![]() |
Ciesze sie ze już będą wyniki. Ale ludzi wiem że nie możecie sie doczekać nie przesadzajcie pomylslcie o moderatorach to też ludzi i mają własne życie. :D
|
szczerze wam powiem, ze nawet mnie(czyt. ''zwyklego szarego userka'') zaczynaja denerwowac pytania w stylu ''kiedy beda wyniki?''... Cierpliwie poczekajcie, a czas rozwieje watpliwosci i wyloni zwyciezce...
A wiec jeszcze raz CIERPLIWOSCI!!!! :) |
dobra,dobra czekam :)
|
Najpozniej jutro beda ogloszone wyniki :)
Nie wiem jeszcze, o ktorej godzinie, ale beda jutro ;) |
Uhm Dziękujemy Doktorku nareszcie konkretna data z niecierpliwością czakem pozdro :)
|
uff
No ja także czeakm na wyniki....
|
noo to już dzisiaj czekam niecierpliwie :)
|
Jee. Oby Venderer wygrał - najlepsza według mnie praca ;]
|
Cytuj:
Tez sie niemoge wynikow juz doczekac :P nawet wysoki poziom prac. |
;]
Oby mati_ol wygrał !! Jego zdięcie było oryginalne , w tibi jest duzo afkerowi to najlepiej przedstawia obraz tibi . ;)
|
Cytuj:
|
omg jakie kichy powygrywaly.... rozumiem wampirka, tez mi sie podoba, owszem mogl wygrac... ale reszta....? Kpicie chyba... szczegolnie makieta rooka... wczesniej usuwaliscie rzeczy robione z lego, a juz z plasteliny sie liczy tak? OMG ostatni raz brałem udział w takim konkursie...
P.S... zeby nie bylo, nie uwazam swojej pracy za genialna, nie przykladalem sie do wygranej bo widzialem duzo lepsze prace, ale te ktore wygraly (oprocz drugiej) i te ktore zostaly wyroznione to jakies kpiny.... KOMERCHA ludzie komercha! |
up - porażka boli.
gratz zwycięzcom. |
Co ma wspólnego kilka domków zrobionych z plasteliny z realnym życiem ?
|
lol..... Gromnjir czytac nie umiesz chlopie... powiedzialem ze duzo bylo ciekawszych prac... i moja wypadala na ich tle beznadziejnie, a ty dalej swoje...
Matecki - do tego właśnie zmierzam:/ |
.... Ja się napracowałem nad zrobieniem E-plate itp SAM !! a oni wybrali tibia in plastelina....
|
W mojej pracy nie ma żadnej plasteliny! To jest przecież real domki z drewna, cementu itd. To była naprawde ciężka praca. Oczywiście wasze prace też były przecież bardzo dobre, ale może za mało było w nich pomysłu, humoru. Jakiś knight walczy z palkiem, nic ciekawego. Ale ktoś używa macro i widzi to GM. Jest w tym humor i pomysł.
|
No tak ale w tym konkursie powinna być brana poduwage inwencja twurcza :(
|
LOOOOL ludki tez masz z drewna cementu czy z czegos tam jeszcze.... a teraz sam sobie odpowiedz na pytanie co to ma wspólnego z tytulem konkursu... bo gryzie ludzi to ze jak ktos zrobil rooka z LEGO zostal usuniety, a ktos kto zrobil z drewna wygral... geez to jest irytujace
|
A ja nie rozumiem fotki Vend~. No ja rozumiem gm. Ale co tutaj swiadczy o macro?
|
Bosze... jak dzieci;]
|
Cytuj:
|
Ludzie bardzo się ciesze z zajęcia 2 miejsca. Ale denerwują mnie troszke takie zazdrosne komentarze ale też takie przechwalanie się. To miała być zabawa start w tym konkursie był dla każdego ale zawsze tak będzie żeby niektórzy wygrali inni muszą przegrać. A tak pozatym Gratulacje 1 miejsca Venderer. :D
|
Dzięki Pawlos!!! Tobie gratuluję 2 miejsca!!! ^^ Sorka, że tak mało ale mnie zamurowało^^
|
gratulacje dla zwycięzców...xD :cup: :cup:
lepiej niech jakiś modek zamknię temat, bo zaczyna się żalenie...ludzie w każdym konkursie są zwycięzcy i przegrani....nie podobają się Wam wyniki? nic łatwiejszego...załóżcie swój konkurs kupcie paccki dla zwycięzców i będziecie mogli wybrać jaką pracę chcecię na zwycięzcę... p.s pierwsze miejsce naprawdę zasłużenie bo ten GM jak żywy xD CLOSED xD |
Vederer wielkie gratulacje dla ciebie. Naprawde, mialeś super pomysł.
