![]() |
Siema panowie :)))
|
Cześć wszystkim
Przypadkiem zabłądziłem pośmiać się z własnych postów sprzed dekady i zobaczyłem ów wątek ;-) Doskonały pomysł, widzę że nie tylko mnie wzięło na sentymenty.
Miło zobaczyć tyle znajomych twarzy, podobnie jak mój bekowy profil i wątki. Gdyby ktoś chciał w okolicy Krakowa wyskoczyć kiedyś na piwo - dajcie znać na PW ;) |
Chwilę mnie tu nie było... w sumie nie wiem czy mogę kwalifikować sie jako "dawna elyta" (nawet nie wiem o jak dawną chodzi), ale trochę czasu tu spędziłem, to coś tam opiszę.
Poświęciłem się graniu death metalu :-) już 6 lat gram na gitarze, również wokal. Po obronie pracy licencjackiej przeprowadzam się na stałe do Krakowa... wiele z tym wiążę. |
czyli jesteś kucem i głosujesz na korwina
|
Chciałbym pozdrowić wszystkich starych rookstayerów :).
|
No to może i ja się wpiszę jako stary koń :)
Co prawa nie pisałem wtedy za dużo trza było expić :) Ale jestem, wróciłem i nawet pogrywam od czasu do czasu :) <-- tu z boku to moja aktualna postać :) Teraz mam nową, świeża krew, świeże spojrzenie. Stare zostawiłem historii Tibijskiej :) |
A mi co jakiś czas znajome nicki z IRCa na wykopie się przewijają. ;)
Slay i she_devil żyjecie? |
slaya to jeszcze kiedys gdzies zywego w internetach spotkalem tak mi cos swita,
ale she_devil zapomnialem ze istnieje :D a ciekawe co tam slychac |
ehh szkoda że forum już nie tętni życiem jak jeszcze pare lat temu, miałem tu konto z 2005 ale nicku już całkiem zapomniałem ;(
|
Siema *****, co tam słychać? Gramy w Tibię?
|
A są jacyś gracze z okresu 2004-2008 z Lunary :D? he, tak fajnie wspominam tamte czasy. A teraz studia, praca, maz, dom... Pograloby sie czasami dla odprężenia, ale obawiam sie ze już samo gimnazjum zostało no i ponoć mocno gra sie zmieniła :(
|
Siemka Misza, stary szwedzie! <3
|
Ja słyszałem, że Czarna Mamba straciła dziewictwo.
|
Ryba, to Ty się jeszcze nie utopiłeś?
|
Nie-e. Joh asadziura chciał mnie utopić, ale okazało się, że ma lęk wysokości : (
|
śmieszne, bo naprawdę mam lęk wysokości
|
Znowu tu trafiłem XD Ktoś na piwko w Warszawie, Poznaniu, Szczecinie? Ech, ale ludzi, z którymi się PKowało z teamspeakami na OTSach już pewnie nigdy nie znajdę, ktoś dobrze zauważył - szkoda, że nie było w tamtych czasach fejsa :P
|
Nie chodzę na piwo z kidos.
|
Może nie jestem starym wyjadaczem, bo założyłem konto w 2009 roku ale mam taki ubaw po przeczytaniu na przykład tego wątku: http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=221969
Nie wiedziałem, że można być takim debilem i zmienić się w te prawie już 5 lat. Siedziałem tylko na fejkach, gdy dział rozkwitał (codziennie jakieś posty, tematy).. Szkoda, oj szkoda, że to tak szybko minęło - mimo, że byłem wtedy głupim dzieckiem to i tak fajnie powspominać :D A już niedługo święta więc pewnie znów mnie na sentymenty weźmie :P |
Cytuj:
łooo autocenzura @ Na Swansów ktoś jutro leci? XD |
Ile to lat mnie tutaj nie było? Hoho. Zastanawiam się jakim cudem pamiętałem login i hasło, czyżby efekt dawnego uzależnienia od tej gry? Grałem to w wieku ~14 lat, a dzisiaj? Żona, dziecko... Miło powspominać :)
~Bikeziw Knight / Hiberna |
Cytuj:
|
Grałem kiedyś w tibie, ja jebie . :)
|
Cytuj:
xD |
Czo tam elito? Czy Tibia już spadła z rowerka?
|
No. Pocisnąłeś nam. Teraz wszyscy się potno.
