Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Gildie (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=23)
-   -   ~~~wakacyjny Serwer~~~ (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=36068)

Kumulus 12-06-2005 11:11

ludzie! na c*** wy sie tak kłócicie?! idźcie wszyscy na ten niemiecki server, nie *******cie nic o amerykańskim bo tam BRonooby pojdą. gildie elysian warriora i modora niech wezmą sojusz i opanują server. niech przynajmniej bedzie jeden polski świat :P

Krol Lew 12-06-2005 11:22

Elysia Warior moze byś wszedł z raz na gg bp pogadć bym chciał :P Czekam :D

Elysian Warior 12-06-2005 15:23

!!

Pisze ostatni raz zeby wszyscu zaakceptowani z posta nr 394 (osoby z gildii modora niekoniecznie) sie do mnie zglaszali na gg!!!!!!

Elysian Warior 12-06-2005 16:32

Oto lista ludzi, którą juz zaakceptowalem.
70lvl+ Bloody Mcgrady Elysia +
105lvl+ Sarewok Trimera +
51lvl+ Hex The Sniper Galana +
52lvl+ Rauer Iridia +
37lvl+ Haan Mean Arcania +
41lvl+ Apic Xantera +
48lvl+ Combacik Morgana +
71lvl+ Malbert Hiberna +
45lvl+ Sanitro Harmonia +
59lvl+ Mistty Harmonia +
104lvl+ Foksik Hools Harmonia +
50lvl+ Fiskuso Aldora +
52lvl+ Rauer Iridia +
45lvl+ Shadow'Wizard Solera+
60lvl+ Shadow Punisher Solera+
60lvl+ Lord Dreathan Aldora +
56lvl+ Warrior Michal Xantera +
53lvl+ Cosaq Galana +
68lvl+ Xensa Harmonia +
39lvl+ Romalock Galana +
59lvl+ Virtoos Galana +
64lvl+ Stasiuman Galana +
54lvl+ Sarvesh Chimera +
64lvl+ Verlay Galana +
53lvl+ Konrad Ma'Fer Chimera +
54lvl+ Zohop Chimera +
58lvl+ Stasiuman Aldora +
59lvl+ Foxium Knight Chimera+
53lvl+ Spec Majdan Lucera +
61lvl+ Thor Samil Adlora +
63lvl+ Sir Tracker Aldora +
51lvl+ Datronk The Mystic Valoria +
48lvl+ Lesio Xlilosient Rubera +
56lvl+ Petersen de'Vito Solera +
68lvl+ Lolo Rozbojnik Calmera +
50lvl+ Rostek Horn Isara +
44lvl+ Lord Maxio Isara +
46lvl+ Wielki Ziom Isara +
62lvl+ Af Nero Danubia +
57lvl+ Dragon Moonblade Harmonia +
63lvl+ Xan Verticas Selena +
64lvl+ Shivaki Nova +
69lvl+ Wutageje Harmonia +

Oprócz tego jest ok. 20+ osób w gildii modora

Prosze wszystkich zaakceptowanych o szybki kontakt ze mną.

songo sayan 13-06-2005 11:33

Greetings. ( standardowy tekst gma ;) ) To mój pierwszy post w tym temacie. Chce tylko powiedzieć że pewna część graczy z xantery idzie też na nowy server. Decyzja ta została podjęta pare dni temu. Mieliśmy zostać na xanterze ale z pewnych przyczyn nie możemy. Więć stworzymy własną gildie przyjaciół ze starego serva, ale będziemy jak najbardziej w przyjaźni z resztą polaków i postaramy się pomóc jeśli tylko będziemy mogli. Jest nas kilkanaście osób. Mam nadzieje że wasze plany, a także nasze powiodą się.

Elysian Warior 13-06-2005 11:57

Podział gildii !!

