![]() |
Cytuj:
|
ja tez tombów jeszcze nie mam ale istnieje cos takiego jak pvp char ja mam swojego i cagle w tombs siedze narazie 17fame europa sux ;(
ale char dobry bo wykupilem ulepszenia za facion |
Ja gram w GuildWarsa 2 miesiące i jestem bardzo zadowolony jest to bardzo dobrze pomyslana gra na myslenie maksymalny lev to 20 i bardzo dobrze bo w takich grach jak ta liczy sie spryt i taktyka a nie level czego niesttety o tibii powiedziec nie mozna zachecam do kupna moze sie tam spotkamy
Avarak Arks Ranger/Monk B) |
Dzis bylem w Underworld - screenow nie chce mi sie zamieszczac...
W kazdym razie jednemu gosciowi wypadlo ectoplazma (9-10k) Fajny team. Poki jeden noob (zawsze znajdzie sie jeden w druzynie) wzial questa, jak reszta nei byla przygotowana.... No i padlismy W kazdym razie polecam elementalista wziasc Ward Agaist Male Attack (Czy jakos tak) bardzo ulatwia zycie blokerom. No i oczywiscie Aegis. E/Mo moze byc naprawde super protectorem. W/Mo spelnił role glownego blokera. ja stalem pare krokow za nim bo jak zawsze potworki nie zawsze wszsystkie potworki* atakowaly jego, wiec nie raz by nas zabilo, jakbysmy stali w jednym rzedzie, a tak reszta mniee atakowala. BTW. Wyobrazcie sobie, ze na poczatku musialem na sile bumpowac ten temat? :P *np dwa aaxele 29 poziomowe |
Eh, pamietam jak pierwszy raz bylem w FoW :) grupa noobow pobiegla do przodu i zlurowala 3 patrole :P na szczescie nie za moje pieniadze bylo
Btw. Kocham farmienie w tej grze - po dwoch dniach zdobylem Unid. Superior Vigor, Superior Monk, black dye, kilka silver, czekajace na zsalvagowanie przedmioty z modami w stylu +28hp, Enchantments last 19% longer czy sundering 10/9 oraz wystarczajaca ilosc gotowki ze smieci na 15k armor: http://i4.photobucket.com/albums/y126/rof/armor.jpg kosztowala mnie ona ok. 73k luzno liczac (rekawice sa stonefist) - wszystko dyed silver |
Dobra. Net jest, GW jest. Jutro wielkie odpalanie.
- Houston, we have a problem <tsst> - Affirmative. <Three> <Two> <One> - Launch! |
Moja postac fajnie wyglada, niedlugo wrzuce screena :) Szaty pyromancera, mroczna mina, czerwone wlosy, czerwony kamyczek na czole, jednym slowem mrokh666!1 10 lvl E/ME tak pozatym ;p
|
|
chce ktos zrobic ostatnia misje ( tam gdzie zabija sie licha )? Bo nie moge przejsc, jeszcze ani razu good teamu nie dostalem, wszyscy atakuja inne cele itp.... niewiem jak ci ludzie tu doszli..... wiec kto sie podejmie? :D
|
moze sie ktos na cos skusi?
http://gw.gry-online.pl/phpBB2/viewt...1082&highlight= |
Pytanie natury....hmmm handlowej
Otoz sprzedaje collector itemy (taki jeden nie powiem ktory, by nie robic sobie no konkurencji) za 10k..... i udaje mi sie przynajmniej 2 dziennie sprzedac mam juz 40k.... przez to... Pytanie: Czy uwazacie to za wielkie oszustwo, czy poprostu sposob na handel (nie mowie im ze to collector....), ale kupuja? Co wy o tym myslicie? |
a dlaczego mialo by to byc oszustwo? jak by ci z potwora wypad taki sam item jak u collectora i bys go sprzedal to nie bylo by oszustow, a jak masz od collecta to juz oszustwo? ;/
|
Nie wiem czy mogę ale co mi tam. Znałem z WoW gościa, potem gadaliśmy często na gg.Ostatnio gadaliśmy o tym że gość chce kupić oryginała WoW i mnie też namawiał... I wyszło potem tak.Ja powiedziałem, że od WoW-a na 100% lepszy jest Guild Wars, a ten ciół powiedział że miał to dziadostwo i wywalił je... Dzięki Avagerowi wiem co-nieco o tym, więc od razu gościa zablokowałem...
