Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Zdjęcia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=24)
-   -   Guardia thread (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=36319)

Filipyo'vel sisig 28-08-2005 18:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez AncienciQ
No wiesz jesli sądzisz ze jestes najlepszym polakiem czy w ogóle najlepszym Guardianinem z tego powdu że kupiłes se SB to sie z deka mylisz xD(ewenualnie wylotowales).

Nadal sądze ze masz 2-3 ownerów bo grasz po 20-22 h/doba/7dni na tydzien- i czasem sie zdarza ze grasz 3 dni bez przerwy...przerwa tylko podczas SS. Spójrzmy prawdzie w oczy. Czitujesz

no jeden madry pan sie odezwal sie dziebil calymi dniami od rana do nocy i potem jaki to on boss bo ma skile dobre nie raz bylo widac z rozmow z toba ze masz kilku owenerow wogule to lubi cie ktos tam jeszcze? czy tylko ci co ci w dupe wchodza zebys z nimi pohuntowal troche?

Baba? 28-08-2005 19:58

....

Tak moim zdanie nie powinno was to zbytnio iteresowac ilu ma Ownerow. Jezeli nie macie zadnych dowodow, "to" to jest poprostu publiczne pomowienie ;)

~Auris

Razorekor 28-08-2005 21:21

AncienciQ ja nie mam 2nd Ownera (Ciagle ten temat ponawiasz i wszedzie)
Filipyo'vel sisig a ty masz jakis Uraz?? (Pewnie Magiczny Szu na Guardii)

Wrzood 28-08-2005 22:13

ehs i tak to jest :)
nabijasz szybko lvl/skille - zaraz "a tu ch%^@ masz xXx ownerow"
masz niezle eq - "a ty ch%^## okradasz ludzi ps. daj cos plx"

jest cos jak dowody a poki takich nie ma nie piszcie jeden na drugiego bo to dziecinada wg mnie i niezbyt potrzebna dyskusja :|
enjoy umba

Golden Eye 28-08-2005 22:21

Byłem dobrym kumplem razorekora, ale treaz powiem prawde.Kiedyś na gs huncie spytałem go o gg w razie bym miał kicka.On mówi ze nie da gg bo gra z bratem i będdzie sie z nim zmieniał.Inną dowodem jest że postać jest online od 7 rano do 2 w nocy co jest przez dłużczy czas niemożliwe.

GAWRON 28-08-2005 22:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Golden Eye
Byłem dobrym kumplem razorekora, ale treaz powiem prawde.Kiedyś na gs huncie spytałem go o gg w razie bym miał kicka.On mówi ze nie da gg bo gra z bratem i będdzie sie z nim zmieniał.Inną dowodem jest że postać jest online od 7 rano do 2 w nocy co jest przez dłużczy czas niemożliwe.

bosHeeeeeeee...
to 1-sze to sobie pevnie zmyśliłeś/aś ,a to 2-gie to jest tak..,że Razo~lubi sobie pograć ,to sobie gra...chłopak z życia kożysta..nikt mu tego nie odbierze! ...

Pozdro All..Razo 3ym sie .:* :)

~Kałach~ 28-08-2005 23:12

blz no keal mi

Cytuj:

wogule to lubi cie ktos tam jeszcze? czy tylko ci co ci w dupe wchodza zebys z nimi pohuntowal troche?
Tak ja go lubie. i nie wchodze mu w dupe bo bylem tylko raz z nim na bk bo chcialem zeby mi pomógl w quescie. To ze on robi szybko lvle i skille to oznacza ze jest wytrwaly a nie jak ty np. wejdziesz popatrzysz, posiedzisz w depo ponazekasz i dasz loga i stekasz pózniej ze on to szybciej lvle i skille robi bo cheater.

Cytuj:

Byłem dobrym kumplem razorekora, ale treaz powiem prawde.
to jaki z ciebie dobry kolega jak obgadujesz kogoś za plecami ?

BTW. Gratz razo~

GAWRON 28-08-2005 23:25

@ up... całkowicie sie zgadzam...i uważam ,że razo to ro0wny ziomuś ,bo mi pomógł kilka razy :D

Nico'Stalone 28-08-2005 23:30

hahah to ma byc fajne jeśli to twoje pierwsze sskito gratz mogą być ;p
lol moje były by lepsze !!

