Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Arcania (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=193)
-   -   Oficjalny temat o wojnie II (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=172587)

Kozakov 19-05-2008 02:57

02:32 Sido Shin [16]: maly co poszlo nie tak na ob ze po pidzie dostaliscie ?
02:32 Maly gruby Knight[149]: maly blad
02:32 Maly gruby Knight [149]: ja sie nie czuje jakbysmy dostali
02:35 Sido Shin [16]: lol
02:36 Sido Shin [16]: 27 - 4 a on sie nie czuje

buehehehe jak sie nie czuje to ma jakies problemy ze soba

:cup:
maly wygral puchar

Fel'ixx 19-05-2008 07:43

Server Arcania został zaatakowany przez złych kosmitów z lr, pokonać ich może tylko załoga gwiezdnego patrolu, na czele której stoi KAPITAN BOMBA!

Tookie 19-05-2008 08:23

@ap
Spokojnie nie ma sie czego obawiac nasza gildia juz dawno stoi na strazy i pilnuje porzadku lecz narazie przygladmy sie dalszemu rozwojowi i nie probujemy ingerowac w wojne!

Poll 19-05-2008 11:53

@Filush
odezwij se do mnie na gadu

notop 19-05-2008 14:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Szefie :) (Post 2063390)
przyklad kogos kto sie wylogowal

hehe no jeden z moich ulubiencow dostal sd w plecy i jeszcze sie zdarzyl wylogowac w tym samym momencie;)

ofc nielicze ze od nas sie 27 wylogowalo w czasie battle a od was 4 ;)
ale to byl tzw bardzo twardy X log ;DD

Adow Adan 19-05-2008 14:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez notop (Post 2064695)
hehe no jeden z moich ulubiencow dostal sd w plecy i jeszcze sie zdarzyl wylogowac w tym samym momencie;)

ofc nielicze ze od nas sie 27 wylogowalo w czasie battle a od was 4 ;)
ale to byl tzw bardzo twardy X log ;DD

To swiadczy ze u nich sie nie bali.
Hmm , dziwne , na kazdym ob/massach(do maja) bylo was po 30~ a tu nagle ostatnio sie wylogowuja przed ob. Strach? Raczej nie , bo jezeli wczesniej sami grali to czemu mieli by tego teraz nie robic :)

bemo 19-05-2008 15:18

jakis fejk z tym MGK ;d

Kozakov 19-05-2008 16:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez bemo (Post 2064757)
jakis fejk z tym MGK ;d

to nie jest zaden fejk slowa wypowiedziane oficjalnie w dp thais bylem przytym :)

Eizix 19-05-2008 16:46

http://www.youtube.com/watch?v=gYA6d_acM1g

haha, bonus jest najlepszy.. xD

kamsz 19-05-2008 16:59

rotfl z bonusa

Poll 19-05-2008 17:10

pooglądałem filmiki na youtubie i stwierdzam ze wszyscy jesteście ostro psorani.xD

te najazdy banaha na ludzi i odpowiedzi na banaha.get a life people!

bemo 19-05-2008 17:25

spacja
widzisz roznice?

Kokoella 19-05-2008 19:40

bonus xdddddddd

Kozakov 19-05-2008 20:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez bemo (Post 2064994)

spacja
widzisz roznice?

widze
moze blad przy kopiowaniu
jak poszukujesz jakis teori spiskowych zajrzyj do carlin
:)

gigoro 19-05-2008 22:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Adow Adan (Post 2064733)
To swiadczy ze u nich sie nie bali.
Hmm , dziwne , na kazdym ob/massach(do maja) bylo was po 30~ a tu nagle ostatnio sie wylogowuja przed ob. Strach? Raczej nie , bo jezeli wczesniej sami grali to czemu mieli by tego teraz nie robic :)

Puknij sie w leb, widziales chociaz film?

Adow Adan 20-05-2008 07:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez gigoro (Post 2065806)
Puknij sie w leb, widziales chociaz film?