|
Hm. Ostatni raz grałem mniej więcej chyba przy wersji 7.1 (jeszcze bez makra ;) ). O mountach się dowiedziałem wczoraj :P
Tyle fajnych wspomnień związanych z tą stroną ach, a teraz takie stare konie jesteśmy :( Jakby ktoś zaglądnął tutaj ze starych ludzi z którymi miałem kontakt i miał ochotę pogadać/popiwkować to piszcie na PW. Włącze sobie powiadomienia i nic mnie nie ominie :P |
Prawie zapomnialem o tym forum. Pozdrawiam wszystkich ze starej elyytyy. Jezeli mnie pamietacjie piszcie na gg takie samo jakie w profilu - tak bardzo mitego brakuje, chociaz gg otwieram raz na rok ;_;
|
też zabłądziłam na forum po paru latach, to chociaż skrobnę pozdrowienia dla wszystkich starych znajomych z menery i olympy! :)
|
Jak kazdy wraca do tej gry ;) Dzis juz troche lat na karku ale nadal miłe wspomnienia pozostały;)
prawie 12 lat od zarejestrowania na forum;) Jak ten czas szybko leci ;) |
Nie wierzę, że to konto dalej istnieje. Nawet maila nie byłem pewien. :P
Co do nicku - pierwsza poważna postać w tibii. Za daleko nie doszedłem, ale było zabawy co niemiara. :D Nie pisałem, tylko czytałem. Ale cieszę się, że mam to konto, teraz wiem, kiedy przypadł szczytowy okres mojej aktywności w grze. Ostatnia data logowania: http://images66.fotosik.pl/918/cbadc3929e5d629agen.png Piękne czasy, z pogranicza podstawówki i gimnazjum. Dzisiaj hardcore, studia na politechnice. ;) Niektóre Wasze nicki coś mi mówią nawet. :] Ale uczucia nostalgii dostałem, tyle lat...Pozdrawiam wszystkich serdecznie! |
Czy Tibia jest jeszcze fajna?
|
Tak, jest.
|
1 Załącznik(i)
No Panowie, powiem szczerze, że towarzyszą mi te same odczucia.
Obejrzałem ostatnio filmik o starych grach: http://www.youtube.com/watch?v=DCgnt...youtu.be&t=496 i - stało się - przypomniały mi się stare czasy! :D a tak jak powiedział kolega wyżej... studia, praca, prawdziwe problemy! Na starość zacznę znowu grać! I znowu zmarnuję setki godzin na zbudowanie relacji opartych na lojalności i honorze! :D POZDRO! PS wchodze na konto, a tu nawet prywatna wiadomość o tym, że ktoś splagiatował mój poradnik jak przechodzić rookgaard :D |
Witam wszystkich! Nie jestem starym wyjadaczem, jak Wy, chociaż mam już "dwójkę" z przodu. Wciąż lubię czasem się oderwać od rzeczywistości i popykać w Tibię :)
Aktualnie gram na OTSiku, którego chciałbym Wam zaproponować. Landhoria.pl to prywatny serwer na bazie Tibii 7.92. Ma oryginalną mapkę, expy i wiele innych, co zachęca do poznawania świata Landhorii :) Exp: 1 - 150 x50 151 - 250 x35 251 - 350 x25 351 - 400 x20 401 - 500 x15 500+ x10 Serwer zawsze cieszył się wysoką aktywnością, ale niestety od jakiegoś czasu ludzie przestają go odwiedzać. Na chwilę obecną są tylko 2 osoby online, więc jak sami rozumiecie - kolorowo nie jest. Jezeli macie ochotę przypomnieć sobie Tibię, to serdecznie zapraszam na Landhorię! Pomóżcie przywrócić dawną świetność serwerowi! Pozdrawiam! |
Sam sobie ostatnio zagrałem po dobrych 10 latach.I moja pierwsza reakcja holy shit DUŻO się zmieniło.Ale sporo znajomych mord widzę :P
|
Stare czasy.
Pozdrowienia dla starej ekipy hunted.pl |
napiszę i ja siema ;)
|
Chyba jestem już stary :)
|
Witam serdecznie ;) Dzisiaj po wielu latach trafiłem ponownie na tę stronę. Jestem mile zaskoczony faktem, że moje konto dalej istnieje (i że ja dalej pamiętałem login i hasło)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:55. |