GAWRON 28-08-2005 23:36

@ up
łoł ..ziomek! fajne masz zdjęcie pod odpowiedziom..:) ..pochwalisz sie adresem stronki? :)..czy tylko tak sie chwalisz i powiesz ,że to Twoja laska?:D:D

Veirek 29-08-2005 00:41

Tzw. Power Abuser ( Dowód Co tibia robi z gowniarzami)

:D Dobra panie Razorekor koniec ściemniania. Po 1 przyczepie sie do twojej ortografii i wypowiedzi na forum ale dobrze że nieukryles wieku bo twoje ,,młodziencze" zapaly są wkońcu widoczne jak na 14 latka... Trzeba sie wyrzyć jak to sie w nocy zaczyna kołdra moczyć gdy sie dojrzewa prawda.. Po 2 to że ,,sharujesz" konto nie ciężko zauważyć bo gdzie normalny człowiek wytrzymał by okolo 24 h dziennie na grę przy dajmy 15 minutowej przerwie przez około cały czas grania od wykreowania postaci z przerwą tylko na ss'a..To ze gra tobą pół osiedla to nieznaczny że wkońcu jesteś fajny, ale nie na tym gra polega...przykro mi. Zauważ Ancienciq gra sam dajmy około gra 10 godzin dziennie i ,,wziął" cię na jakieś 6 lvl up gdzie na początku była różnica między wami 16 lvl (ancienciq 30 Razorekor 46). Więc twój zapał gówniarza radze opanować oraz popracować nad tym co napiszesz, bo czytając twoje wypowiedzi, naprawde wprowadzasz w zalosny -> :D az mi sie ;( nad twoja ortografią i nad twoim :baby: (wiekiem),a tak pozatym udowodnie tobie przy okazji co robi lvl w tibi z gówniarza tzw. power abuser pare zdjec kumpla:

http://i10.photobucket.com/albums/a1...dyls/razo2.jpg

http://i10.photobucket.com/albums/a1...dyls/razo1.jpg

http://i10.photobucket.com/albums/a1...yls/razor1.jpg

Gunnart 29-08-2005 01:16

(*.*)

Ja mam tylko jedno pytanie skierowane do Razorekor'a ... Ty we wcześniejszych notkach piszesz ze jestes "The best" ta? Dobrze moze i jestes ,ale jezeli jestes az taki dobry to czemu expisz na dwarfach? Z takimi skillami i lvl'em to wybacz ale tylko nOOb expi na tak słabych potworkach! hahahahaha... jezeli sądzisz ze kazdy kto expi na dwarfach jest "the best" to powodzenia! Hail Guardia!

lolQ 29-08-2005 01:29

FiK

Eh...Razo zrozum ze nie da sie tak dlugo ukrywac acc sharowania...z czasem to wyjdzie...masz 14 lat i twoja postac jest 20h/doba online...to jest nie mozliwe...pamietam jak kiedys moj kolega sie ciebie pytal czy masz brata. Odrazu odpowiedziales "nie mam brata" ale chwile pozniej napisales cos takiego "mam brata ale on nie gra w Tibie" chociaz cie nikt o to nie pytał... a chyba wiesz ze tylko winny sie broni ?? :kat: dzielisz konto i nie rob z siebie najlepszego bo nie jestes...moze i masz najwyzsze skille na serverze ale nie doszedles do tego sam wiec sorry ale jestes 0

Draconis Dragontooth 29-08-2005 01:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gunnart
Ja mam tylko jedno pytanie skierowane do Razorekor'a ... Ty we wcześniejszych notkach piszesz ze jestes "The best" ta? Dobrze moze i jestes ,ale jezeli jestes az taki dobry to czemu expisz na dwarfach? Z takimi skillami i lvl'em to wybacz ale tylko nOOb expi na tak słabych potworkach! hahahahaha... jezeli sądzisz ze kazdy kto expi na dwarfach jest "the best" to powodzenia! Hail Guardia!

Jak patrze na twój comment to mi się robi ciebie żal .. omg i kto tu jest noobem .. niech sobie Razorekor robi co chce , sharuje itp. ale wiem jedno napewno nie zrobisz nawet przez 3 lata takiej postaci jak on zrobil w te kilka miechów od powstania guardi .. -.-'

Gunnart 29-08-2005 01:43

Ale czy ja go do czegos namawialem? tylko sie pytam jak to mozliwe ze koles z takim lvl i skillami expi na dwarfach bo to mnie troche dziwi a raczej smieszy ... I jeszcze jedno, nie znasz mnie nie wiec nie pisz jak gram czy dobrze czy żle i czy zrobie takiego chara jak Razo~ bo nigdy nie spotkalismy sie w Tibi!

