![]() |
No, ja liczę na jakieś 45 pkt z humana i 35 z mat - przyr. Zobaczę jutro, jak to się będzie prezentować w rzeczywistości :o.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
80 pkt
41 polski 39 matma |
Razem 95pkt
Humanistyczny 49 Mat- Przyr 46 |
Wszyscy oblegaja ta strone i nie ma chuja sie zalogowac. >.>
|
jak ta strona sie,zwie?
|
Cytuj:
|
www.oke.krakow.pl
wchodzimy w system OBIEG -->dla ucznia i sie logujemy ;] |
My chcemy dla Łodzkiego, a nie jakiegoś głupiego Krakowa ;<
Na oke.łódź nie ma. :( |
OKE wrocław jak zwykle opóźnone, cholera jasna.
chyba będzie trzeba sie jednak do szkoły wybrać :/ |
W sumie 92 punkty. Z mat-przyra automatycznie 50 (laureat), a z humana 42. Nieźle.
|
Pochwalę się, 88 pkt. 43 z humana, 45 z mat-biola :)
|
Cytuj:
86 pkt, 46 humanistyczny, 40 matematyczno-przyrodniczy. :) |
I ja tez!
24 z polaka 29 z matmy Niezle jak na mnie ;O |
53pkt ; o !
32-human 21-mat |
Boże, przerażacie mnie.
|
Szczęściarze, ja ciągle nie znam swojego wyniku.
|
Chyba nie z dużo, żeby się chwalić, ale mam 74. 42 z humanistycznego, 32 z matematyki. Mnie pasuje ; D
|
74 Punkty. 40 -Polski 34-Mat-Przyr. Zadowolony jestem bardzo. Szczególnie z 24-rech punktów z czytania ze zrozumieniem :) Bo to dla mnie podstawa. Ogólnie Żałuje że takie słabe oceny.. Bo gdybym się trochę więcej uczył to dodając ten test byłbym pewien co do swojej szkoły. A tak to nie wiadomo.
|
Ja 86 pkt Poak 37 pkt (liczyłem na więcej :() ale za to majza 49 pkt :DDDD
|
A macie pamiontki i rurznego rodzaju zdjencia z uroczystosi jakom bylo ogloszenie tyhrze wynikuf? Ja pierdole ale sie podniecacie..
|
A twoja stara to chuj...
|
@strasznik
Wracaj grać w tibie dziecko,nauczyć sie kulturalnie pisać |
Ja w przeciwienstwie do Ciebie(?) nie gram w takie bzdetki... Szkoda czasu :) Czytając jedna strone tego tematu po prostu nie moglem sie powstrzymac, jak tu ludzie pocą, ze od tych egzaminow ich zycie zalezy xd
|
Cytuj:
|
55 pkt :(
31 Mat. 24 Hum. Testy żal, ale ocenami sobie dopełnię :) |
56 pkt
35 polak 21 mat Jestem zadowolony ; ) mogło być gorzej. Mam pytanie, czy u was też płakały po kątach te emo-dziewczyny, że dostały 80+ punktów? @walekifa ,,, Na twoje życzenie, nie chciałeś kropek : P |
Ja nie wiem ile bo poczt strajkowała i nie dostała szkoła tych testów.... żal.pl
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
67pkt
human-35 mat/fiz-32 Ogolnie slabo mi poszlo, liczylem na lepsze wyniki.Z matematyki mialem prawie wszystko dobrze, ale zawalilem chemie, fizyke i biole |
41/50 humanistyczny, 33/50 mat przyr- pomyłka blz?:D
liczyłem na 60~, jest 74 _/ |
W sumie tak jak się spodziewałem - łącznie 80 pkt. 42 human i 38 mat - przyr.
|
Właściwie tak, jak się spodziewałem - charakterystyka 0/16, więc z polaka 29, z matmy 47. Łącznie 155 pktów z ocenami.
|
matma 49, polski 48, łącznie 97
|
89
Matma 48 human 41 Moglo byc lepiej, ale nie jest :D |
56 pkt - 37 human, 19 mat-przyr. Heh płakać nie będę.
|
Heh u mnie płakały 2 osoby, które miały 70+ ; D
Ja mam 75 i jestem zadowolony.[37 human, 38 matma albo na odwrót xd] Tylko mógłby mi ktoś wytluamczyc co oznaczają poszczególne cyfry na pasku bo mnie nie było w szkole dostałem tylko karteczkę od qmpla ;PP |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:04. |