![]() |
JA bym się podjął, jako niewątpliwie najbardziej obiektywny ;< i nie przekupny obserwator ze świeżym podejściem do sprawy... Do końca 2008 daleka droga :>
|
Jeśli Kalaś się zgodzi, mogę oczywiście mu pomóc.
|
I JA!!! PLOX !!! HUNTED!@#$#%%$^
Omg, wszyscy się rzucą na jakieś wybory, które można zrobić w jedną... tfu! w pół osoby... Może nawet ćwierć*, reszta zostaje na życie xd * - no dobra... w jedną sześćdziesiątą siódmą. Cytuj:
|
Tak jak było omówione ja prowadzę...
Skoro już tak wam śpieszno to macie! Dwie daty rozpoczęcia "Fake Awards 2008" a są to 27 Grudzień Lub 29 Grudzień... Wybierajcie! Zasady i Organizacja!!! Kilka stron dalej! |
Łahahaha! Macie przesrane! Odzyskałem all sprity, co do jednego!
WIęc konkurs możecie odwołać i nagrode mi wręczyć, bo w grudniu czeka was Kontynuacja The Truth!! Łahahaha! :D @down Weź, bo sie przestraszę i zrezygnuje... ^^ |
@Up:
Mówiłem Ci już, że Cię kocham? Ciebie Kalaś też. Glavesa też. A w szczególności Koperka. Chodzi mi o starych wyjadaczy. Fake'i się odradzają? : o |
Zrobię trzy obrazki pewnego starego fake'a i już konkurencję ciacham.
:< Cytuj:
@konkursu =] Już lecę szukać passów do moich starych kont, będę miał ten konkurs w garści. Wygra Tibia-Man i zuo zawładnie światem. No baa. Ja bym we własnym zakresie zrobił festiwal fake'ów krótkometrażowych. Zasady byłyby proste, limit obrazków w przediale od 40-80 do 60-100 (do przemyślenia jeszcze). Fabuła byłaby harda do ułożenia, ale w tym cały sęk (dramat,komedia,dokument, co tylko by wam przyszło do głowy). ;Jeżeli by się zadeklarowało przynajmniej 5 fake'owców do zrobienia owych fake'ów tego do najdalej 12 lutego to ja bym takie coś zorganizował. Mógłbym nawet wałowe nagrody skombinować; |
@Kalas
Wooo... Na-gro-dy? :o @Topic A róbta co chceta i tak się nawet w napisach końcowych nie pojawie... |
Cytuj:
@down Sam sobie odpowiedziałeś. |
@Up:
Po kija ci? I tak byś wygrał. @Kalaś: No pomysł ciekawy. Wziąłbym udział. |
Cytuj:
Twoja szafa?? to nie rippuj..... |
@up
Teraz wszyscy są wybredni w stosunku do tego, nie tak jak kiedyś... |
Nocne marudzenie Kraona.
Tia...
Znalazłem chwilę miedzy wowem a normalnym zyciem i stwierdzilem, ze wpadne tu na chwile zobaczyc jak sie forum trzyma, i co widze ? G...no. Dosłownie. Jedna wielka kupe g...na. Zamiast tego, co było tu kiedyś, kiedy to ja byłem newbie (tj. dosc przyjacielskiej atmosfery, gdzie wszyscy robiacy fake starali sie trzymac w zwartej grupie, a oprocz paru debili wszyscy raczej sluzyli rada), zastaje jeden wielki syf. Z jednej strony stado idiotow bluzgajacych na wszystko i na wszystkich (za rzeczy które sami robia), ktorzy mysla, ze wszystko im wolno. Z drugiej - stado trolli i innych dzieci neo, którzy sami w zyciu