![]() |
Cytuj:
|
Moze nie fake ale main!!!!
TE zdjecie jest zrobione na minie zobaczcie go se na tibia.com!!!!
|
Cytuj:
Cytuj:
Pewnie (o ile zdobyl ss) robi teraz kilka charow zeby znowu zrobic questa potem zbije niemala sume na allegro/ebay. Hmm mogl by tylko pokazac go w trade romie zeby wszyscy uwierzyli. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Uwierzę w zdobycie spike sworda, gdy de'Ska pokaże go komuś wiarygodnemu na trade. Najlepiej niech ta osoba nakręci filmik. |
Naprawdę nie wiecie jak on to zrobił?!
Do tego nie trzeba bota... Wystarczy podmienić sprity. Po prostu pod sprite'a z numerem np. knife'a podłożył obrazek ze spike swordem, takie to trudne? |
...
Bez względu czy SS jest na mainie czy na rooku, nie powinno być podpisu It's Sword of Fury. co najwyżej jakby było to sword i fury by było z małej litery... |
Cytuj:
It's the magic Cyclopmania Sword. albo jakakolwiek inna broń/item z podpisem własnym. co do tego, ze nie powinno byc podpisu to sie nie zgodze, bo zobacz: chociazby przyklad crystal ringa: sa normalne ringi i np. ten z podpisem, ktory zdobywasz podczas robienia questu Eleonore. niemniej jednak ja i tak nie wierze w ten screenshot :P |
Cytuj:
ZAstanawia mnie, po co wbijal 10lvl rookstayerem,skoro ma 2. chara i to "potezniejszego"? |
Cytuj:
Moim zdaniem dobry fake ;d |
ja też uważam że to jest fake.... przypatrze mu sie dobrze.
|
Cytuj:
Muhahaha ja mu wierze xD |
Hahhahahaha
Kiedys miałem taki nick na forum Rookmaniaczka pisałem o Soft Boots w temacie Spike Sword zdobyty??!! oto jego tresc
Rookmaniaczka Użytkownik forum Data dołączenia: 27 10 2005 -------------------------------------------------------------------------------- Jestescie do banni wszyscy !!! -------------------------------------------------------------------------------- Jezeli chodzi o zdjecie to fake a jesli chodzi o buty to nie sa buty do chodzenia po wodzie bo ja je kiedys widziałem na Rl i miał je muj kolega i to sa buty co idzie szybciej manna i zycie skraca czas regeneracj o 2 sek to tak jak bys miał pacca i wykupine promocje!! ten muj kolgea nazywał sie ADI OF PALADIN i tez grał na danubi ale powiedział ze ta gra nie jest dla niego a wiec Cipsoft sobie robi jaja !!! i niech nie gadaja ze ta so buty do chodzenia po wodzie -------------------------------------------------------------------- zauwazcie date dołączenia na forum ROOKMANIACZKA tego samego dnia napisaałem tego posta ale wy mi nie uwierzyliscie ze te buty daja ze szybciej idzie mana i zycie nasmiewaliscie sie ze mnie i wyzywali od noobów i trolli a teraz zobaczcie opis soft butów jaki jest.tak samo pisałem w innych spawach na innym koncie ale wy tez mi niewiezyliscie o spike swordzie tak wiec jestescie daleko w tyle jezeli chodzi o spike sworda bo wy wiecie co trzeba zrobic zeby zniknał ale nie wiecie co trzeba dalej zrobic a ja wiem i bym wam napisał ale znowu byscie sie smiali i wyzywali od najgorszyvh gdybyscie czytali wszystkie posty noobków i ich nie wyzywali to byscie dalej doszli bo to ze nowy to znaczy ze juz głosu nie ma i ze w tibie grac nie umi a gdyby Rookguardian de'bove powiedziała wtedy zamias mnie ze te buty daja to i to to byscie jej uwiezyli bo wkoncu miała najwiekszy lvl Soft Boots Opis : Po założeniu regenerują manę i punkty życia przez cztery godziny. Po tym czasie aby móc dalej używać tych butów musimy zgłosić się do pewnego NPC w Venore, który odnowi je za pewną opłatą. Jedna z nagród Pits of Inferno quest 27.10.2005 wtedy nie pisało co daja a wiec miałem racje a czemu bo je widziałem na RL P.S sorrki za błedy w zdaniach i to ze nie ma przecinków ale j.polski ne był moim najmocniejszym pkt w szkole!! |
@up
Po pierwsze post nie wnoszący nic do tematu Po drugie każdy szanujący się gracz wie o tym, że Boots of Waterwalking to co innego niż Soft Boots (nawet jeśli te pierwsze nie istnieją) Po trzecie nie widzę powodu, abyś miał się teraz żalić tym na forum... Co do Tematu. Jak widać nic nowego, nie było tu napisane już od bardzo dawna... Jak dla mnie bezsensowne jest gdybanie na forum. Dlaczego zamiast pisać nie sprawdzicie tych "bzdur" w praktyce? |
Moim zdaniem to, że ktoś zdobył SoF to jedna wielka bzdura... Puki nikt mi go na trade nie pokaże to nie uwierzę, a raczej się nie zanosi żeby ktoś chciał w ogóle komuś pokazać SoF... Co do SS to nie sądzę, żeby 10 lvl sam zdobył SoF, a już w ogóle 50k, jeśli by założyć, że to noob char to po co by wbijał 10 lvl?
