![]() |
Cytuj:
zapomniałem dodać że to była postać kogoś innego więc przypał podwójny |
Up:Nie wiem skąd 5lat temu mial by SCA jak wtedy anni nie było jeszcze noobku.Więc nie ******* pozatym skoro mial 10bp uh to mugl sie uhac a nie wiem kto by dal taki lvl jakiemus noobowi co sie uhac nie umie.
|
A mi wczoraj ktos shakowal 23 lvl sroka 29 mlv a eq dobre mialem:
vampir shield/knight armor/crown helmet/plate lags/2-wa/wandy/fire sword8o i co ja mam zrobic kurde |
Ooops;]
Mi odechcialo sie grac jak dalam zaufanemu kumplowi kiedys passy do starego konta i on dal takiemu gosciowi ktorego nienawidze[ale to byl jego kumpel] i ten znienawidzony koles wyrzucil mi scale armor,katane,plate legs,steel helmet i kase to bylo na mainie i na tym starym koncie i na tym starym kocie te ciuchy byly bardzo cenne bo to bylo postac ja wiem z przed roku kiedy nie umialam w tibie tak dobrze grac jak tera;]
JEszcze odechcialo mi sie grac jak TEZ na starych passach poszlam na mino hell i mowilam do gostka "....Jak dednie to sie podzielimy..." heh i on blokowal chyba jedna skrzynka tam 5 mino [ten gosciu co mial dednac] i jakims cudem sie z tamtad odsunol a ze ja sie zawsze wsuwam to glupia sie wsunelam... no i ded tam mnie mino dedaly a ja po chacie laze strasznie wku***ona normalnie rozwalam wszystko;] ale wypadlo mi 1 k chyba copper shield chain armor ale sie cieszylam z tego deda troszke;] bo mi shielding urusl do 19 na 7 lvl ale jak zaliczylam deda to i tak bylo normalnie;] po tych dedach zalozylam se nowe postacie i bardzo dobrze mi sie powodzi a przez te dedy nie gralam z 2 tygodnie dluzej nie wytrzymalam;] |
Omg
Ja mialem gorzej ide sobie ktorego pieknego dnia po 1 miesiacu treningu mialem skile po 70/70 a polowe eq dostalem od kumpla wiec za 30 lev ide z Dsm,Rh,Demon Shield, Fire Axe, Dragon Lance , Bohy i K legs ! Oczywisce aol mialem kupic sobie jutro pomyslalem ze mi nic sie nie stanie! nagle wyskoczylo 2 sorkow z pk marne lev 10 i 15 no to biegne zeby ich ubic ale nie zauwazylem ale za nimi stal 50 ms no ta ja w dluga do miasta a tu nagle 3 sd i dead i wypadl Dsm, Rh i 4 bp i Dragon lanca :(:( !!! Bylem zalamany ale nadal gram ta postacia!!
|
A mi sie odechciało grać jak zabił mnie 30 sorcer na lagu gdy treniłem (49 knight byłem) wyleciał mi crown set, demon shield, giant sword, boh, royal helmet. Straciłem 2 lvle i 3 skille. To by było na tyle. Nadal gram ale inną postacią.
|
emerutura...
skillowalem i mnie pallek jakis zatlukl :(
bright sword mi wyrabal sie i nie gram! :dance: |
Moje najwieksze zalamanie nastapilo na poczatku mojej tibianskiej kariery. Poprzez korzystanie z eMule zaczalem miec lagi, wiec sie wylogowalem (to bylo na rooku) pod mostem ktorym sie wychodzilo na polnoc miasta (przynajmniej tak to pamietam). I potem loguje sie, patrze, jestem w swiatynii.. Spadl mi level na 6, stracilem plecak (w nim 140gp, wtedy to dla mnie bogactwo bylo:P) oraz chec do grania:( . Podobno zostalem zabity przez poison spidera:] Jedyne co pamietam to to, ze byc moze bylem zatruty.. Wtedy nie gralem w Tibie przez miesiac, zyjac w przekonaniu, ze ded zostaje w statsach na zawsze:P Ale powrocilem do grania i sie niczym nie przejmuje:)
|
:/ Kick na scarabch i g arm i demonka poszła sie ..... A miałem kupić aol'a ... ehhh
|
@up
juz widze ze sciema @topic mi na mino wypadly bohy. podczas gdy do nich szlem oidechciewalo mi sie grac ale jak doszedlem nadal tam byly wiec jest looz. ;p |
Cytuj:
ile to mogło byc o ja a no wlasnie to jakis debil dal taka postac nobbowi |
ehhh dwa tygodnie temu w sobote padlem dwa razy przez kicka na scarabach -.-" a w nastepnym tygodniu padlem od 92rp + 4 innych kolesi bo byla niby wojna -.- o ktorej nic nie widzialem... mialem wtedy (2 tyg temu ) 48lvl spadl mi do 46 odrobilem 48 i dead do 47 ... i aktualnie trenuje do x/75 shield ;p wkurzylem sie ostro, bylem pewnien ze juz grac nie bede ;p teraz sie z tego smieje ;] bo tibia to aby gra...
