Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Inne (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=19)
-   -   CIP-Soft sux! (?) (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=20289)

Simba_Knight 30-11-2008 21:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez wojo1310 (Post 2356937)
troche mnie wkurza ze jezdzicie po kolesiach ktorzy popadali przez jebane nooby z cipu.tak gadace bo sami nie padliscie.to jest niesamoita frustracja jak ci 2 dni exp/skill ida na marne bo jakis debil servy spierdolil =/ to na tyle...

to jest tylko gra i dead powinien być pocieszeniem ze mozesz jeszcze raz wbic lvl ;) i masz screena z adv wiecej

Shea 09-12-2008 14:14

Jak dla mnie:
Za dużo boterów
Za dużo dzieci
Za dużo chamstwa
Za mało GMów

Kto wie ten wie, ale tibia w 2005r. była najlepsza.
Co z tego że 1 osoba posiadała 3 chary na mc.
Komu to wcześniej przeszkadzało ?
Przecież i tak 2 z tych charów były AFK przed dp.
W ogóle ... 30lv i bohy ? Cud, Bogacz !
Teraz rynek tibi to ruina ... jak wtc mms 50k ... kiedyś mms to jak rare ale to była kwestia czasu.
Żeby iść expić trzeba było stać przed dp kupować runy ...
Teraz ? Hi/20bp uhs/yes/bye
W8 teraz to tylko 2 klikniecia myszka :/

Klikam gry poleciał w dupe
Ehhh

Simba_Knight 09-12-2008 14:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Shea (Post 2369031)
Jak dla mnie:
Za dużo boterów
Za dużo dzieci
Za dużo chamstwa

Za mało GMów

Kto wie ten wie, ale tibia w 2005r. była najlepsza.
Co z tego że 1 osoba posiadała 3 chary na mc.
Komu to wcześniej przeszkadzało ?
Przecież i tak 2 z tych charów były AFK przed dp.
W ogóle ... 30lv i bohy ? Cud, Bogacz !
Teraz rynek tibi to ruina ... jak wtc mms 50k ... kiedyś mms to jak rare ale to była kwestia czasu.
Żeby iść expić trzeba było stać przed dp kupować runy ...
Teraz ? Hi/20bp uhs/yes/bye
W8 teraz to tylko 2 klikniecia myszka :/

Klikam gry poleciał w dupe
Ehhh

Myślisz ze kazdy Ciebie lubi? ze nie zachowujesz sie chamsko? ... ogarnij sie z takimi tekstami chociaz sam LEPSZY nie jestes... i nie znasz ludzi to nie oceniaj...

Majsterek. 14-12-2008 12:49

Ja jeszcze nigdy nie widzialem zeby ktos dostal bana za zlodziejstwo ;P ale za to widzialem inny przypadek, moj kolega wkleil przypadkowo na trade link z aukcji na allegro, rower tam chyba byl na aukcji, i dostal bana za dawanie linkow na trade, a dal zupelnie przypadkowo bo chcial wkleic swoja oferte co kupuje ;/

Aphino 15-12-2008 00:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Simba_Knight (Post 2356941)
to jest tylko gra i dead powinien być pocieszeniem ze mozesz jeszcze raz wbic lvl ;) i masz screena z adv wiecej

Weź ku*** skończ bo już za przeproszeniem pierdolisz....

verssus 29-12-2008 22:32

napewno juz cos takiego bylo... kurka wodna robcie nowe swiaty luzery!

.N3pt3r. 29-12-2008 22:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Aphino (Post 2377810)
Weź ku*** skończ bo już za przeproszeniem pierdolisz....

Przypadek uzależnienia maxymalnego do tibi, po deadzie rzuca czym może i klnie , trzęsą mu się ręce gdy pisze.. OGRANICZ KOMPUTER!

Bykunn 30-12-2008 13:50

Sorry, że odpowiadam na dość stary post, ale chodzi mi o znajomość języka angielskiego. I pisze to moderator na forum poświęconemu grze.
Czemu ktoś kto nie zna angielskiego bierze się za angielskojęzyczną grę?? Proste, nie znasz, nie grasz, szukasz gry polskiej. To rozumiem, że jeśli nie znasz angielskiego konto na tibia.com robisz na chybił trafił, a manual czytasz po bułgarsku ? ... No litości.

