![]() |
Cytuj:
|
@Mati66
A kto powiedzial ze knight nie bedzie bral calego loota? Przecierz moze sie umówic z shotterami zeby nawet nie podchodzili do dead monstera i odczeka te 10 sek. i juz ma loocik.A jesli którys z shotterówgo oszuka moze powiedziec "bb" i po huncie proste ...? |
powiem tak mam knighta 23 lvl expilem sobie na soldierach a tu nagle podlecial do mnie 24 druid 20 sork i 19 pal stanelem w szoku jak zaczeli mnie nawalac lecialo we mnie co sekunde SD gdy doszedlem do siebie zaczelem walic druida hity wynosily okolo 15-30 take slabe bo mialem slabe skile 55/52 <lol> ;/ ja sie uhalem lecz mialem tylko 5 uhow zaczelem w panice uciekac kiedy dosiegl mnie ostatni SD ujzalem napis "you are dead" wtedy zrozumialem ze SILA KNIGHTA SA SKILLE ORAZ JEGO WIELKA ILOSC HP i dotej chwili wbilem skile 70/70 i jak sie bawilem z moim kumplem 31 master sorcer to walilem mu hity 50-70 byly takze slabsze mialem ze soba bp uchow a on walil mi z hmm'ow i SD dmg okolo 100-50 gdy stracil wszystkie runy ktorych mial malo poniewaz niebyl z byt bogaty ja mu zaczelem nawalac i az doszlo mu do red hp i tak sonczyla sie nasza zabawa
|
to powiedz mu zeby nastepnym razem zalozyl eq <lol>
PS: nie wzielem pod uwage tego ze mozesz miec na tyle zapchane kasą depo ze stać cie na d lance albo GSa... |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Knight ROX !
Knight,Dobry Knight To Najpotezniejsza wg mnie profesja gdyz majac knighta nie martwiasz sie o mane (druid i sorc) albo o bełty i arrowsy (pall), no nie wiem . . . jak narazie ralem tylko Knightem i Sorciem...moze sie myle ale jesli juz to radze wziasc knajta albo palla chociaz wole osobiscie knajcika bo jak juz napisalem,nie martwissz sie o beltytylko kupujesz dobrego sworda armro legi i tarcze i jedziesz... :) pozdrawiam wszystki knajcikow :]
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
*jesli chodzi o monotonie gry oraz gre druzynowa-blokowanie to jedyne co potrafi zrobic dobrego dla druzyny. |
Dla tych którzy nic nie prubowali zrobić z systemem lootowania Gdy ma sie party blocker też może ujrzeć loot to tyle
|
Ek V Ms
CZY EK 57 lvl na przyklad bedzie mial problem z 31 lvl MS?
pozdrawiam |
Cytuj:
|
Knight jest super
Hmm, moim zdaniem to knight jest nejpotezniejszom profesjiom.Ze wzgeldu na to ,ze ma duzo zycia i uhy to mozna o nim powiedziec ze jest niezniszczalny:]
|
Hah...Przeczuwalem ze zacznie sie od krytyki ale luuzzz...Osobiscie mysle ze to zalezy od dobrego wychodowania postaci jaknp: taki 70 knight nie ma za duzo szans z 80 sorciem. Więc dochodze do wniosku ze to od nas zalezy :p
|
Zależy od gracza i zapasu runek...
Ogółem: Knight - ma dużo capa na uhy, może walić z explo ale fakt faktem sorc na tym samym lv wiecej walnie... Palla - dobry do PK, ma w sumie więcej many i hp od knighta, ale wydaje fortunę na ammo. Sorc - dużo silnych czarów ofensywnych, jednak używa many do walki, a jak mu manashielda zrąbią całego to musi na runach polegać... Drut - Jeśli chodzi o PvP to niewiele gorszy od sorca, może walnąć przeciwnikowi poison storma, jeśli nie jest na to przygotowany walka kończy się dosyć szybko. ML bije tak jak sorc, więc drastycznej różnicy na wyższym lv nie ma. |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
podsumowujac: za duzo OTSow i swiatow non-pvp zeby napisac cos sensownego. |
Cytuj:
Cytuj:
|
podpisuje się pod zdaniem Suro,że nie ma najlepszej profy, i wyciagam wniosek na koniec, że sie one (profy) wzajemnie uzupełniaja :)
|
Co kilka dni ten temat jest odgrzebywany przez kolejnego noobka, ktory myslie, ze pozjadal wszystkie rozumy i potrafi pisac z sensem. No ale przeciez zaraz mnie ktos zacznie kreslic-"nuup nie wiesz co my wiemy i wogole wszystko wszystko!!111". W calym temacie znalazlo sie moze 10 sensownych wypowiedzi, reszta to besztanie sie wzajemnie i walka na "cytowanie". Dajmy sobie moze spokuj i zakonczmy dyskusje, bo nie ma najlepszych profesji, sa za to najlepsi gracze a Wy kochani moi sie do nich nigdy nie bendziecie zaliczac jak macie zamiar siedziec na tym forum i sie bluzgac zamiast wziasc sie za gre.