_Podział został dokonany:

I. Giildia Modora ( lista osób na jego stronie - nie zamieszczam tu bo jeszcze sie zmienia)

II. Gildia Cza@rnego:
105lvl+ Sarewok Trimera +
51lvl+ Hex The Sniper Galana +
37lvl+ Haan Mean Arcania +
48lvl+ Combacik Morgana +
71lvl+ Malbert Hiberna +
104lvl+ Foksik Hools Harmonia +
50lvl+ Fiskuso Aldora +
45lvl+ Shadow'Wizard Solera+
60lvl+ Shadow Punisher Solera+
60lvl+ Lord Dreathan Aldora +
68lvl+ Xensa Harmonia +
39lvl+ Romalock Galana +
58lvl+ Stasiuman Aldora +
61lvl+ Thor Samil Adlora +
56lvl+ Petersen de'Vito Solera +
50lvl+ Rostek Horn Isara +
44lvl+ Lord Maxio Isara +
46lvl+ Wielki Ziom Isara +
57lvl+ Dragon Moonblade Harmonia +
69lvl+ Wutageje Harmonia +

III. Moja gldia:
70lvl+ Bloody Mcgrady Elysia +
52lvl+ Rauer Iridia +
41lvl+ Apic Xantera +
45lvl+ Sanitro Harmonia +
59lvl+ Mistty Harmonia +
54lvl+ Sarvesh Chimera +
53lvl+ Konrad Ma'Fer Chimera +
54lvl+ Zohop Chimera +
59lvl+ Foxium Knight Chimera+
56lvl+ Warrior Michal Xantera +
53lvl+ Cosaq Galana +
59lvl+ Virtoos Galana +
64lvl+ Verlay Galana +
63lvl+ Sir Tracker Aldora +
51lvl+ Datronk The Mystic Valoria +
48lvl+ Lesio Xlilosient Rubera +
68lvl+ Lolo Rozbojnik Calmera +
62lvl+ Af Nero Danubia +
63lvl+ Xan Verticas Selena +
64lvl+ Shivaki Nova +
90lvl+ Kogud Titania +

Osoby które jeszcze sie nie zgłosiły z tej listy i nie otrzymały dalszych wskazówek niech sie do mnie pilnie zgłoszą !!!!!!

FORUM UWAZAM ZA ZAMKNIETE.

Kenzo 13-06-2005 12:10

kolesjny na nowy

gram na aldora mam palka na 49 tez bende szedl na nowy nick kenzo shadowmaster

Aessa 13-06-2005 14:11

hehe powodzenia chlopcy :D jak dostane pacc to moze zrobie drucika na nowym :D A co do opanowania serva to watpie w to heh predzej sie miedzy soba wybijecie.

essman 13-06-2005 19:43

ej to w końcu ja jestem czy nie?? :baby:
bo nie widze siebie na tej liście

Cz@rny 13-06-2005 20:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez essman
ej to w końcu ja jestem czy nie?? :baby:
bo nie widze siebie na tej liście

Podaj jeszcze raz nick postaci, lvl i dodaj w komentarzu postaci np. "Ide na nowy swiat z Elyshianem" czy cos takiego...

Wicher 13-06-2005 21:40

Dobra, postanowiłem z Morinem, Olesiem i paroma innymi osobami, że jednak założymy własną gildię.
Gildia ta raczej będzie neutralna, ale oczywiście będziemy robić sojusze i pomagać w wojnach, ale raczej niebędziemy brali w nich bezpośrednio udziału (np: będziemy zaopatrywać ludzi w runki, czy pomagać w niektórych bitwach), możliwe tylko że weźmiemy udział w jednej wojnie: tej, w której będziemy walczyć o opanowanie serwa przez polaków (czyli w tej pierwszej), jednak niewiadomo w jakim stopniu się w nią zaangażujemy. W gildii jest już około 15 osób i wciąż przybywa ludzi. W gildii będzie już napewno 2 Druidów i kilku Sorców, więc runki dla członków gildii będą nabieżąco robione :P . Chętnych do gildii (np: tych co niedostali się do gildii Elysiana i reszty), oraz chętnych ludzi, którzy będą liderami i chcą stworzyć z nami sojusz proszę o kontakt na gg pod numer 3858176 (jak będe dostępny).
Oczywiście osoby, które się zgłoszą, muszą zapewnić że będą PG i że będą mieć pacca.
Elysian mam nadzieje że się nieobrazisz bo i tak nikogo z rodzinki Tse i jeszcze paru ludzi nieprzyjełeś co będą w tej gildii, więc mam nadzieje że sojusz będzie :>.

