![]() |
Ogolnie z tego co widzialem to bylo nas po rowno , a pozatym sam widzisz , nie trzeba openy ustawionej aby sie fajnie orac , ta byla calkiem fajna ale za szybko do defa uciekliscie :p , ogolnie 14 - 10 .
Wreszcie mam fraga na tym smieciu panowie :p |
Cytuj:
|
I dzisiaj dpft i tak w pz ;p
|
hahaah cadia spamuje do kazdego , szukajac kolegow a nikt mu nie odpisuje :dddddddddd
|
Ahamon w DPFT?????????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????? ???
|
Cytuj:
|
Cytuj:
a co do bota u nas mzoe czesc urzywa jasne nigdy niemwilem ze nie ale u was to z swiaca szukac kto nieurzywa @mmp~ na grila nieprzyjmujemy zaproszen szczegolnie ustawionego z 50 noobami izoriego do blokowania itp... wiec na ank mozecie sobie czekac i piasen pzresypywac :) @kitekat napinacz? czy kozak(sezonu na grzyby jeszcze niemamy) |
AHUsdahdasdasdsadasdsdsd
|
Co wy !!!!!! DPFT nie uzywa bota !!!
Oczywiscie kazalem kupic elfa lub mage bota moim membersa ale sa na tyle glupi, ze nawet leczenia nie umia ustawic :| |
Cytuj:
|
Cytuj:
Mediv ~~ wy nigdy nie wychodzicie jeżeli nie macie liczebnej przewagi wiec nie wiem w jakim celu takie brednie piszesz, no chyba ze liczyć nie umiesz a na to nic nie poradzimy. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
a ty nie dość że liczyć nie umiesz to jeszcze do tego ślepy jesteś |
Cytuj:
jak padl ktos gidekabem bodajze bez blesow i jak sie wkurzyles? ;] |
ma ktos filmik jak pada Houldy ?:>
|
Cytuj:
|
Cytuj:
a co do houldiego to nie wiem czy taka kompromitacja , to że wybiegł z hff to czysty fart że akurat bił pierwsze 6 hff na dole , a nie wiem co on tam wam naopowiadał , ale jak znam seve to pewnie to nieźle urozmaicił. |
Cytuj:
|
Medivh skończ... nie urywajmy... jesteśmy noobami bez pvp umiemy tylko bota dopalać i tyle :(
|
Cytuj:
|
Cytuj:
~~MEDIVH od severyna Actually Medivh Shady is the biggest "nie ogar" that ever existed on Arcania lands. I'd say, every sentence he writes isa total bullshit that has no sense at all. Also about me lying, thats the bullshit. Go ahead and ask Dratwik, I bet hes no that retarded to lie about his team beingretarded tho. How would it be possible for me to die inside the HFF's spawn if exping there aint making any sense without killing theentrance. Thanks, bye. |
Cytuj:
Jesteś kolejnym trolem na forum który nie ma nawet na tyle odwagi aby przyznać się kim jest. |
Cytuj:
jesli siedzisz na vent, i sam mowisz ze oddasz chara,a teraz mi wywodzisz o jakis powodach (jaki moze byc powod? bo sasiadka cos sciaga i moge miec kicka? albo o 15.10 zawsze mam reset rutera to gz nie no ja nic nie wiem ;]) pierwsze mowisz ze sam grasz a pozniej bo miales jakies powody to sie zastanow co chcesz ludziom wcisnac |
o korwa ucieklem xD (bylem tam razem z zulionem achmedem i jeszcze kimstam na stacku jako ostatni)
ogolnie zajebista walka kolejna, znaczy taka o troche smieszna, troche dobra. ogolnie naprawde kolejny dzien kiedy sa ciekawe walki. gratz for both ;p |
jakie oro d;d;d;d;;d;d
|
fajne oro znowu ;D ogolnie 18 - 18 :D + Bellivioon i ice po banie
|
dali sie zaciagnac w kozi ruk ;>
jednak remis, ale chyba echo gorzej wyszlo an tym , bany 2 ;p |
Dajcie film ktoś : )
Fajnie było, tylko next time muszę przyjaciela ustawić na zbieranie bohów bo chyba 3 pary koło nosa mi śmigneły... |
bellivioon ban bo trzeba bylo noobchara zabic nikt nie mogl to sie w*****l i zabil , ice wbil rs i nie chcial stracic seta ;p
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Daj ktos cama z wczoraj i dzis ;d
|
uczciwy battle, nie jakies stacki jebane or smth, normalne uczciwe ob
723838200.html goral dave 855308670.html istna 721116683.html ames trucia ze wczoraj tylko jest keruza view 20min zanim sie cos zaczelo a i brawo sua jak ja szedlem do mojego teamu walczyc to ty s*******ales do pzta |
mysle ze nie stalo sie niiiiiiiiiiiiicccccccccccccccccccccccccc
|
09:45 Cadia Nierro [113]: WYSKAKUJ Z BUTOW BRUDASIE JEBANY
zal |
Cytuj:
|
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:27. |