![]() |
gz cors poli zordan i reszta. wreszcie pokazaliście kto rządzi na serwie :] Draz,idź się schowaj najlepiej albo znów skocz ubić sobie jakiegoś 25 lvla dla zabawy... widziałem filmik i to co ty i zuremi odpi******** to poprostu nie porozumienie. Mam nadzieje że wkońcu zrozumiecie że azura to nie serv dla was i się wyniesiecie. Mini też długo nie pociągnie..... HAIL SF!!!!
|
Nadal uwazam ze to nie koniec wojny wanted moze mnie liczebne ma wieksze lvl chociaz bez pomocy sf raczej wygra. Tylko ten temat to wiecej klotnii wyzywania od sensownej dyskusji
|
Tak jak myslalem ..........
Teraz z dp nie mozna wyjsc bo napierdlaaja wszystkich siedze sobie w carlin a tu nagle typy z sf mnie bija nie patrza na lvl na nic aby ubic to teraz za***isce sie gra gz dla wszystkich debili ktorzy na to pozwolili *******cie sie z takim servem czekam na update i spierdlaam ze z***anego serva podziekujecie debilom szwedom ,za kilka dni update nowe servy .............. bedzie za***iscie zycze wam zebyscie sami sie powybijali debile jedne po***y ***e itd |
Cytuj:
Podziekuj w szczegolnosci Drazikowi.... A moglo byc tak pieknie... |
Cytuj:
Moglo ....................................... |
Cytuj:
ale do wypowiadania się na temat wojny i jej przebiegu. A co do tego że odchodzisz z Azury bo jest wojna to powiem Ci jedno... A H*j mnie i nie tylko mnie to obchodzi. Jednego więcej jednego mniej uwież nie obchodzi mnie to. Ja walcze Cors walczy Gimli i Poll walczy i mamy z tego pocieche że Wanted taaaaka dobra silna gildia dostaje od nas baty, a sama raczyła zacząć tą wojne. A te wyswiska zachowaj dla Siebie... Ty sugerujesz że to miejsce jest adekwantne do dyskusji o przenoszeniu się na nowy server? No patrz ciekawy z Ciebe człowiek. A kogo opchodzą bzdety chcesz przenoś się mam Cię błagać na kolankach żebyś został na Azure? ROTFL. Mogę Ci powiedzieć jedno. Powodzenia na nowym serverze ;) |
Btw.
Cytuj:
xDD |
"11:41 Aboleth Armanio: on ma hunta od hawka i corsa11:41 Aboleth Armanio: za kupienie sova"
Ho ho ho... Widze że nie macie już kogo bic, to chcecie się rzucić na mnie, za to że kupiłem sobie miecz? Co ja Ci takiego Cors zrobiłem? Może mi zazdrościsz co? |
Gratz zakupu :) ile dales?
|
Cytuj:
To twoja ekipa zaczeła wytykać blędy idioto. Dzieki za zyczenia. Przeczytaj jeszcze raz mojego posta. Pomyśl i dopiero sie wypowiedz. Ewentualnie spytaj sie Zordana może on ci wytlumaczy bo nie jest tak tępy jak reszta waszego gej klubu. |
Spoko spoko nie zapędziaj się tak. Powiedziałem co sądziłem wyzywałem Cie przy tym? Chyba nie. Co świadczy twoje zachowanie? Brak kulturki?
|
Ładnego na mnie trapa szykowaliście...
http://img228.imageshack.us/img228/9513/traponme9gl.jpg AB style, wywalić z domku i czekać aż sie zaloguje :) @Cors~ Może jak byś tak za mną nie ganiał, to bym się nie zczaił że coś szykujecie :o EDIT Może i Azura z Wanted nie była rajem, ale z SF jest piekłem. |
Widocznie wolą piekło... niech graja sobie tu sami i niech sie zabijaja skoro im to sprawia przyjemnosc
Dla niektorych wlasnie teraz Azura jest rajem |
Sf macie za***i**e zabawy...prawie asari padl
|
Cytuj:
mielismy cie ganiac za to ze biłes Gimliego, ale Gimli powiedział ze olac to ok. a aboleth jak zwykle nie wie co w trawie piszczy a duzo gada. wczoraj robilismy sobie nocna zabawe w venore- latalismy w kółko, gonilismy sie, sdkowalismy siebie nawzajem - for fun a ty widzisz ze to trap na ciebie szykowany... mania przesladowcza? moze zamiast pezpodstawnie bic tutaj piane pogadaj z hawkiem czy manurem. |
Cytuj:
|
Moja kultura osobista jak sama nazwa wskazuje jest moja osobista sprawa.Moze troche masz racje nosso z tymi wyzwiskami to troche przesada.Z drugiej strony postaraj sie mnie zrozumiec.Nie lubie bezsensownej krytyki ,a to Cors chcial uchodzic za poloniste i wytykal wszystkim orty ,podczas gdy sam je popelnial.To troszke glupie zachowanie nie sadzisz?