Eura 04-01-2009 22:52

Hehe ja byłbym za tym, aby każde IP dostawało darmowy miesiąc pacca, ale tylko na pierwsze konto, nie że sobie 100 kont zrobisz i na każdym 100 level i sprzedajesz xD - i w dodatku aktywujesz kiedy chcesz... eh marzenia d;
Cipsoft mnie wkurza, ale jeszcze nie padłem przez nich. Nawet jakby mi kicka dali to bym żył bo boce na foldzie xDD ale lagi się często zdażają... w sumie bardzo często X(

Colin_Flechter 04-01-2009 22:55

cipsoft jest glupi i daje bany za radmo

Gollumek 04-01-2009 23:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Majsterek. (Post 2376477)
Ja jeszcze nigdy nie widzialem zeby ktos dostal bana za zlodziejstwo ;P ale za to widzialem inny przypadek, moj kolega wkleil przypadkowo na trade link z aukcji na allegro, rower tam chyba byl na aukcji, i dostal bana za dawanie linkow na trade, a dal zupelnie przypadkowo bo chcial wkleic swoja oferte co kupuje ;/

Kurde chłopie mam obecnie ten sam problem. Grałem sobie, grałem aż pomyślałem, żeby sprzedać Dragon Hammera. Napisałem ofertę i wkleiłem na generalu, zapominając o tym, żeby ją skopiować do schowka. Później chciałem ją wkleić na trade, ale w schowku miałem link do części filmu wrzuconej na rapidshare (ściągałem film), i wkleił się ten link. Myślałem, że ta pomyłka ujdzie na sucho, a tu dzień później się loguję i widzę: "Your account is banishment" czy coś w tym stylu ;(;(;(. Obecnie czekam prawie miesiąc aż się ban skończy i mija mi dopiero 12 stycznia, a zaczął się 13 grudnia ;(;(.
NIENAWIDZĘ CIPSOFTU ZA TO, ŻE ZEPSUŁ MI TYM ŚWIĘTA!!! JEBAĆ CIPSOFT NA 100%!!! X(X(X(X(X(X(X(!!!

Lechista 05-01-2009 16:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Simba_Knight (Post 2369077)
Myślisz ze kazdy Ciebie lubi? ze nie zachowujesz sie chamsko? ... ogarnij sie z takimi tekstami chociaz sam LEPSZY nie jestes... i nie znasz ludzi to nie oceniaj...

Nie mam pojęcie jak mozna pieprzyć takie głupoty...

Gadzixor 05-01-2009 18:39

Ale wy sie tu kur*a kłocicie...
Wg mnie CipSoft coraz bardziej zaczyna się skupiać na graczach którzy wykupili PACC. No ale cóz, jak sie płaci to sie ma ;)

Gollumek 05-01-2009 22:19

Ta w końcu dojdzie do tego, że będzie się za Tibię płaciło abonament 60 zł tak jak w WoWie -.-

bakus1088 05-01-2009 22:39

Już widze tibie 9.0 gracze z pacc dostaja 2 razy wiecej exp za kazdego zabitego potworka maja 2 razy krotsze bany i maja 50% znizki w sklepach...
dali by cos dla facc :/ ....
zreszta brakuje mi czasow kiedy np. orhsaballa(moze byc blad w pisowni) nikt jeszcze nie pokonal i byl to taki postrach... a teraz pojawi sie jakis nowy boss i juz tego samego dnia on pada :/ tibia coraz bardziej schodzi na psy jedynie czekam az wkoncy Cipsoft sie opamieta
a jak juz "Gollumek" powiedzial zaniedlugo tibia bedzie juz wogole platna ale jak to tego by doszlo to sie na WOW'a przezucam

krakow 06-01-2009 17:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Blooder (Post 1006201)
Cipsoft jest spoko ale po tym update zauwazyliscie ze FACC nie ma wlasciwie nic nowego? :p
PACC za to dostal jakies 5 nowych wysp X( to troche nie fair :(

