Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Zdjęcia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=24)
-   -   Only Valoria (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=27429)

Metal Master 19-01-2006 20:48

Huhu no nie wiem jak z tym powtorem na 50 lvl bedzie wątpie koleś ;]

Bjoern Shu 19-01-2006 21:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Metal Master
Huhu no nie wiem jak z tym powtorem na 50 lvl bedzie wątpie koleś ;]

nigdy nic do Ciebie nie mialem ale "zabranie" nie swoich itemów z domku kolegi to nie jest nic dobrego i napewno dobrze ci nie wrózy..

Metal Master 19-01-2006 21:45

Huhu ja nic o tym nie wiem powtarzam jeszce raz z moim bro sie zamieniłem charem więc nic nie wiem .

Domis 20-01-2006 06:20

Gz wszystkim! Mi się nie chce grać za bardzo :P Może na feriach pogram.

Bjoern Shu 20-01-2006 07:23

Cytuj:

Huhu ja nic o tym nie wiem powtarzam jeszce raz z moim bro sie zamieniłem charem więc nic nie wiem .

kradzierz CALEGO EQ z domku eq nalezal to mojego bardzo dobrego kumpla..
mam nadzieje ze juz oddales :]

Metal Master 20-01-2006 17:26

****a mieliscie wszyscy racje !! Ten Mis to ***any hacker ****a zhackowal mnie stracilem all ... ;( ;( Naszczescie odzyskalem chara rec keyem ale pustego i zjechanego ... ;( ;(

Domis 20-01-2006 18:05

****a mac! Tylko go zabić i potem jeszcze bić przez godzine!!! W****iają mnie tacy ludzie!

Bjoern Shu 20-01-2006 22:52

Cytuj:

****a mieliscie wszyscy racje !! Ten Mis to ***any hacker ****a zhackowal mnie stracilem all ... ;( ;( Naszczescie odzyskalem chara rec keyem ale pustego i zjechanego ... ;( ;(

mnie to juz wali wszystko i tak dojade tego chara nie dzis to jutro xD

Domis 22-01-2006 00:26

ADV:
http://i14.photobucket.com/albums/a3...ce/Level35.jpg

I to był ostatni Advance na Valori...Bye Bye Valoria. Bound się boi zagrożenia, boi się równych sobie boi się samych siebie...

Bye Bye Fucking Bound.

Metal Master 22-01-2006 09:05

Gz Ades szkoda że tak wyszło ;( To przeze mnie mogłem nie stać koło Ciebie tak to tylko ja bym miał hunta . Najprawdopobniej już więcej nie będe dawać ss'sków bo mam Hunta na Valori u Boundów za nic za to że po***any Mis Korargol ukradł im coś i powiedział że ja to mam fajnie .... ;( Cya wam .

Domis 23-01-2006 07:42

http://forum.tibia.com/forum/index.p...readid=1101244
Temat o Haku, Huncie itp.

Płaciłem 10 k. Może będę grał dalej...Zobacze...

Demek 24-01-2006 19:29

Witam all!

@Topic

Widze nikt nie pisał to ja też nie pisałem :). Ale przez ten czas nazbierałem sporo SS'ów, mam nadzieje że jutro będę miał czasz i je w kleje. SS'y są z POHU jak se na GS poszedłem expic :). Bądzcie cierpliwi, jutro je zobaczycie.

@Ades~

Nie bądz gupi!!!!! Nie odchodź z Valori. My narazie mamy ekipe 35-60lvl. Ale nadejdą czasy co będziemy mieć 70-100lvl i będziemy mogli się zbutnować.

Baba all! :)8o

Ricky - Norek 24-01-2006 20:14

Ehh...Żal mi was. Tyle graliście i jakiś (#%$) wam zabiera wszystko. A to że Boundy śmierdzą to wiem nie od dziś :P

Bjoern Shu 25-01-2006 21:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ricky - Norek
Ehh...Żal mi was. Tyle graliście i jakiś (#%$) wam zabiera wszystko. A to że Boundy śmierdzą to wiem nie od dziś :P

Mis Korargol jest huntowany za kradzieze,hackowanie
proste >,<
ja przecierz mowilem ze bedziesz Hunted no to watpiles :~) teraz widzisz ze ja nie klamie w takich sprawach : }

Ricky - Norek 25-01-2006 21:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bjoern Shu
Mis Korargol jest huntowany za kradzieze,hackowanie
proste >,<
ja przecierz mowilem ze bedziesz Hunted no to watpiles :~) teraz widzisz ze ja nie klamie w takich sprawach : }

Czyli ja tez jestem hunted? O_o

Domis 26-01-2006 08:13

Nie gram na tej Valori. Straciłem za dużo. Nie mam kasy żeby odrobić bo musiałem płacic Boundom. I pozatym przez Tibię się dużo traci i szkoda czasu grać...

