![]() |
Dryb
+ nie ma duzo literek - nieciekawe 5/10 |
3/10
Nick na odwal. tibiańczyk... ktos z tibii- to jest forum tibijskie wiec wszyscy to tibianczycy... malo oryginalny |
Lepiej być małym piwem niż wielkim zerem
|
7/10 Kalwin
fajnie brzmi,ale zaraz kojarzy mi sie z Calwinem Kleinem(tym co robi slipki...lol... ) |
7-8/10
</\>brzmi troche z francuska... </\>ma klimat |
Adolphus Elbragol:4/5 Fajnie pisze zawsze poprawia błędy w opowiadaniach itp.
Aha po poniższym poscie dopisuje:Czepia się:P |
4-5/10
-nick z malej litery +Tolkienowski +pisze lepiej odemnie gdy bylem w jego wieku @Eladin: Hmm hmm mam nadzieje, ze moja krytyka nie zniechecilem ce do pisania... |
eldian
Hmm..z czyms mi się to kojazy..tylko niemogę sobie przypomnieć z czym ;] ale ogolnie fajne 7/10 |
Cytuj:
a tak na temat to: Tibiańczyk - a nie lepiej gość lubiący tibie? lepiej by było 2/10 dryb - przypomina się tryo mechaniczny ale good jest 8/10 trujak - troja mi sie przypomina 7/10 :P kalwin - pingwin kalwin , taka gra :P 6/10 mestre- kolega do mnie w tibi mówi maestro i to podobne :P 8/10 adolphus elbragol - adolf hitler fuj 6,4/10 |
Niewiem jak to napisać xD
Mathea: - Mam kumpla na gg z ksywką "Matheas" - Z czymś mi się kojaży ale chyba z postacią z Matrixa (LOL) Niewiem czemu... - Nawet mi się podoba 8/10 :) |
Cytuj:
Dj Nekro Jak na mój gust..bedzie 7/10 :) |
Gorgi-Gorky 17 ach.... to była kiedyś spoko gra 6\10
Dj Nekro-Kolo który gra na imprezach u Zombich,Gohuli itp. 4\10 |
Kavospijacz
6-8/10 fajnie napisane, tez lubie kawe. Cytuj:
KIEDY SIE NAUCZYCIE, ZE MOJ NICK NIE POCHODZI OD A. HITLERA!??! BO MNIE TO POWOLI ZACZYNA IRYTOWAC -.- |
Adolphus Elbragol - Bardzo oryginalny nick. Ale jednak ten Adolf Hitler kojarzy sie z twoim nikiem :/ Daje 7.5/10
|
Cytuj:
- Kojaży mi się z kawą i z pijakiem (kawy) 4/10 *Fenixon: - Kojaży mi się z dawną firmą orzeszków ziemnych :P "Felix" 7/10 |
Dj Nekro-chyba kazdy wie co(kto?) to DJ... no a nekro to nekromancer a osobiscie watpie zeby nekromancer byl DJem... max 4\10
P.S. huhu ale temat sie szybko rozwija 8o |
Barerujo- strasznie ciezkie do przeczytaniai nie wiadomo co to wogle znaczy- 5/10
|
Adolphus Elbragol - kojażdy mi się to z Adolphus Elbragol :D a nie jakimśtam Adolfem Hitlerem niech spoczywa tam gdzie spoczywa i nawet nie myśli o powstaniu :D Ocena : 9/10
ALBERT - z czym mi się kojarzy bardzo proste ze sklepem Albert ale mam miłe wspomnienia z niego ;] więc 9,5/10 Kavospijacz - hmm.... miły nick bo z kawa się kojarzy 9/10 Mathea - czy mi się tylko zdaje czy mi się on najbardziej podoba i dlatego daje 20/10 :P Tibiańczyk - zbyt pospolite i przypomina mi to o Tibi a czasem chce się od niej oderwać 2/10 i tak spox że nie szkoła bo było by na - Dj Nekro - fajny i nekro to odrazu na myśl przychodzi nekromanta a jak nekromanta to magia i mrok wiec daje 7/10 Zagan - też mi się podoba i dostajesz 8,5/10 :D Mathea masz bardzo fajny nick :D i dlatego tak wysoko a dla reszty my się nie znamy i nie że po znajomości :D i gratulacje dla ciebie |
Karher 5/10 Carsher? Cash and Carry? Takie nijakie.
