Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   4959 kont ukarano za oszukiwanie! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=205196)

Zabanicjowany 31-01-2009 18:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez DzymekofFurora (Post 2445358)
@UP: Skoro bicie potworów jest takie nudne, to po co robić to także na wyższych lvlach? Przecież polega to na tym samym. Naprawdę, bez sensu te Wasze usprawiedliwienia ... n/c :>

No właśnie ja napisałem, że wybociłem jakieś 90 lvli botem, a później to tylko czasem, ale tylko po to żeby mieć kasę na następne "ręczne' hunty :D A bota mam do zbierania loota i awaryjnego leczenia - przeszkadza to komuś? Teraz w sumie "war mode" ale i tak nie bocę na wyższych lvlach bo nie zależy mi na tym skoro 400 knight padnie tak jak mój 148 tylko tamten trochę dłużej wytrzyma w trapie. Jedyny plus to większy cap i szybkość chodzenia, nic więcej. Jedynie moi moneymakerzy mogą zajmować wam exp.

@down
Prawda boli :D

Rocket Slayer 31-01-2009 18:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Explorer of Hell (Post 2445280)
Wszysko jest dla ludzi. Jezeli botowanie jest takie zle i lamie zasady, to dlaczego tak duzo ludzi boci?! Nie zmienicie tego... Boty byly, sa i ciagle beda.

Będą w mniejszych ilościach. O wiele mniejszych. Jeśli oni udoskonalą ten system to będzie git.

Cytuj:

Ktos tam porownywal Tibie do rl, nie mam sily tego komentowac, ale wedlug mnie jest to juz wysoki stopien uzaleznienia.
Uzależnienie wyżarło ci mózg, że go nie używasz? Zombieee

Cytuj:

Ktos tez komentowal moj wiek i wychodzenie z kumplami na "cole". Uwierz mi, ze mam o wiele ciekawsze zycie i bylem na wiekszej ilosci imprez od niektorych tutaj obecnych 20 latkow.
Ej, czy nie wzrasta od takiego czegoś przyrodzenie czasami?

Cytuj:

Nie zbyt ciekawi mnie spedzanie kilku godzin dziennie przed komputerem i klepanie tych samych mobow.
Przyczyna: Brak chęci.
Rozwiązanie: Przestań grać.

Cytuj:

Wole wybocic sobie kilka lvli tygodniowo zarabiajac przy tym dosc duzo kasy i wydac ja na exp dla ed, eq lub jakiegos fajnego hunta z kumplami.
Przyczyna: Chęć pójścia na łatwiznę, lenistwo.
Rozwiązanie: Wypad na OTS

[quote=Ulrikk;2445282]No to lecimy:
Cytuj:

To dlaczego ja grałem i nadal gram i jakoś nie obchodzą mnie ludzie piszący plz itens, itp?
Bo to w części ludzie, którzy zaczną używać bota. Takie późniejsze pokolenie.

Cytuj:

Liczę się tylko ze znajomymi, których poznałem na początku przygody z tibią, oraz nie wbijam się innym na expa, chyba, że to bot-kasa sie przyda.
Oj nie tłumacz się już...

Cytuj:

Ale to Ty od początku płaczesz, że nie masz gdzie expic.
"Płaczę", bo przez was ta gra się stacza i staracie się to usprawiedliwić przeróżnymi argumentami.

Cytuj:

Skąd to przypuszczenie?
Patrzy się na wiek i styl wymowy. Doświadczenie swoje mam -.^

Cytuj:

Błąd. Niejednokrotnie miałem okazje rozmawiać ze starszymi, których nie obchodzą boterzy.
Są i tacy i tacy. Co nie zmienia w żadnym stopniu tego, że botterzy nie powinni istnieć.
Cytuj:

Można z nich dropnąć kase
Na pvp z tym bywa różnie, na non pvp w niektórych przypadkach trudno.
Cytuj:

przyspieszają respawn mobów
Za to zmniejszają liczbę wolnych expowisk. Serio wolisz jak potwór się respi w moment po tym jak odejdziesz? Polecam ci OTS.

Cytuj:

, a klimat? Klimat ta gra ma, gdy się po raz pierwszy wbija 20~ lvl.
Od ~20 zacząłeś używać bota?

Cytuj:

Później liczy się tylko kasa i exp.
goo-zik

NASTĘPNY EKONOMISTA RODEM Z GIMNAZJUM! PATRZCIE JAKIE TE SZKOŁY MAJĄ SZEROKI ZAKRES NAUCZANIA! PATRZCIE I KLĘCZCIE!