|
Ja gdy mialem słabego neta-Stoie sobie pod depo(full bp uh które zrobilem,bp hmm,i troche innych run)stoje sobie ,podchodzi jakis 12 pall.Coś zagadał,lecz niemogłem mu nic odpowiedziec bo znowu mnie lag zlapał.Patrze,lecą hity po 4,ziomek przesuwa mnie od depoa ja niewiem co robic.Zabił bym go bez trudu ale mialem lagi totalne.Wszystkie runy poszły sie walic.Niedosc tego za 3 godziny puzniej zabił mnie jak expiłem.Ciekawe skad mial te runy którmi mnie okladal.
|
mi sie odechciało grać jak pożyczyłem kumplowi eq (arma i roda) i mu sie teraz ciągle pokazuje "Account disabled for five minutes. Please wait."
wrrr moze ktos iwe co z tym zrobic??X( X( X( X( X( X( X( X( X( |
moze poczekac?
|
Cytuj:
|
Mnie się odechciało grac jak świezo co wszełem z rooka do Thais i mnie dwóch brayzliczyków zdegradowało do 6lvl. Wyłączyłem kompa ze łzami w oczach (mam słabe nerwy szczególnie, że nie szło mi na innych serwach), na nastepny dzień ze zwojoną siłą wróciłem i nasłałem na tych dwóch kuzynów dwóch i teraz tamci poznają rooka na nowo (zemsta jest słodka jak miód)
|
Byłem w okolicach Kazzo, na Soldkach. Miałem lootbaga 5 k O.z.
Nagle zaatakowały mnie 2 guardy, zapewne zrulowane. Padłem. Straciłem FS-a którego wczoraj kupiłem, Dragon Shielda, 700 gp w kasie. A z Lootbag był w połowie z CrossBowów. :( Kończe z tibią....Już kolejny raz :D |
Ja miałem giga pecha i potem pół szkoły sie ryło ze mnie ...
Kumpel skończył grać dał mi itemy g arm, gs. Ja grałem jakis czas i ja chciałem skończyć a kumpel zaczoł grać znowu. No to daje mu itemy ale on g arma na obhy zmienił. I ja już mu daje te itemy a tu nagle pomysł: spotkajmy sie na niby w depo i grajmy itemami dobrymi w fast hand niech noby zazdroszczą . To ja daje c arma na depo on bohy. I juz mówie play. a tu............ prąd siadł na całym osiedlu....... czarny ekran i mój tępy wzrok w monitor....... pół minuty i zdałem sobie sprawe co sie stało. Mi to zaczeło wisieć ale kumpel teraz miał grać :/ W szkoel jak my to powiedzieli...... OMG! |
Poszedłem sobie ostatnio do Dark Cathedral, bo to w końcu wsytd żeby mieć 20 poziom i jeszcze ani razu tam nie być ;) Łaże sobię, łaże, zabiłem 2 tarantule, kilku(nastu?) bandytów i wild warriorów, a nawet jednego assasina (na tibia.pl w dziale "czary" piszą, że fireball to strata kasy... Ciekawe, bo ta "strata kasy" uratowała mi (_|_) gdy assasin rzucił niewidkę ;)). No to rozzuchwalony idę dalej, a tu na mnie się rzuciło 3 assasinów i 2 dark monków. Jednego assasina zabiłem, ale jego kumple w dosłownie kilku atakach zbiło mi życie "do czerwonego". Szybko rzuciłem vitę i w nogi! Ale niestety mnie dogonili (na tym czarnym marmurze potworki cholernie szybko biegają) a ja nie miałem many, i dotego troche mnie lagowało (dlatego nie zdążyłem się manafluidnąć, poza tym jak się skapnąłem, że są koło mnie, miałem już czerwone życie). Po chwili przywitał mnie znienawidzony przez wszystkich Tibijczyków biały napis, oraz zniknięcie Wand of Plague z ekwipunku. Prawie cały poziom i 5k poszło się j*** :( Ale cóż mam zrobić, "odsapnę" trochę i będę grał dalej ;)