Bjoern Shu 26-01-2006 22:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Domis
Nie gram na tej Valori. Straciłem za dużo. Nie mam kasy żeby odrobić bo musiałem płacic Boundom. I pozatym przez Tibię się dużo traci i szkoda czasu grać...

lol i ty to mowisz
zastanow sie co maja powiedziec h lvle
knightem na twoim levelu zarabia sie kupe forsy ale najlepiej sie poddac prawda?

Monna 27-01-2006 09:33

Chłopaki nie poddawajcie sie.. Bound'ą się wkońcu znudzi męczenie was .. chyba że macie 50 lvl + ... Najlepiej nie placić .. ale jeżeli chcesz tam pograć musisz zapłacić nie ma wyjścia.. See ya...

P.S. Potrzebuje dobry program do nagrywania krótkich filmików wmv...

Zamor1 27-01-2006 09:35

Ssy sa nice :P nie wiem co powiedziec. Najabrdziej podobaly mi sie zdjęcia eveloya (nie wiem czy dobrze napisalem :P) i Carmen. Gz advow for all.
BTW Tak to juz jest ze na starszych swiatach pvp ludzie wyludzaja kase i sie podniecaja jaki to oni hlvl maja.

Monna 27-01-2006 09:46

Nie na wszystkich.. a pozatym na valorii ludzie się czepiają 50 lvl + bo wiadomo że kasy już troche mają i wyłudzają .. a była też taka historia że jeden koleś o nicku Nathoth ( stary owner nie ten nowy noob ) zapłacił Apitovowi ( 163 rp ) 100 k za protekcje ... i wybrali się razem na banshee questa i apitov go za***ał i wziął sobie loot .. więc szkoda słów dla takich ludzi

Domis 27-01-2006 11:50

Po 1. Nie gram w Tibię i żadną inną grę narazie: Kara :/
Po 2. Ja się nie podaje, tylko jak chciałbym grać to bym płacił Boundom za tydzień, za miesiąc potem znów za jakiś czas. A jakbym zrobił z 60LvL+ to by mnie troche pozabijali żebym im nie zagrażał. Jak skończy się kara to będę grać drutem bądz sorcem. Może jakiś nowy server wyjdzie, a jak nie to pójdę na Kyre lub inndziej. Cya All. Życzę miłej gry. Już na Valori się nie spotkamy, chyba że wejdę na jakiegoś n00b chara...Srry Frends, Bound Sux!:(

Bjoern Shu 27-01-2006 21:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Monna
Nie na wszystkich.. a pozatym na valorii ludzie się czepiają 50 lvl + bo wiadomo że kasy już troche mają i wyłudzają .. a była też taka historia że jeden koleś o nicku Nathoth ( stary owner nie ten nowy noob ) zapłacił Apitovowi ( 163 rp ) 100 k za protekcje ... i wybrali się razem na banshee questa i apitov go za***ał i wziął sobie loot .. więc szkoda słów dla takich ludzi

co ty mozesz wiedziec po za tym ze grasz z kolega jednym charem ktorego ukradleS?
oj monnaroc kiedys byles inny co ci daje sharowanie z nandrallo??
zachowujecie sie jak nooby a potem placzecie ze giniecie
zal.pl

kimil31 30-01-2006 09:50

Czemu nie dajecie SS :/

Jak widze już od dawna nie dawaliście SS'ów a podobaly mi się niektóre :(
Czy ten tematcik już wygasł, chyba będę musiał sam dac jakies SS'ki:p .
Choć jeszcze nie mam się czym chwalić ale co tam dam pare jak będę miał czas ;)

Ps, niezapominajcie o tym temacie X(

Domis 30-01-2006 12:33

Nikt nie zapomina. Tylko ja nie gram, Simor też narazie nie. A po drugie to Valoria i tam się cieżko gra z pacc'em i lepszym lvlem...

