![]() |
hmn...
Ja to jakis dziwny jestem najwyrazniej bo mam sobie 20 lvl rycerzem skile 46/42 i spokojnie bije sie z 4 soldami ja to jak se na maina wyszlem to se zrobilem skile 40/40 (na trolach) mialem wtedy juz 10 lvl wtedy zaczolem na amazonki hodzic i nic nie skilowalem na 15 lvl zaczolem ghule odwiedzac i mam tera knight set tawer shild worior helmet fire axe i naprawde BH bije spokojnie gardy terz albo ja jestem skis inny albo tu wszystkim cos marnie idzie.
|
plx halp XD
ja mam pallka zaraz 44 lvl skill ~75 dokladnie niepodam :> bo rosnie ... gdzie moge expic bez straty lub z malymi stratami uh ?? pw plx
|
Cześć.
El Knight 41lvl skills 67/67 Eq; Cru helmet C armor K legs Med shield B sword (Samera, best lvl 110 - dlatego takie eq) dam rade wyblokować Black Knighta, Hero, DL'a, Necro? O D P O W I E D Z C I E P L X |
odp.
Rycerz skille:53/48 fs, crown armort, k-legi, c-helmet, t-shield...
GDzie moge ekspic chodzi mi o toczy cyce mnie beda mocno laly Belhodery to dla mnie pestka:P |
Mam knighta lvl 41 skille 67/65 walcze niestety clubami....
Gdzie moge efektywnie expic, przynajmniej 40k expa na dzien. PS. Gram 1-2h dziennie...... |
Knight rox
:cup: Knight radze do 20 lvlu skillowac do 60/60 w miedzy czasie bic sobie dwarfy i roty na kopalniach.... od 20 lvlu jzu jak dorobimy sie skili mozna sie wybrac na orki.. soldki... elfy i zrobic gdzies z 65/65 od 40 lvlu zrobic z 70/70 i bic na elf landzie cyce w cycopolis, Ork land na edron od 50 guardy cycopolis elf land, caly ork land an edron (procz gsa chyab ze dal chetnych) od 60 to jzu lajt... mozna sobie pozwolic na duzo..
Grajac sorcem do 15 lvlu rozwijalem go na goblinach an edron... potem roy i dwarfy do 30... a pozniej smoczki i cyco z sumonami a od 40 jzu bilem guardy, vampirki , necro , nawet 2 demonki ubilem, dle itp. Your Gorrath :p |
No więc mam sorcerera
Mój sprzęt: -Broadsword -Scale Armor -Soldier Helmet -Brass Legs -Leather Boots -Scarf -Tarczy brak (miecz dwuręczny) -około 90 platynek Skille: Level: 18 Magic Level: 18 Sword Fighting: 18 Shielding: 20 Powiedzcie na czym mam trenować i czy coś mam dokupić :) (wiem że muszę poprawić mój mlvl ale to tam ujdzie... ;) ) i jeszcze jedno... jakie czary mam kupować (mam LMM, HMM, UH, Summon Creature, Antidote, Light, Poison Field). |
Jestem Palem 23lvl skille 63/48 niemam pacca.I teraz pytanie na czym mam expic bo narazie to expie na cycach ale nudza mi sie powoli, jesli jest cos na cyzm mogl bym expic i duzo expa wyciagac powiedzcie plz.
.. |
Ja mam knighta(z pacciem) skille 58\56. Na czym moge expić bezpiecznie nie zużywając dużo run i zarabiając przyzwoite pieniądze?;). Zapomniałem dodać 22 level. K armor, p legsy,crown helmet, fire sword, tower shield. Prosze o szybką i konkretną odpowiedź.
|
Gdzie mogę expić :
Sorc 19lv, skille 18/21, 29mlv, FACC eqp fire sword, dragon shield, noble armor, plate legs, crown helmet, leather boots Chodzi mi o expienie samym mieczem bo z HMM wypady narazie sie kompletnie nie opłacają (za male dmgs)... Próbowałem z Scoutami wybrać się na Guardy/Cyce ale zawsze jakiś miły 30lvlowiec wybija mi elfy "dla jaj"... A w Troll Moutains full ludu zawsze jest :( |
Mam pytanko
Czy knight 16lvl 42/39 ma szanse z cycami czy nie? :(
|
Jestem knightem 34 lv 65/63 skille (sux :( ) EQ: c arm, c shield, c helmet, k legs, fire sword i giant sword. Nie wiem gdzie expić ;/ Jak możecie to powiedzcie gdzie chodzic i z czym (chodzi mi czy z GSem czy z FSem i c shieldem)
|
Gdzie trenic?
Ok wiec tak jak napisalem wyzej niewiem czy mam szanse z cycami... :baby:
Poniewaz nikt mi nieudzielil odp. to se pod awansowalem tera mam 18lvl 43/40 i p-set steel helm scimar i d-shield i jestem szczesliwy:D |
Ja proponuje usunąć ten topic... po update tibii jest on lekko mówiąc nieaktualny i gratuluje ludzią którzy pójdą na gs-y z lvl 25 :) Usuńcie ten topic i dajcie nowy - identyczny, bo nowi gracze mogą się bardzo naciąć...
|
albo usunąć stare posty... ten temat się trochę rozrósł...
zalożenie nowego topicu może być, ale po grudniowym update w tym roku. ontopic - mam rycka 13lvl skille 36/31 eq: longsword, scale armor, dwarf shield, iron helmet, brass legs + 1,3k w depo i zbieram na spike sworda na czym mogę trenić ?? na razie trenie na trollach i orcach (zwyklych) + czasem wilki. nie bardzo sie znam na tibii :baby: . mieszkam w thais, mogę iść na roty pod greenshore ?? ps. w tej dziurze na południowym zachodzie greenshore jest rope place ?? raz się naciełem na taką dziurę w troll mountains, wylądowałem koło slimów (dobrze że znalazlem polaka i ruska którzy mi pomogli) --edit-- juz mam skille 37/32 i 27k expa, odpowie mi ktos ?? |
Nie Dwarfy!!!!!!