Zaplac to ty tez dostaniesz 5 wysp :> skonczcie plakac, ze FACCom nic nie daja, bo wy dla nich jestescie pasozytami, nic im nie dajecie, a tylko zabieracie (np wolne miejsca na servie, co powoduje ich przeciazenie i lagi :>)
Skonczylem, bluzgac mnie na PM, nie piszcie osobnych postow o mnie w tym temacie : )

bakus1088 06-01-2009 18:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez krakow (Post 2412188)
Zaplac to ty tez dostaniesz 5 wysp :> skonczcie plakac, ze FACCom nic nie daja, bo wy dla nich jestescie pasozytami, nic im nie dajecie, a tylko zabieracie (np wolne miejsca na servie, co powoduje ich przeciazenie i lagi :>)
Skonczylem, bluzgac mnie na PM, nie piszcie osobnych postow o mnie w tym temacie : )

No co nieznaczy ze maja nas(Faccow) tak totalnie dolowac a i tak zaniedlugo mam zamiar kupic pacca(moglby byc troche tanszy :P)
a i od czasu do czasu mogli by cos dla faccow dac
nawet jak bede juz mial pacca to i tak bym chcial zeby dawali i dla paccow i dla faccow

Souly 06-01-2009 18:57

Omg..

Ale wy macie problemy^^
jesli przeszkadza wam to ze all jest dla pacc to sobie go kupcie..
dali dla facc ^^ zmienili rooka trudniej jest was trapowac na wyspie nowych..

Tak jak wyzej troche powiedzial kolega "FACCom nic nie daja, bo wy dla nich jestescie pasozytami, nic im nie dajecie, a tylko zabieracie"
to jest swieta racja w ogole powinniscie sie cieszyc (jak lubicie) ze mozecie grac w ta Tibie ;] nie sadze ze Cipsoft wprowadzi Tibie za ktora trzeba placic zauwazcie ze bez noobkow/newbie na faccu Tibia nie istnieje no ale gdy wbijesz ten 50 lvl + bo moim zdaniem jest duzo ciekawych expowisk dla faccowcow ;] to mozesz kupic sobie pacc i bedziesz dostalas te nowe wyspy dla siebie a jesli wam nie pasuje to idzcie grac na ots x9999 gdzie pacc jest za darmo
tyle odemnie

pzdr

..sry za bledy pisalem na szybko mozna spotkac latwe literowki

Albertus 06-01-2009 19:10

a mnie denerwuje ze gralem w tibie 4 lata po czym ja rzucilem , bylem calkowicie
od niej oderwany , i po 7 miesiacach znowu zaczelem grac bo mi sie nudzilo ;D

Heatvich 16-01-2009 01:21

CipSoft sux - rasizmu nikt nie lubi.

Uzzioo 22-01-2009 10:33

Brak mi słow

Po prostu brak mi słow to Cipsofta wiele mam do niego ale najgorsze jest to ze
Kupiłem pacc na 90 dni czekałem tydzien nic nie przyszło itd. i wkoncu pacca nie ma a konto miałem spersonalizowane i nic :(

Kasiek123321123 23-01-2009 00:46

Ludzie wescie ogarnijcie bo przesadzacie.
Pacc ma nowe wyspy itp. bo PLACI
wy niemacie bo nieplacicie.
Z Pacc jest tak jak pelna wersja gry
facc= demo
i przestancie gadac glupoty.
Jeszcze mnie wkurza jak facc nazeka na lagi . Pacc to rozumiem.
Ale Facc nic nieplaci. Gdyby tibia cala byla za free z czego mieliby servy utrzymywac?
Pacc was utwrzymuje w tej grze! ROZUMIECIE?! :baby::baby:

kino121 23-01-2009 01:21

Mam wiele do zarzucenia cips ale jednak przedmówca ma racje

refresher 24-01-2009 18:51

Tibia to gra darmowa. Jak chcesz mieć więcej swobody, to kupujesz PACC. Jak nie chcesz/nie masz kasy/tym podobne. Płacenie za tibię jest opcjonalne. Nie musisz płacić by grać. PACC to dodatek. FACC jest by zachęcić do kupna PACC-a. A płatne jest, bo CipSoft potrzebuje kasy. Jak prawie każda postać tibijska chce mieć jak najwięcej gp. X(
Ale lagi wkurzają. A loot z cyców wkurza(waste, waste, waste).

gacek94 24-01-2009 19:06

...

