![]() |
Cytuj:
Yours Waszka |
Cytuj:
A co do wyzywania sie z zutherem sobie wyjasnilem co nieco i niech to zostanie wyjasnione na wojnie. A z wjazdami to Ci moge po wklejac co te dzieciaki od was wypisuja(m.in te wasze "zapomniane legiony"). |
wacha, mam nadzieje ze twoje slowa nie sa skierowane do mnie.
jacki, niema co gadac o wyzywaniu/ublizaniu bo najmniejsze psy po obu stronach najglosniej szczekaja nie tylko ja cisnalem z wami na otsach, czy ogolnie na vent ale zostawie to dla siebie |
Cytuj:
Pozdrawiam i tak wszystkich^^ Miłych wakacji! |
Odnosnie wojny to straszna nuda, mam nadzieje ,że w najblizszym czasie cos ciekawego sie wydarzy ;)
Pozdrawiam. |
Cytuj:
Nie Wojtaz nie przypominam sobie zebys mi ublizal tylko dlatego ze walczymy przeciwko, takze luz. Yours Waszka |
Cytuj:
|
Teraz, po upie, mozesz fragowac ile dusza zapragnie ;D
|
I obrywac od 100 sorka 400 z sd xd
|
Za co padl wymar i kaka?
|
testowalismy nowy system, pozatym dempah niemial na czym grac, a teraz juz bedzie mial
|
Ja pierdole teraz to nie wiem po chuja sa servy PVP??X( !!
Gz za kake i wymara pff |
Cytuj:
|
Jul 02 2009, 22:33:23 CEST Eliminated at Level 150 by Aglerer, Arucard la'Flak, Arvedu, Judofix butcher, Konkret, Krazxow Inuhtah, Leifmaa, Lord-umit, Michal Krak, Nejufevu, Niewiniatko, Ragooguoe Shiverotor, Sirkiks, Stofieballofie, Wilhelm Macduff and Ziomeck.
Polewa z tego xD Ciekawe czy ktoś pokusi się o pisanie normalnej fraglisty 8o |
Tylko debilom zachce sie liczyc topfraggerow teraz, hehe
|
http://infobot.pl/r/1i0X obbbb!
|
Nowy pvp system _/
|
Jako ze ostatnio wygrywamy, pozwole sobie stwierdzic pewien fakt !
M A R J O L A > URBEXX http://img268.imageshack.us/img268/3008/439.jpg http://img268.imageshack.us/img268/439.jpg/1/w700.png EHEHEHE ! /Wójcik. |
xddddddddddddd
|
Cytuj:
ps. nie pożyczać mu kasy ani nie pokazywać na chwile żadnych item XD |
Arucard la'Flak
Jul 02 2009, 23:34:32 CEST Crushed at Level 185 by Bayter, Esfares, Fraston Yona, Gaddarr, Gaumer, Inumato, Kamyxx, Lady Siwuszka, Lady Sterlajn, Limehit, Lord Pinius, Ostrowski Jerzy and Valex Odius. Nawet Fraston Yona sie załapala :D hahahha 8o |
Ostrowski Jerzy supporter nep~?:>
|
Cytuj:
Oczywiscie nie obejdzie bez typowych emotikonow, a od czasu do czasu dojdzie do tego slawny "LOL". |
Cytuj:
|
Jul 03 2009, 16:31:15 CEST Killed at Level 146 by Patanou, Xhue and Zamaran Quintus.
:o żydówke ubili XD |
Cytuj:
|
Cytuj:
Twoja starą ? |
Autodamaged post.
|
Cytuj:
|
Pjona Nurek bo mnie tez ! o/
/Wójcik. |
Najlepiej mozna podsumowac update pod wzgledem pvp, ze jest tylko jeden cam dzisiaj na tibia.de rotfl
|
Podsumować? hmm... nie pobijemy się, za to pewnie poexpimy, bo żeby zabić takiego 214 Eka (:p) trzeba zrobić troche unjotów B)
Fajna wojna, może się pogodzimy po prostu? 8o |
Ja podobnie napisałem na tibi jak była wojna wanted <> el, to mnie wyśmieli, ale kto wie moze tobie jest wolno takie cos napisać ;)
|
Najlepiej to niech obie ekipy ida expic, bo komu bedzie sie chcialo unjusty nabijac :p
|
Po tym upie to ta wojna juz wogóle nie ma sensu. Hail cip soft _/
|
Czy my zabraniamy expić Wanted? :D Expcie ile dusza zapragnie! :D
|
Wiecie czemu Debugi mi wyskakują jak oglądam jakiegos cama?
Zainstalowac może Tibie 8.5 , bo sciągnelem tylko patcha? Prosze o odpowiedz. Pozdrawiam! :D |
SIRKIKS
Jul 04 2009, 22:22:04 CEST Killed at Level 238 by Puffa Dogg. Jestem Hardkorem. 131 Knightem zabilem solo 238 Knighta. ELo |
afk byl, czy laliscie go w trapie do konca suplisow? xd
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:22. |