Jestem palem na 15lvl ze skillami 49/40. Gdzie moge expic i na czym???
Ale oprocz kazz i kopalni z dwarfami X( |
Gorąco polecam Ghostland obok Carlin świetnie sie palem expi gdy nie ma ludzi na ghulach jak juz masz troche lepszy sprzęt możesz zejść poziom niżej i pobic FD oraz mnóstwo ghuli
|
Eeeeeeee tam....
Ja swoim knightem 8 lvl ze skillami 45/45 chodziłem na dwarf soldiery(mam crown armor, plate legsy, soldier helmet :(, fire axe i dragon shield )
|
Plandin
mam 17 lev, skile 53/44 magic lev 7
c-helm, plate armor i legsy, dvarven shield Gdzie moge expic z lukiem lub spirami? |
Odsyłam do mojego posta troche wyżej na temat expienia na tym lv chyba można chodzić do HG niektórzy juz próbowali a trenić oczywście dvarfy w kopalniach lub summonowanego monka bic =]
|
Cytuj:
ps. jutro bede mial 14lvl --edit-- juz mam 14lvl, i 1,75k. skille 38/33 i znalazlem fajne miejsce do trenowania (takie podziemia z rotami po lewej stronie północnego wyjścia z thais). wiem ze zabije spoko rota, minosa i orc warriora. nie wiem czy zabije skorpiona, jak mnie dzisiaj trafil pierwszym shotem za 31 i zatruł to wole nie próbować. dwa pytania: 1) zabije skorpiona sam ?? 2) gdzie kolo thais znalezc roty na ktore nikt nie chodzi ?? |
Cytuj:
Scorpiona jestes w stanie sam zabic jesli potrafisz ;] a nie ma takich rotow ale mozesz sprobowac na Fibule isc jest tam bardzo duzo rotow na ktorych nie ma zbyt wielu ludzi ;) |
Cytuj:
|
Gdzie expic ze skiliami 64/43?(tereny dla facc)
|
Przemówię
Up:
Oklepane schematy czyli dwarfy guardy albo hellgate. Jest też inna możliwość jeśli masz 29 lvl(podpis) to na smoki możesz iść lub na coś innego z blokerem. |
I znowu palek
Gdzie mam expic ze skillami 51\27 19 lvl <palek> Narazie chodze na cyce kolo Thais ale musialem sie przeprowadzic do Carlin (domek :) ). Probowalem na Femor Hills z cycami ale BARDZO slaby resp. Gdzie mam expic? Nie chce odchodzidz daleko od miasta.
|
Czy z 20lvl'em i 55 distem palek da rade expić na guardach? czy może większy level/dist?
|
Gdzie expic i na czym expić ??
No więć mam :
14 lvl skille 42/40 2 mlvl dragon hammera plate amora leather buty plate legsy i dwarven shield gdzie i na czym mam expic ?? zgory pozdro |
Ja tam gram sobie palkiem mam 9 lvl i bije cyce :| (ze strzalami) a takto trenie i ze sperami na WW i amazonki (ewentualnie na valkirie ze strzalkami) ;) o i jeszcze cos do gremlina....... jeśli ty chodzisz na 25 lvl'u na GS'y to jesteś dobry..... przecież one gonią palkow na 70+ a slabe tes nie są .... ja juz niewiem
|
niewiem
pomóżcie czy pojade sam solo 1 dwarf soldiera ze skllami 28 / 26 1 mlvl 9 lvl knight i scale arm , dwarfen shield , scimitar, dark helmet i bronze amulet??
|
??
raczej nie poradzisz :/
-------------------------------- No więć mam : 14 lvl skille 42/40 2 mlvl dragon hammera plate amora leather buty plate legsy i dwarven shield gdzie i na czym mam expic ?? zgory pozdro |
Z HMM'ami i UH'ami :D:D:D:D a co do Ciebie Uzdrowicielko......Moim zdaniem - Zamek....
|
[QUOTEdsadsad
|
Gdzie expić ze skillami xx/xx~
Cytuj:
Nie zgadzam sie z tym ze niby pall dopiero na 12-25 lvl moze chodzic na cyce!!Ja mam 10lvl palla (razenof,nova) skille 39/32 i spokojnie chodze na cyce!! :evul: |
Gdzie expić palkiem 25lvl, 60 dist?
Guardy, czy hellgate? Gdzie można więcej zarobić 8o ? |
Czy poradze sobie z GS ??
B) Knight 38 lvl skills 65/62 Mlvl 5 |
Cytuj:
|
Mam skille 52/52 fire axe crown shield k set cru helm
Gdzie bedzie najlepszy i najszybszy exp?? - soldiery kolo kazo - roty na darashii - larvy na ankrahmun - czy moze jeszcze jakies inne miejsce?? Prosze o odpowiedz |
Cytuj:
2.Soldiery (jak nie ma duzo ludu) 3.Rotki (spora kaska) 5.Larvy (skad taki pomysl) |
Co byście poradzili do huntowania dla:
1. Knighta - 26lev, 60/60, 4mlev - Steel helmet, dragon shield, noble armor, fire sword, plate legs, boots, scraf 2. Pala - 19lev, 55/43, 9mlev - Steel helmet, plate armor, brass legs, boots, crossbow or bow PS: I czy dam rade palkiem na w.w skilach i levelu z blokerem ubić wmiare szybko draga? Pzdr. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:36. |