Ten post świadczył o tym że Guild Wars jest lepszy od WoW i że niektórzy ignoranci są naprawde nienormalni :evul: Mam nadzieję że ten komentarz pomoże innym dokonać wyboru między zakupem World of Warcraft a Guild Wars ^_^ Ja nie mam GW ale po komentarzach w tym temacie jestem za tą grą. |
Cytuj:
|
gw lepsze od wow? lol! Ale wlasciwie zalezy jak na to patrzec.... jesli tylko jakosc to gw nie ma nawet co porownywac do wowa, ale jesli chodz i cena/jakosc to wygrywa zdecydowanie gw.
|
Moja nowa piękna zbroja :)
http://img.photobucket.com/albums/v3...uild/gw020.jpg |
szukam ludzi na tomby... bo z randomami to sie nie da grac.... wsumie tylko raz mi sie dobry team trafil ....>.<
|
No coz...dzisaj na collector itemach zodbylem... 30k....
mam teraz 61k! Jeszcze jedna udana sprzedaz i......... Super Apsorp kupiony od gracza jest moj! A pozniej tylko zbierac na zbroje...no moze pozniej jeszcze lepszy axe z +30 hp vampiriciem 3/-1 i innymi duperelami :) ale to pozniej :) |
Pare pytan i prosb Newba :)
1) Do czego sluza Red,Yellow itd DYE (albo inaczej bo o ile wiem to sa farbki, jezeli dobrze mysle to co mozna nimi ufarbowac) 2) Nie raz jak znajde item niezidentyfikowany, i jak go z identyfikuje to pisze ze jest on Savagabel (czy jakos tak), Co to znaczy ?? 3) Gdzie jest NPC w Wizard's Folly ktory daje qest a za jego wykonanie otrzymuje sie Skille dla Rangera. (Najchetniej Mapka) 4) Czy jak w Ascalon zdobede 2nd Class, to moge wykonywac qesty dla tej profesji ?? 5) Gdzie sie Wynajmuje Henchmanow (jaki ma kolo nazwy opis np [Collector]) 6) Skad sie otrzymuje runy ?? Z gory dziekuje |
1) kliknij dwa razy na farbke a pozniej na wbrana czesc armora, jesli masz maly lv to black dye radze sprzedawac gdybys go czasem zdobyl bo jest bardzo drogi jak na farbke.
2) na takim itemie mozna uzyc salvage kit i uzyskamy materialy/rune/bonus do broni 3)niewiem :) 4)tak...... chociaz niezupelnie wiem o co ci chodzi bo wydaje mi sie ze nie ma zadnych bonusowych questow dla danej klasy. 5) w prologu ( przed zniszczeniem ascalonu ) nie ma henchow, a jak juz b eda to napewno ich poznasz, ich ncki to fighter henchman, healer henchman itp. pozniej beda bez hench..... w nicku ale tez ich rozpoznasz. 6. rune trader badz za pomoca salvage kit z itemow. |
3) Wydaje mi się że zaraz na początku są 3 npc, od jednego z nich dostaje się zadanie znalezienia peta. Wystarczyło przejść przez wąski kanion i tyle.
4) Nie ma żadnych bonusowych questów dla sec profesji, jest tylko ten na jej zdobycie. 6) Kupujesz je, zaczynając od Zniszczonego Ascalonu, u rune tradera. Jeżeli znajdziesz jakiś salvage item, który jest niezidentyfikowany, zidentyfikuj go a następnie użyj expert salvage kita, po 400 w sklepie. Użycie zwykłego salvage kita spowoduje stracenie runy! |
Cytuj:
Avager jest naprawdę niesamowicie wiarygodny - WoWa na oczy nie widział i próbuje ludziom wmawiać, że tam się exp i przedmioty tylko przez walkę i handel zdobywa, że brak questów, że profesje niezbalansowane i że gra ma nieporównywalnie mniejszą grywalność od GW (grał? Widział? A może linijką zmierzył?). :S Nie mówiąc już o tym, że WoW oferuje WIĘCEJ - profesje, krawiectwo, bitwy pomiędzy całymi sojuszami, więcej klas i RASY. Ba, ma nawet te sławne areny. :P I jeszcze to wszystko można wyciągnąć z www.worldofwarcraft.com, a tyś się na ploteczki dał nabrać. +P Cytuj:
Mogę założyć temat o takim np. Endless Online. Powiedzmy, że giera zbierze więcej pochlebnych opinii niż GW. I co, dalej będzesz za GW? ;d |
Może wcześniej grałem w GW
Ale gra znudziła mi się gdzieś tak w tydzień. Teraz gram w WoW. AVAGER! Zapraszam, możesz sobie na mnie poflame'ować. |
Nie chcem by ten temat zamienil sie w wojne miedzy GW a WoW
Wiec prosze bez takich ok? (mowie do jednej strony i do drugiej) |
Już wiem czemu GW jest od 12 lat :)
http://img.photobucket.com/albums/v3...uild/gw019.jpg |
Czy chciałby ktoś zagrać w guild wars na dwóch ownerów??