Veirek 29-08-2005 01:46

Jezdzisz po Gunarcie a sam widze ze neiznasz zasad uczciwego grania. Mowisz a niech sobie sharuje ,,lol". Biore moich kumpli z rl robimy postac gramy ja dajmy we 3-4 i przebijamy jego termin w mniejszy czas i w czym szutka takiego grania. Uczciwie grac to stworzyc postac i grac ja wylacznie samemu bez sharingu..Sharujesz to tak jak bys cheatowal wiec pomysl nad tym..Pozdro

Draconis Dragontooth 29-08-2005 01:47

Cytuj:

Ale czy ja go do czegos namawialem? tylko sie pytam jak to mozliwe ze koles z takim lvl i skillami expi na dwarfach bo to mnie troche dziwi a raczej smieszy ... I jeszcze jedno, nie znasz mnie nie wiec nie pisz jak gram czy dobrze czy żle i czy zrobie takiego chara jak Razo~ bo nigdy nie spotkalismy sie w Tibi!

Po pierwsze , nie pomyślałeś że na tych dwarfach są też guardy ? po drugie są tam tez slimy ,a razo na nich trenuje , po trzecie pewnie w nastepny swoim poście napiszesz że masz 100 lvl i że ja jestem newb .. :p

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Veirek
Jezdzisz po Gunarcie a sam widze ze neiznasz zasad uczciwego grania. Mowisz a niech sobie sharuje ,,lol". Biore moich kumpli z rl robimy postac gramy ja dajmy we 3-4 i przebijamy jego termin w mniejszy czas i w czym szutka takiego grania. Uczciwie grac to stworzyc postac i grac ja wylacznie samemu bez sharingu..Sharujesz to tak jak bys cheatowal wiec pomysl nad tym..Pozdro

To dawaj .. a nie pieprzysz farmazony , bierz 3-4 kumpli i sharuj .. gadać każdy potrafi , a robić to nie ma komu -.-'

Gunnart 29-08-2005 01:57

no fik!

eh... nie wiem czemu Ty go tak bronisz pewnie jakis rl friends albo cos ale nie wazne nie interesuje mnie to! Ja wiem co widziałem i co słysze a widziałem to ze on expił na dwarfach... a znam wiele kopalni gdzie jest o wiele więcej Guardów i tylko Guardów nie ma zadnych soldków i zwykłych dwarfów!

~Kałach~ 29-08-2005 01:59

Cytuj:

To dawaj .. a nie pieprzysz farmazony , bierz 3-4 kumpli i sharuj .. gadać każdy potrafi , a robić to nie ma komu -.-'
DOKŁADNIE!!! Jak ci sie sharowanie nie podoba to nie sharuj i nie graj tylko dla cyferek i nie stekaj ze ktos nabil szybciej wyzszy lvl bo lbe ble ble -.-
Napisał że jest The best bo ma najlepszego skilla w swordzie i w shieldzie na guardii.

Cytuj:

Ja wiem co widziałem i co słysze a widziałem to ze on expił na dwarfach... a znam wiele kopalni gdzie jest o wiele więcej Guardów i tylko Guardów nie ma zadnych soldków i zwykłych dwarfów!
BUAHUAHAUHAUHAUHAU. znajdz mi kopalnie dwarfów bez dwarfów i soldów z samymi guardami.... nie rozsmieszaj mnie .... widać jak sie znasz na tibii ...

Veirek 29-08-2005 02:00

Ok np wezme moich kolegow i troche twoich z podstawówki tylko odciagnij ich od pokemonow i sam sie zajmij uczciwym graniem robic nie ma komu bo zamiast grac sobie po 2h dziennie kazdny z nas gra sam i jedzie swoim tempem zamiast tracic czas na sharowania czopku. B)

LOL..napisal ze jest the best bo ma skil w wordzie i shieldzie ale nie ma mózgu tak jak ty i twój kolega ktory wielbi razorekora jak i ty bo to nasz obronca i zawsze nam wszedzie pomoze ta?Fik&LOL<Tak w nawiasie nie powinniście chlopcy juz spac?