Mnie tez to wkurza... Kiedys na Bog-ach mialem 3-6 rodow na godzine a teraz siedziac 2 godziny zero zero i jeszcze raz zeroooo !! i to chyba nie jest pech bo juz 3 hunt i tak samo -.- zwastowalem 30~~k a zarobilem 5-6k... poprostu jest zal ...

Kriel 23-02-2009 19:51

A mnie denerwują osoby odpowiedzialne za pacc z tibia.pl czekam 8 dzień wysyłałem maile 6 i 8 dnia a oni olewają nawet nie racza odpisać...X(X(X(X(X(X(

StagG 23-02-2009 21:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kriel (Post 2475263)
A mnie denerwują osoby odpowiedzialne za pacc z tibia.pl czekam 8 dzień wysyłałem maile 6 i 8 dnia a oni olewają nawet nie racza odpisać...X(X(X(X(X(X(

mój kuzyn czekał na pacca przez tibia.pl 2 tygodnie, więc spokojnie ; ) na pewno dojdzie ;d

dlatego preferuję kupno przez tibia.com - taniej i szybciej :P

boniedwa 02-03-2009 18:32

Cip soft jebie kałem, zalogowałem się na swojego palka żeby wysłać troche hajsu i itemków na sorca. Wylogowałem się w depo, wszystko ładnie pięknie, lecz gdy chciałem się zalogować na sorca to sie w*****łem za przeproszeniem, pisze że mogę mieć tylko jedną postać zalogowaną, ale ja sie do cholery wylogowywuje tym zasranym paladynem, nawet nim nie moge pograć bo jest bez eq;/ Na main chare też sie nie moge zalogować, czekam i nic, grać nie moge, akurat jak mi sie w chacie nudzi to nie moge grać, wiem że po ss będzie dobrze, ale mnie to nie zadowala bo pacc mi leci;/
PŁACE ŻĄDAM, PŁACE WYMAGAM! JA BYM ICH WSZYSTKICH PRZEZ KOMIN W OŚWIĘCIMIU PRZEPUŚCIŁ!
Jebany cip soft z serwerami zza czasów komuny;/

yyyh, ale się uniosłem

Emcess 02-03-2009 18:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez boniedwa (Post 2483525)
Cip soft jebie kałem, zalogowałem się na swojego palka żeby wysłać troche hajsu i itemków na sorca. Wylogowałem się w depo, wszystko ładnie pięknie, lecz gdy chciałem się zalogować na sorca to sie w*****łem za przeproszeniem, pisze że mogę mieć tylko jedną postać zalogowaną, ale ja sie do cholery wylogowywuje tym zasranym paladynem, nawet nim nie moge pograć bo jest bez eq;/ Na main chare też sie nie moge zalogować, czekam i nic, grać nie moge, akurat jak mi sie w chacie nudzi to nie moge grać, wiem że po ss będzie dobrze, ale mnie to nie zadowala bo pacc mi leci;/
PŁACE ŻĄDAM, PŁACE WYMAGAM! JA BYM ICH WSZYSTKICH PRZEZ KOMIN W OŚWIĘCIMIU PRZEPUŚCIŁ!
Jebany cip soft z serwerami zza czasów komuny;/

yyyh, ale się uniosłem

musisz do ss zaczekac.

Hovvner 02-03-2009 18:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kriel (Post 2475263)

Mój rl friend ma problem, gdyż oni też nie odpowiadają na jego maile.

Sprawa o tyle poważna że pani na poczcie przekręciła pewne rzeczy :/

StagG 02-03-2009 19:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hovvner (Post 2483555)
Mój rl friend ma problem, gdyż oni też nie odpowiadają na jego maile.