|
Cytuj:
jezeli Boots of Waterwalking istnieja to czemu wyglądaja tak samo jak Soft Boots przeciez Gm mógłby dac inny wygląd tych butów a nie kopiowac ich wyglądu X( X( X( X( X( X( |
@up to od GM'a zalezy jaki jest wyglad butow? ciekawe -.- to nie jest OTs ze durne komendy sie wpisuje xDDD
|
Cytuj:
-> CIPy chca nam pokazac ze Rook moze byc "zdobywany" nie tylko przez Rookstayerow z wysokim lvlem ale teoretycznie przez kazdego Tyle mam do powiedzenia :) Co do tego czy to fake czy nie fake.... Proponuje kazdemu na starcie przyjac ze to jednak nie fake bo nie mozna ocenic tego na pierwszy rzut oka :) Przyjze sie jeszcze temu dokladniej i moze podziele sie swymi spostrzezeniami :) nooo... chyba ze beda takie jak juz tu napisane komentarze to nie bede powielala kolejny raz bo gdy czyta sie posty tego forum .... w co drugim to samo -.- Pozdrowionka z Isarki |
Zacznijmy od tego ze Instynkt dowiedziala sie sama tyle ile my razem wiec trzeba do niej msg i zapytac :cup:
|
Kod:
UNDECIMO: |
A moze moja teoria sie sprawdzi z Boots of waterwalking ? Mi sie wydaje ze kiedys gm zostawil specjalnie te buty w wodzie i ta babka kliknela use na wode i nagle wyskoczyly jej Boots of waterwalking... Poszla na wyspe i zostal tylko ogien a kamienie zniknely... wziela sobie SoF i tyle.. A ze tyle sie nie logowala to mozliwe ze sobie zrobila przerwe specjalnie.. Moze GM zabronil jej mowic jak ona to zrobila.. niewiem niewiem :D
|
Niedokladnie ale wszystko jasne;p
For this quest 10 people are necessary, to kill respawn of minotaurs of carlin quest and a person who is level 1 without exp and without she has touched mounstro to it (EYE IF THEY TOUCHED SRRY to IT). That level 1 without exp is going to open the door with any key, when you enter does not have I mine, is a wall towards where this I mine, there is a point of teleport, they must enter level 1 first, and despues demas (the QUEST IS ENOUGH DIFICIL). When you enter single appears 1 troll, level 1 has q to kill it, if it dies all have q to leave fast or minotaur mage kills them, (I MINE LOCKED UP MAGE THIS and CAN LEAVE IF THEY KILL LEVEL 1) if level 1 it bush enters all vestibule q comes, single this quest and nadamas 1 it can make (THEY HAVE Q TO STEP ON 10 HOLES, LEVEL 1 GOES IN MEANS) level 1 single does quest, ahi obtain boots of waterwalking and is a hole, pisenlo and appear in the center all charts must alternate 10 days for q each you see q close tibia another person looks for sword, LEVEL 1 PASSES the BOOTS to HIM To EACH ONE) eye lvl 1 has q to be of ABSOLUTE CONFIDENCE W sumie jezeli to prawda to nie jest trudny ten quest trzeba by dac tylko 1 lvlowi the best eq(by trola zabil) i doprowadzic go tak zeby zaden potwor go nie dotkna(i na battle nie zaznaczyl dla pewnosci). |
@up no tak ależ oczywiście :P
|
@Zylkolak,
Wspomniałeś, że trzeba mu dać best eq... wtedy poradzi sobie z trollem. Potem orzekłeś (wszem i wobec), że żaden troll nie może go dotknąć. Nie wiem w jaki sposób chcesz zrobić coś takiego. Jeśli chodzi Ci o przejście 1 levelem z miasta do wysepki nie atakując nikogo po drodze (ani odwrotnie), ale po prostu źle to nam wyjaśniłeś, to wiedz, że było to sprawdzone ok. 200 razy. Wcale nie przesadzam i to nie jest taka mała przenośnia. (: Vial |
Tu ja nic nie widzę na tym screenie? Ale jest zdobyty przez shadowa na infernie. Pokazywał na trade i na youtube jest filmik jak on go zdobywa. Potem się przyznał, że to OTS ale quest jest prawdziwy.