Bjoern Shu 30-01-2006 13:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Domis
Nikt nie zapomina. Tylko ja nie gram, Simor też narazie nie. A po drugie to Valoria i tam się cieżko gra z pacc'em i lepszym lvlem...

nie prawda :\
trzeba umiec grac i miec szczescie ^^

Dj Nekro 30-01-2006 14:22

Moze zamiast gadac wkleilibyscie SSy?

Monna 30-01-2006 21:06

Cytuj:

co ty mozesz wiedziec po za tym ze grasz z kolega jednym charem ktorego ukradleS?
oj monnaroc kiedys byles inny co ci daje sharowanie z nandrallo??
zachowujecie sie jak nooby a potem placzecie ze giniecie
zal.pl

żartujesz sobie ?? co ty wiesz o tym .. przedstaw sie a pozniej pogadamy .. ja nic o takiej sytuacji nie wiem , a pozatym juz nie gram na 2 ownerow -.-
a podstawowym moim błędem była zamiana Monnaroca na Wrobelka którego i tak Simek schakował z rec keya zabierajac mi 400 k...no comment's...

Bjoern Shu 31-01-2006 21:13

Cytuj:

żartujesz sobie ?? co ty wiesz o tym .. przedstaw sie a pozniej pogadamy .. ja nic o takiej sytuacji nie wiem , a pozatym juz nie gram na 2 ownerow -.-
a podstawowym moim błędem była zamiana Monnaroca na Wrobelka którego i tak Simek schakował z rec keya zabierajac mi 400 k...no comment's...

"juz nie gram na 2 ownerow"
juz :<
kim jestem?
nvm :]
ale znam cie very good Moniko ;)

Bjoern Shu 31-01-2006 21:13

Cytuj:

"juz nie gram na 2 ownerow"
juz :<
kim jestem?
nvm :]
ale znam cie very good Monna

Domis 01-02-2006 10:15

Cytuj:

nie prawda :\
trzeba umiec grac i miec szczescie ^^

Ja umiem grać. Może nie gram tak że w tydzień zrobie z 10 lvli. Bo ja nie siedzę NON-STOP. A pozatym nie chce być taki jak Bound, znecać się nad słabszymi, tylko dlatego że expią szybko, dobre eq mają lub inne głupstwo. Ale prawda jest taka, że Bound się ich boi....teraz zaczyna odczuwać już lęk, ale za miesiąc ? dwa? będzie kolejna wojna na Valori i będzie walczyć nasze pokolenie. Boundy zamiast expić chodzą po Tibi i biją słabszych wymuszają itemy...Nie odawajcie im, zabiją raz, drugi - trzeci nie zabiją bo będzie redskul...Ale nie polecam grać na Valori. Bo Valoria zwana WARlorią staje się coraz gorsza...Pewnego dnia jak wybrali nowych GM, ucieszyłem się o GM na Valori. Pomyślałem: "Lepsze czasy na Valori" i po paru dniach zostało zbanowanych już 3 hight lvli. Ale na tym się kończy...Bo ludzie zamiast zgłosić PA Boundów to się ich boją!!!Ale ich się nie trzeba bać! Wystarczy nie patrzeć, zmienić świat. A oni kiedyś pożałują. Bo nie wiem czy wam było by fajnie gdyby tylko wy mieliśbyście 100+, ilu jest Boundów 20?30? Coś koło tego. A średni LvL to chyba gdzieś tak ok. 90-100. Wiec jak 30 osób dobrych będzie na Valori to im się to znudzi i pożałują, że masakrowali słabszych. Wiec nie że się boję, nie umiem grać lub coś podobnego. Po prostu nie obchodzi mnie, że jakieś Boundy rządzą serverem. Jeśli czują się w ten sposób lepsi. To ich sprawa. Dla mnie zawsze będą mało znaczącymi Boundami!!!

PS: Koledzy z Valori! Nie zważajcie na nich, jak coś wam zrobią, zagrożą typek: "GIVE ITEMS OR DIE!" to naciśnijcie CTRL + R i napiszcie o tym...Kiedyś GM odpisze? Zbanuje? Jak o Sergio Demonslayerze się dowiedział? Ktoś się poskarżył...

