![]() |
Cytuj:
aha czy pójdzie na sprzęcie 512 megaherc 256 ramu karta ati radeon 8500+ zintegrowana pentium 3 :( pójdzie? |
Mmmmm ale kupiles to daaaaaaaawwwwnnnnooooooo temu, ale nie sadze, albo ktos ci wcisnal super kompa =D
Powinno pójść, ale nie wiem ci cie zadawalac bedzie takie granie. Moze zdeczka przycinac :p |
Cytuj:
mam go od roku ... mama mi go kupiłam na początek 3 klasy 5 stówek włożyłem B) |
Cytuj:
Mi chodzi na 950mhz 256 ramu ale nie jestem zadowolony z płynności... więcej niż 15 osób na ekranie i gra traci pełną płynność :< @Down: Mówię! Bez dodatków! Chce tylko dużą pepperoni!! |
oh...
Cytuj:
to było z pizzą z peperoni? |
Ludzie mam problem z NPCami!!
Podchodze i klikam na PPM i ni chce gadać i gada tylko ze sprzedawcami ale z innymi nic nie działa co mam zrboić!! HELP!! |
Jakbys nie wiedzial K2 Network znów coś zjebalo...to jest bug prze którego wielu ludzi odchodzi z ko ...
Zablokowali te NPC poniewaz był bug ze questa mozna bylo powtarzac w nieskonczona ilość razy ... -.- |
Cytuj:
|
tak mozna było poswtarzać ale było ok bo ostatnio znów zaczołem grać i mogłem rozmawiać a teraz już nie moge a też z tym co na 10 lvl daje skille!!
|
Cytuj:
Co do ava masz rację. Czuje coś że się warny za spam posypią :< |
a ładnie to tak offtopowac ??
|
Witam. Mam do was pytanko czy macie problemy z założeniem konta ?? :P bo mi ciągle wyskakuje ta sama wiadomość więc już nie wiem co mam zrobić ;). Czekam na odpowiedź , albo jak ktoś może niech założy mi konto ;)
|
Najczęściej popełniany błąd przy zakładaniu konta - w polu adres musisz wpisać xxx y/y czyli x to litera y to cyfra.
thxbye |
albo id za krókie czyli ma byc 12 literowo-cyfrowe jak nie ma takiego to nie zaklada konta tak samo z haslem
|
Oby niedługo już usunęli tego buga bo mnie... denerwuje. Zrobiłem assassina i beznadziejnie się gra bez questów bo żadnych nowych itemów nie będzie :/
Jakieś mam szczęście tym assassinem :P Czemu? Z Werewolfa lootnął mi się Two-Handed Sword +8 a raz byłem w party i zabiłem Lycana i tu Maul +8..no to nara party xD. I mam Silleto +8 ^^ Ale kupiony. Za 100K + Two - Handed Sword +8 ^^ |
Mi maul +8 poleciał 4 razy, raz w 6 osobowym party właśnie mnie ^^
Do tego bill +1 dwa razy, też z lycana. Poza tym bow +8 z zombiaka w kilkuosobowym party ^^ A charem kolegi stiletto +8 z worma :P oO To ja tylko 48 lv... :< Poza tym to baardzo nudna gra od 40 lvca, ale jeśli nie nudzi Ci się ciągła walka PvM, to gra dla Ciebie :) |
najwiekrzy miala assasin 60lvl lecz teraz nie gram bo nie chce mi sie zasysac instali od nowa bo formata mialem
|
Witam jestem nowy gram w te gre 3 dni i mam 16 lvl blade Human i nick Rafalec
Gdy sie dzisiaj logowalem wyskoczyla mi wiadomosc i nie wiem co robic bo na poczatku tak jakbym miał jakies Premium (gdy sie zalogowalem w prawym górnym rogu pisalo Premmy Day(s)1)i nie wiem co robic moze w jakis orreslonych godzinach ,musze sie logowac POMOCY!!! |
tak miales darmowego pacc i ci się skonczyl teraz nie mozesz sie zalogowac jak server jest full jak miales pacc to mogles sie zalogowac
|
dzienki za wszystko xD
|
Czy każdemu knight online pobiera sie 5 godzin?!
|
mi sie pobierał 7 ... Nie martw sie
|
Mam prośbe ponieważ przy mojim necie nie ma szans tego pobrac(ciągle kicki) możecie mi wysłac na e-mail instalke? [email protected]
Bardzo was prosze |
pójdzie u mnie?:
-AMD Duron 700mh -ATI Radeon 9600 300mh -256mb ram |
up tak pojdzie
reszta- ludzie a znacie program flashget ?? mi tym sciągalo 2h a wy czym zasysacie ?? explorerem ?? |
Cytuj:
|
@UP
Ja mam xp z SP2 i do tej pory nic sie nie dzialo... |
Cytuj:
|
@pikol i raxev
raxev nie nie ma juz takiego błędu no przynajmniej ja go nie mam tak samo jak pikol więc cos w tym jest |
Cytuj:
|
@Up: Omg czytaj dokładnie (nick)
Znalazłem jakąś bzdurę. Turkýshe huncą w mora~ http://video.google.pl/videoplay?doc...=knight+online Fajna muzyka :o |
Ok, ściągłem, zainstalowałem, wszystko bez problemowo i bez lagów. Jest ktoś tak miły kto oprowadziłby mnie po grze, itd? Jak co to gg:2380033
@edit: Jak się uczyć nowych czarów? :F |
Party
Mam pytanie co do "party" do czeglo sluzy itp..
|
@Up
Jak jestes w party to exp z zabitego potworka dzieli sie odpowiednio na czlonkow party. Ile expa dostaniesz zalezy oczywiscie od ilosci osob w pt... |
zrobiłem konto na knightonline i nic mi na email nie cche przyjść ;/
|
na wp nie dojdzie nigdy polecam www.o2.pl dochodzi odrazu
|
No dobrze zrobiłem konto pobieram grę i po 30 -20 % ściągnięcia pisze ze pobieranie zostało zakończone i jak odpalam instalke to pisze błąd i nic nie moge zrobić już 10 razy próbowałem help ! X(
|
Cytuj:
Jeżeli ściągasz firefox'em to on zatrzymuje ściąganie, nie wiem dlaczego.Spróbuj ściągnąć z IE całą gre i powinno działać. Od którego lvla można już huncić Uruk Blade? Ja poszedłem na nie na 20lv(339hp) i padłem na jednego hita. :D |
debil lepiej zasysac flash getem zawsze mozna zatrzymac wylonczyc kompa a potem znowu sciąganie mozna wylonczyc.
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:09. |