Od 1 lvl jednym charem :). Zainteresowani prosze pisać na priv... |
Guild Wars to gra naprawdę świetna... Sam od niedawna w nią gram i w pewnych aspektach daje kopa WoW (nie chodzi tylko o grafikę). Owszem pełno osób pisze, że są to dwie inne gry..., no owszem, ale nie na tyle by nie można ich było porównywać... Obydwie gry to MMORPG..., tyle że w GW twórcy postawili na wspólne wykonywanie misji i w trakcie zadań, czy chodzenia po terenach jesteś tylko Ty i Twoja drużyna... dlatego też pasuje dobrze pasuje tu nazwa CORPG...
Jeżeli masz pełno zielonych papierków - wybierz WoWa, a nigdy tego nie pożałujesz ;) (mimo, że pełno kretynów się znięchęca do WoWa grając na darmowych serwerach...) Jeżeli nie stać Cię na abonament, a chciałbyś pograć w coś bardziej ambitnego niż Tibie, MU czy inne podobne twory to bezapelacyjnie GW będzie najlepszym wyborem... Moim zdaniem: Obie gry są warte zainteresowania, jednak WoW wg mnie niepodzielnie rządzi na rynku MMORPG (ma więcej graczy niż niektóre darmówki..., ba... ma więcej graczy niż darmówki, a jest płatny... chyba wystarczający powód ;)). |
Cytuj:
Święta prawda. GW to gra dla ludzi, którzy nie mają dużo czasu i pieniędzy na gry, a lubią pograć w coś konkretnego. WoW to gra dla ludzi, których stać na nią, i którzy mają kopę czasu do spędzenia na coś równie konkretnego. |
Mam problem z grafiką, otóż niedawno przeszedłem na nową kartę graficzną mianowicie Ge Force Fx 5200 i teraz mam taki problem:
http://img.photobucket.com/albums/v2...Wars/gw014.jpg Jak widzicie w okół niektórych potworów są takie dziwne kolorowe obwodki nie wiecie jak to naprawić? Na Ge Force 4 nie było takiego problemu... :/ |
szczerze mowiac to wydaje mi sie ze na geforce 4 problemem byl brak obwodek, bo z tego co wiem bossowie zaleznie od profesji maja jakies obwodki, a ja na swoim gf 2 nic takiego niewidze wiec pewno o to chodzilo :S
|
8o
< wstaje z podłogi > LOL! Taką obwódkę mają wszystkie bossy (unikalne potwory) w GW. Twoja karta jest w porządku, don't worry. edit: aha, i każda obwódka ma inny kolor, to zależy od profesji. elementalista monk ranger nekromanta mesmer warrior < rotfluje dalej > |
mam pewnien problem. pasuje on dotego tematu dosc srednio, ale dotyczy rowniez gw wiec napisze tutaj ;] wiec..... gw czasami lapie freeza. Nie dotyczy to tylko gw - problem powstal ok. miech temu, jak jeszcze gralem w w3(w tej grze tez byl freeze). Co kilkadziesiat sec do kilku min gra jakby zawieszala sie na kilka sec (ale wciaz reaguje na to co nacisne na klawiaturze co mnie dziwi). Z poczatku myslalem ze to wina neta - to jednak nie to, wczesniej wszystko dzialalo dobrze, to napewno nie lag ( wyglada to tak, jak by serwer przestal na chwile wysylac informacje do mojego kompura, ale sam wciaz by je otrzymywal, ale wtedy nastapil by disconnect z serwerem chyba :S ). Napewno nie jest to problem karty graficznej czy innego sprzetu - niezaleznie jakie detale/res ustawie, freez jest taki sam. Kolega poradzil mi bym zmienil sterowniki co wlasnie robie, ale watpie zeby to pomoglo. hlp me plx!111111oneonejeden
|
Cytuj:
@upup Możliwe, że był problem z 4... to mnie wkurza więc myślałem, że jest cos z karta :| |
@up
a przez przypadek wtedy nie byl na arenie? :) Pety i miniony maja obwodki, by je jakos rozroznic, ludzie maja kolorowa capy :) |
Ok dzięki, ale to jest straszne :p Odkupie sobie Ge Forca 4 lol :D
|
Wow przyszedł guild wars i od pierwszego momentu się w nim zakochałem. Narazie mam 3 lvl E/N i narazie dobrze mi idzie :p ale wiem, że jutro będzie lepiej :P
|
up i co z tego?
mam na sell 2 gold rare axe niehc ktos zagada w gw do mnie nick Ojczul deathblade to pokaze bo mi sie wypisywac nie chce oba maja max dmg |
Ostatnio mi przyszło GW, i pykam zdrowo ;)... Ale brakuje mi kumpli, z którymi mógłbym sobie pofarmować, porobić questy ect. Albo jakiejś pomocy od jakiegoś silniejszego herosa, dla mojej postaci ;)
Jakby co to msg w grze nick" Clarissa Shard 7 E/N Albo jakby co to na GG ;) |
JA tak w ogole i w szczegole polecam grac na amerykanskim serverze :)
Msg me Carmen Bone 20 level W/Mo |
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:43. |