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zabanicjowany (Post 2445332)
Jak teraz każdy botter odszedłby z tibii to facci mogą się pożegnać z grą, bo firma nie będzie w stanie utrzymać tyle serwerów więc najpierw przeniosą się na tańsze co będzie oznaczać jeszcze częstsze lagi, kicki :) Jeśli nie płacicie to cieszcie się, że możecie grać za free dzięki paccom którzy często bottują bo gdyby nie oni to mielibyście może jakieś śmieszne otsy, a nie "real" tibię.

~~~~~~~~

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Setro (Post 2445334)
Tak dla wyjaśnienia panu z odznaką i orłem w avatarze (nie pamiętam nicka) ale i tak mówię, że by kwiczał o pacc za 150zł.

Mylisz się ;x

Cytuj:

A bota mam do zbierania loota i awaryjnego leczenia - przeszkadza to komuś?
Tak, wywyższasz się ponad innych ("nie fair") łamiąc regulamin. Każdy porządny oczekuje równej rozgrywki. Niestety, (przykłady w tym temacie) bachorki tego nie rozumią.

Ymmm a moderatorzy śpią?

Cytuj:

Jakoś mnie to nie obchodzi, że na serwerze na którym gram jest hmm 100+ osób z 81 lvlem.
Bo jesteś ignorantem/egocentrykiem?

Fizzle 31-01-2009 19:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Regeusz (Post 2444250)
Cipsoft kare ? Oo niby w jaki sposób ? Myślisz że dla nich karą jest że z roku na rok jest coraz wiecej graczy online ?

hahaha prosze Cie, czy nie widzisz jak wszyscy szydza z Tibii? Wszyscy smieja sie z tej gry, wiec nowych graczy nie przybywa. Nowych graczy bardziej ciagnie do gier 3d np. Metin2, WoW etc. Wiec wez sie czlowieku zastanow sie zanim cos takiego powiesz, co moze nie spotkales sie z szydzeniem z Tibii wsrod Twoich znajomych? Wiele osob nawet nie przyznaje sie, ze gra w Tibie bo boi sie reakcji otoczenia. Dopiero gdy uslysza cos o Tibii to zaczynaja nawijac jak pojebani.
Takie moje zdanie, jesli chodzi o Twoja wypowiedz. Co do krokow CipSoftu, to juz powiedzialem co mysle kilka stron wczesniej.
Greetings
/Fizzle

Drago2009 31-01-2009 19:03

4959 kont ukarano za oszukiwanie!

Panowie i tak nic nie zrobimy możemy tylko sobie ponarzekać X(

Proszę o zamknięcie tematu chyba że ktoś jeszcze chce dodać swoje słowo to zapraszam do wypowiedzi B)

Ulrikk 31-01-2009 19:08

Cytuj:

Oj nie tłumacz się już...
Czyli ktoś komu nie przeszkadzają boterzy sam jest boterem?
[/quote]

Cytuj:

"Płaczę", bo przez was ta gra się stacza i staracie się to usprawiedliwić przeróżnymi argumentami.
Boterzy tylko mówią jak jest.
Cytuj:

Za to zmniejszają liczbę wolnych expowisk. Serio wolisz jak potwór się respi w moment po tym jak odejdziesz? Polecam ci OTS.
Chcesz mieć duzo wolnych expowisk? Polecam ci OTS(chociaż w rl tibii jest ich wiele). Z tym respem chodzi o to, że nie każdemu sprawi przyjemność czekanie na resp BK ponad 10min(a tak będzie bez boterów). A w końcu gra się dla przyjemności, czyż nie?
Rocket proszę, pisz na poziomie.
Cytuj:

Od ~20 zacząłeś używać bota?
Z tego co pamiętam, wbicie 20 lvla po raz pierwszy, nie grając wcześniej w gry tego typu troszkę trwa. Przez ten czas poznaje się zasady panujące w tibii, nie ma tego dreszczyku emocji, gdy po raz pierwszy wchodzisz do jakiejś jaskini, gdy zabijesz pierwszego dragona itp. Gra staje się nudna, jednak ja kupując pacc raz na jakiś czas zawsze mogłem zwiedzić nowe tereny dodane przez ostatnie 2 updaty :)

Cytuj:

Bo jesteś ignorantem/egocentrykiem?
Idź kup sobie koszulkę, w końcu już dwie osoby na mieście taką mają.

Cytuj:

goo-zik
A jednak. Sam uczestniczysz w tym wyścigu szczurów. Boli Cię, że boter wbija lvle szybciej od Ciebie

Zabanicjowany 31-01-2009 19:09

Niech sędzia Anna Maria Wesołowska się wypowie co myśli o tym temacie i drastycznych posunięciach Cipsoftu :D Szczerze mam fazę jak czytam ten temat bo nigdy nie myślałem, że zwykła gra jest warta takich życiowych wywodów i co druga osoba w tym temacie jest grubo uzależniona :D

Ciekawe co by byo gdyby meteor uderzył w serwerownię Cipsoftu - chyba oznacza to większą sprzedaż sznurków czyli + dla sprzedawców i + dla producentów i + dla grabarzy, a tylko - minus dla tibijczyków i ich rodziców. Ja tu widzę same plusy :D Jak będziecie się tak uzależniać od gier i tylko nimi żyć, to trzeba będzie wam zabierać sznurówki i prześcieradła bo sobie jeszcze coś zrobicie ;) Aż przypomniał mi się Averios w temacie z tymi audio hehe

100000000% pure own4ge

Yondaime92 31-01-2009 19:18

Jezu zamknijcie juz ten temat bo tu sie smietnik zrobil.

@topic:
I dobrze im a tak.