Vormencik 13-06-2005 22:34

A ja mam takie pytanie:

Ten server to berylia czy tez inny ? :P Bo jak berylia to za pozno.. wlasnie zrobilem sobie red skulla moim 33 royalem bo odechcialo mi sie grac na iridi.. a poniewaz zbliza sie update, beda napewno nowe servery.. i szukam tak jak Ty (Elysian Warrior) PGerow ktorzy zapanuja razem ze mna i moimi qmplami nad serverem. Wojna polksa-szwecja na poczatku ZAWSZE konczyla sie przegrana polakow.. czas to zmienic.

Setsuri 14-06-2005 01:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Aessa
hehe powodzenia chlopcy :D jak dostane pacc to moze zrobie drucika na nowym :D A co do opanowania serva to watpie w to heh predzej sie miedzy soba wybijecie.

mam dziwne wrazenie ze po wojnie pol-swe beda constant wojny pol vs pol ;p;p

Bacik 14-06-2005 06:41

:)

Set~ Aessa, moje suczki :)
Rozumiem ze jescze raz zobacze wasze miecze koło mojego bolta xD

Veltaxio 14-06-2005 07:47

No wiec tak :>
Gram w tibie 3-4 lata ..
Gralem na bardzo duzo swiatach :
~Valoria to byly poczatki 55 royal , 40 elite ( trenilem glownie)
~Azura 68 royal (heh :P)
~iridia Tao Fao 75 royal ( bylem pierwszy na servie , niestety del toro mnie rozje~ bo nie maielm zbytniego wsparcia )
Nebula (heh gralem 3 dni bylem pierwszy na main potem pierwszy 20 lvl i 3 wojny zrobilem 2 wygralem 1 przegralem)
~Morgana no wiec 2 tygodnie grania 54 elite jest no i wojna z avis :/
~Guardia ( wiem ze non pvp ale juz mialem dosyc wojen :P , 49 master sorc 42 magic teraz drugi w expie jestem pierwszy w magicu )

Gogogog ~

Aessa 14-06-2005 07:47

mój mieczyk zostaje na morganie, a na nowy ide z uhami xD haaha Setsuri a ty cos sie czepil tych swe. wogole to mam breche z polakow , kazdy mowil zeby roz***ac swe(avis) a przeciez avis to w wiekszosci hiszpanie xD

Elysian Warior 14-06-2005 08:53

1. Essesman
Dopiero nie dawno musiales dac opis w swoim comment ze idziesz z nami, bo jak formowałem juz gildie to go nie było. Jeżeli chcesz, to zgłoś sie do mnie na gg a nie piszesz tu posty bo nie wiem jaki to ma sens, a mój nr gg chyb jest widoczny ;p Gildia jest jeszcze otwarta, ale próg przymowania podnosze do 50lvla. Osoby chętne niech do mnie piszą na GG zamiast tu pisac posty ;/
2. Tse
Ja z wami gadalem ,ze narazie nie bede was brał bo wy bedziece robic skille 80/80 przez pierwsze tygodnie, wiec nie widziałem sensu abyście przyłączyli sie na początek do nas. Potem mozecie dołączyć, jak juz skonczycie trenić.
3. Moje gg ( podane również w podpisie ) 5906340

