![]() |
mumia :)
|
niepisze tego w dziale potwory ale Spit Nettle :)
|
Merklin.(sux)
|
bonebeast :>
Signed, Prs |
Pytanie 16 : kategoria "itenz"
Podaj nazwę potwora z którego leci dany "rarek". ( wybierz 1 "rarek" i napisz potwora ). [ Rarek w sensie że dość trudno go zdobyć , gdyż nie leci z wszystkiego ]. 1. Purple Tome - Demon ( by Aval'yah ) 2. Red Robe - Banshee ( by Cedric ) 3. Leopard Armor - Assasin ( by teletoobis ) 4. Silver Dagger - Orshabaal/Witch ( by ripper ) 5. Templar Scytheblade - Lizard Templar ( by Caerlionne ) 6. Pharao Sword - Dipthrah ( by sebcio ) 7. Twin Axe - Rahemos 8. Green Gem - Efreet 9. Blue Gem - Marid 10. Thunder Hammer - Orshabaal ( by Zamor1 ) 11. Hammer of Wrath - Omruc 12. Beholder Helmet - Elder Beholder ( by Vandoz ) 13. Phoenix Shield - Morguthis 14. Ancient Amulet - Ancient Scarab ( by Diego'Odin ) 15. Jacket - Cave Rat ( by Impalable ) Blue Gem - Demon ( by Oerta ) - zgadnij. |
Templar Scytheblade - Lizard Templar
|
Jacket Cave rat. PharadoX Cziter! ...
|
Red Robe - Banshee
|
Leopard Armor - Assasin :p
|
blue gem=demon
|
Purple Tome- Demon
|
Silver Dagger - Orshabaal
|
Beholder Helmet - Elder Beholder
|
thunder hammer - orshabaal
|
actient amulet- actient scarab
|
Pharao sword - Dipthrah
|
Pytanie 17 : Kategoria "potwory"
Podaj nazwę potwora który przypomina człowieka/Tibijczyka. [bez elfów blz] 1. Warlock ( by Impalable ) 2. Valkyrie ( by Nadrill ) 3. Amazon ( by Vandoz ) 4. Assasin ( by Zamor1 ) 5. Hunter ( by Duch Guardi ) 6. Bandit ( by spider-bialystok ) 7. BK ( by Cedric ) 8. Wild Warrior ( by teletoobis ) 9. Stalker ( by Mastadi, little meteorite ) 10. Smuggler ( by Ahril ) 11. Fernfang ( by Adner ) 12. Necropharus ( by Caerlionne ) 13. Witch ( by ripper ) 14. Necromancer ( by Aval'yah ) 15. Monk ( by Diego'Odin ) 16. Priestiess ( by Morgaroth ) 17. Hero ( by By$iu ) 18. Gamemaster ( ivul potwór mówie wam, atakuje bananami :D ) Dwarf ( by Wsk ) - no właśnie to prawie wogule nie podobne do tibijczyka. 2 razy nizsze 3 razy bardziej owłosione i ma voodke zamiast krwi. To jest ostatnie pytanie które ja daje , gdyż wyjeżdżam na 12 dni. Bye All. |
Hero <>< ><>
<Ty mnie chyba nie lubisz>. |
Warlock.>.>
|
Black Knight
|
Hunter ... :)
|
Bandit :| ;o
|
Tak wogule skoro główny prowadzący konkursu wyjeżdża może ktoś zamiast niego dalej to ciągnoł na te 12dni?
|
Assassin (10 znakow)
@down kazdy moze podac tylko jedna odpowiedz -.- w ten sposob psujesz cala zabawe... ecnrmonaecr |
Amazonka
Ops... |
Vandoz - hunted :D
By$iu ja poprostu nielubie wszystkiego co wygląda jak Gm ^^ Tak właśnie myślalem Cedric , o Impalablu. Dziś pytania przyjmuje do 15:00 więc streszczać się. |
Necromancer
|
Vandoz po 1 odpowiedzi -,-
Nie ma sensu pisac juz tych ktore on napisal -,- Wild Warrior |
Valkyrie..
|
Witch.kocham k***a te 10 znaków xd
|
Smuggler (10 znaków)
|
monk albo dark monk
|
Fernfang :P
|
Necropharus.
|
Moze Dwarf?? Widzialem na ulicach kilku dwarfow co mi do pasa siegaja :-)
|
Czyżby Priestess ?
|
@up tu lejt ^^
do 15 :] |
Niewidzialny Młodzieniaszek, czyli Stalker
|
Jako, że nie ma się komu tym zająć, to ja to zrobię znowu :P Mam już doświadczenie.
Wymień wioski, większe osady i miasta znajdujące się w Tibii(bez ruin:P). W takim miejscu musi się znajdować przynajmniej jeden NPC. 1. Kazordoon (Vekegi) 2. Thais (Aval'yah) 3. Ankrahmun (Diego'Odin) 4. Carlin (Zamor1) 5. Edron (Ahril) 6. Venore (Teletoobis) 7. Ab'Dendriel (Caerlionne) 8. Port Hope (Celoz) 9. Rookgaard (OnlyM) 10. Darashia (Jwitos) 11. Greenshore (By$iu) 12. Cormaya (AdAmSiK) 13. Northport (Siromic) 14. Outlaw Camp 15. Stonehome 16. Senja 17. Fibula (Lady Death) 18. Mintwallin (Cystof) ^^ Po jednej odpowiedzi na osobę. // PoH nie jest ani miastem, ani wioską, ani osadą - to po prostu nazwa miejsca, tak samo jak Pola Glorii. |
NorthPort ;)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:54. |