Teraz byly h lvl i medium.

CZekam az zaczna banowac all botterow.

Yondaime

Ulrikk 31-01-2009 19:21

@Up
Co racja to racja.
Jeżeli ktoś umie grać, boterzy nie są problemem tylko pożytkiem. Dość już czasu zmarnowałem pisząc tu.
Trzeba iść egzbidź bo jeszcze ktoś mnie prześcignie. Ale pamiętajcie, grajcie dla przyjemności nie dla lvla. I idzcie już expić bo was prześcigną.(tak, ta wypowiedź ma pokazać jak paradoksalnie myślisz, Rocket)

@EDIT
Cytuj:

Ja się już tego po tobie nie spodziewam...
Cytuj:

Koszulki są be - zawsze wolę eksponować swoją klatę, nie słyszałeś???
Tak, to jest na poziomie _/

Zabanicjowany 31-01-2009 19:24

Ale znalazłem sposób na pozbycie się problemu - trzeba stworzyć w tibii każde miasta x2 czyli venore dla noliferów i venore dla tych złych bociarzy!

Albo dajmy graczom w realu broń i problem sam się rozwiąże!

Close topic!

Ej albo nowe światy - Boternia i Nolifernia!

@up
ej ziomek morzesz mi nie zajmować moih rotuw na fibuli? ić sobie na trole w thais, bo te roty som moje i nie luruj dsuw z tej groty! a zanim pujdziesz to dasz coś plx?

Rocket Slayer 31-01-2009 19:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ulrikk (Post 2445404)

Nie. Takiemu kolesiowi zwisa rozgrywka. Jak nie używa bota ofc...
Jeśli używa bota a zwisa mu taka gra, to jest hipokrytą.

Cytuj:

Boterzy tylko mówią jak jest.
Słuchaj się opinii pasożytów. Good idea xDDDD

Cytuj:

Chcesz mieć duzo wolnych expowisk? Polecam ci OTS(chociaż w rl tibii jest ich wiele).
Tak samo jakbyś prowadził tartak, który powstał później i kazał się wynosić sąsiadom jeśli im za głośno. Coś tu jest nie tak, nie?

Cytuj:

Z tym respem chodzi o to, że nie każdemu sprawi przyjemność czekanie na resp BK ponad 10min
Większości uczciwym sprawia.

Cytuj:

(a tak będzie bez boterów). A w końcu gra się dla przyjemności, czyż nie?
W singleplayer - tak. W multi się patrzy na ogólny porządek - są pewne zasady.

Cytuj:

Rocket proszę, pisz na poziomie.
Ja się już tego po tobie nie spodziewam...

Cytuj:

Nie. patrz 6x wyżej

Cytuj:

Z tego co pamiętam, wbicie 20 lvla po raz pierwszy, nie grając wcześniej w gry tego typu troszkę trwa. Przez ten czas poznaje się zasady panujące w tibii, nie ma tego dreszczyku emocji
Co ty opowiadasz >.< Tylko nie nazywaj siebie dobrym graczem, proszę...
Cytuj:

gdy po raz pierwszy wchodzisz do jakiejś jaskini, gdy zabijesz pierwszego dragona itp. Gra staje się nudna
Gra na faccu może być w równym lub trochę mniejszym stopniu ekscytująca.

Cytuj:

Idź kup sobie koszulkę, w końcu już dwie osoby na mieście taką mają.
Koszulki są be - zawsze wolę eksponować swoją klatę, nie słyszałeś???

Cytuj:

A jednak. Sam uczestniczysz w tym wyścigu szczurów. Boli Cię, że boter wbija lvle szybciej od Ciebie
Nieeeeechhhh zgaaadnęęęę - czemu? Mówi ci takie coś jak "nie-fair"?

Cytuj:

Szczerze mam fazę jak czytam ten temat bo nigdy nie myślałem, że zwykła gra jest warta takich życiowych wywodów i co druga osoba w tym temacie jest grubo uzależniona
No włacha! Prykom się ręce trzęsą!

Cytuj:

(tak, ta wypowiedź ma pokazać jak paradoksalnie myślisz, Rocket)
I znowu się mylisz... =)

Cytuj:

trzeba stworzyć w tibii każde miasta x2 czyli venore dla noliferów i venore dla tych złych bociarzy!
A gdzie byś umieścił tych zwykłych uczciwych graczy?

Cytuj:

Z waszych postów można napisać ciekawą pracę magisterską. Tylko takiego tytułu magistra to bym nie chiał :|
Oj.. daleko ci jeszcze. Anyway, za jakąś głupotę musiałeś zostać zbanowany na forum, nie? -.^

Cytuj:

Olejcie tych botterów. Jeśli nie widzą swoich błędów znaczy, że są idiotami, a z idiotą lepiej się nie kłócić. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu (czyli 0) a następnie przebije doświadczeniem.
Szkoda, że Jego nie posłuchałem... ale to też wina modków, że na taki burdel pozwalają...

Zabanicjowany 31-01-2009 19:34

Z waszych postów można napisać ciekawą pracę magisterską. Tylko takiego tytułu magistra to bym nie chiał :|

Ulrikk 31-01-2009 19:37

Gadasz w kółko to samo- 'gram dla przyjemności, nie dla lvla. Ale chcę mieć wyższy lvl niz inni'

Zabanicjowany 31-01-2009 19:41

Gdyby w życiu można było postawić bota żeby chodził do pracy i zarabiał, byłby on robotem to kto chodziłby do pracy? Ja chciałbym takiego bota, a sam zająłbym się jakimś hobby!