PS2:Bjoern Shu a ty to kto?? Niby wszystko wiesz, ale chyba nie wiesz...Może grałeś kiedyś na Valori. Jak było inaczej. Ale teraz jest zupełnie inaczej. Odkryj twarz, powiedz kim jesteś...

PS3: Niech ktoś w końcu da te ss'y bo Admin temat zamknie...

Monna 02-02-2006 08:16

****a...kto mnie nazywał Moniczko.. tylko Herir ... KIM JESTEŚ ????????
btw. juz nie gram na 2 ownerów miało znaczyć że już kiedyś się na tym przejechałem więc już odposzczam sobie .. a wuju nie miał 2 ownerów tylko to było coś w rodzaju zamiany postaci ...

Bjoern Shu 02-02-2006 16:26

Cytuj:

****a...kto mnie nazywał Moniczko.. tylko Herir ... KIM JESTEŚ ????????
btw. juz nie gram na 2 ownerów miało znaczyć że już kiedyś się na tym przejechałem więc już odposzczam sobie .. a wuju nie miał 2 ownerów tylko to było coś w rodzaju zamiany postaci ...

dziwne skoro nie grasz na 2 ownerów przecierz to Nandrallo (2 owner) ukradl Sir wuju :D:D:D:D:D

Demek 03-02-2006 07:56

;p

Gadacie nie na temat (...) Najpierw skomentujcie moje SS'ki a potem się kućcie :). Nie lepiej tak będzie ;>?

Arek Dozamet 04-02-2006 02:28

Nice ss'y Haja :p czekam na więcej i bedę z chęcia komentował :)

A tak poza tym mam nadzieje ze Ades i Simor do nas wroca ;)
Chlopaki ja tez stracilem duzo przez PA dimnariela, ale sie nie zalamalem i gram dalej :D wrocie do nas:p Bound kiedys skoncza swoja kariere na Valori i bedzie git :evul:

Demek 04-02-2006 09:04

Arek .... , s słyszałeś o tym, że Dimnariel ma hunta u Bound?

Git co nie? XD

MetiuII 04-02-2006 09:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Demek
Arek .... , s słyszałeś o tym, że Dimnariel ma hunta u Bound?

Git co nie? XD

Ej ! A slyszales o nauczycielce co mowila szatniarce ze ma hunta u woznego ?

0 ss, same plotki. Zrobcie osobny temat do plotek w innym dziale. To dzial zdjec a zdjec tutaj nie ma.

kimil31 04-02-2006 22:11

GZ Haja

Dawaj wiecej ss'ów

Ps. Arek a moze ty byś dał pare ss'ków;) Bo ja to jeszcze nie mam sie czym chwalić:p
Ale pocekajmy robie 30 lv i dragi pujde bloczyć to dam pare SS:)

Arek Dozamet 05-02-2006 00:22

Gz Haja :D

Nice loocik :P I oczywiscie lvl tez ;)

Jak nabijesz 50 to mozemy isc na Black Knight Quest :D

A co do Dimnariela to nie wiem czy ma hunta, ale czytalem jego post na forum tibia.com "Bye Bye Valoria, Bye Bye Tibia" :p

P.S. Moze niedlugo zamieszcze swoje ss'y :D

Bjoern Shu 06-02-2006 13:09

Ok powiem wam o Dimnarielu :]
Ten typ co teraz gral bym nowym ownerem Dimnariela
i w ostatnich dniach stary owner przypomnial sobie o Tibii i go shakowal xD
zreszta Dimnariel ma wczesniej hunta za zabicie czlonka Bound ;p
bedzie wojna to Dimn wrooci zobaczycie

Metal Master 06-02-2006 14:07

Witam Wszystkich !
Po długiej przerwie która nadal jest (Rodzice odcieli mi neta tymczasowo)
może wróce może nie wiem jak to będzie . Narazie w dalszym ciągu mam szlaban ale za tydzień ferie więc myślę , że już będe miał neta . Pozdrawiam wszystkich moich kumpli i moich bro i życzę wam powodzenia . Pozdro 3majcie sie !

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:30.