Nie nie widzialem. Mowie to na podstawie slow Voronixa , ze ile na vencie osob bylo a ile poszlo sie bic. Skoro zawsze byl u was taki tlum to jak wytlumaczysz ze ostatnio polowa(moze mniej niz polowa) nie chodzi na ob/masslogi?

Voronix 20-05-2008 08:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Adow Adan (Post 2065981)
Nie nie widzialem. Mowie to na podstawie slow Voronixa , ze ile na vencie osob bylo a ile poszlo sie bic. Skoro zawsze byl u was taki tlum to jak wytlumaczysz ze ostatnio polowa(moze mniej niz polowa) nie chodzi na ob/masslogi?

Najpierw zobacz Film a potem mozesz oczerniac Kazika...
Dobrze zrobil... btw w mojej wypowiedzi nie chodzilo mi o niego..
Naprawde zobacz film :]

Kendzio.. 20-05-2008 09:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Voronix (Post 2066062)
Najpierw zobacz Film a potem mozesz oczerniac Kazika...
Dobrze zrobil... btw w mojej wypowiedzi nie chodzilo mi o niego..
Naprawde zobacz film :]

Pomijajac ze w czasie walki a byla to chyba z 10 minuta.Koles nie dostal z gfb ani nikogo nie zaznaczyl i dal loga to chyba oczyms swiadczy sory :)

Smokuu 20-05-2008 10:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kendzio.. (Post 2066099)
Pomijajac ze w czasie walki a byla to chyba z 10 minuta.Koles nie dostal z gfb ani nikogo nie zaznaczyl i dal loga to chyba oczyms swiadczy sory :)

Kendzio co to sie nie stal master pvp :o chyba zapomnial o swoich smiesznych wyczynach jeszcze za czasow SF kiedy to kazdy z DPFT mial z niego lacha :D xD

ywemytus 20-05-2008 11:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Smokuu (Post 2066125)
Kendzio co to sie nie stal master pvp :o chyba zapomnial o swoich smiesznych wyczynach jeszcze za czasow SF kiedy to kazdy z DPFT mial z niego lacha :D xD

Anonim, co jest wielkim master pvp ;]

gigoro 20-05-2008 11:43

http://pl.youtube.com/watch?v=gYA6d_acM1g
O,O
Ktos tu ma ze mnie brecht ze dalem loga i nazywa mnie chickenem ;\

Szkoda tylko ze interregnum nie zrobilo na mnie pz, bo wszyscy doskonale wiedza ze gdybym nie dal loga to 1 sek pozniej bym byl trapniety a 5 sekund pozniej bym dostal takie combo z elfbota zebym nawet nie zdazyl sie uleczyc :\

Kendzio.. 20-05-2008 11:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Smokuu (Post 2066125)

Co do twoich pojebanych postow to niemam zamiaru ani razu wiecej na nie odpisac.

@Kazi
To ze bys padl to bylo wiadome ale powiedz mi jakim cudem tyle czasu bez pz biegales ?

Koszyk 20-05-2008 13:12

Hmm, Film fajny, ale ja zrobie lepszy! AHAHAHAHA! :P

No chlopaki ładnie dostaliscie w cipke :P

Crystal 20-05-2008 13:21

Też bym sie wylogował jakby wszyscy dookoła padali i wiedziałbym, ze szans nie mam, w końcu uratowany jeden frag. Tchórzostwo to jest przybiec na battle, zobaczyc ze cos sie dzieje i spierdolic, ale bedac w srodku walki, widzac ze kazdy pada to tez bym loga dał bez zastanowienia :D:D Po co na darmo padać :>

Dispater 20-05-2008 14:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez SpawN<3 (Post 2066288)
[...] że on potrafił wbic taki lvl czego Ty nie potrafisz, a nawet jakbys potrafil to bys nawet na takie OB nie wyszedl bo nie wiesz jak sie runki pod hotkeye ustawia.