Cz@rny 14-06-2005 10:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Veltaxio
No wiec tak :>
Gram w tibie 3-4 lata ..
Gralem na bardzo duzo swiatach :
~Valoria to byly poczatki 55 royal , 40 elite ( trenilem glownie)
~Azura 68 royal (heh :P)
~iridia Tao Fao 75 royal ( bylem pierwszy na servie , niestety del toro mnie rozje~ bo nie maielm zbytniego wsparcia )
Nebula (heh gralem 3 dni bylem pierwszy na main potem pierwszy 20 lvl i 3 wojny zrobilem 2 wygralem 1 przegralem)
~Morgana no wiec 2 tygodnie grania 54 elite jest no i wojna z avis :/
~Guardia ( wiem ze non pvp ale juz mialem dosyc wojen :P , 49 master sorc 42 magic teraz drugi w expie jestem pierwszy w magicu )

Gogogog ~

O lol idziesz :D 1szy owner Valerisa z tej strony (do zjezdzie ne demonie). No no, napisz mi pm to Ci dam gg i powiem szczegóły... Zapowiada sie hardcore pg :P Chce Cie miec w swojej gildii...

Daywolker 14-06-2005 11:45

hym

siemka ja z takim czyms dlaczego wy macie w gildi po 25 a ja mam 50+ i jeszcze pisza .. mala sieka cos czuje bedzie .

I wara ze potem polacy z polakami beda ****a wlaczyc !!!

Vormencik 14-06-2005 15:28

Ponawiam moje pytanie... Czy to jest BERYLIA czy tez ten nowy co bedzie ?!?!?! Bo temat powstal przed zalozeniem berylii.... qrde moze by ktos odpowiedzial tak ??

Aha niby 40 lvla nie mialem ale jak tak bardzo formalnosci sie licza to na 75 distance w 1 dzien zrobie 40+ z 32... tylko czy to ma sens ?

Kret master 14-06-2005 15:37

Omfg

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vormencik
Ponawiam moje pytanie... Czy to jest BERYLIA czy tez ten nowy co bedzie ?!?!?! Bo temat powstal przed zalozeniem berylii.... qrde moze by ktos odpowiedzial tak ??

Aha niby 40 lvla nie mialem ale jak tak bardzo formalnosci sie licza to na 75 distance w 1 dzien zrobie 40+ z 32... tylko czy to ma sens ?

cożeś się tej berylii uparł?? TO BEDZEI NOWA POWSTAŁY SERVER NA KTORY WSZYSCY CZEKAJA!!

Szczecinianin 14-06-2005 15:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Daywolker
siemka ja z takim czyms dlaczego wy macie w gildi po 25 a ja mam 50+ i jeszcze pisza .. mala sieka cos czuje bedzie .

I wara ze potem polacy z polakami beda ****a wlaczyc !!!

bo ty jestes cool lider na morganie sie ludzie przekonali.

Forlann 14-06-2005 16:10

Tez chcialbym isc z Wami ...Bob bunt 37 lev *titania*...

Vormencik 14-06-2005 17:12

No to ja sie zglaszam :D

Vorment Firefist 32 royal skills 75/60 m lvl 13

Jak juz mowilem moge wbic ten 40 bezproblemowo ale po co ? :P

Moge dojsc ?

^Zohop^ 14-06-2005 18:40

re up.

Elysian napisal ze prog lvlowy osob przyjmowanych do jego gildii zostal podwyzszony do 50Lvl, wiec raczej nie wezmie cie do gildii.

Morin 14-06-2005 18:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vormencik
No to ja sie zglaszam :D

Vorment Firefist 32 royal skills 75/60 m lvl 13

Jak juz mowilem moge wbic ten 40 bezproblemowo ale po co ? :P

Moge dojsc ?