@Zeus No coz ziom.Znam ten bol.Zrobisz sobie fajna postac a tu nagle ktos rozp**rdala cala twoja prace, tylko dlatego ze taki ma kaprys.Ty masz chyba jeszcze gorzej , nie jestem do konca pewien ale z twoich wypowiedzi wnioskuje ze to byli twoi kumple lub przynajmniej znajomi.A co do ustroju.Jesli Ci sie ten nie podoba to przylacz sie do draza i niech zyje rewolucja :D |
Jak Yavi padnie to bedzie lekki zgrzyt . Po co te sciemy przeciez nie od dzis wiadomo , ze cos masz do Yaviego
|
Jak to po co?Przeciez powszechnie wiadomo ,ze , oczywiscie oprocz ataku w kilku na low levela, sciema to ulubione narzedzie corsa.
|
Hahaha to tylko kwestia czasu az szwedzi wybija polakow albo beda mieli hunty buehehe debilizm i tyle :baby: :baby:
|
po tej wojnie bedzie nastepna po krurej cors bedzie musial opuscic azure :]
|
to jest sprawa
hawek- yavimava i ja sie w to mieszac nie bede fakt faktem ze wysłuchałem punktu widzenia Hawka i po czesci mozna by przyznac mu racje @madkorn jaka wojna? w sensie kto z kim? |
Cytuj:
Cytuj:
|
" Więc jak widzisz, wiedziałem co się święci, i ciekawe jaki jest punkt widzenia Hawka? Pozbyć się Wanted, potem pozbyć się każdego kto im sie nie podoba ( nie płaci im ) i zawładnąć azurą? Myślisz że im na Tobie zależy? Ty jesteś tylko pionkiem w tej grze..."
Przeciez to oczywiste.Juz raz tak bylo koles ktory byl w kazdej gildi hawka zostal przez niego odrzucony, a hawek na forum potem napisal ze go wykorzystal a teraz go wyrzuca tak jak to sie robi ze zuzytym kondomem |
Znacie taką gre jak szachy? Pionki zawsze stoją w 1szym rzędzie, i zazwyczaj szybko zchodzą z pola walki ustepując go figurą. Ale zdarza się też, że pionekowi uda sie dojść 7 pól dalej, i zamienić się w figurę. Zastanówcie sie nad tym co powiedziałem i może wyciągniecie z tego jakiś morał :)
|
^^z tego co napisałeś wnioskuje że Cors z pionka awansował na figurę;P?
|
juz komus w tym topicu to pisałem - ze tibia niestety działa na innych prawach niz szachy czy warcaby
ale ja widze inny morał bardzo wiele osób ciagle uwaza ze to kwestia dni a moze nawet godzin kiedy Hawek z ekipa nas zabija nikt nie podaje powodu dlaczego mieliby tak zrobic, ale kazdy "wie" ze tak zrobia |
A czemu ty chciales wojny z elblagiem??
Beda chcieli RZADZIC sami ,a wy mozecie im jedynie w tym przeszkadzac |
Cytuj:
|
Cytuj:
A powiedz mi kim ty jestes ? Lub za kogo sie uwazasz ? |
Cytuj:
|
Ehehehehe.Wiesz co do tych pionkow to jest bardzo strategiczne myslenie ale rowniez bardzo niehumanitarne.Wiem dlaczego wszyscy padaja i wiem rowniez ze w wiekszosci przypadkow jest to PA.W pozostalej czesci klub ***** boi sie ze mali "wojownicy" dorosna i skopia im dupy.Tylko ,ze zapominaja o pewnej waznej sprawie.Mianowicie traktuja ,low leveli jak pchly.Tylko wezcie pod uwage ze jak pchel zrobi sie wiecej to psa moze zabolec.I to bardzo.
|
Tylko że tymi pchłami nie ma kto pokierować i jak padną kilka razy to odchodzą na inny świat albo kończą gre.
|
To ty chyba nie znasz moich mozliwosci.Oczywistym jest ze na razie ,poki sf nie dopieklo wiekszosci, gowno moge zrobic (wiec mysle o innym swiecie, kto broni miec 2 chary.A poza tym dobrze miec alternatywne na wypadek porazki), ale jestem pewien ze gdy wiecej graczy zostanie "zdenerwowanych" do rewolucji dojdzie.Nie obchodzi mnie kto poprowadzi ludzi do zwyciestwa, ja chce tylko moc w spokoju grac.
|
zlo idzie :zimno:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
2. Tak kupiłem SoVa za 1,9m ale to jest moja sprawa, i c*** że wspomogłem Wanted o te 1,9m? Skoro Mina~ ma 6m i nie ma z nimi co robić? 3. Pamiętaj, że to Ty mnie 1szy zaatakowałeś, więc co miałem robić? Stać i patrzeć jak mnie bijesz? 4. Tak łatwo z trybun mnie nie wykopią, mam miejsce dla Vipów ;) |
Cytuj:
moze i jestem pionkiem- ale to nadal nie powód dla którego szwedzi z których wiekszosc to moi dobrzy znajomi mieli by mnie nagle zabic bo " chca samodzielnej władzy " - moge sobie byc pionkiem - ale ten pionek 3 dni temu pod venore zaszachował panom z wanted hetmana :D panie Vip-ie - ja w pełni podzielam zdanie Gimliego i rozumiem punkt widzenia Hawka. jestes w dof ja nie polece cie bic ale nie gwarantuje tego co zrobi lub nie zrobi Hawek- nie chce sie mieszac w ta sprawe wiec zostawiłem ja do rozstrzygniecia Przemkowi |
@Cors
A co z matem? Był szach ale nie ma jeszcze mata. Może pat? Więc wiesz jak się czuje Sir Hary Portier, więc skoro jesteś w dobrych układach ze szwedami, to namów ich, aby skończyli zabijać ludzi dla runek/kasy. EDIT Pionkami też można dać mata :) Może zagramy w szachy? |
Cytuj:
Cors@mogą was zabić dlatego że kiedyś przeciw nim walczyliście |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:12. |