fake nie zrobili, co nie przeszkadza im w dawaniu ocen rzedu 2/10 komentujac, ze samemu zrobilby lepszy (a tak naprawde przepisuja ocene od tych bardziej znanych). Znikaja przewaznie po ~tygodniu, ale chociaz tyle dobrego, ze nie kwitna tu dlugo. Gdzies z boku stoja newbie, ktorzy maja talent i mogliby zrobic cos naprawde niezłego, ale nie sprobja, a nawet jesli, to nie umieszcza tego na forum, bo przeciez "zjada mnie kompletnie i co ja wtedy zrobie ;/ " A zeby bylo ciekawiej - gdzies w kaciku czaja sie doswiadczeni fake makerzy (bo fakerzy glupio brzmi), wbrew pozorom najnormalniejsi ludzi na forum. przez tych mniej doswiadczonych nazywi "elyta", bo rzekomo sie rzadza itp... Pier...olenie. Tyle powiem. To mówiłem ja, Kraon. O 2:45. (Tak, pominalem pare mniejszych grupek wystepujacych na forum, ale to glownie dlatego, ze wchodze tu sporadycznie i nie mialem czasu przygladac sie dokladniej calemu forum. To tylko moje obserwacje odnoscie g(l)ownych grup wystepujacych na forum i ich zachowan. Dobranoc.) A, tak , jeszzcze jedno - wiem, ze to za duzo tekstu dla 97% trolli. Przykro mi. |
Cytuj:
Jeśli chce zajść wyżej to musi nie słuchać nikogo(jego bluzg) i "robić go dla siebie z serca" <<< Nie no przesadziłem z tym z serca i dla siebie... Cytuj:
Cytuj:
Tak elita, elita, elita i jeszcze raz elite... Zauważyłem że tutaj jak coś sie sypie to zaraz "To jesst ffina Elyty!!!!1!!1!111" Cytuj:
Idź spać dalej... Ja też bym poszedł ale... szkoła... |
Tu nie chodzi o to ,że zabrał tylko chodzi że ripnoł bez pytania tak to pozwalam wszystko używać O.o ale jak ktoś ripnie bez pytania to ma u umnie -
|
"Fake Awards 2008" mi sie podoba ;]
Tylko pytanie: sami sie mamy zglaszac? Sam mam napisac swoja kandydature na pw? I jeszcze jedno: Nagroda na "Najlepszy Fake" to chyba wysylac sie bedzie "Link do tematu fake'a" a nie ta druga opcja z niedokonczonymi fake'ami i ssami czy cus nie? Moze sie zmuliłem i nie zaczaiłem z gory sorry XD @kraon: Masz racje. Juz walic dzieci neo trolli i nabuf. Najbardziej mnie boli ze CI nawbie ktorzy maja talent boja sie zrobic cos fajnego i tu wrzucic! JESLI JESTES NOWY! I UWAZASZ ZE MASZ TALENT! WYKORZYSTAJ GO! NIE BOJ SIE ZLEJ OCENY! Dziekuje. Ide na obiad. |
up@
Masz dać 5 najlepszych obrazków(czy coś) z swojego fake'a, dać linki do dwóch fake'ów. I to na PW. |
Jeśli dajesz kandydaturę do nagrody za cały fake lub fabułę to dajesz mi linki do dwóch swoim wg. ciebie najlepszych fake'ów...
Jeśli do pozostałych kategorii dajesz mi linki do postów gdzie zamieściłeś coś z danej kategorii.. Dnia 27 albo 29 wystawię wszystko w temacie który zrobi i tam będzie można głosować... @Down Tak... |
mhm. ok. A jeden fake moge zglosic do 2 kategorii? Np za najlepszy i za fabule?