|
knight niejest najpotęrzniejsza postacia!! moze i ma dobra obrone i wogule jest dobrym blokerem ale bez runek bylby nikim ;]
Dla mnie najlepsza postacia jest paladin chociaz ma slaba obrone ;] |
Cytuj:
|
Mi sie knightem fajnie gra.;) Lepiej sie skiluje bo nie trzeba podnosic sperow. Tylko gorzej z mlvlem. Pozdro xD:cup: KNIGHT TO POTEGA
|
omg ludzie dlaczego nie potraficie tego zrozumiec?nie ma najlepszych profesji a pierdolenie ze knight o potega jest glupstwem...ciezko mu kogos zabic na solo na tym samym lvl, a jeszcze ciezej go zabic...ok ch*j z tym i nie odswiezajcie
|
Wszystkie profesje sa rowne tylko jesli chodzi o PvP
Jesli chodzi o expienie to sorc/drut bije najta na glowe... |
Knight moze jest silny ale inne profesje tez..MOim zdaniema Knight nie jest słaby ale palek tez jest good. druid i sorc tez niezli sumowac stworki itp.no i sd.Ja mialem druida ale mi sie znudzil tez za duzo nim umierałem;( i teraz gram knaitem i nie muwie ze potęzny moze blokować różne stworki ale na slabszym lvl musi skilowac bo nie bedzie expil tak ja druid i sorc na scrabach czy na cycach itp.B)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Akurat nie zgadzam się, z Tobą, że Knight jest najsliniejszy... Owszem - ma najwięcej capa, ale i TAK PALADYN MA MOCNIEJSZY ATAK...
Jakos watpie... w to ze palek bije wiecej niz kinna :/ gralem palkiem i wlasnie zaczynam Najcikiem, bo palek bije slabo... Mozesz miec 80 level, 90 dista, a watpie ze bijesz ciagle hity np w dragi po 150... knight bije mocniej i ma wybor broni...a pal moze jedynie zalozyc power bolty...jednak one sie koncza ^.^ A tak kazda profesja jest rowna :/ zalezy kto czym gra :] i wie kto w czym jest good :] |
Ja gram knightem bo fascynuje mnie umiejetnosc blokowania potworow ktorych zadna inna profesja nie zabije solo np. orshabaal <rotfl>
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Co do tych umiejetnosci, mozna bylo sie domyslic o co mi chodzilo -.-" Np. Exeta res ... |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Knight jest dobry do blokowania ale samemu ciezko sie nim gra bo ma małą sile ognia.
|
Cytuj:
__________ serdeczne przepros od vila EDITED BY ME: WTF? Tyle fajnych, zawilych, niezrozumialych, bezsensownych glupot mi wyszlo a ten mi to spapral. To co pupcie tez podcieracie? |
Lol
Wiecie co.... wszytkie postacie sie dowartosciowója. np co by zrobil najt bez UH [Druida] albo palek z 60 lvl+ bez SD [Sorca] wiec jesli zalozycie taki temat to troche wczesniej pomyslcie
Sorry za bledy ortograficzne:P |
Gram Knightem ale nie uważam że jest to najpotężniejsza profesja. Sorc to jest to xD UE i SD,uuuuuuuuuu nikt nie ma z nim szans : )
|
Cytuj:
zanim napiszesz posta wczesniej pomysl. |
Spoko....
Ja w tej grze jestem nowicjuszem. Myślę że grę rozpocznę paladynem!
|
Cytuj:
|
Nie znam zadnego dobrego gracza ktory by robil runy sam albo kupowal od ludzi.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:43. |