Draconis Dragontooth 29-08-2005 02:01

Cytuj:

eh... nie wiem czemu Ty go tak bronisz pewnie jakis rl friends albo cos ale nie wazne nie interesuje mnie to! Ja wiem co widziałem i co słysze a widziałem to ze on expił na dwarfach... a znam wiele kopalni gdzie jest o wiele więcej Guardów i tylko Guardów nie ma zadnych soldków i zwykłych dwarfów!

Bronie go dlatego bo chce , wcale mi tego nie zabronisz , nie zanam go z RL , poprostu bronie go przed atakami takich imbecyli jak ty .. zazdrość pierwszy stopień do piekła , wiesz ?? -.-'

Gunnart 29-08-2005 02:01

To dawaj .. a nie pieprzysz farmazony , bierz 3-4 kumpli i sharuj .. gadać każdy potrafi , a robić to nie ma komu -.-'[/quote]

Po co sie podniecasz? Przeciez Veirek tylko napisał to co myśli ... a według mnie miał racje.

lolQ 29-08-2005 02:03

To dawaj .. a nie pieprzysz farmazony , bierz 3-4 kumpli i sharuj .. gadać każdy potrafi , a robić to nie ma komu -.-'[/quote]

czlowieku pomysl o czym ty pie******. gadac kazdy potrafi? -.-' jestes taki madry bo pewnie sam sharujesz acc...zazwyczaj sharerzy to jest 2-3 nOObów ktorzy nigdy nie osiagnela nic w Tibii i graja na spolke charem a pozniej biegaja po podwórku i sie chwala"a wiesz ja mam 100lvl" inni "ja mam najlepsze skille na serverze bo jestem the best" ... -.-' uwierz ze moze nic wiekiego nie osiagnalem w tibii ale wszystko to zrobilem sam...i jestem z tego dumny 8o

Gunnart 29-08-2005 02:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Draconis Dragontooth
Bronie go dlatego bo chce , wcale mi tego nie zabronisz , nie zanam go z RL , poprostu bronie go przed atakami takich imbecyli jak ty .. zazdrość pierwszy stopień do piekła , wiesz ?? -.-'

Po raz kolejny sie podnieciłes tym co napisałes. :) Po co te wyzwiska i przekleństwa nie umiesz gadac normalnie ?

Draconis Dragontooth 29-08-2005 02:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez lolQ
czlowieku pomysl o czym ty pie******. gadac kazdy potrafi? -.-' jestes taki madry bo pewnie sam sharujesz acc...zazwyczaj sharerzy to jest 2-3 nOObów ktorzy nigdy nie osiagnela nic w Tibii i graja na spolke charem a pozniej biegaja po podwórku i sie chwala"a wiesz ja mam 100lvl" inni "ja mam najlepsze skille na serverze bo jestem the best" ... -.-' uwierz ze moze nic wiekiego nie osiagnalem w tibii ale wszystko to zrobilem sam...i jestem z tego dumny 8o

No więc .. nie sądze że jeżeli 3-4 noobów nabije 100 lvl to zasługują na miano noobów .. chyba że kupili postac na 100 lvlu i biją palkiem ze sworda .. a co do kopalni z samymi guardami , to Kałach dobrze mówi , nie ma takowych .. dwarfy są wszędzie :P:P btw. Ja nie sharuje ..

lolQ 29-08-2005 02:08

Broni go bo to jest poprostu "asslicker" i tyle...-.-' X(

~Kałach~ 29-08-2005 02:10

Cytuj:

A nawet gdyby to co ? żal ci dupe sciska że on ma kolegów a ty nie ?

Draconis Dragontooth 29-08-2005 02:10

Cytuj:

Tak , tak .. i co na tym zyskam ? dozgonną wdzięczność ?? protecta na non-pvp ?? omg ale inteligent z ciebie -.-'

Veirek 29-08-2005 02:11

LOL..napisal ze jest the best bo ma skil w wordzie i shieldzie ale nie ma mózgu tak jak ty i twój kolega ktory wielbi razorekora jak i ty bo to nasz obronca i zawsze nam wszedzie pomoze ta?Fik&LOL<Tak w nawiasie nie powinniście chlopcy juz spac?
Przenioslem moj post bo pewnie nie jestes na tyle inteligenty jeden z drugiem zeby spjrzec do tylu a wiec prosze ''na tacy podano Nwb'ies"

Gunnart 29-08-2005 02:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ~Kałach~

no fik! ja widze ze my nie mozemy pogadac normalnie bo Ty mi wyglądasz na jakiegos wieśniaka albo błazna bo nie mozesz napisac normalnego komenta w którym nie znajdzie sie jakies przekleństwo itp.

