![]() |
aha to na takiej zasadzi dizekiuje ze mi wytlumaczyles
|
od skilla okolo 68 do 80 mozna swietnie skillowac na tortoise na laguna islands jesli ktos nie chce na cyklopach
|
@Up
Na żółwiach kicha, bo dużo botterów. Poza tym, szkoda pacc. Cyklopy są ok. |
Oj, trzeba sie wziąść za te skile. Ja mam na 21 lvlu skile 50/47. Az wstyd.A trzeba mieć skile 60/60. Wiec do skilowania !!! xD
|
Cytuj:
PS:ponawiam gdzie expic 35 najtem 70/70skille bez pacc |
Kazz, Milltawin(o ile się dobrze miejscówkę zna), DC, na ofa chyba trochę za wcześnie jeszcze, hmm, EF, Facc Tomb, ogóle na paccu zbytniego wyboru nie ma.
|
Siema all,
Gdzie expić na 132lvl Knight ? Jest tak skończył się pacc nie ma kasy i zupełnie nie wiem gdzie są jakieś expowiska dla facc, oczywiście bez waste. Skills 85/75 DH, MPA ,GL, Avanger. Proszę o szybką i dobrą odp. ;] |
Idź na mint, zrób lootbagi to uzbierasz... ;p
|
Exp Na Moim Lvl
Czesc jestem nowy na tym forum i mam pytanie gdzie moge expic na 70+ lvl bo kazdy pisze co innego wiec chcialbym sie was poradzic a poradnik bardzo dobry
|
Cytuj:
|
Gdzie expic 130 ek, facc ?
Jest tak pacc sie skonczyl nie ma kasy i nie mam pojecia gdzie, skil 85/75, MPA, GL, D HELMET, AVANGER. Prosze o odp ! |
pytanie jakie dla knighta jest optymalne eq od 14-25 lvl
|
@MaciejD
Na lvlach 14-20 powinieneś biegać w plate secie i dwarven shield (jeśli masz kasę kup dragonkę). Po 20 lvlu i zrobieniu desert questa kup sobie knight set. @Gumazo Myślę, że dla expa najlepszy będzie jakiś Dragon Lair. Dla kasy - idź na OF. Miałeś PACC, wnioskuję więc, że zrobiłeś postmana. Rób lootbagi i ślij parcelami. Duuuuuża kasa gwarantowana ;) |
Profesjonalny poradnik, wszystko ładnie, pięknie, jeden z najlepszych, jakie widziałem na forum ;) 10/10 ofc. :)
|
Sensowny, ciekawy, rzeczowy, kawal dobrej roboty 9+/10, bo nic nie jest idealne :)
|
Mam 17 knighta , świat Nerana skille 41/36 i nie wiem gdzie skilować chiałbym skillowac do 60
|
Na rotach, później dwarfy.. z tymi skilami zbyt wiele Ci nie trzeba.
|
Świetny poradnik.
Oceniam na 9+/10. Prawie jak 10/10 ale czegoś mi brakowało ,sam nie wiem czego ,może to złudzenie?:confused: Nie ważne 9+ to dobra ocena.
|
Witam,
mam 12 lvl, skille 60/60, p set ,dark helm. i dwarven shield. Kiedy mógłbym zacząć bezpiecznie skillować na slime? |
Cytuj:
|
Mam 10 Knight skile 47/47 ale bd skilowal do 60/60 mam 100k w dp i jakie eq radzicie kupić, gdzie expic jak dobije 60/60, czytalem poradniki gdzie expic ale chcialbym sie dowiedziec od innych.
Pozdro |
Ja na 10lvl ze skillami 55/55 biegałem do FACC tomb na ghoule i szkielety, oczywiście najniższe poziomy omijałem, starałem się atakować tylko jednego ghoula na raz i spokojnie 10+k/h expa miałem.
Biłem serpent swordem, na kilka godzin huntu użyłem może 2-3 life potiony, co jakiś czas schodziłem na górę łowić ryby - głównie wtedy jak miałem yellow HP i zero many, przy okazji się odnowiło, leczyłem się głównie exura, czasem wspomagałem ją life ringiem bo akurat wypadł mi jeden. Stąd też polecam Ci ten facc tomb, z 60/60 ghoul na 2 hity często powinien padać. Ewentualnie standardowo dwarfy i rotwormy. A co do EQ - plate set, beholder/guardian shield, nie ma sensu kupować niczego lepszego bo na niskim lvl łatwo zginąć i to stracić. |
Wielkie Dzięki ;)
Na Pewno mi się Przyda B) |
gdzie ten facc tomb bo nie kojarzę ?
|
Cytuj:
|
Witam. Mam pytanie co do skillowania bo kiedys cos czytałem i niewiem czy to prawda. czy jak sie wbije skille na rooku do np 15 Axe to czy wtedy na mainie beda wolniej te skille wchodzic anizeli bym sobie np smigal na rooku z clubem a potem sie na mainie przesiadl na axa ? :o
|
Bardzo ciekawy ten poradnik dużo początkujących graczy powinno chociaż troche przeczytać ! 8o
|
Cytuj:
@down Nie sprawdzałem tego dokładnie. Jak dla mnie to różnicy nie ma. |
@up
Myślę że skoro nie jesteś pewny swojej odpowiedzi to się nawet nie udzielaj bo możesz kogoś w błąd wprowadzić. Co do pytania, tak kiedyś tam zostało udowodnione że jeśli np. bijesz clubem na roku i potem na mainie nim skilujesz, to ten skill idzie wolniej niżeli byś na rooku bił np. sword'em a na mainie np. axe'm. |
Poradnik świetny, sam z niego korzystam [:D], tylko żeby na 80+ wciąż mieć DSM? ;) Może się nie znam, ale MPA ma więcej arma, nieprawdaż? xD :cygaro:
|
Nooooooooo kawał dobrej roboty :cup:
10/10 Napewno skorzystam :D |
A nie lepiej chodzić na 40=Assassin Dagger a 50=Relic Sword? Blacksteel i Giant to dwuręczne bronie ._.
|
Witam! Mam 57 EK i zastanawiam się gdzie expić ...
Na yalahar mam swoje miejsce gdzie spokojnie wyciągam 40k exp na h ale obawiam się ze to malo i czy nie znacie lepszych miejscowek ? :) Opiszcie jak najwiecej co do ich polozenia i sposobu expu na nich. |
@up
O matko, jest od tego już temat. Ale jak już napisałeś to polecam Banutę i Lagunę (żółwiki <sw33t> \o/ xD). Od 60 na Stone Tomb za TP, ale tylko -3 (nie wiem czy wyrobisz na -4). |
Moim zdaniem bardzo dobry poradnik ja mam 8 lvl skille 23/23 skiluje xD na 2 postaci chcę wbic te skille 70/70 i mieć spokuj xD Poradnik 11/10
|
Mam 17 knighta skille 44/40 i chcem nabic 60/60 nie wiem gdzie szybko mozna nabic takie skille macie jakies propozycje ??
|
Cytuj:
|
Dzięki przyda się 9/10
|
Cytuj:
|
Cyklopy. Ef. Beho. Tomb tam pod cycami w thais.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:12. |