![]() |
cet-central european time obowiazuje w ziemie w prawie calej europie a Cest obowiazuje w tych samych krajach co cet w zimie tylko ze w lecie ostatni uptade byl w zime wiec napisali CEt....
|
15:20 Your last visit in Tibia: 09. Aug 2005 15:20:39 CEST.
to na pewno nie kłamie !!! poco liczyć wystarczy sie lognac pare razy edit --15:14 GM Logain on Inferna: Just for your information. CIP *IS* working on the update. It comes as soon as it comes andthen it will be announced in time. So justenjoy your playing time IN SECURA THEY GOT THE FOLLOWING MESSAGE IN RED LETTERS : Queen of Light II: Please be patient, the updateiscertainlycoming today, it will just take some more time. takie cos mój kolega mi pżysłał do tlumaczenia na polski edit 2 CET to central europen time- czyli o ile sie nie myle +1- -0 jest w portugali(chyba) i a WIELKEJ BRYTANII |
Dowód niepodważalny: sprawdź sam jak logujesz się do Tibii to pisze: Your last visit in Tibia: 09. Aug 2005 15:06:40 CEST. Zgadza się to z polskim czasem. Cip Soft pewno śpi.
edit: Spoon byłeś pierwszy :) |
Q... mac nie rozumiecie jak sie do was mowi ze Cet=0 a Polski czas jest +2 czy poprostu chce wam sie dyskutowac !!
|
BTW: Duke Nuke Forever też będzie... jak będzie... :D Ogólnodostępny update zaczyna przypominać takiego DNF 8o (niby już jest..., a go wciąż nie ma ;))
|
Nie mylić GMT z CET! Polski czas jest +2 GMT, ale nawet w GMT jest teraz +1 bo czas letni mamy, a +0 CEST. Czas GMT nie zmienia się w lecie i w zimie, a CET tak.
|
ja juz z wami nie moge w all europie (prawie calej) w tym w polsce i w niemczech w ziemi obowiazuje CET-central european time a w lecie (TERAZ JEST LATO) obowiazuje CETS-central european SUMMER time!!!
|
Na forum jest godzina 16:25 a umnie na kompie 15:25...
|
TO WKONCU KIEDY TO UPADE??????????????????????? :flaga_pl: :wiking:
|
Your last visit in Tibia: 09. Aug 2005 13:52:48 CEST. Lol to mówi samo za siebie xD
|
odpowie ktos??
X( |
?
I co z tym updatem?? Czyżby coś sie nie udało?? -.- LoL ja nie wytrzymam :/
|
Na Froum jest 16:28 u umnie na kompie 15:28...
|
jednak wy jestescie idiotami nam sie zmienia czas ale anglikow to nie obowiazuje maja czas taki sam przez caly rok rozumiecie cos z tego??
|
@Spoon2
"edit --15:14 GM Logain on Inferna: Just for your information. CIP *IS* working on the update. It comes as soon as it comes andthen it will be announced in time. So justenjoy your playing time" Jeśli to prawdziwe źródło to wszystko jest w porządku. Poczekamy, zobaczymy - nie ma co krzyczeć ;) ... |
Cytuj:
CET - CENTRAL EUROPE TIME = GMT+2 |
ożesz kurde... no to mnie kumple za*ebią... 13,55 czasu polskiego, skillujemy sobie: "panowie, czas konczyc od 14.00 do 19.00 bedzie update..." ; "a skąd wiesz ? " ; "na tibia.pl pisze"...
czyli jeśli dobrze zrozumiałem to update bedzie od 16,00 do 21,00 naszego czasu ? |
CZekajcie do 16 i sie przekonacie a ty slimaku sam jestes noobem
|
k
Update jak nie było tak nie będzie.
|
Cytuj:
|
omg
zauwazcie ze na samym dole stronki forum jest napisane cos takiego:
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:33. a u was w domach jest ustawiona godzina GMT +1. wiec przestancie sie pytac jak to sie dziaje X( |
Omg juz nie moge sie doczekać tego update ciagle czekam i nic :p. Ale nie powinni według mnie podawac dnia i h update tym ze sie opóźnia robi sie zamieszanie i panika a tak to by była niespodzianka i nikt by o tym nie wiedział oprócz ich samych. :D :) ASpoko ludzie wyluzować ja też nei moge sie doczekać ale damy rade wytrzymamy.
|
No co kurde jest? Juz po 14 na wszystkich moich zegarach! Ja chce UPDATE! X(
|
Nie wiem nie moge myśleć za was.
|
Nareście... Czekałam i sie doczekałam... -.-' a wiec nadchodzi czas w którym bede musiala zacząc zwiedzac nowa wyspe i uważac na to niepowinnam tam spotkac xdd :evul:
|
Nooby są wśród nas
Ludzie piszą że update o 16 ale debili wciąż dużo i spamuja głupimi tekstami, przeczytajcie troche odpowiedzi dopiero piszcie ze już wam po nogach leci bo nie ma update :baby:
|
Ludzie trudno wam przeczytac na dole :
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:37. |
Jesli update bedzie o 16:00 to będzie o 16:00i będzie chyba trzeba czekać do 21:00. A chciałem dzisiaj iść do Jungle ale widze że chyba z czasem nie wyrobie.
|
15:39 i dalej nie ma ;))
|
@up
Lol jak nei bedzie jak bedzie... a zreszta po co wy zadajecie ciagle to samno pytanie "kiedy bedzie update" Jak bedzie to bedzie |
"15:38 Jegolas: CipSoft is always a bit late. Maybe on purpose to make us angry, or because they need to fix some things."
|
Cytuj:
A co do tych 'yntelygentow' co narzekają że już po 15.00 a update'u niema (tak do przed chwilą sam tak rozumowałem :P) - niech modkowie dają takim ostrzeżenia ! Taak... to będzie okropne 5godzin :( Tyyle czekania |
Wytężcie swoje umysły ludzie i debi** Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:37. czyli czekajcie do 16:00 na waszych zegarkach !!! i nie spamujcie ;/ O >>>>>>>>16.00<<<<<<< <--------- X(
|
hmmmm jest 14:00 nawet jusz po 15 a tu serwery jeszce działajo przynajmniej lunara :D
edit: tak było napisane w newsie wiec nie wprowadzajcie ludzi w blod jak o 16:00 bedzie to super hehe |
Mi sie wydaje ze jesli nie bedzie dziisaj o 16:00 to bedzie jutro o czasie Save Servera albo jutro o 14:00
|
U mnie na serwerze zamieszki wybuchają. Playerzy leją się wzajemnie. Po prostu jeden wielki Sajgon X(
|
15:42 Server is going down in 5 minutes.
Please log out. Chcieliscie to macie... |
bedzie update, jakies 20 minut temu wszyscy na securze dostali takie coś:
15:24 Queen of Light II: Please be patient, the update is certainly coming today, it will just take somemore time. wienc update bedzie dzisiaj!! niemarudzćie JUPI 15:46 Server is going down in 5 minutes.Please log out. |
Major Game Update
All game servers and the website are offline until approximately 19:00 CEST because of the required technical adjustments for the latest update. Please excuse any inconvenience. While you are waiting for the update, have a look at our supported fansites: TibiaNews.net Tibia.pl TibiaBr.com See you in Tibia! Your CipSoft Team Zaczęło się.. żegnajcie afkery.. witajcie nowe lepsze czasy! |
Znając CipSoft nie zdziwił bym sie gdyby po 21 nie dalo by sie wbic na serva.
Wszyscy znacie ich i nie czekajcie przy kompach z zacisnietymi kciukami do 21 |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:06. |