Osiagnijcie cos ludzie a nie tylko oczerniacie, bo wam zal dupe sciska elo

Twoja głupota chyba cie przerasta, następnym razem zanim się wypowiesz o kimś sprawdź przynajmniej jakie ma postacie.

Nikt nie śmieje się z samego faktu wylogowania wtedy, gdy Ajgor był już praktycznie w trapie. Tak samo nikt by się nie nabijał gdyby komuś z tych co zostali trapnięci udało się dać exita i przeżyć. Za to BAARDZO śmieszną rzeczą jest to, że Hell Kazi w ogóle nie wziął pzta, kiedy większość jego teamu jeszcze żyła i normalnie walczyła (zabijając 3 osoby od nas). Zresztą wzięcie pzlocka swoją drogą, ale dodatkowo to że się wylogował świadczy o tym, że przez całe battle unikał gfb i innych rzeczy oraz to, że nikt go nie zaatakował. Albo więc miał suuuuuuuuuper szczęście albo po prostu cały czas siedział na tyłach swojego teamu... co (mając 140 palka) nie jest zbytnio chwalebną rzeczą. Jeśli więc nie liczyć walki na zamku Edron (bo tam .chyba. Ajgor normalnie walczył) to praktycznie równie dobrze mógłby nie wychodzić z PZ (też uratowałby fraga, prawda?).

gigoro 20-05-2008 14:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dispater (Post 2066335)
[...]Za to BAARDZO śmieszną rzeczą jest to, że Hell Kazi w ogóle nie wziął pzta, kiedy większość jego teamu jeszcze żyła i normalnie walczyła[...]

Rownie dobrze ktos od was mogl mnie zaznaczyc :/

Cytuj:

[...]dodatkowo to że się wylogował świadczy o tym, że przez całe battle unikał gfb i innych rzeczy*[...]

*Czytaj - SDkow spoza ekranu

I btw, wg Twojego toku rozumowania battle trwal troche wiecej niz minute o,o

Cytuj:

[...] cały czas siedział na tyłach swojego teamu... co (mając 140 palka) nie jest zbytnio chwalebną rzeczą.[...]

Kajko plxthx.

Neth, nic do Ciebie nie mam, ale wypowiadasz sie chociaz sam nie brales udzialu w tym battle.

Edit:
@Kendzio i Neth
wlasnie obejrzalem swoj filmik i pz stracilem dokladnie 27 sekund przed momentem dania loga.

Kendzio.. 20-05-2008 15:00

Cytuj:

[...] że on potrafił wbic taki lvl czego Ty nie potrafisz, a nawet jakbys potrafil to bys nawet na takie OB nie wyszedl bo nie wiesz jak sie runki pod hotkeye ustawia.

Hmm jak bys niewiedzal mam postac na arcani o 15 lvli wyzsza od hell kaziego a co do fragow to wbilem ich z 23~~+ Btw twoja glupota przerosla nawet glupote Smoka:D.

To moj sotani post na tym forum niema sensu tu wogule czegokolwiek pisac ;p

Szefie :) 20-05-2008 15:02

Cytuj:

powiedzial co wiedzial, tyle ze Kendzio to 150+ rp :/

gigoro 20-05-2008 15:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kendzio.. (Post 2066382)
Hmm jak bys niewiedzal mam postac na arcani o 15 lvli wyzsza od hell kaziego

Tylko ze ja kazika zrobilem sam, a Ty grasz z Kula na spole

kamsz 20-05-2008 15:13

znowu sie zaczyna, jedni o elfach, drudzy o hibernie, ktos inny jeszcze o tym, ze ktos sharuje, a ktos inny zrobil chara samemu, a tam ktos ma wyzszy lvl od kogos i nub pvp jest

dajcie sobie juz spokoj na te tematy, bo z tego sie robi dziecinada, na kazdej stronie musi byc chociaz w jednym poscie wymieniony elfbot albo cos innego co musi ponizac inna strone

guk.