Sprawa o tyle poważna że pani na poczcie przekręciła pewne rzeczy :/

To już cip nic nie poradzi, bo kasa do nich nie doszła.

Jedynie co może zrobić to iść na poczte i zgłosić reklamacje.

Graficiaz 17-03-2009 20:49

[ADVENTURE] [BAN] Lookajcie Jest Smiesznie ;p

I get banned for writing on forum >.< i have team 20+ peopel from [OTS] READ [OSTROLENKA] << City in POLAND ....
its schortcut many polacs know this schortcut ;p... i dont understand your bann ... RE Fast ;p

OTS can be shortcut whit many diffrent concept

BAN from forum to game nice i never again write in tibia forum ;p

Type: Account Banishment - Banishment of the complete account. For the duration of the banishment no character of the account may log into the game.
Character: Be Pro Back
Reason: illegal advertising
Comment: "my team is 20+ peopel from ots". Advertising xXx is illegal under Tibia Rule 2c
Date: Mar 17 2009, 09:48:01 CET
Until: Mar 24 2009, 09:48:01 CET
Duration: 7 days

Can i have UNBAN?
<<<Comment It>>>

sueroski 15-04-2009 15:20

@up
no.... you adversing open tibia server then you can't have unban ;] you must wait :P

$eriToonbra 18-04-2009 09:46

Mam problem, a mianowicie wczoraj padłem postacią na workerach, bo nagle cały system mi się zwiesił. Dziś przed ss'em serwera znów expiłem i to samo. Nie wiem czym to może być spowodowane. Proszę o pomoc.

Vison 18-04-2009 14:12

Jest wiele możliwości.
Podaj więcej szczegółów bo "cały system mi się zwiesił" nie wystarczy.

$eriToonbra 18-04-2009 15:05

Gram sobie gram 0 lagów kików nic. Nagle zaczęły się lagi aż po kilku sekundach kick. W tym czasie chciałem szybko zamknąć tibię i od nowa uruchomić aby się jeszcze odratować ale jak tylko kliknąłem na krzyżyk to automatycznie cały system się zawiesił i przez jakieś 10 sekund nie mogłem zrobić nic;/

dawidfrelian 25-04-2009 00:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kasiek123321123 (Post 2432855)
Ludzie wescie ogarnijcie bo przesadzacie.
Pacc ma nowe wyspy itp. bo PLACI
wy niemacie bo nieplacicie.
Z Pacc jest tak jak pelna wersja gry
facc= demo
i przestancie gadac glupoty.
Jeszcze mnie wkurza jak facc nazeka na lagi . Pacc to rozumiem.
Ale Facc nic nieplaci. Gdyby tibia cala byla za free z czego mieliby servy utrzymywac?
Pacc was utwrzymuje w tej grze! ROZUMIECIE?! :baby::baby:

Rozumiem, ale część osób nie może po prostu przeboleć, że ta firma stała się tak niesamowicie komercyjna. Cóż, mają i rację.
Była jeszcze super wypowiedź na 1stronie ale nie dałem cytatu.

teraz ja się trochę poużalam
1. Ona dąży do takiej komercjalizacji, że za 3 lata będzie pewnie całkowicie płatna (a nie porównujmy jej do World Of Warcraft, bo to nie ma sensu). Już wystarczy samemu odpowiedzieć sobie na pytanie, po którym update zaczęto iść na rękę graczom z PACC. Dałoby się to przeboleć, gdyby kurs walut był ustabilizowany, a tu dupa;
2. Nie wiem właśnie jaki jest sens dawać wszystko PACC'om, gdy każdy kto jest nowy i poznaje tę grę, z góry ją przekreśla (zakładam, że nikt z was tu piszących nie kupił go po tygodniu gry). Wkrótce grając np. na światach z PvP dowiaduje się jak to gówno może zrobić. Trzeba jakoś zachęcić tych graczy do grania. Odpaliliby jakieś inne lokacje, a nie tydzień expa 2x.
3. PG mogą ponarzekać na staminę.
4. Ta 42-ga godzina jest totalnym niewypałem. Durne nawiązanie do World Of Warcraft (2x expa gdy jesteśmy wypoczęci). Tylko Pacc
5. PACC powinien być głównie z perspektywy możliwości grania na Premii.
6. No więcej światów, wiem, że masa ludzi czeka, czeka i nie może się doczekać.
Co jeszcze pozostało:
*ta grafika, klimat, virtual i real znajomi na servach. Tego nigdy tej grze nie zabraknie
*dodali ciekawe bonusy do atrybutów broni. UWAGA! element wyższej matematyki masz katanę ma 11+1 (chyba) obrony ile to jest? - faktycznie zmusza do intensywnego myślenia.

