@Mattrixo
Ma racje wojna sie jeszcze nie skończyła do końca, bo tengusy szykują dupska, nie poddadzą sie tak łatwo.. @Ahcarb No pewnie spy. Oby sie AIE nie rozpadło przez takie coś. http://www.youtube.com/watch?v=gH1ntVGwsj8 <- To już pewnie oglądaliście, ale Rza sho mówi że ma dużo lat a na tym zdj. tutaj wygląda na 16-17. Pzdr. :D |
A ja mam przeczucie, że tengu tylko czeka aż się Aie rozpadnie...:o
|
@Entos~
Po przeczytaniu tego co napisaleś skłoniłeś mnie do tego abym tu się zarejestrował i przekazał wyrazy (nie)szczerego ubolewania z powodu tego co cie spotkało. I gratulacje z tworzenia sobie codziennie nowych wrogów. @Loko'mako Badź pewien, że teraz codziennie bedą do ciebie pisac "kumple" entosa~, aby dał mu spokój, a kiedy oni nic nie pomogą to zapłaci komuś za to żeby go przed tobą ochronił. PS. Czy powiedzieli ci Entos~ dlaczego nie jesteś już w Nurgle?;) |
@up
Narazie to nikt domnie nienapisał A powiec mi komu zapłaci? Nargorielowi ,sethowi rza sho? A ja byłem kiedyś w jakimś "Nurgle"? |
z nurgle sam odszedlem, nikomu nie placilem zeby mnie bronil weic nie pisz czegos czego nie weisz lub nie jestes pewien
|
Cytuj:
|
@up
O ile pamiętam AiE miało wtedy wojnę, a ja byłem za tym aby tengu z xereny wyleciało(chociaż w części), więc nie zamierzałem wywoływac żadnych sprzeczek. A propo tego pseudo "posrania", to gdybyś nie wiedział to codziennie od kiedy wypowiedziałem tamtą wojnę ktoś z Aie ciągle do mnie pisał i mimo to, że już pierwszego dnia wojny kilku protów AiE mnie straszyło skończyło sie na tym, że Swoosh się rozpadł a sporo osób zapłaciła, częśc odeszła bez zapłaty ale już z wojny się wycofałem bo główny jej cel został osiagnięty i jej dalsze prowadzenie nie ma dla mnie sensu.(mianowicie Swoosh przestał istniec) Jednak cześc ludzi ze Swoosha puściłem wolno bez paymenta gdyż ich znałem i wiedziałem, że nie wykazywali żadnej chęci brania udziału w tej wojnie od samego początku i nie byli winni temu, że należą do tej gildii. I jeszcze ostatnia odpowiedź na to co pisałeś, mówisz że u mnie było kilku 100+? Tak były 2 osoby i co z tego jeżeli nas ogółem było 15~ a ich 38 nie licząc innych którzy im w tej wojnie pomagali, powinieneś w dzień keidy zaczeliśmy prowadzi tą wojnę nasze składy, a zapewniam cię że po już samym ich obejrzeniu byś tak nie mówił. Jest tego o wiele więcej ale nie chce mi się już tu rozpisywac, wiec jedna rada dla ciebie "kolego" nie wypowiadaj się o takich sprawach skoro nie masz nawet najmniejszego pojęcia na ten temat. @Entos W takim razie wiem więcej od ciebie;) @Loko'mako Napisałem, że to do Entosa~... |
A to jak po hacku postac znana jako "Entos Argoth" wysylala pieniadze z banku, do "Lako'mako" widzialem na wlasne oczy (w Carlin to bylo)... A potem zczyscił mu domek z Pirate Voodoodolla i 2 bp explo... Czaicie idiote... Na przypale zalasil sie na jakies smiecie. Hail Lako'mako!! Hail AIE!!:cup::cup::cup::cup::cup:
|
nie wiem vegs co masz do entosa ale zostawmy to :P
a co do czyszczenia Domq z voodo dolla i 2 bp explo to naprawde bylo Super ^^ oplacilo sie nie ?:baby: |
W domku nic niebyło ;[
@down mam pirejt outfif |
Było było...:) Masz teraz czym expic (2bp explo) i wreszcie zrobisz pirejt outfit8o
|
Cytuj:
mam ci wyslac skan dowodu osobistego? lol zapytaj Naderixo ile mam lat durniu. |
Cytuj:
|
oj Ogi_/
btw. 22:24 You have found a stonecutter axe. it was easy;s |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Gz :P btw teraz czas namnie! |
Gratz Mispex :)
|
thanks all heh..jak ktos chce robic ani to na knighcie moge skoczyc jeszcze;d;d jako bloker:P
w naszym teamie Allkem,Duktigast,Urza Wander no i ja:P @Patryk Bolt;d? |
Elite Sephil
Feb 08 2008, 17:35:38 CET Killed at Level 116 by Oput Lord Nanis Feb 08 2008, 18:48:40 CET Killed at Level 129 by Zee'Bomba and by Remdila |
@Vaikor
Congratzzzzzzzz w tydzien 2 fragi zajebisci jestescie po prostu:D:D przypomne czasy wbk kiedy walczylismy okolo 2 miesiecy a kazdy pamieta jaka mielismy ekipe..openek rzegralismy z 4 ale dalej walczylismy..a tu? haha w miare wyrownane gildie i po 2 tygodniach ludzie sie wyplacaja po prostu zal.. |
Cytuj:
|
Demon Ahmet :
Feb 09 2008, 13:19:25 CET Killed at Level 72 by Mlody'Willk and by Lizorpus Moge wiedzieć za co ?? Nuda po wojnie ?? Debile ....... I jeszcze mnie gdzie ja za czasów wbk razem z wami pekowalem i siedzialem na vencie nic nie juz mowie ....... |
Cytuj:
|
bug zostanie naprawiony to zanim kolejnego znajdziecie to się chyba trochę zejdzie :)
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:58. |