|
Zdecydowanie praca z klocków LEGO wymaga mniejszego wkładu, niż praca z drewna. Więc nie wiem po co te Wasze idiotyczne argumenty. Zdecydowanie wygrały te prace, które na to zasłużyły.
|
gratuluje zwyciezcom
okazalo sie iz dobry pomysl ma duze szanse na wygrana - tu wzrok kieruje na pawlosa - mam nadzieje iz w kolejnych konkursach zobaczymy jeszcze wiecej jeszcze lepszych prac |
Brak aparatu cyfrowego:/
Bym chcetnie wzial udzial w tym konkursie ale jak w tytule widać nie mam aparatu :( A tak to nawet swietny pomysl mialem,a oto on:Atak bk's na Vege OR duel Fire Elemental vs Lizard Snakecharmers.I to wszystko co mialem do powiedzenia.
PS-Podobobala mi sie makieta rookgaardu to byla super robota i uwazam ze 3 miejsce to tez jakies osiagniecie bo przeciez 3 miechy pacca wygral szczesciarz:) |
gratki venderer:]
|
Stanowczo uważam, że za 2 miejsce nienależy się nagroda... było tyle ciekawszych prac (ja sie niezgłaszałem) ale inni mogli by wygrać... np. ta z fire swordem (prawdziwym palącym sie chyba, bo dym był :D)
I gratulacje dla 1 miejsca :P |
jesli chodzi o drogie miejsce zrobiliscie to chyba z litosci tak ?
|
Eeee
a kto wyróżnił Kłodziaka za orca spearmana ? :P lub NigMorOd LianO za orca warlorda i leadera. Przecież nie różnią sie dużo od orca ridera. Tez fajnie wyglada ten spearmen czy warlord Fajnie wyglada ta makieta rookgardu :P doobra nie wnikam :) Jak zdecydowaliscie tak bedZie |
co niektórzy wlozyli duzo wysilku na marne:/ ale cóż sa wygrani i przegrani ;(
|
Chciał bym powiedzieć że Dużo ludzi się naprawde napracowało nad tym konkursem a nie dostali nawet wyrużnienia a takie tandetne prace nietóre wyrużnione tutaj ludzie mają racje lego plastelina nie wygrały a jakaś makieta z drewna + plastelina ma 3 miejsce :/ według mnieto bezsensu gdy by to był konkurs tibia in plastelina ok rozumiem ale to było tibia in rl ja też napracowałem się fajny efekt był a nawet głupiego wyrużnienia nie dostałem....
|
@Taz~
Zrobienie takiej makiety jest bardzo czasochłonne i meczy oczy |
Ja musze osobiscie pochwalic wszystkich, bo kawał dobrej roboty żeście odwalili :)
Tylko osobiscie na pierwszym miejscu dałbym obrazek, co jest na drugim. Bo kolesie sie naprawde musieli napracowac nad całym wyglądem scenki, pozatym wampir wyszedł.. no niemalże identyczny co w grze. Natomiast pokazanie kolesia w warkoczu i jego kumpla w płaszczu to, jak dla mnie, troche za mało, Sory. A na drugie miejsce dałbym tych dwóch zdzisiów, co kupują fluidy w monopolowym :) Te niki na patykach wymiatają.. No i tak niewzruszona pani ekspedientka :) Fantastyczne! Jeszcze raz gratz dla wszystkich. |
Ciekawe czy ten vampir jest też taki brzydki na realu :)
|
Ja ........
Węc jednak nie byl to konkurs na tibia in real skoro drugie miejsce zajeła plastelina ...... Venderer moze dobre zdjęcie, ale ja nie wiem jak mozna nawet wyróżnienia nie dać Siujkowi a co dopiero drugie miejsce plastelinie?!?!?!?!? :] |
Według mnie na 1 miejscu powinna być ta fota
http://images.tibia.pl/images/konkurs/manasy.jpg Przynajmniej Demon shiedla mieli :) i wogule fajne manasy za ladą stoją ^^ Giant sword wypasiony ;) a Gold arm , Crown legi i inne eq..jak dla mnie chłopaki to macie :cup: .........a na 1 miejscu mamy :baby: ... 2 ludków....jeden wzioł od kogoś płaszcz a drugi zerwał mamie zasłone.....i za to dostali pacca LOLOLOLOLOL może w kolejnym konkursie będziemy głosować my .... wrzucicie na podgląd 20 najlepszych a my wybierzemy :> oczywiście każdy miał by tylko 1 głos ^^ P.S. o innych lepszych fotach niż wasz nr1 niewspomnę ..... kaszanke zrobiliście hyhyhyhyhy P.S.2. pewnie każdy z was chciałby być GM i dlatego to wybraliście hahahahahaha |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:12. |