z punktu widzenia osoby znającej się na c++ przy tak skąpej grafice nie rozumiem konieczności stosowania openGL dla Tibii (nadrzędny cel update'u 7.7)

7. Tibia - gra dla kaleki (zero oldschoolu)

7.1. wstawili itemy pod hotkeye - połowa graczy teraz gdyby miała się wyleczyć z plecaka i ctrlem i na siebie myszką chybaby się posrała;
7.2. anti-luring - luring to już oldschool (gsy w thais-taa pamietam);
7.3. samowracające speary (na żyłce cieńszej niż jeden piksel - czyli niewidocznej heh) - ze względu na stealujących noobów. Patrząc na to z punktu widzenia gracza - ze względu na brak konieczności używania bota i zamartwiania się o to (patrzy się teraz na ilość spear);
7.4. samonaprowadzające VISY (zero zręczności, czyste kalectwo - expienie na dragach np. sorcem było dużo trudniejsze);
7.5. zmienili trade aby się nie przepisać, zresztą, a jak któreś 5letnie dziecko pisać nie umie nazw itemów to ma obrazki i nauczy się buy i sell i jest ok;
7.6. teraz anti-stairhopping - niby ciekawy element ale to w walce przeciwko potworkom (PvE) utrudnia nam życie? Po raz pierwszy CipSoft utrudnił cokolwiek, bo od dłuższego czasu ułatwia. Na PvP Player Killing to strata czasu i cierpliwości. Pekowanie w pojedynkę mija się z celem (nie muszę opisywać, każdy kto pekował ostatnio na PvP wie, że to jest najgorsza bolączka teraz. Resztę można przemilczeć, ośmieszyć, ale to? Każdy ucieka do ropeplace'u czy schodów i tu się kończy nasza przygoda z PK).
7.7 amulet of loss - trzeba być na bieżąco - to już przegięcie, zmniejszenie kar tym bardziej taki bot spadnie 1 level i nic nadrobi to bardzo szybko. Cóż, bywa. W działach z info nt. 8.41 ktoś napisał, że teraz to gra dla dzieci. Nie racja?
Jedyne, co może cieszyć ale subiektywnie, bo mnie cieszy a bottera nie - to masowe bany.

W koncepcjach typu: wstawienie protection zone w miastach na PvP etc. wypowiadają się osoby z celesty, nerany, astery (bez komentarza).

Serwery są wyłączane głównie z prostego powodu ddosów, na które cipsoft działa po najprostszej linii oporu. Po co spierać się z hackerami, po co stawiać im zarzuty - wyłączy się website i servery - przeczeka trochę i nic.

Kolejna bolączka to brak walk z hackerami (ściągnij linuksa skończą się hacki). Sporo osób wie jak namierzyć hackera i chociaż poznać tożsamość. Czemu CipSoft nie udostępni listy logów z poszczególnego Hosta na konto? Szkoda przeciążać serverów tak zbędnymi informacjami (chomiki napędzające w klatkach nie wyrobią).

Tibia - Free Multiplayer Online Role Playing Game.
Premium powinien być benefitem.

Niech jakoś ratują tę grę i wybrną z tego gówna, w które wpadli (polityka prywatności - wew. programy widzą twoje taktowanie rdzenia app. w tle itp) bo sporo ludzi im odpadnie.

Kefka 05-05-2009 15:34

Cytuj:

Rozumiem, ale część osób nie może po prostu przeboleć, że ta firma stała się tak niesamowicie komercyjna. Cóż, mają i rację.
Jak wszystko w dzisiejszych czasach.