|
mi po dedzie chociaz nigdy nie padam od 6 miesiecy
|
Raz na Aurerze miałem taką cudowną sytuację... w Tłusty Czwartek. Byłem sorcem i właśnie odziedziczyłem Wand of Plague... a na krasach to się z tym nie ruszę, c`nie? :) Patrzę se na mapę respu i wybieram - Carlin. Wszystko cud-miód, postanowiłem się jeszcze zameldować w Ab. Rzuciłem tam wszystkie rzeczy i poszedłem expić. Trafiłem na expowisko jakiegoś knighcika na 34 lvl i mówi, żebym się wynosił. Zacząłem iść, a ten ciągle łaził za mną i na defie mnie przyspieszał :/ Zatrzymałem się, żeby zabić orka (to była ta dziura, trochę na lewo od Ork Fortress) i to go widocznie zdenerwowało, bo mnie zaczął na serio zabijać. Trochę go poturbowałem :P i zszedłem (tracąc cały bp Fire Fieldów, który sam zrobiłem ;( ). Załamany wracam do Ab i postanawiam się wynosić do kaza nabijać tam lvle z dragonem. A, że miałem jakąś tam stronę włączoną (nie gram przeca cały czas w Tibię ;p), poszedłem na nią, a kiedy się zainteresowałem Tibią, zobaczyłem preludium do na pisu "You are dead"... nawet nie wiem, za co :( Straciłem cały ekwipunek (między inymi wanda) i zacząłem ganiać do kazo. I tu kolejny problem - nie mam liny ani złota (fuck). Szczęście, że znalazłem dobrego człowieka, który pomógł mi się tam dostać. Wracam sobie do dp i widzę taką bandę - jeden red skull i jeden biały. Ale nie miałem mieczyków, to się wylogowałem :P Zalogowałem się chwilę potem, żeby zobaczyć tą gromadkę czekającą na mnie... fuckfuckfuck. No i straciłem Dragon Shielda.
Feb 23 2006, 12:46:07 CET Killed at Level 18 by Kartoflaniec Feb 23 2006, 07:58:20 CET Killed at Level 18 by Ice'Draz Feb 23 2006, 07:13:47 CET Killed at Level 19 by Squalliondark Feb 21 2006, 18:42:31 CET Killed at Level 18 by Scoocik Dałem itemki kumplowi i wonisłem się na Honerę. Tak, wiem, powinienem grać, nie poddawać się itd... i tak bym zrobił, serio. Gdyby nie argument ostatniego killa - "for fun" -.- |
:/
Ja sobie w dp w carlin trzymalem rozne zeczy, natomiadt w dp w thais tylko "kosztownosci", czyli c armo i c helmet(na wyzszy lvl) jakie 15k w tym 10k z deserta(na potem) 3 bp gfb zrobione monotonnie przez siebie z4 bp blankow moze 2 bp mace i 1 bp swordow(przygotowanych na sell u Sama)... wylogowalem sie na 5 min(obiadek) a jak sie chcialem wlogowac to IP blocked...(Zaje**** siec) no to spokojnie wyczekalem i... pustka w dp w Thais... straty kolo ~50k. Ale nie lamie sie!! Wczesniej ta postacia(24lvl) zaliczylem 29 dedow i co? GRAM! chociaz bez kacy to z ambicjami wybralem sie na fibule na szybki exp i niezly loot... Przyczepili sie do mnie goscie ze im zaje***** loot baga i jasli im na dzis nie oddam k arma, jakas tam rod(26+ druid) albo 10k to mam deda i rookowanie... I co zrobilem w tej sytuacji? NIC! gram dalej :)) PLZ o komenty
|
Cytuj:
|
zmyslilem?!?
