![]() |
omg polaczki znowu owned sie pchaja jak nie ma elity pvp
|
np. Ja Cie Makon zapierdole. ZAJEBIE CIE NA KOTLETA!!!!!!!!!
Ja juz sobie z Tibią dalem spokoj, za duzo na karku. Ale naturalnie bede was tu w*****ał swoimi głupawymi postami :D I wysyłał moderatorów też KUTASY PIERDOLONE! SZMATY ZAJEBANE W DUPE! RUCHAŁO WAS STADO DZIKICH WĘŻY! "...Gówno perfumowane, zapakowane ślicznie wygląda, pysznie, byle byś nieumyślnie zjadł nie patrząc na skład, na tym stoi świat, na gównie wciskanym nam od lat! Gównojady łykają równo, jak pelikany ryby gównodajce podają to, co my ludzie robimy, Im bardziej śmierdzi tym bardziej cieszy, i podoba sie kobiedzi Mają to sąsiedzi, znaczy dobrze trza przymierzyć..." CO ROBIMY NA SYLWesTRA? |
Cytuj:
|
Dzień Dobry : D
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Teraz rodaki ziomy, a finy be? |
Zdecydowanie tak ; ]
|
Daniel Uzurpator Rodaaaaqqqq!! Kocham Cie Jak Innych Rodakqw Teraz!!!! <3333333333333333333
|
Piotr, zmieniaj dane kutango : D
Jak nie, to zobaczysz to samo, co na Docie : DDD |
Cytuj:
|
*******aj do niklasa
|
Do boju ! :S
|
do boju polska nie zginiem nigdy chociaz padamy sto razy nie poddamy sie zaden fin czy kebab nie bedzie plul nam w twarz
|
Do boju Polskooooooo! Nie zginiemy nigdy, póki po zwycięstwo graaaaaasszz !
WSZYSTKIEGO NJHLESPSZEGO LEON Z )OKAZJU 1 8 LAT!!! : DDDDD |
|
Witajcie moi drodzy ;) :]
|
{pozdro600; elorap; uderz w :cup:;siema ziom}
|
Cytuj:
|
Coz za Update :P juz nikt mi nie ucieknie xD xDDD i bede mial 166 Shielding SIET xDDDDD
|
Cytuj:
|
Pokemony nie tipja :/
|
|
Parodia się robi z tej wojny, nie sądzicie? Już Saint było lepsze XXDDDDDDDD
|
:baby:
:) Ciekaw jestem co będzie dalej. Kiedys 100 lvl to było coś a teraz wystarczy się zalogować i pełno 100+ ktorzych nigdy niewidzialem. Czy Polacy Przetrwają ?:* |
^
rotflmaowecadc |
do wszystkich polaczkow z ls, ng jestescie ciotami i damianami maciek z klanu ma lepsze pvp w carlin prosze nie robcie juz openek oszczedzicie nam wstydu
|
Cytuj:
Ten co niewalczy, jest ciotą ;) Lvl się tylko dla Ciebie liczy?X( |
Cytuj:
na tibia.de sa wszystkie filmiki |
Cytuj:
ja nie walcze bo nie gram w to ;] |
o kurwa widze ze sie chlopaki postaraliscie a te comba dzis ;o
hail elf bot |
ee Rine, umarłeś czy ktoś sobie żartuje? ;pp
|
Cytuj:
@battle Jeden z bandy tych pierdolonych szkulterpow i tyle sie meczyliscie ;< To przez to ze ja nie walcze ^^ i pytanie ocb z niemcami ? znow backstabb? |
ahahahahahahahahahahahahhahaah XDDDDDDDDDDDDDddddddd
A ja myślałem, że niżej nie można upaść. Dać chary furorze XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD KOMPROMISACJA I kurwa endżi mówi, że nie boją się o swoje pixele XDDDDD |
@up
Myślisz, że jesteś elo i fajny? ........................................ NOT Więc krótko powiem, bo mi żal słów na Ciebie. Zamknij ryj i zmień forum, bo jak grałeś jeszcze na obsidii, to dupę lizałeś i byłeś wielkim RODAKIEM i PATRIOTĄ ! Jednym słowem, cry me a river & get a life trollu ;] |
Cytuj:
BTW!!! 200k za jedna OB FTW... HAHAHAHAHAA |
Widzisz Valek, ludzie się zmieniają, Tych których kiedyś nie trawiłem teraz poznałem i jest ok.
A poza tym ja nie wyzywałem ludzi od frajerów, czy jeździłem po rodzinie, bo do takiego poziomu nigdy się nie zniżę ;) On sam był z Polakami, a teraz żal mu dupę ciśnie bo opchnął konto jakiemuś finowi i nie ma kim grać. Let Trolls flame on ! |
Cytuj:
BTW. Kup ktos Xalarisa TANIO ! |
prawda jest taka, ze dedal na*******a na ng na kazdym mozliwym forum. tez ich nie lubie, ale nie cisne po nich w kazdy mozliwy sposob. pare osob ktore 'pokazaly jaja' na tej wojnie na codzien byly wielkimi panami obsidii, nie przepadam za nimi, ale jestem z nimi. po infinitusach tez nie jade, a mialbym po czym. zastanow sie dedal, czasem lepiej nic nie mowic niz robic z siebie kretyna. wiem ze to tylko forum i pewnie w dupie to masz, ale pozniej sobie ludzie wyrabiaja o tobie opinie na takiej zasadzie jak np diz o polakach zanim sie z nimi zapoznal.
|
Suv! Ale Dedalek próbuje być fajny !! : D
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:27. |