A moje wiem. Drab, Dryblas. Twierdzę że jak na 11 lat to jestem nawet dojrzały...A DRYBRYCH TO BYŁY JAJA DLA SŁAWY!!!! Zagan 5/10 Zegan?? Zagań?? lol?? |
Cytuj:
pardon! NIE NAŚMIEWAJ SIĘ Ja jestem tylko o rok starszy ale to nie znaczy, że my jesteśmy dzieciakami i nie umiemy grać! X( Dryb - 6\10 Nie oceniam źle, no ale nick jaki taki, zdaje mi się że Drybrych był lepszy :] Karher 8\10 Dosyć fajny nick, nawet oryginalny, i w ogóle fajny ;) |
kurczaczek 4+/10
slaby nick taki polski....i ...poprostu slaby plus za to ze kurczaka bym se zjadl :P |
Str4t0s 9/10
Za***iście napisany (chociaż dzisiaj juz pospolicie). Fajny. Nawet bardzo. |
Dryb, jak dryb...
5-6/10 sredni, ale nie totalne dno =] @down: edytoj, oj edytoj! |
Dryb:
Tak jak się kiedyś oceniłeś : Dryblas |
ALBERT 4/10
Zwykłe imię, niepotrzebnie wielkimi literami, jest taki sklep, który niestety jest w stylu lidla i biedronki... |
dryb
3/10 jakos mi sie nie podoba |
Stratcośtam
5-6/10 Fajny, ale ma irytujaca pisownie =/ |
Cytuj:
adolphus eblargor kojazzy mi sie z hitlerem i zyganiem....5/10 żygajacy hitler :P |
Str4t0s ( jesli nie oceniałam jeszcze)
Hym...kojarzy mi sie ze stratowaniem czegos..lub kogos..pisowni takiej nie lubie (pokemonki tak jakby) 5/10 I nie wyzywas sie tu prosze -__- zygajacy hitler -__-" str4tow4ny słoń..cos na tej zasadzie... i nienasmiewam sie Kurczaczek z niego..poprostu to heh pasowało do tego i tyle xD |
Notoryczny Miotacz Sledzi (99 master sorcerer) 11/10 hehe 8o
|
Master Of Devastation 10/10 bardzo orginalne :)
Dryb 9/10 troszke dziwne Str4t0s 9/10 dziwnie napisane:) Mathea 9/10 fajnie brzmi:] |
LOLO? No bez obrazy, ale mało oryginalne i gópie jakieś :P 3/10
|
Thero...
+ krótkie, nie trudno zapamiętać + zawiera kombinację liter 'th', która mi się podoba ;) - krótkie, za łatwo zapamiętać - nie zawiera kombinacji liter 'ea'/'ae' która mi się podoba ;) 8/10. |
Padman - 10/10
+kojazy sie z pad'em do psx i ps2 (ps one) +wiadomo ze ktos ma swira na punkcie gier +oryginalny +w katalogu publicznym gygy nie ma drugiego :cup: |
Padman
chciałbym cię uroczyście poinformować, że komentujemy nick osoby, która napisała ostatnio post(czyt. tego co pisał nad tobą), a nie siebie, albo kogo nam się tam podoba...
Padman --> Pacman-->Chwila! Nie lubię Pacmana bo kiedyś to był PucMan. PucMan --> smutne kojarzenie, które chyba wszyscy znają(FuckMan) --> FuckMen --> Pacman --> Bali się przykrych skojarzeń --> tchórz! <-- Podoba się? :D Shae: +krótkie, łatwo zapamiętać +Ma fajowskie "ae" - ej! a o "th" się zapomniało?.. 9/10 |
Thero.... hmmmmmm....
Ogolnie nick fajny. Wedlug mnie jest zlozone z dwoch czesci: the(takie cos co sie w angielskim przed wyrazami daje :P) ro(a to nie wiem co to jest...) 8/10 |
@up :
9/10 -troche za dlugi + fantasty fantasty fantaSTY i to mi sie p0d0b4! :D |
Str4t0s
Nie lubie cyferek w nickach, chociaż w rozmowach sam używam :P Taki uliczny nick :) 6/10 |
Thimburd(czy jakoś tak) 4/10
+dość oryginalny +nawet wyszukany -kojarzy się z burdelem -"thim" thais+go (chce) to może tak pokombinowane żeby było burdel w thais |
Drybrych - taki dziny, nijaki 1/10
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:25. |