Jezli nie wiezysz(mozesz nie wiezyc...) to ja na to nic nie poradze.Załamke mialem ale przez 1 dzien a teraz poprostu chcialem zeby ktos mnie pochwalil za wytrwalosc, albo "zbesztal" za glupie ciagniecie 1 postaci pomimo tylu niepowodzen.Tyle. Jesli ktos nie wiezy, trudno... Nikomu nie zycze takiej historii jak moja.:(
|
Cytuj:
Jeśli o to chodziło to trzeba było tak odrazu.... <spoglada litościwie> Brawo za wytrwałość...jesteśmy z Ciebie dumni. |
opss...
wierzyć bo wiara <zawstydzony> ale klapa.... ;)
|
ehh
Cwiczylem lvl doszedlem do 12 kupilem sobie scale armor dwarwen shield i inne cenne rzeczy poszedlem z jakas gosciówka "Master Blanka" i zabijalismy orci gdy nagle jakas inna gosciowka przyszla wiekszy lvl sorcerer i tarowala sie z Blanka i mowila ze albo cos ona jej da albo ja zgine :/ i oczywiscie ta druga mnie atakowala a Master Blanka zachwoala sie bardzo sprawiedliwie Wylogowała sie :( X(
"...dzieki ci bardzo..." Ta druga zabila mnie i wzieła baga armor tarcze , a mi a ja zszedlem na 11 lvl :/ i na 1 poziom magiczny bylem na 2 :( Eh niechce mi sie grac :/ Erion wiesz moze co jest powodem takiego problemu -lacze sie z serwerem -wisuje haslo .kod i pisze mi ze error... niewiem co to jest HELP! :( Taki blad sie pokazuje : http://img358.imageshack.us/img358/2253/error7yu.png Widzisz? Prosze odpisz mi :/ niewiem co to jest a chce grac... prosze :( |
Pk
Mi się tak a sytuacja zdarzyła jakieś 50 min. temu a zaczęło się tak...
z rookgardu wyszedlem majac 850 gp , pokupowalem sobie rzeczy takie jak dwarven shield, iron helmet, scale armor, chain legs. Że jestem na nowym świecie to mnie drogo kosztowalo, zapłaciłem 600gp.Potem trenowalem i zbieralem kase , kupilem sobie spike sworda uradowany wyszedłem z miasta(thais) w moim najlepszym equipunku i obrałem kierunek na troll moutain. Po drodze zauważyłem jakiegos typka wydawal mi sie słaby ale nagle zacząl strzelać z hmm odbieral mi po 10-20 , dwa razy udalo mi sie rzucic exure, ale potem juz nie mialem many , uciekalem do miasta i krzyczalem help, niestety po chwili zaobaczyłem napis You are dead!!! Straciłem Spike sworda skille spadly mi o jeden i level mi spadł z 11 na 10. Skille i level można olać jakoś się nadrobi , ale straciłem moją broń na którą juz jakiś czas zbierałem...:( |
Ja nie grałem dlugo bo padlem kiedys Dawano na moim knighcie ejscze prezz jakiegos Ziomensa ktory zabral mnie na flower quest w ktorym trezba wpisac u krola Hello king
Quest ass flower i 1 hp i koles bije cie a t5y masz2 kwaity w lapie i wypade bp tarcza miecz w moim przypadku fs i guardian. albo expilem sobie w ancient temple i mialme 20hp na 12 lvl i jakis Maron Gryndiande mnie dorwal i zucil poson field i ded i p arm wypadl,Keidys mialem deda na orc berserku ale to stara histroria poszedlem za bratem drutemk w 10 zerkow nie zdazylem sie uhowac i ded naszczescie gs nie spadl a brat nie mial deda wogule.:P:P:P:P tak jest:faceoff: |
Po jakich akcjach odechciewa sie grac??? ogolnie na galanie odechciewa sie grac.... Expisz sobie w DC super exp 10 godzina 2 godziny przesiedziales super 2 lvl + zzara 20 zara desert i K***A ( !!!! jakis J***Y DESPERAT PO HACKU CIE ROZWALA I TAK JUZ OD TYGODNIA... co sie wezme ze expa to K***A JEGO MAC ded