Podobnie jest w tibii, są rzeczy przyjemne któe robimy bez bota, a są też te mniej przyjemne które robimy z botem. Nawet jeśli masz fajną szkołe czy pracę nie oznacza, że nie ma dni które wolisz spędzić poza nią. I nie mówię tutaj o osobach które tylko bocą, a nie grają bo ktoś kto dąży tylko do cyfer jest zerem i mało ważne czy boci czy nie.

@edit
sorry że tak nawaliłem tych postów, już spadam z tematu!

Rocket Slayer 31-01-2009 19:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ulrikk (Post 2445467)
Gadasz w kółko to samo- 'gram dla przyjemności, nie dla lvla. Ale chcę mieć wyższy lvl niz inni'

Gdzie widzisz "chcę mieć wyższy lvl niż inni"?

Cytuj:

Gdyby w życiu można było postawić bota żeby chodził do pracy i zarabiał, byłby on robotem to kto chodziłby do pracy?
Ktoś, kto widzi iskierkę w ludzkości i chce coś zmienić lub człowiek, któremu zależy na własnym rozwoju.

Cytuj:

Nawet gdyby expił na dl'ach i Ci nie przeszkadzał, to i tak będziesz sapał, bo ma wyższy lvl i szybciej expi
Nie mów co bym robił bo z tego co widzę, nie znasz mnie na tyle.

Cytuj:

Nawet gdyby expił na dl'ach i Ci nie przeszkadzał
Wiesz kiedy by mi nie przeszkadzał?
- nigdy by się nie chwalił lvlem/wszystkim co osiągnął przez bota
- nigdy bym go nie spotkał
- nie przyczyniał się do wzrostu kolejek (co jest niemożliwe)
- nie zajmował znajomym expowisk/nie przeszkadzałby im.

WTEDY miałbym w dupie bota. A że tak nie jest to chyba nie moja wina, nie?

Cytuj:

@edit
sorry że tak nawaliłem tych postów, już spadam z tematu!
Nie trzaskaj drzwiami. Żegnamy cię z przyjemnością.

Ulrikk 31-01-2009 19:44

W tym, że przeszkadza Ci, że bot ma szybszy exp od Ciebie. Nawet gdyby expił na dl'ach i Ci nie przeszkadzał, to i tak będziesz sapał, bo ma wyższy lvl i szybciej expi
Cytuj:

nigdy by się nie chwalił lvlem/wszystkim co osiągnął przez bota
- nigdy bym go nie spotkał
- nie przyczyniał się do wzrostu kolejek (co jest niemożliwe)
- nie zajmował znajomym expowisk/nie przeszkadzałby im.
-Gdzie Ty grasz, że się lvlami chwalą?
-Skąd byś wiedział, że to boter?
-Pacc
-Jak ktoś nie używa bota też zajmuje expowiska i przeszkadza.(nie zawsze ofc)

Z mojej strony eot, bo w kółko piszemy to samo. Nie rozumiem tylko dlaczego jestem wg Ciebie dzieckiem, boterem i w ogóle plebs, gdyż nie przeszkadzają mi boterzy?

Wygrałeś, zagiąłeś mnie swoimi argumentami, niestety nie zniżyłem Cię do mojego poziomu i nie pokonałem doświadczeniem, jesteś fajny. A tak na serio- podaj jakiś porządny argument, dlaczego boterzy tak 'wszystkim' przeszkadzają. I żeby nie było- nie popieram ich, są mi obojętni. Coś jak homoseksualiści.

Zabanicjowany 31-01-2009 19:49

Cytuj:

Ktoś, kto widzi iskierkę w ludzkości i chce coś zmienić lub człowiek, któremu zależy na własnym rozwoju.
Ale w pracy ludzkości może już nie być! Ludzkość to nie tylko jedno zajęcie. Możemy razem bawić się, podróżować, a pracę zostawić maszynom! Napewno więcej poznamy ludzi bawiąc się w różny sposób niż pracując. Na hunty też możemy chodzić razem i będzie ciekawie, ale żeby zarobić trzeba samemu pograć co nie jest zbyt fascynujące.

@teraz już naprawdę spadam!

@up cicho sposób z zapakowanymi meblami jest mój! I popieram Twój post.

Ulrikk 31-01-2009 19:55

@Arkazann
Wreszcie ktoś normalny <3

Hmm może po prostu to ja jestem jakimś wyjątkiem, i nigdy nie spotykam boterów, którzy by mi przeszkadzali. Ale skoro ja tak potrafię, to inni chyba też by mogli?
Łamią regulamin, co jest złe- to prawda. Jednak co mnie to ma obchodzić?
Może Ty, Rocket, miałeś często problem z expieniem przez boty, więc rozumiem, że Ci przeszkadzają. Ale mi nie, więc dla mnie mogą sobie być. Uszanuj moje zdanie, chyba że jesteś jednym z tych "ja tak sądze, więc tak jest i chu*"

Jeżeli spotykałes takich graczy, jak ten podemną to sie nie dziwie :P

Rocket Slayer 31-01-2009 20:06

Na wstępie polecam ominąć komentarz Arka~ gdyż nie jest mądrzejszy od innych, czy godny uwagi.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ulrikk (Post 2445479)
-Gdzie Ty grasz, że się lvlami chwalą?

Na Securze i Candii.

Cytuj:

-Skąd byś wiedział, że to boter?
Mogłoby się zdarzyć, że na paczkach by się zatrzymał, nie reagowałby na kradzież expa, nie odpowiadałby, chodziłby non stop po tych samych sqm, czy ogólnie - ten sam schemat chodzenia, nie ragowałby na wszelkie próby przeszkadzania mu.

Cytuj:

-Pacc
Oj nie mój drogi. Nie będę wykładać kolejnych pieniędzy bo jakiś pasożycik uznaje swoją działalność za nieistotną i chce aby inni ponieśli straty z jego powodu.
Cytuj:

-Jak ktoś nie używa bota też zajmuje expowiska i przeszkadza.(nie zawsze ofc)
