![]() |
Cytuj:
@Mincior zlamales mi serce, jak mogles ;( |
Cytuj:
@up a Ty pozdro dla all friends! Chcesz sie podlizac Xirodanowi ze jestes jego siombalem to wez mu wyslij pocztowke na Edron |
Cytuj:
btw po ch*j mam mu sie podlizywac? nie gram w tibie, nie gadalem z nim ani razu nie jestem z jego miasta, wiec po jakiego grzyba mam mu sie podlizywac? w*****aja mnie ludzie ktorzy dolaczyli do wojny, byli pionkami wczesniej a teraz mysla ze sa najlepsi i jezdza wiarze ktora zrobila tu cos wiecej niz podlizywala sie libanczykom ^^ Edit: sorry to bylo o sarumaanie ;< |
Dixyra
koncowkami to sie z kuba mozesz podotykac :*:* i miales juz nie pisac na tym forum |
tak mi sie z was chce smiac ze ja......
najwieksza beka z wesha |
Ja też patrzę, patrzę i ze śmiechu nie mogę :D
|
Cytuj:
|
@Floov \/
hehe nie Twoja sprawa co robie, mozesz isc Veisonowi tam rozkazywac na laweczce xDDD. Pierdolisz smuty i nie masz zadnych dowodow, wiec milego stykania sie xDDDDDDDD @Wesza pomylka, co nie zmienia faktu ze wziales sie tutaj z dupy strony :p |
Cytuj:
|
jeżeli mam być czegoś pewien, to jestem pewny siebie =] pozdro dla zeweusa i ziomkow z bloków!!
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
jakie grozne zwierze :( chyba uciekamy....
|
Cytuj:
|
yeyeyeye tez cie kofam xD
|
Cytuj:
|
Aaaaaaaaaaaaaaaa no more work HEHEHE mam bana jestem elo HEHEHEHE i odpierdolic sie od kostona i floova, kocham was <3
|
Cytuj:
Jak by to określić nie wiem, idiotyzm? ale popierdam słowa Vesha bo wie co mówi, mimo iż przegrywamy wojne na Titani i jest jak jest to nadal gracze z naszej strony zrobili wiecej niż wy na tym serwerze, jak sie nie myle kolo 4 Wojen wygranych + 50% z nas ma swoje chary, nie kupione, nie botowane poprostu wylewelowane recznie :) za czasów gdy tibia nie była taka prosta jak teraz. I moim zdaniem to jest Osiagniecie w tej grze. mimo mojej wypowiedzi nic tu sie nie zmieni poczytam sobie jeszcze potem jak to Dixyra aka VERY LOYAL TOO LIBAn sie wypowiada ze jest super elo pro a jakies 2 miechy temu strzelal z dupy o akcjach ,gatherach, itp. Pozdrowionka.. Fakt ze open byl fajny ale no coz blessy itp wam pomogly + Konska MUcha Dojebal do pieca uhaSASUHUHsuHSU Btw nie moge spac gram na otsie bo mi sie nudzi :( |
Cytuj:
|
Cytuj:
Raz 1 strona wygrywa raz 2 strona wygrywa........ Zawsze tak było i będzie...^.^ |
Bolter pokaz mi posta w którym ja sie kozacze ze mam pvp ok?
ja mam wyjebane na tą gre zrozumcie to !! kirshna ban hahaha jestesm z tobą ziom :D |
Kamarooo chyba powinieneś chodzić na lekcje jezyka polskiego, ponieważ twoje czytanie ze zrozumieniem szwankuje i to mocno(jak u innego z Outlast czyt. Dixyra).
|
Wesha, Ty serio masz cos z dupa; )
\/ Tobie serio pozostaje pisanie Kompendium dla Druidow albo poprawianie bledow na forum, typu "przecinek!!111" Popracuj nad swoim zachowaniem. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
a co do mojej dupy, jest cala i zdrowa, a w przeciwienstwie do waszych odbytow nie tknieta. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Go go Łódź !!! :D http://pl.youtube.com/watch?feature=...&v=1j3C2k7z25s
|
O, kurwa xD
|
Jebane drechy skurwysyny
|
Widać, że nie tylko w Bochni żyją idioci. :x
|
oj emok co ty wiesz o zabijaniu?:D
|
Cytuj:
Btw. <znalezione na tym forum>: Cytuj:
|
[quote=Emok;2302842]Kamarroo, co Ty wiesz o ortografii? :D
ty naprawe jestes idiotą ja pierdole skończ człowieku z tą ortografią !! |
Cytuj:
Btw. co za ułom zrobił chara "Stara Emoka"? |
Nie no kurwa panowie, to forum jest lepsze niż wszystkie kabarety azem wzięte xd
Off topic, Kocham Adama i jego piosenki :OO |
Banishment: Account banished until deletion because of excessive unjustified player killing (Exceeding the limit of unjustified kills by 100%.)
:) Pograne dla tych co nie potrafia postawic na to ze to tylko gra Z Dedykacjami dla wszystkich ktorzy bali sie Wbic Rs lub Bana :) NAJWIEKSZY OPEN JAKI WALCZYLEM I JEDYNY JAKI W TAKI SPOSOB SKONCZYLEM AUHSUAUHSHUAUHSUHASU Oct 20 2008, 01:50:45 CEST Killed Hades Di'Sparta at Level 35 unjustified Oct 20 2008, 01:48:18 CEST Killed Lord Deltoya at Level 33 unjustified Oct 20 2008, 01:43:53 CEST Killed Henko el druid at Level 8 ok Oct 20 2008, 01:37:36 CEST Killed Wezumi at Level 8 ok Oct 20 2008, 01:22:45 CEST Killed Baracs Retsam at Level 91 ok Oct 20 2008, 00:10:00 CEST Killed Prawy Najt at Level 8 unjustified Oct 19 2008, 23:03:40 CEST Killed Lord Michelak at Level 36 unjustified Oct 19 2008, 22:52:40 CEST Killed Rubitoo at Level 80 unjustified Oct 19 2008, 21:42:34 CEST Killed Skaua at Level 45 ok Oct 19 2008, 21:41:46 CEST Killed Lurali at Level 22 ok Oct 19 2008, 21:36:47 CEST Killed Darius Arcus at Level 29 ok Oct 19 2008, 21:32:03 CEST Killed Fasso at Level 14 unjustified Kiedys musialem nie wytrzymac :P |
Bylo dobrze, ale z tym banem dojebales, tak samo jak Kuba i Xiro z dedkami:/ Latuz umarl, Liban umarl i wszyscy zyli dlugo i szczesliwie.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:02. |