Prog jest od 50 levla wiec raczej cie nie przyjma :/ wiec proponuje bys zobaczyl post 411 :P

Iqshero 14-06-2005 19:32

Na nowym servie będą się i tak liczyć dokonania na new serverze także podwyższanie bramki lvlowej, od której przyjmujecie jest troche bez sensu, powiniśmy brać wszsytkich polaków z PACC, którzy chca grać and that's all =P. Noo i dopisać mnie do gildii Czarnego ! Już wcześniej się zgłaszałem (tylko bez PACC byłem, ale już zamówiony --> jutro będzie =] )
Iqshero 49 84/72 Lucera ^^

^Zohop^ 14-06-2005 20:16

Re up.
Mysle ze to nie jest za dobry pomysl. Bo myslisz ze ktos kto nie mial nigdy nawet 40lv zacznie nagle mocny PG i bedzie sie wybijal jezeli chodzi o lv na tle servera ? ja raczej watpie, bo do tego trzeba troszke doswiadczenia jeszcze.

essman 14-06-2005 20:28

essman 46lvl+ <był> isara 86/70 <było> 17mlvl <był> ;(
to mi styknie żeby byc w waszej gildi?
a apropo pacc kupuje niedługo B)

Iqshero 14-06-2005 20:31

Zakładamy że osoba posiadająca PACC grać umie xD
Poza tym wszystko się okaże w czasie gry ^^ i wyjdzie, a im nas będzie więcej na pączątku tym lepiej.

Vormencik 14-06-2005 21:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Morin
Prog jest od 50 levla wiec raczej cie nie przyjma :/ wiec proponuje bys zobaczyl post 411 :P

Na 1 post spojrz. "40 lvl to minimum" Ja nie chce isc do pro za***istej pro pro PGowatej gildi bo nie bede psul sobie wakacji i nie bede gral 24/dobe i nie mam zamiaru zrobic 70 lvl w 3 tygodnie. Ale w miesiac minimum 50 sorcem... Mysle ze jak ladnie wpadne na rook bez kolejki to wyjde juz po 1 dniu. W ten sam dizen jakis 12 lvl m lvl z 5. Potem sie robi 18 w ciagu 1 dnia, max 1,5. do 30 ~3 - 4 dni jak dla mnie. I to nie wystarczy ? 30 lvl w ~1,5 tygodnia bez mocnego PGowania... A jak nie przyjma mnie do najleszpej (czego wlasciwie nie chce, bo trza tam grac bardzo duzo zeby sie utrzymac..) to pojde do jakiejsc dobrej, ale za to slabszej lvlowo gildii. I bedzie przynajmniej na loozie. Takze pytam sie: Mam wbijac 40 lvl czy nie ?? Bo nie chce mi sie zbytnio, szczegolnie ze sobie red skulla zrobilem :)

Morin 14-06-2005 21:26

@UP
A kto powiedzial ze w gildi Wichra bedziesz musial szatanic ? Wicher robi spokojna gildie i bedziemy w gildi pomagac sobie nawzajem np. wspolne hunty i questy :)

Vormencik 14-06-2005 21:32

No to skoro nie trzeba jak Ty to mowisz "Szatanic" to czemu mieliby mnie nie przyjac ? High lvlowy sorc (high - mam tu na mysli wysoki jak na date powstania serva - 2 tygodniowy serv to ~35 master bardzo dobry sorc) zawsze sie przydaje (chociazby do questow) a mam zamiar grac systematycznie, choc nie do przesady. Only rook bede gral PGem zeby wyjsc jak najszybciej. Nocka czy cus :)

Morin 14-06-2005 21:46

To sie pytaj Elysian ale nie masz 40+ lvla i nie chcesz szatanic wiec bedzie ci trudno sie dostac.... a gildia wichra przyjmoje nawet jak nie masz 40+ lvla i zamierzasz grac na normalnie B)

Vormencik 14-06-2005 21:51

Eeee.. Co to jest ta gildia Wichra ? :P Sry ale chyba zauwazyles ze ten temat ma ponad 40 stron a wiekszosc postow to glupie komentarze czy dyskusje bez sensu... jakos nie chcialo mi sie czytac wszystkiego. Gdzie sie zglaszac ? Bo jak to powiedzial moj qmpel : "High lvl sorc to zagrozenie. A zagrozenia sie likwiduje :>" Dobra gildia nie jest zla ? :)

Elysian Warior 14-06-2005 22:20

kopytko

Iqshero, essman itp !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Juz pisałem, żeby wszelkie zgłoszenia kiedować do mnie na GGGGGGGGGGGG!!!