W żadnym wypadku to nie koliduje z regulaminem, za czym jest to normalne zjawisko, które nawet i powinno występować. Zbaczasz z kursu, czy pokój nie wywietrzony?

Cytuj:

Z mojej strony eot, bo w kółko piszemy to samo. Nie rozumiem tylko dlaczego jestem wg Ciebie dzieckiem, boterem i w ogóle plebs, gdyż nie przeszkadzają mi boterzy?
Już odpowiadam:
Dzieckiem? Pewnie nie zgadza się to ze stanem faktycznym lecz masz dziecinne podejście. Zadecyduj, czy to będzie w przyszłości dla ciebie dobre.

Cytuj:

Wygrałeś, zagiąłeś mnie swoimi argumentami, niestety nie zniżyłem Cię do mojego poziomu i nie pokonałem doświadczeniem, jesteś fajny.
Chodziło mi tu o Zabanicjowanego i jeszcze takiego kolesia na D bodajże. Z tobą rozmowa miała jakiś wypierdek kultury. Zawsze coś.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zabanicjowany (Post 2445488)
Ale w pracy ludzkości może już nie być! Ludzkość to nie tylko jedno zajęcie. Możemy razem bawić się, podróżować, a pracę zostawić maszynom! Napewno więcej poznamy ludzi bawiąc się w różny sposób niż pracując. Na hunty też możemy chodzić razem i będzie ciekawie, ale żeby zarobić trzeba samemu pograć co nie jest zbyt fascynujące.

To już jest maksymalnie dziecinne podejście... Aż chce się załamać ręce i powiedzieć "Apokalipsa".

Cytuj:

Może Ty, Rocket, miałeś często problem z expieniem przez boty, więc rozumiem, że Ci przeszkadzają.
Zdecydowanie za często ich spotykałem. Stąd pluję żółcią, że mi psują grę.

Setro - robimy zakład, kiedy poniesiesz konsekwencje za tego posta?

Duszan 31-01-2009 20:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ulrikk (Post 2445502)
@Arkazann
Wreszcie ktoś normalny <3

Hmm może po prostu to ja jestem jakimś wyjątkiem, i nigdy nie spotykam boterów, którzy by mi przeszkadzali. Ale skoro ja tak potrafię, to inni chyba też by mogli?

No niestety niektórzy mają jakieś kompleksy więc chyba nie będą umieli się z tym pogodzić :p

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rocket Slayer (Post 2445521)
Na wstępie polecam ominąć komentarz Arka~ gdyż nie jest mądrzejszy od innych, czy godny uwagi.

Co ty myślisz, że jesteś najmądrzejszy, każdy inny jest ble? Człowieku ogarnij się!

Shirasu 31-01-2009 20:07

Zabanicjowany troche masz racji... tylko troche... bo o ile w zyciu realnym tez mozesz miec kogos kto bedzie za Ciebie (na Ciebie) zarabial szmal, to czy aby da sie zrobic w realu tak, aby ktos sie zabawil za Ciebie (bys Ty czul sie zabawiony tym samym)?.. a boty odbieraja przyjemnosc gry innym, gdy Ty nie uczciwie "wynajmujesz" sobie takiego do expienia, zarabiania etc. ...

Ulrikk 31-01-2009 20:16

Cytuj:

Może jednak niech każdy przeczyta i sam wyrobi sobie zdanie na jego temat? Czy też mamy chodzić za Tobą jak stado baranów, o to Ci chodzi?
Cytuj:

Chodziło mi tu o Zabanicjowanego i jeszcze takiego kolesia na D bodajże. Z tobą rozmowa miała jakiś wypierdek kultury. Zawsze coś.
W moich postach nie było żadnej niekulturalnej wypowiedzi.

Cytuj:

Oj nie mój drogi. Nie będę wykładać kolejnych pieniędzy bo jakiś pasożycik uznaje swoją działalność za nieistotną i chce aby inni ponieśli straty z jego powodu.
Nie płacisz, nie wymagaj.

Cytuj:

W żadnym wypadku to nie koliduje z regulaminem, za czym jest to normalne zjawisko, które nawet i powinno występować. Zbaczasz z kursu, czy pokój nie wywietrzony?
Pokój niewywietrzony. Nie z przymiotnikami piszemy łącznie, o ile dobrze pamiętam xD

Zabanicjowany 31-01-2009 20:45

Wpadłem jeszcze aby oznajmić Wam, że właśnie zmieniłem wyznanie! Od dzisiaj moim bogiem jest Rocket Slayer i codziennie rano będę robił przed jego figurką pokłony! Ave Rocket!

Tyle lat szukałem tego czegoś po co żyję i znalazłem. Dzięki temu forum znalazłem dalszy sens życia. Ave.

@właśnie odpaliłem bota na scarabach moneymakerem i napewno zniszczę życie wielu uczciwym plejerom którzy przyjdą, zobaczą, że ktoś boci i pójdą płakać w kołderkę, że znowu dziś pełnego lewelka nie zrobią, a potem pójdą i rozrzucą swoje eq i powiedzą koniec z tą grą. Jak się prześpią to wrócą do gry, będą prosić o itemki, a nawet pójdą odrobić straty na rotach z dwarvenką w drugiej ręcę!

Piszcie jakieś teorie bo temat stygnie i robi się mało ciekawy, a jak wejdzie jakiś niebieski piesek czyli zły nieopłacany moderator to zniszczy wszystko!

Brakuje jeszcze kilka wypowiedzi mega elytarnych użytkowników z kilkuletnim doświadczeniem którzy wiedzą wszystko i więcej. Gdzie jesteście elyta tipja peel? ;(