Filush_ 20-05-2008 15:35

Niedlugo w elfbocie bedzie cavebot !

Dispater 20-05-2008 15:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez gigoro (Post 2066381)
Rownie dobrze ktos od was mogl mnie zaznaczyc :/

To chyba wam powinno zależeć na wybiciu nas, więc argument typu "w czasie gdy mój team was bił ja biegałem koło was ale i tak nikt mnie nie zaatakował, dzięki czemu się wylogowałem" jest bez sensu. Jeśli z góry zakładasz, że was wytniemy i nie chcesz nawet nas atakować to po co w ogóle walczyć i wychodzić z PZ?

Cytuj:

I btw, wg Twojego toku rozumowania battle trwal troche wiecej niz minute o,o

Ja oparłem to na filmiku Drocana. Widać na nim, że ani przez chwilę nie miałeś skulla, jak dostałeś jedno SD podczas bronienia się na mostku to od razu się wycofałeś poza nasz zasięg mimo, że stał tam sam Fire~ którego gdybyście się mocno postarali może udało by się wam zdjąć. Przed chwilą przejrzałem ten filmik jeszcze raz szukając starów i SDków lecących od ciebie, ale się nie dopatrzyłem (nie licze zgonu Aaty bo tam chyba coś było). Przy czym od razu mówie, że ciężko takie coś zobaczyć więc moge się mylić. Jeśli możesz to zamieść swój filmik i wtedy najłatwiej będzie to ocenić. Jeśli się mylę to od razu przyznam ci rację.

Cytuj:

Neth, nic do Ciebie nie mam, ale wypowiadasz sie chociaz sam nie brales udzialu w tym battle.

No niestety, ale po przeniesieniu z akademika na prywatne mieszkanie net mi się zjebał całkowicie i mimo, że mieszkam zaraz koło Wawelu nie mogę zmienić providera, więc nie chce wychodzić na main charach na battle bo to tak jakbym od razu się zabił. A na battle byłem, na +/- noob charze gdzie blokowałem wam droge, żebyście nie spieprzyli na Taifuna (i w tym czasie zaliczyłem, o zgrozo, 2 kicki :(). Btw. przeprowadzam się w lipcu o.O! Myślę, że jeśli się szybko nie poddacie to będziemy mieć jeszcze okazje powalczyć ^.^

PS. widziałem śmieszne wypowiedzi na jakiś forach, że stackowaliśmy przy mostku (gdzie nikogo od was nie było nawet na ekranie) po to żeby na was combo zrobić xD lolz, następnym razem zanim zaczniecie podejrzewać nas o takie głupoty sprawdźcie lepiej noobchary które gonią, żeby odciąć wam droge ucieczki :S.

Cytuj:

@Kendzio i Neth
wlasnie obejrzalem swoj filmik i pz stracilem dokladnie 27 sekund przed momentem dania loga.

PZ czy Battle Signs ? bo to z deczka "drobna" różnica. Aha i nie chcę się już upierać ale po kolejnym przejrzeniu filmiku zobaczyłem, że jednak wcale trapa nie miałeś a w dodatku gdybyś tylko pobiegł na wschód i później na północ wzdłuż tego pola to doszedłbyś zaraz do całego swojego teamu. No ale mogłeś tego nie wiedzieć + o takich rzeczach się czasem nie myśli w czasie walki.

Eizix 20-05-2008 15:54

ciekawe czy bedzie lepszy niz w ng i blackd

Voronix 20-05-2008 18:26

Cytuj:

Twoja głupota chyba cie przerasta, następnym razem zanim się wypowiesz o kimś sprawdź przynajmniej jakie ma postacie.