|
@Arashel
Hmmmm... A ja mysle ze lepiej by bylo po prostu zrobic zwykle glosowanie na wybrane kategorie a nie przesylac jedna prace. Tak czy siak pracuje sie przez caly rok lub dluzszy okres czasu, a nic nie wynika z pokazania jednej grafiki czy 4 obrazkow ze swojego fakeu... Pozatym mysle zeby w kategoriach umiescic jeszcze: - Grafikow/Spriterow (to nie to samo co outfiter). - Faker (nie fake). - Krytyk @Aragami No nie badz smieszny. A ty jak splagiatowales mojego Sasuke i Shikamaru Pedzieja do swojego projektu OTS, to bylo dobrze? >.> |
@up
n/c ale chyba się wyjaśniło all?? Po za tym nie mam nie miałem "swojego" ots |
Cytuj:
|
oo tak :D stare dobre czasy mej młodości =]
|
@Pacz
Krytycy to nikt ważny, a najlepszy faker to nie sadzisz chyba że to ten co wygra w największej ilości kategorii? A co do spriterów to mówię jak do Aragami'ego: Dośc mało spritów ludzie robią nowych wiec jest to mała liczba a wiec nie uznajemy tego jako "oficjalna kategorię"... |
'ha, jak ja tu zaczynałem, Elyta dopiero raczkowała, tzn. jeszcze rajcowała się ,,Królem Szamanów" i jeszcze nie znała innych anime (którymi z reguły pogardzam, chyba tylko 0,1% anime ma jakąś rozsądną fabułę), dopiero zaczynała bluzgać i była dość małym odsetkiem ludzisiów na forum, większość stanowili mili użytkownicy
|
@Arashel
No niewiem czy krytycy to nie sa wazne osoby... Jak najbardziej sa czescia tego dzialu i powinni byc brani pod uwage. Coz to by byl za bez nich dzial? Fakt faktem nie ma tutaj dobrych krytykow bo albo ktos pisze: "GZ", "Fajny fejk rob dalej" lub po prostu sa oni nie obiektywni. @down Phi xD |
Nie sądzicie że to magia świąt? Tylu "znanych" tu wraca xD
|
@UP
~Coraz blizej święta, coraz bliżej święta... Btw. Pranę przypomnieć(w razie czego) że grafiki potworów to tez outfity... Ogólnie all grafiki przedstawiające "żywe organizmy" no i na upartego posągi przedstawiające te organizmy wliczają się do Out'ów... |
@up
Taaa ale np. sciany, samochody, regaly i etc? Oczywiscie malo jest osob ktore to robia i mozemy to raczej pominac jesli juz tak bardzo sie na tym uparles, ale chcialbym zeby znalezli sie tam krytycy. Pozatym bedzie wiecej kategori i nie bedziemy sie skupiac i ograniczac na tych najwazniejszych. |
To ićcie z tymi pixelciami do glafik!!!111111 A puźnjej siem okaze rze jakisi medalek bedzie lepsy D: :D :D :D :D :D :cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup:
Imho przesyłanie prac, ograniczanie wyboru do zgłoszonych osób ( może ktoś nie zdąży?... ) ssie, i jest równe nieudanemu konkursowi, a nie takim wyborom jak w tamtym roku. Np. Kogoś nie ma od pół roku, a wcześniej zrobił fajnego fake'a i ja nie mogę na niego głosować, bo się nie zgłosił =] |
Zgadzam się z X-Zero.
|
Ta ja magie swiat czuje co tydzien jak starsza gada o porzadkach swiatecznych :X
Nie odpowiedziano mi! XD Czy moge zglosic 1 fake do 2 kategorii? :> |
@Up:
Możesz. Co do Ksera i Pszczółki. Też was popieram. Pomysł Arashela nie jest zły, ale imho Oerty był lepszy. |
Taaa...
Cały Fake możesz zgłosić do kategorii Fake 2008 i Fabuła 2008... @Fake Awards 2008 W takim razie przeróbcie moje zasady na takie jakie wam odpowiadają wszystkim... Weźcie mój tekst i wlejcie w niego wasze pomysły, zróbcie to w ciągu tygodnia, zgadajcie się ze sobą, przeróbcie a potem wystawcie mi tutaj... |
@Pacz
A ty co?! Bo robisz graficzki to chcesz??^^ Ehh nie mam nic przeciwko :). @Lokacja 2008 Ja bym dodał żeby własne graficzki były i tzn. ktoś miał graficzkę i przypomina jakąś to niech da jakiś link, forum do tej graficzki, a tak to koleś weźmie full z WoP'a i r0x0r'z. @Kseroo Prace zawsze można wcześniej dać:). @Arashel Ale to mają być skończone fejki czy mogą być takie które są tworzone lub przerwane? |
Cytuj:
@topic Pomysl z publikacja tych kilku screenow ze swojego fakea czy publikowanie oufitow to glupi pomysl i nadal mi sie nie podoba. Tak jak powiedzial Arashel, ze maja one byc tylko po to zeby pokazac kilka naszych prac. Ale po co to? Potem jakis naabek nie skapuje o co kaman i bedzie bral pod uwage tylko te wystawione prace a nie calokrztalt tego co robimy przez caly czas. |
Cytuj:
|
Wg mnie Najlepszy fake a nawet dosc dobry fake moze taki byc tylko jesli jest ukonczony.. To samo sie tyczy wg mnie fabuly. Do kat "najlepszy fake" o "najlepsza fabula" powinny byc zakwalifikowane tylko ukonczone.
|
@Fake Awards 2008
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:09. |