![]() |
Cytuj:
|
|
auhshuahushuauhhushuauhsa
oplulem monitor ze smiechu |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
13:31 Boroth Flam [167]: ej
13:31 Boroth Flam [167]: wanna pro? chyba ktos tu nie ma kasy :>:evul::D:D |
Polowa interregnum sprzedaje :o
|
Ja wlasnie kupilem sobie protekcje za 5k i czuje ze zrobilem interes zycia bo jak by nie bylo wara to bym dal za te pro 20k :D.
Co 2 pisze sell pro ;/ |
Która z gildi expi ,a która siedzi w pz bo nie jestem w temacie?
Btw: Sell pro |
TeZetWu(TZW): Gildia Panujaca Jak Narazie(do konca wojny) oskarza LR , ze siedzi w PZ(statek/domki/dp). Ale Patrzac na erig.net mozna jasno okreslic ze jest na Odwrót: Damoon expi, Leszczu tez , i wiele innych tak samo. Co prawda 200k/dzien nie jest duzo ale w czasie wojny to i tak RESPECT =)
|
20:50 You see a dragon scale mail (Arm:15). It weighs 115.00 oz.
20:50 You see a royal helmet (Arm:9). It weighs 48.00 oz. An excellent masterpiece of a smith. <3 frosty |
Cytuj:
|
@up
I co z tego ze z kolegami? Zawsze trzeba miec "Plecy" . A poza tym , jak interregnum takie mądre to czemu nawet poczciwego Rata nie zdoła zabić? Od Niedawna niejestem po żadnej stronie(byłem po Inter~) , bo widze ze i tak to nie ma sensu. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Po 2.Nie Jestem po zadnej stronie Po 3.Wasze wypowiedzi na tibia.com mnie smiesza(a szczególnie twoje) Po 4.Wojna i tak juz raczej jest przegrana przez was , ofc jezeli nie ruszycie swoich tylkow na MassLogi/OB. |
Cytuj:
|
troche ci sie regiony polski poj....
|
ta 2 osoby, jaaaasne bylem tam i widzialem z 10 conajmniej wiec nie pieprz glupot
|
Cytuj:
|
Cytuj:
edit: a ja nadal kocham swoj avatar |
Cytuj:
btw. Szkoda ze przegralismy wojne |
Cytuj:
Edit: No przegraliscie , bo LR nie placze na forum ze wy ciagle siedzicie w PZ , tylko wy to robicie. Poza tym , 3 z 4 OB to oni wygrali wiec o czym ty tu chciales zasugerowac? Ze to niby jeszcze wygracie? Edit 2:Pokaz mi mój post gdzie napisalem ze wiem wiecej niz osoby uczestniczace w Wojnie? |
Przestan pieprzyc bzdury, jedyna wiedza na temat wojny ktora posiadasz to wyolbrzymione plotki z forum, a o wojnach wiesz tyle ile mistyczny Bladzier.
|
Cytuj:
Wez chlopie pierdolnij sie leb, raz a porzadnie. wojna TRWA, nie ma jeszcze przegranego i wygranego. Fragi nie są az tak wazne, pamietaj ze interregnum jest wiecej od LR ( no i wiecej przydupasow ktorych liczy do fragow bedurion <3) dlatego tez prowadza w statach. Generalnie na temat wojny nie bede sie wypowiadal bo bedzie ze placze na forum jakie to LR nie jest zle, a Interregnum prowadziloby gdyby nie szatanskie, zle, niedobre pomysly LR ; < |
Wojna trwa i długo się nie skończy.
Nazywaj to bzdurami,ostatnio jak robilem massloga w tej wojnie,to nie było spy na kanale i przez 3h zadnego targeta nie bylo:P,wiec dla mnie to znaczy ze nie wychodza z pz;).Ile razy nie zaloguje to siedza w tje gownianej men in the cave a tak to ani razu nie widzialem ich expiacych:p tzn.wkoncu znalezli gdzie mass bo spy mieli na vencie,i widzieli ze nas duzo i cos kombinujemy,i lazili noobami po calej tibi. najgorsze smieci to wlasnie spy;) |
Cytuj:
po 1 przestancie pieprzyc ze jest was wiecej, zobacz sobie czlowieku na erig i zobaczysz roznice miedzy wami o 1 (po tym jak xefu wyszedl) 2 czlonkow? po 2 moze to nie dzieki spy'om , tylko jest taka rzecz ze wasi memberzy logaja sie na 10 sekund i wylogowuja, nie chodzi tu o pojedyncze jednostki lecz o wieksza ilosc, no to chyba nie ciezko jest sie skapnac nie ? :F |
Cytuj:
100lvl na arcani to juz nie h-lvl niestety, tak kozacze, a nie tak jak ty grasz na tej swojej honerze nawet nie wiem czy non-pvp czy nie i rzucasz sie na forum poswieconemu innemu swiatowi I nie w*******am sie w 'rozmowe' bo jest to forum i moge cytowac, odpowiadac i komentowac kazdy post kazdego, a co do wojny to poki nie beda swobodnie expic a my nie przestaniemy czegokolwiek robic to ta wojna nie jest skonczona, chyba malo wojen widziales jesli myslisz ze z takiej sytuacji nie mozna wyjsc calo ps. troszke chaotycznie napisalem sry :P |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Marzy mi sie Arcania po wygranej wojnie jako kraina bez nienawiści dla innych ras , pełna bogactw , żyjących w dobrobycie ludzi . Aby nasze dzieci mogły powiedzieć Tato to jest Arcania - nasz dom
:baby::baby::baby::baby::baby::baby::baby::baby::b aby: |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
tak kazi sexi pupcia
a teraz daj mi 1k/thais |
00:44 Marn Kazi [65]: 00:43 Marn Kazi [65]: Reason ? 00:43 Belial Assassin [101]: miss click :S
00:45 Marn Kazi [65]: 00:44 Belial Assassin [101]: ask hell kazi about it 00:44 Belial Assassin [101]: take care 00:44 Belial Assassin [101]: cya Zabili typa za to, ze jest moim RLem, gratz, teraz widac co byloby po wojnie GDYBY wygralo Interregnum :'] |
Cytuj:
to jest wojna tutaj panuja troszke inne zasady. |
Moj koles polazl sobie kiedys na chakoye czy jak to sie pisze~ Poexpil z 1.5-2h i wpada Marn Kazi z txtem ze on siedzi tam juz kilka godzin i tylko po mfy byl. Koles mu mowi ze nie widzial go ani razu ze chakoye to duzy teren etc i spokojnie moga siedziec we 2 osoby poza tym spytal sie od kiedy chakoye sa prv. Jaka odpowiedz uzyskal? Cos w stylu
Od kiedy turtle wygraly wojne i jak ma jakis problem to niech pisze do osob z jego komentu albo wy*******a bo padnie =) A co do wygladania arcanii etc... Nie wiesz dopoki sie nie przekonasz, juz ludzie widzieli jaka byla za waszego panowania i nie przypominam sobie zeby wszyscy chodzili usmiechnieci i zadowoleni =) Ale co ja moge wiedziec... |
Whatever :\
|
schrupie ci ten tyleczek igor :D :D :D
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:36. |