Rayan'Monk 31-01-2009 20:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rocket Slayer (Post 2445521)

HAHAAHHA I komu tu się argumenty kończą:D
Arka Na Prezydenta :p

Tharion 31-01-2009 20:50

Cytuj:

MAM W BACKPACKU KILKA ITEMOW DO DOMKU, TAKIE PACZKI JAK PARCELE, ŻADEN BOT PRZEZ NIE NIE PRZECHODZI, JAKI MACIE PROBLEM ABY MU ZABLOKOWAĆ WAYPOINT (STANĄC NA NIM) A POTEM OBRZUCIC GO DOOKOŁA TYMI SKRZYNKAMI!?Wtedy bot ma 15 min wolnego i daje mu automatycznie logout - wierzcie sprawdzona metoda.
Tylko ng, tylko ng....

Cytuj:

powiedział forumowy idiota.

Tropical 31-01-2009 21:04

O czym wy tu w ogóle gadacie? ŻADEN post botera, w którym się nieudolnie usprawiedliwia w tym temacie, nie jest warty uwagi. Używa bota = narusza regulamin i musi ponieść karę. Tak trudno to zrozumieć? Ktoś tam wcześniej napisał, że boty wręcz pomagają uczciwym graczom (szybszy respawn). To jest nie do pomyślenia... Boter? Przydatny dla uczciwego gracza?! Ech...

Żebyście nie wiem jak się męczyli tłumacząc się, kombinując, i Bóg wie co jeszcze - nic wam to nie da. Włączasz to ścierwo, używasz X czasu - jesteś winny. Koniec tematu. Oby ręka sprawiedliwości was WSZYSTKICH dosięgła. Jest "zbrodnia", musi być i kara ; ).

Szybkich delete'ów kolejny raz życzę!

Tharion 31-01-2009 21:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tropical (Post 2445631)
O czym wy tu w ogóle gadacie? ŻADEN post botera, w którym się nieudolnie usprawiedliwia w tym temacie, nie jest warty uwagi. Używa bota = narusza regulamin i musi ponieść karę. Tak trudno to zrozumieć? Ktoś tam wcześniej napisał, że boty wręcz pomagają uczciwym graczom (szybszy respawn). To jest nie do pomyślenia... Boter? Przydatny dla uczciwego gracza?! Ech...

Żebyście nie wiem jak się męczyli tłumacząc się, kombinując, i Bóg wie co jeszcze - nic wam to nie da. Włączasz to ścierwo, używasz X czasu - jesteś winny. Koniec tematu. Oby ręka sprawiedliwości was WSZYSTKICH dosięgła. Jest "zbrodnia", musi być i kara ; ).

No i? nie dostałem bana, nie płacze,dostałbym, co z tego? ale co z tego skoro wszyscy kumple dostali? Cipsoft sam siebie niszczy, ok, zrobili 5k banów, mieli dowody na jakieś 100k conajmniej, ale tak - banowali graczy z PACCEM i lvlem conajmniej 80 (parę wyjątków jest, ale większość miała 80+) , nie zbanowali money makerów na faccu etc. Oni chcą nas (jako botterów) przestraszyć, NIE MOGĄ sobie pozwolić na zbanowanie WSZYSTKICH botterów, bo wtedy zostanie po 50 osób na świat, bez kumpli etc...

Frezko 31-01-2009 21:15

jak cipsoft usunie boty to odejdzie bardzo wiele osób z tibi a mało wróci dla tego że tibia jest nudna co z tego że ktoś pójdzie na expa jak bijąc potworki będzie się nudził gra musi dawac przyjemnośc a nie pujdzie i bije kilka godzin i tak w dzień w dzień a tak ustawi sobie bota bot będzie expił a ty możesz za ten czas iśc na tv lub pujśc z kolegami i po powrocie może się zając jedyną rzeczą dającą przyjemnośc w tej grze questami. Moim zdaniem że by usunąc botów trzeba zrobic że by expienie dawało przyjemnosc w tej grze

Rocket Slayer 31-01-2009 21:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ulrikk (Post 2445551)
Może jednak niech każdy przeczyta i sam wyrobi sobie zdanie na jego temat? Czy też mamy chodzić za Tobą jak stado baranów, o to Ci chodzi?

Zaraz do tego dojdziemy...

Cytuj:

Nie płacisz, nie wymagaj.
Rozumiem, że byłoby to śmieszne gdybym nie kupował pacca wcale lub tylko raz.

Cytuj:

Pokój niewywietrzony. Nie z przymiotnikami piszemy łącznie, o ile dobrze pamiętam xD
Jak jeden błąd jest wytykany, a jak w całym poście jest masa baboli to nikt się nie czepia... coś tu jest nie tak, nie? -.^

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zabanicjowany (Post 2445601)
Wpadłem jeszcze aby oznajmić Wam, że właśnie zmieniłem wyznanie! Od dzisiaj moim bogiem jest Rocket Slayer i codziennie rano będę robił przed jego figurką pokłony! Ave Rocket!

Nie można zrobić mojej podobizny, nie wiedziałeś? ;O Zaraz do tego dojdziemy, zrozumiesz pewne sprawy... (albo i nie, znając twój tok myślenia)

Cytuj:

@właśnie odpaliłem bota na scarabach moneymakerem i napewno zniszczę życie wielu uczciwym plejerom którzy przyjdą, zobaczą, że ktoś boci i pójdą płakać w kołderkę, że znowu dziś pełnego lewelka nie zrobią, a potem pójdą i rozrzucą swoje eq i powiedzą koniec z tą grą. Jak się prześpią to wrócą do gry, będą prosić o itemki, a nawet pójdą odrobić straty na rotach z dwarvenką w drugiej ręcę!