Nikt nie śmieje się z samego faktu wylogowania wtedy, gdy Ajgor był już praktycznie w trapie. Tak samo nikt by się nie nabijał gdyby komuś z tych co zostali trapnięci udało się dać exita i przeżyć. Za to BAARDZO śmieszną rzeczą jest to, że Hell Kazi w ogóle nie wziął pzta, kiedy większość jego teamu jeszcze żyła i normalnie walczyła (zabijając 3 osoby od nas). Zresztą wzięcie pzlocka swoją drogą, ale dodatkowo to że się wylogował świadczy o tym, że przez całe battle unikał gfb i innych rzeczy oraz to, że nikt go nie zaatakował. Albo więc miał suuuuuuuuuper szczęście albo po prostu cały czas siedział na tyłach swojego teamu... co (mając 140 palka) nie jest zbytnio chwalebną rzeczą. Jeśli więc nie liczyć walki na zamku Edron (bo tam .chyba. Ajgor normalnie walczył) to praktycznie równie dobrze mógłby nie wychodzić z PZ (też uratowałby fraga, prawda?).

E tam nie mial pzta bo w tym czasie wasz elf bot Sdkowal kogos innego...
Btw 140 rp ktory boi sie zrobic Pz (nie chodzi mi o Kazika bo na jego filmiku dokladnie widac co robil ) jeszcze ujdzie, ale 222 RP ktory nic nie robi na Ob to jest COS :D zreszta nie chce tutaj nikogo krytykowac, ale co logowania sie na ob to macie przewage widac to na wiekszosci filmikow ktore byly na ANK
jak 60% waszego teamu biega bez pzta a 30% znich daje loga w srodku akcji

Pzdr czekamy na next battle :*

Koszyk 20-05-2008 18:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Voronix (Post 2066789)
Btw 140 rp ktory boi sie zrobic Pz (nie chodzi mi o Kazika bo na jego filmiku dokladnie widac co robil ) jeszcze ujdzie, ale 222 RP ktory nic nie robi na Ob to jest COS :D zreszta nie chce tutaj nikogo krytykowac, ale co logowania sie na ob to macie przewage widac to na wiekszosci filmikow ktore byly na ANK

Z Twoich obliczen wychodzi ze na OB biegamy w 300 osob

Adow Adan 20-05-2008 19:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dzufi (Post 2066908)
Kocham to jak lduzie typu sua, voronix, hell kazi denerwuja sie elf botem :)

poprostu tak to kocham, a na vencie co oni robia uuuuuuuuuuuuuuuu

rzal i bul

Ech ,czyzby swoj?

Czy moze raczej podpucha? (patrz data dolaczenia , 2 dni temu) .

Gadanie o elf bocie jest tak samo idiotyczne jak wypraszanie sobie rozmow o hibernie :)

Filush_ 20-05-2008 20:31

http://www.youtube.com/watch?v=X-iQs7XlSc4

;s

Bartholomew 20-05-2008 20:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Crystal (Post 2066219)
Też bym sie wylogował jakby wszyscy dookoła padali i wiedziałbym, ze szans nie mam, w końcu uratowany jeden frag. Tchórzostwo to jest przybiec na battle, zobaczyc ze cos sie dzieje i spierdolic, ale bedac w srodku walki, widzac ze kazdy pada to tez bym loga dał bez zastanowienia :D:D Po co na darmo padać :>

aff a zawsze uwazalem cie za kogos normalniejszego

jesli walczysz ramie w ramie z kumplami to i z nimi padasz :S
co z tego ze stracisz troche expa w jakiejs glupiej grze

Bartholomew 20-05-2008 20:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Voronix (Post 2066789)

a czlowiek ktory ma 180 msa i nim nie moze walczyc podczas OB bo walczy na nim ktos inny to jest dopiero COS

Voronix 20-05-2008 21:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bartholomew (Post 2067077)
a czlowiek ktory ma 180 msa i nim nie moze walczyc podczas OB bo walczy na nim ktos inny to jest dopiero COS

Czlowiek ktory chu...a wie to jest dopiero COS :)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:52.