Cytuj:

1. Ona dąży do takiej komercjalizacji, że za 3 lata będzie pewnie całkowicie płatna (a nie porównujmy jej do World Of Warcraft, bo to nie ma sensu). Już wystarczy samemu odpowiedzieć sobie na pytanie, po którym update zaczęto iść na rękę graczom z PACC. Dałoby się to przeboleć, gdyby kurs walut był ustabilizowany, a tu dupa;
Nie będzie całkowicie płatna, CIP nie jest głupi, musi wpierw zachęcić do gry (FACC).

Cytuj:

2. Nie wiem właśnie jaki jest sens dawać wszystko PACC'om, gdy każdy kto jest nowy i poznaje tę grę, z góry ją przekreśla (zakładam, że nikt z was tu piszących nie kupił go po tygodniu gry). Wkrótce grając np. na światach z PvP dowiaduje się jak to gówno może zrobić. Trzeba jakoś zachęcić tych graczy do grania. Odpaliliby jakieś inne lokacje, a nie tydzień expa 2x.
Jak zaczyna grać i podoba mu się gra, wciąga to po jakimś czasie może kupi PACC, jak komuś się nie podoba to i PACC nie pomoże.

Cytuj:

4. Ta 42-ga godzina jest totalnym niewypałem. Durne nawiązanie do World Of Warcraft (2x expa gdy jesteśmy wypoczęci). Tylko Pacc
Ale czemu jest niewypałem?

Cytuj:

5. PACC powinien być głównie z perspektywy możliwości grania na Premii.
Wtedy nikt by nie wydał na to 20 euro
Cytuj:

6. No więcej światów, wiem, że masa ludzi czeka, czeka i nie może się doczekać.
Ponieważ stare światy świecą pustkami?

Cytuj:

UWAGA! element wyższej matematyki masz katanę ma 11+1 (chyba) obrony ile to jest? - faktycznie zmusza do intensywnego myślenia.
+1 oznacza, że tarcza otrzymuje dodatkowy 1 def, lol

Cytuj:

7.1. wstawili itemy pod hotkeye - połowa graczy teraz gdyby miała się wyleczyć z plecaka i ctrlem i na siebie myszką chybaby się posrała;
Tu się zgodzę.

Cytuj:

7.2. anti-luring - luring to już oldschool (gsy w thais-taa pamietam);
Skąd zlurowali GSa do Thais? Chyba nie z PoHu? Przecież na drodze do Thais były schody.

Cytuj:

Kolejna bolączka to brak walk z hackerami (ściągnij linuksa skończą się hacki). Sporo osób wie jak namierzyć hackera i chociaż poznać tożsamość. Czemu CipSoft nie udostępni listy logów z poszczególnego Hosta na konto? Szkoda przeciążać serverów tak zbędnymi informacjami (chomiki napędzające w klatkach nie wyrobią).
IMO tylko kretyni dawają się zhackować i to wyłącznie z własnej winy, CIP nie ma nic do tego.

Macko121 05-05-2009 16:13

Mogliby wprowadzić 10-dniowy (albo trochę krótszy) pacc, który dostawałoby się za darmo po wbiciu na przykład 30lvla po to, aby można było sobie zwiedzić nowe tereny, powalczyć z nowymi potworami, itp. Miałoby to celu zachęcenie ludzi do kupna premium, bo kto po chociaż jednym nie ma ochoty kupić następnego?

Erhion 05-05-2009 16:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Macko121 (Post 2537385)
Mogliby wprowadzić 10-dniowy (albo trochę krótszy) pacc, który dostawałoby się za darmo po wbiciu na przykład 30lvla po to, aby można było sobie zwiedzić nowe tereny, powalczyć z nowymi potworami, itp. Miałoby to celu zachęcenie ludzi do kupna premium, bo kto po chociaż jednym nie ma ochoty kupić następnego?

Ponad połowa świata gry jest za darmo. Czy dla Ciebie kurwa to nie wystarczająca zachęta?

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:30.