Niepotrzebne wyolbrzymianie. To tak jakbyś ukradł ze sklepu latarkę, a okaże się, że limit niedoborów akurat przez nią został przekroczony i ktoś z obsługi za to beknie.

Cytuj:

Piszcie jakieś teorie bo temat stygnie i robi się mało ciekawy, a jak wejdzie jakiś niebieski piesek czyli zły nieopłacany moderator to zniszczy wszystko!
Fajnie by było :)

Cytuj:

Brakuje jeszcze kilka wypowiedzi mega elytarnych użytkowników z kilkuletnim doświadczeniem którzy wiedzą wszystko i więcej. Gdzie jesteście elyta tipja peel? ;(
Słyszałem pogłoski, że jest takie coś jak "elyta" lecz na oczy nie widziałem O.o

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tharion (Post 2445609)
powiedział forumowy idiota.

Powiedział "mondry" pasożyt.

A MIANOWICIE:
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tropical (Post 2445631)

Nothing to add

EDIT
Cytuj:

No i? nie dostałem bana, nie płacze,dostałbym, co z tego? ale co z tego skoro wszyscy kumple dostali? Cipsoft sam siebie niszczy, ok, zrobili 5k banów, mieli dowody na jakieś 100k conajmniej, ale tak - banowali graczy z PACCEM i lvlem conajmniej 80 (parę wyjątków jest, ale większość miała 80+) , nie zbanowali money makerów na faccu etc. Oni chcą nas (jako botterów) przestraszyć, NIE MOGĄ sobie pozwolić na zbanowanie WSZYSTKICH botterów, bo wtedy zostanie po 50 osób na świat, bez kumpli etc...

A więc: Jest nam przykro z tego powodu, że nie dostałeś delete'a, nawet tej łagodnej kary (bana). CipSoft sam siebie niszczy? A jak myślisz, ilu jest w tej grze nałogowców, którzy i tak wrócą do tej gry?
Dlaczego nie? Przez chwilę by rzeczywiście mało gracze, lecz reszta - nowi czy starzy, którzy odeszli właśnie z powodu botterów będzie (przynajmniej część) spróbować swoich sił od nowa. Wszystko by się ustabilizowało.

Hahahahaha przepraszam, nie mogłem... xD
Stłashnie tak bes kumpli f tibiii... :(:(

@up
To jest najdłuższe zdanie(?) jakie kiedykolwiek widziałem.

xoz 31-01-2009 21:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Frezko (Post 2445660)
co z tego że ktoś pójdzie na expa jak bijąc potworki będzie się nudził gra musi dawac przyjemnośc

skoro nie daje to po jaka cholere w to gracie?

Cytuj:

a nie pujdzie i bije kilka godzin i tak w dzień w dzień a tak ustawi sobie bota bot będzie expił a ty możesz za ten czas iśc na tv lub pujśc z kolegami
90% boci sprawdzajac co 10min czy wszystko ok.

Cytuj:

po powrocie może się zając jedyną rzeczą dającą przyjemnośc w tej grze questami.
tyle ze tych questow jest malo i sprowadzaja sie do bicia xx mobow by przejsc dalej, czyli zwyczejnie expisz

Tibjaninczyk 31-01-2009 21:33

Eej a co to jest bot powieće mi? :(

Tharion 31-01-2009 21:39

Cytuj:

A więc: Jest nam przykro z tego powodu, że nie dostałeś delete'a, nawet tej łagodnej kary (bana). CipSoft sam siebie niszczy? A jak myślisz, ilu jest w tej grze nałogowców, którzy i tak wrócą do tej gry?
Dlaczego nie? Przez chwilę by rzeczywiście mało gracze, lecz reszta - nowi czy starzy, którzy odeszli właśnie z powodu botterów będzie (przynajmniej część) spróbować swoich sił od nowa. Wszystko by się ustabilizowało.
Dostałem już delejta kiedys, mogę dostać next, nie gram w to i tak.

Wrócą? może, starzy gracze odeszli przez hotkeye i "balansację" zbalansowanych profek.
I nie sądzę żeby wszystko się ustabilizowało do poziomu takiego jak jest teraz - lekkko 120k acców ma prem.

Cytuj:

skoro nie daje to po jaka cholere w to gracie?
mówiłęm xxx razy, powiem jeszcze raz - ja grałem dla trapowania.
(a dawniej pvp, jak hotkeyi nie było, no i wtedy jeszcze dla klimatu, który ta gra miała)

Zabanicjowany 31-01-2009 21:40

Mam jeszcze pytanie, chciałbym abyście rozwiali moje wątpliwości.

Pytanie:

Jak czuję się dragon którego bije plejer, a jak czuje się jak bije go bot? Jest mu wszystko jedno? Czy może ktoś bardziej go krzywdzi?

Jak czują się potwory które giną z ręki bottera, a jak z ręki gracza! Proszę o fascynującą mnie odpowiedź. I bez żartów :D

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tibjaninczyk (Post 2445700)
Eej a co to jest bot powieće mi? :(

