![]() |
jakiego chara ó.ó
|
Cytuj:
"Niechcący" xD |
Cytuj:
|
7:33 Rzalq: nie macie asfaltu no nie
17:33Rzalq: xd 17:33 Rzalq: ? 17:33 Hight Lighter [11]: xD 17:33 Hight Lighter [11]: mamy bruk xD 17:33 Vaste Dama [13]: BUY ALL CRUSAIDERHELMET___FIREAXE___WOIS___SPIKESWORDS___B ROADSWORDS___DRAGONSHIELD___OBSIDIANLANCE___CROWNA RMOR___DRAGONSHIELD___CROWNHELMET___GUARDIANSHIELD _________SELL........GSS..................6 SOUL ORB...... 17:33 Rzalq: ale nie macie asfaltu 17:33 Rzalq: ? 17:33 Arctic Devil [28]: ja z krakowa jestem 17:33 Hight Lighter [11]: nie mamy 17:33 Hight Lighter [11]: :D siemka |
haha dalem ignore na tibii rl bratu i strzelil "focha" XD
|
Cytuj:
|
|
fajny movie ;p
tylko czemu passy nie dzialaja :(:(;( |
Kazi moj plate set :( Hakjerze oddafaj
|
haha ormo vs sg na desercie obok veno xD
|
Uf chyba sie posrali tam ze omg :D
|
Cytuj:
; ]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]] |
Skopaliśmy dupy pierdolonym pozerom z SG.
|
Sworder fighter ownowal xDD. Padl i pisze na gc kto ma jego loot ;p
|
No i co z tego? a noz ktos wzial ?:P
|
ja to sie zajebiscie odchudzam,3h za pilka za*******alem jak nie wiecej,a potem do mc'a poszedlem na tortille i shake'a -.-'
|
|
ahahahahahah XDDD jeden owned!
|
12:32 Mag Uksz [120]: ty wogule widziales kiedys open batel
12:33 Mag Uksz [120]: dobry rzart 12:33 Mag Uksz [120]: nin toko ty to tak jak diwox 12:33 Mag Uksz [120]: logasz jak juz jest po akci 12:33 Mag Uksz [120]: co nie 12:33 Mag Uksz [120]: hahahah Nie ma to jak 'dobry rzart po open batel, ale nin toko to i tak jak diwox, loga jak juz jest po akci, co nie'? |
hahaha ale ja tez nie widzialem open batel i jak mozna lognac po akci rzal xd
|
rzal. <10 znakuf>
|
dobry rzart nie jest zuy
|
@mag uksz
nowy owner? |
12:33 [CHAR]Mag Uksz[/CHAR] [120]: dobry rzart
To byla jego odpowiedz na pytanie czy sie zmienil owner ;\ |
łaaa, nuda. Wojna wojną ale nic i tak sie nie dzieje ;(
|
jestem z siebie dumny
|
Cytuj:
|
poprostu xd doszedlem do domu z bardzo daleka chwiejnym krokiem;p sam bym sobie napisal gz zrobil zdjecie oprawil w ramkej i zawiesil nad lozkiem ale to pracochlonne a na 12 sie umowilem na beach balla
|
antyormo guild
nastal wreszcie dzien w ktorym ORMO powinno zaczac sie bac xD
powstala gildia ktora chce ich pograzyc buehehe to moze byc ciekawe |
Cytuj:
|
Cytuj:
8o |
Man U! Man U! Man U!
|
Jak Ronaldo nie trafil to zalamka ale potem to :DDDDDDDDDD
|
Nie ma sie czym podniecac, sedzia gwizdał dla MU. Przynajmniej 2x sedzia nie odgwizdal rogu dla Chelsea, jakby nie patrzec jest to jednak jakies zagrozenie bramkowe. Jakis idiota wszedl z karate w Joe Cole`a, tu powinien byc rzut karny. Czerwona kartka dosłownie za...dotknięcie. Byłem za Chelsea, do Terrego, ktory sie poslizgnał i zjebał nic nie mam, po jego reakcji widac chociaz jak bardzo mu zalezalo.
|
w venore nikt nie kibicowal chelsea,wszystkich przepytalem =)
|
menczeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeester ;D
|
need brand new pacc0r 4 dżi pi =(
|
@/\
Caros Micus, 300k |
^ oi 300k to sporo,zwlaszcza osobie ktorej sie nie zna i nie ufa =(
btw rotfl dnia,gram sobie z rycerskim cinkiem w makao i rozmawiamy na chat a tu http://i150.photobucket.com/albums/s...ers/UO0097.jpg |
NAtalia sie obrazila ?:(
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:21. |