Moja gildia liczy 25 osób i uwazam ze na początek to wystarczy, więc zamierzam przyjmować osoby z lvl co najmniej 50, lecz wy sie zgłosiliście juz dawno, ale nie widziałem potwierdzenia w comment waszych postaci dlatego was nie przyjołem ;/ - widze ze juz macie potwierdzenia wiec teraz prosze do mnie na gg w celu uzyskania dalszych informacji ;]

Jeżeli ktoś nowy chce sie dołączyć (50lvl+ ) niech sie zgłosi do mnie na GG ;p

Daywolker 15-06-2005 01:18

Elsian ****a wszytkich masz przyjmopwac i nie patrz na lvl to wyjdzie na new servie jak ktos bedzie zamulal wy***ierz .. kazdy na new ma równe szanse wiec nie róbcie szopy i wszytkich brac co chca!!!!!!!!!!!

Po 2 ktos tam wyzej z komentowal ze jestem dobry liderem ? masz dowody ? uzastadnienia ?
na moje jestem zwyklym graczem co uczy sie grac w tibie

po 3 alebo sobie bedziemy pomagac albo niech kazdy walczy o swoje ale ci co chca byc nie wy***ani serva i grac sobie spokojnie pózniej to trzymajcie zemna zawsze pomoge :) NARA :baby:

Babziak 15-06-2005 01:27

^^

Nick : Felikso
Świat : Aldora
Lv : 59 przed HAKIEM
GG : 2311127

Elysian Warior 15-06-2005 09:11

Początek

Na początek nie chce brać dużej chołoty, bo nawet sama inicjacja zajmie mi z godzine. Dlatego chcę aby w gildii było max 30 osób NA POCZĄTEK. Potem juz nawet po pierwszym dniu trwania serwera, jeżeli ktos bedzie chciał się dołączyć przyjmę go z chęcią (oczywiście jeżeli bedzie miał w miare przyzwoity lvl). Codziennie, jeżeli będą kandydaci, będę przymował nowe osoby do gildii. Teraz wszystkich raczej nie bede przyjmować, bo moze sie okazać potem, że osoba którą wziołem okaże sie idiotą i na przykład już podczas trwania serwera pujdzie na kopalnie guardów z lvlem 15 i będzie chciała wygonić z tamtąd del'toro albo walkerów ( lol? - już takie coś mi jedna osoba pisała, że ma 2 miejsca na hunt, a jak ją zapytałem co zrobi jak bedzie te miejsce zajęte przez kogos juz wcześniej- to mi powiedziałą że go wy***ie -lol?- wojna gotowa i to z naszej winy)
Tak naprawde to cały czas sie ludzie do mnie zgłaszają ( głównie na gg) i cały czas rekrutuje ludzi.

Michal 15-06-2005 10:32

Według mnie ...

Elysian Warior czy nie lepiej bylo by ci zrobić tak.
Zrobic 4 guildie z kolegami. W jednej byli by sami sorcowie w drugiej druidzi w trzeciej rycerze i w czwartej palladyni. Bys przyjmowal kazdego kto sie zglosi na wasze gg kto ma wymiare wysoki lvl i po 2 tygodniach dopiero posegregować wszystkich zrobic jedną gildie co by byli 20+ na poczatku i by poprzeczka była podnoszona a 2 gildia byla by academia tej gildi i by byli co jeszce tego lvla nie maja i jezeli ktos by sie wykazywal wiekszym poziomem zawanswania w grze i by nabijal lepsze lvle by przechodzil do tej gildi głownej. Według mnie bylo by tak lepiej bo facc zacznie grac dopiero po tygdoniu okolo i nie bedzie mogl odrazu miec takiego lvla jak osoby posiadajace pacc.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:57.