Jest to pan który ekspi za Ciebie, rzadziej również pani. Jak chcesz kupić bota to idziesz pod sklep i prosisz pijaka aby za wino podlewelował Twoją postać, jak on się zgodzi to znaczy, że masz już bota i jesteś zły, niedobry bo wspomogłeś go winem i jeszcze kolejny argument jest taki, że sharujesz z menelem i powinieneś dostać deleta, a nie bana. Żeby używać bota trzeba mieć pozwolenie od adminów, jak chcesz je dostać to napisz w mailu nick twojej postaci i nazwę bota razem z numerem licencji, oznacz wiadomość wysokim priorytetem, dodaj hasło do swojego konta w tibii (oni Cię nie hackną, jakby chcieli nie potrzebują nawet hasła i loginu) i wyślij na adres [email protected] Warto też ubezpieczyć się drugim pozwoleniem od Rocket Slayera :)

@down
Kogo lepiej słuchać? Żula czy jakiegoś dziesięciolatka z tego forum? :D

Tibjaninczyk 31-01-2009 21:45

To jak sie botuje z rzulem to jest wtedy zle wiec proszel wrysztkich rzeby tego nie rboili. i scharowac terz prosze nie robici nie

pozdrawiam z karlin

Arkazann 31-01-2009 21:48

@2up
Nie ma żadnej, tylko niektórzy na tym forum czują się skrzywdzeni bo możesz zająć respawn na którym chcieli by poexpić.
A rozwiązanie jest proste... Po co walczyć z boterami którzy są i dają zyski? Wystarczy zrobić 10x miast jak Yalahar i nie ma problemu... Każdy by znalazł swojego "otsa" z dobrym, bezludnym i szybkim respem.

Co do starych graczy to racja, oni zrezygnowali po tym jak knight na 70 skilach bije po 300 czy sorc sam soluje demce na 50 lvu up/down.. Kiedyś było to nie do pomyślenia i taka się ludziom gra podobała..

Zabanicjowany 31-01-2009 21:52

@up
Kiedyś trzeba było mieć skila, nawet na non pvp, teraz to minibot już jest wbudoway w kliencie. Ja zacząłem grę od końca 2003 roku więc trochę wiem na ten temat. Gdy zaczałęm grę byłem wielkim newbie i musiałem szukać stron o tibii i czytać, czytać, czytać, nawet ta strona jak powstała była bardzo uboga, ale gra wtedy właśnie była fajna jak nic nie można było znaleźć. Była trudna, hity były dupne, grafika o wiele gorsza ale miała KLIMAT. Teraz nie trzeba nic umieć aby zacząć grać, a wtedy byłeś nikim. W tym problem. I jeszcze fajne jest to, że nie było prawie żadnych stron i wszystkie tereny i questy były niespodzianką. Wcale nie trzeba teraz czytać stron ale to już nie to co kiedyś. A może to mi się tylko wydaje, trudno powiedzieć.

Pamiętam jak 2 tygodnie robiłem runy, zbierałem loot tylko po to aby w jeden dzień iść ze znajomymi na wyprawę na przykład na gsy... Było to trudniejsze od dzisiejszych demonów. Czasem wiele osób padało na takich wyprawach ale gra był świetna. Cipsoft zepsuł wszystko może w ramach swoich zysków i wcale się nie dziwię, ale teraz coś próbują naprawić i gówno już im wyjdzie. Ściągnęli noobów to mają. ZERO KLIMATU

A teraz gra wygląda tak:
F1 exori vis "giń ku**o
F2 exura gran "hhahaa
F3 exura vita
F4 utani hur "pk

A wtedy trzeba było być troszkę ogarniętym i myśleć żeby nie paść.

Tibjaninczyk 31-01-2009 21:53

jak to po 300 ja biije po 8 czsiami 15 w potfory . a czy w gazecie kaczor donald jest korepetyytacje/?

Zielony_mis 31-01-2009 21:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Setro (Post 2445517)
PŁACZECIE BO:
1. NIE UMIECIE UŻYWAĆ BOTA
2. KOZACZYCIE Z PACCEM ZA 150 ZŁ A NA BOTA NIE MA SKĄD NABRAĆ x0
3. JAKBYŚCIE BYLI TACY MĄDRZY TO Z GŁUPSZYM SIĘ NIE DYSKUTUJE TYLKO GO OLEWA, A WY CAŁY CZAS SIĘ TŁUMACZYCIE
4. ch*j wam dupę, zazdrościcie

MUAHAHAHAHAHAAHAHH mUAHAHAHAH MAUAAHA mYAAHGAGAA
0XA0X0AX0A0XAX0A0X0A0XAX0A0X0AX0A0XA0X0A0X0AX0A0X0 A
@Arkazaan napisał to wszystko co sądzę na ten temat. Ja tylko chciałem wam zapewnić wrażenia wizualne, TEPE CH**E HAHAHAHAHAHHAH

Moge sie z toba zalozyc ze ani ty ani 99% tych kozaczkow tutaj dalo gowno (slownie GOWNO) na tego bota. Chyba za 2 zl na allegro by ng crackowac.

tequila51 31-01-2009 22:05

Ogolnie ja sobie wybocilem calego knighta i kawałek sorca. No i oczywiscie zostalem zbanowany, jaki mi odblokuja po tym miesiacu nie zamierzam uzywac bota wiecej, tylko jezeli nadal respy beda pelne botterów zrezygnuje z tej gry bo to nie ma najmniejszego sensu.

Zabanicjowany 31-01-2009 22:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tibjaninczyk (Post 2445743)
jak to po 300 ja biije po 8 czsiami 15 w potfory . a czy w gazecie kaczor donald jest korepetyytacje/?

e tam ja mam best hita 39 w orca berserkera, ale on mnie potem klepnął za 70, ja go za 25 i on mnie za 130 i padłem. Od tego czasu noszę tylko bag żeby drogiego backpacka nie stracić :P

Ulrikk 31-01-2009 22:16

Cytuj:

Zaraz do tego dojdziemy...
?
Długo jeszcze będziesz dochodził..?
Cytuj:

Jest nam przykro z tego powodu, że nie dostałeś delete'a
Mnie to osobiście nie obchodzi ;o

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:55.