Draconis Dragontooth 29-08-2005 02:14

Cytuj:

Przenioslem moj post bo pewnie nie jestes na tyle inteligenty jeden z drugiem zeby spjrzec do tylu a wiec prosze ''na tacy podano Nwb'ies"

Co do tego posta powiem tylko jedno .. chłopie idź i weź podręcznik do języka polskiego i przeczytaj dział "poprawne układanie zdań" bo widze że ci to nie wychodzi ..

lolQ 29-08-2005 02:15

Cytuj:

Tak , tak .. i co na tym zyskam ? dozgonną wdzięczność ?? protecta na non-pvp ?? omg ale inteligent z ciebie -.-'

C*** go wie co na tym zyskales...moze poprostu zrobi Ci dobrze :D

Draconis Dragontooth 29-08-2005 02:17

Cytuj:

C*** go wie co na tym zyskales...moze poprostu zrobi Ci dobrze :D

Ale jesteś zabawny .. w domu cię takiego poczucia humoru nauczyli ? żałosne ..

Draconis Dragontooth 29-08-2005 02:18

Sry za double posta :(

lolQ 29-08-2005 02:20

8o
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ~Kałach~

mam wiecej kumpli niz ty...i nie zdobylem ich wlazac im w dupe...ale widze ze uznajac iz dupolizanie jest good to sam to pewnie robisz? hummm? masz pewnie jakis 10 lvl i piszesz msg do h lvli typu "czesc, chcesz byc moim kolega? ja ci dam bp hmmów, ale prosze dodaj mnie do vipów"... 8o

,,|,,

Veirek 29-08-2005 02:20

Skoros taki poprawny to naucz mnei jak powinno poprawnie brzmiec to zdanie :]

Draconis Dragontooth 29-08-2005 02:21

Cytuj:

8o

mam wiecej kumpli niz ty...i nie zdobylem ich wlazac im w dupe...ale widze ze uznajac iz dupolizanie jest good to sam to pewnie robisz? hummm? masz pewnie jakis 10 lvl i piszesz msg do h lvli typu "czesc, chcesz byc moim kolega? ja ci dam bp hmmów, ale prosze dodaj mnie do vipów"... 8o

,,|,,

Primo : nie masz pojęcia ilu mam kolegów , nie znamy się , moze to i dobrze bo takich jak ty to ja bije ..

Secundo : 10 lvla nie mam i nie jestem newbie w tibie już troszke czasu gram. btw. chyba sam nie wierzysz w to co piszesz ..

Cytuj:

Skoros taki poprawny to naucz mnei jak powinno poprawnie brzmiec to zdanie :]

Tamten post był tak bezsensowny że nie wiem co chciałeś nam powiedzieć ..

@Down :

Nie ide spac , trenie skile ..

Gunnart 29-08-2005 02:21

A Ty "Draconis Dragontooth" nie powinienes juz czasem spac? mi sie zdaje ze tak! :D I nie broń go bo wiesz dobrze ze nie masz racji!

lolQ 29-08-2005 02:23

FiK

Cytuj:

Ale jesteś zabawny .. w domu cię takiego poczucia humoru nauczyli ? żałosne ..

z tego co widze to ciebie w domu nic nie nuczyli...jestes pusty i glupi...a te posty pewnie ci stary pisze bo ty nie umiesz...

lolQ 29-08-2005 02:26

[quote=Draconis Dragontooth]Primo : nie ma pojęcia ilu mam kolegów , nie znamy się , moze to i dobrze bo takich jak ty to ja bije ..

Secundo : 10 lvla nie mam i nie jestem newbie w tibie już troszke czasu gram. btw. chyba sam nie wierzysz w to co piszesz ..

po 1 idoto looknal bys kogo post cytowalem a po 2 to najwyzej mogl bys dostac po ryju a nie gadasz ze takich jak ja bije...-.-'

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:48.