|
@up
Daj linka do filmika @Jaskiniowiec a worn soft boots i worn leather boots ? wygladaja inaczej ? jednak moze byc kopiowany wyglad. Wg mnie to i tak jeden wielki spam nie majacy najmniejszego sensu , wszystko co ludzie sobie wymyslili jest na pierwszych paru stronach reszta to same powtarzanie (czyt. ten quest nie istnieje) |
Cytuj:
Ciekawe, że gość twierdzi że nie pokaże bo wyrzucił go do wody (tak powiedział jak go pytałem) Ciekawe, że ciała których użył nie respią się na rooku. Ciekawe, że nic sie nie dzieje jak sie powtórzy to co on robił. Więc skończcie już z tym spamem. |
A moze moja teoria sie sprawdzi z Boots of waterwalking ? Mi sie wydaje ze kiedys gm zostawil specjalnie te buty w wodzie i ta babka kliknela use na wode i nagle wyskoczyly jej Boots of waterwalking... Poszla na wyspe i zostal tylko ogien a kamienie zniknely... wziela sobie SoF i tyle.. A ze tyle sie nie logowala to mozliwe ze sobie zrobila przerwe specjalnie.. Moze GM zabronil jej mowic jak ona to zrobila.. niewiem niewiem
|
Oto ten cały słynny filmik:
http://www.youtube.com/watch?v=wZlwQ2k8078 Najciekawszy fragment: http://img255.imageshack.us/img255/7217/questch1.jpg @Edit Najlepsze jest na końcu..."you have found spikesword" Chyba nikt nie ma już wątpliwości co do autentyczności. @Down A co ja właśnie powiedziałem ? Przecież nie ma czegoś takiego jak spikesword, jest tylko spike sword ;) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@up
a niesadzisz ze chodzi mu o training room? |
Cytuj:
W hiszpanskiej solucji jest wyrazie napisane o ktore drzwi chodzi. For this quest 10 people are necessary, to kill respawn of minotaurs of carlin quest and a person who is level 1 without exp and without she has touched mounstro to it (EYE IF THEY TOUCHED SRRY to IT). That level 1 without exp is going to open the door with any key, when you enter does not have I mine, is a wall towards where this I mine, |
ten filmik to na ots był prubowałem wszystko i nie zadzałało Quiest na spike sworda jest pewnie taki prosty a my szukamy w w każde zakamarki
|
Shadow Rex mowi:
haha8o8o |
ten filmik to na ots był prubowałem wszystko i nie zadzałało Quiest na spike sworda jest pewnie taki prosty a my szukamy w w każde zakamarki
no niebyl bym tego taki pewien ale mysle ze to znikniecie ma cos wspolnego z qestem moze gdy spike znika to wtedy teleportuje sie do tej skrzynki.jeszcze twierdzisz ze ten qest jest prosty ? lol najlepszy miecz na rookgard i ma byc prosty qest zastanow sie co mowiszX(X( |
A mnie wystarczylo spojrzec na to jak bral lifka , na REAL TIBII jest ciemny pomarancz wrecz czerwony a tutaj jest Zloty , Jasny pomarancz taki sam mialem na swoim ots'ie :) (Chodzi o Aaaah...)
Pozdrawiam, Mateusz |
To przekręt. Po pierwsze MinoHell jst zawsze zalegane przez ludzi a poza tym za szyybko poradził sobie ze Shengiem. Mapa ze Spikewswordem to zwyczajne oszustwo, tak jak ja nabieralem ludzi ze jak dednom na ogniu to do ItemRoom pojdom po smierci a potem mape im pokawzywalem.
|
To bedzie moj pierwszy post w tym temacie :
Wpadłem na pewien pomysł, mozliwe ze bylo to juz tutaj poruszane ale nie chce mi sie przegladać całego tematu :confused:. wszyscy wiemy ze istnieje questy na armor o nazwie doublet... aby go wykonac musimy stanąć na pewnej kratce i zrobic use na swojej postaci. Moze zagadka z tym questem (?) polega na czyms podobnym, stajemy na odpowiedniej kratce i robimy use na swojej postaci , pojawia sie klucz, zwoj pergaminu ktory pomoze nam rozwiązać ten quest. Pierwsze kratki jakie przychodza mi na mysl to kratki na których stanięcie powoduje znikniecie spika |
Cytuj:
Już mówiłem wcześniej, w osobnym temacie, że to filmik z OTS'a. A wy na szarpaka chcecie to wsadzić tutaj i w milionie innych tematów. Powiem jedno: "Dajcie se siana", a dowody powinny trochę bardziej finezyjne. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:56. |