Mar 24 2006, 19:12:38 CET Killed at Level 18 by Rostek-Horn Mar 25 2006, 18:26:27 CET Killed at Level 19 by Sylwek Dementor Mar 26 2006, 19:10:31 CET Killed at Level 18 by Zephiscer Mar 28 2006, 12:41:55 CET Killed at Level 19 by an orc berserker of Artushel N/C ... Poprzednia postac ban to odrazu PKuja qrw... ( ano fakt jeszcze warto wspomniec co stracilem no wiec... 3k, 2x plate armor, noble armor, dragon shield, 2 x steel helmet, i pare innych gowien... po takich akcjach zostaje tylko wlaczyc otsa pvp enf..) |
Ja mialem taka akcje ze dlugoz kolegami skilowalem i doszedlem do skili 80/80 nio i zaczalem expic pozniej kolega mial problemy na banshee wiec ja biore gsa i jazda mu pomoc (pojedynczy resp pod thais) nio i ded ;( a co najgorsze gs poszedl w cholere... Dobra jakos to przezylem. Expilem sobie dalej. Najwieksza bolaczka bylo to ze milame monitor zepsuty i sie co jakis czas wylanczal na kilka sekund i tak na cora dluzej i jeszcze i jeszcze... i pewnego dnia w katedrze pstryk i monitor czarny a ja otoczony przez bandity!!! kiedy sie wlonczyl 10 minut pozniej ded ;( k legi i dragon shield zostalu pewnie ktos sie zdziwil jak loot znalazl... a ja nie moge sie przemoc spowrotem do gry... powoli biore sie do odrabiania skili. Zyczcie powodzenia.
|
Poszedlem se na Dragi bylo jakieś zwarcie i mi się monitor wyłączył X(
Wlogowuje sie po 10 minutach i jestem w świątynce;( Wypadl crown armor i bp uhów nie chciało mi się grać 3 dni ! |
...
Ja mialem akcje na anciens scarabach... MIalem blokera na 60 lvl ktory akurat bloczyl 2 na raz ale nie mial exeta res i te 2 skubance postanowily sie na mnie przerzucic no to ja spokoj utani gran hur i uciekam a tu od drugiej stony nastepne 2 i w 2 sec poszlo 1k many i 350 hp a razem z nimi g arm i bohy bo bloker tez musial uciekac... nie gralem tydzien
|
ja mialem tak:bylem na rooku i mialem prawie 8lvl wiec poszlem na p spidery z kolega z tibi kolo ork fortress. Poszlismy na sam dol byl tam rot wiec go zabilismy. Wracalismy juz prawie padnieci a tu z 10 p spiderow na nas. I ten koles uciekl a ja padlem. Stracilem bp z 582gp lina i lopata i foodem.
|
Cytuj:
Niezla sztuczka, ale chyba powinienes wiedziec co to znaczy "ass"? Mnie kiedys probowal koles nabrac na "fag flower quest", dlugo nie wiedzialem co to znaczy, sprawdzilem w slowniku i okazalo sie ze "pedał" :) |
Hack 2 parki boh 2 c-arm, 2 c-legs, 2 vamp shield, d-lance, gs, 2 rh, 2 p amu i ozdobki na ponad 80k, jakies 10k w kasie i jescze pare wandow prawie wszystko po dwa bo z 2 postaci w domku rzeczy mialem ;/ w sumie 460k i skończyło sie tak że gram na nowym serwie ;]
|
Rs ...
Ja na wojnie wbilem rs :( i zaraz zgon i polecial b-robe,crown helmet,k legi,v-rod,crown shield....
:glupek: •~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~^^Remember, it's only a game^^•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~ |
dobra raz bylem na amazonach walilem jedno valkyrie no wiecie 9 lvl i valkyrie mnie do zoltego nawalila. potem jak zszedlem tam stal jakis gosciu ja mialem zolte a on zielone i zaczol mnie walic. ja niemialem many i nie moglem walic exury jak bieglem to po chwili mialem red hp chociarz walil z snakebite roda no i mnie zalatwil i ku**a zabral roda :( :( :( teraz nie chce mi sie grac. postac pozostanie na 9 lvlku.
Edit: hehe, ale to wyglada, niezla roznice widze pomiedzy mna sprzed 1,5 roku a teraz (fajne orty walilem :D) |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:12. |