Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Nebula (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=202)
-   -   Przejmujemy Server (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=58306)

Bjoern Shu 20-06-2006 20:04

ale ja tak lubie moj podpis ==DD
no dobra pomylilem sie do Friidy, mozna chyba nie?:p
w kazdym bądz razie uciekal(a) baaaaardzo szybko na battle w VDL =p

pchelas 21-06-2006 13:33

o co wogóle poszło ?

Zelarz 21-06-2006 15:28

lol

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bjoern Shu
no dobra pomylilem sie do Friidy, mozna chyba nie?:p

niemozna ...
a tym bardziej nie mozna pisac takich "pomylek" na forum!!!
(bo to bardzo wkur....)

Koronowany rycek 21-06-2006 16:05

Nie ktorzy phy pogonili na pandorie ... Znajac zycie to oni beda bogami

Wizz juz na pandorii posiada 94 lvl... do pa'owania jeden krok..

Diamonic 21-06-2006 17:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez TeRcIk
@Dregar:
"Moze sa nietkniete moze sie sam zrookowal albo poprostu komus zalezalo na zrookowaniu tylko tej postaci a pozatym chyba by nie napisal w coment "Wizz Lowe, Sqeensy and Baxter Lowe, the biggest PA's on Nebula"

Ten coment bax mial juz od bardzo dawna a zrookowal ponoc go jeden z jego ownerow :(

kobieta lekkich obyczajówA!! Jak patrze na wasze całe gówno jakie tu rzodkiewka jest supericie to się żygać chce... Jest coś takiego kobieta lekkich obyczajówa co nazywa się "SARKAZM" i to jest widoczne gołym okiem w podpisie Baxtera wy kobieta lekkich obyczajówa kretyni...

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Koronowany rycek
Nie ktorzy phy pogonili na pandorie ... Znajac zycie to oni beda bogami

Wizz juz na pandorii posiada 94 lvl... do pa'owania jeden krok..

Noo... Źli "swe" dobrzy polacy!! HEIL POLENT!!! GOGO!!

Może porozmawiamy o sharerze, hlvlu z Nebuli, Vura Soth... tak, tak mieszka niedaleko mnie i gra z bratem... Mateusz i Filip... huh...

Bjoern Shu 21-06-2006 23:43

HEHEHEHE
Lapka tez sharer :p jak i wiele wiele innych ==DD
mam nadzeje ze zostana za to nalezycie ukarani ;-]

starysiad 22-06-2006 00:01

no niestety wiecej na nebuli jest sharujacych niz nie sharujacych hlvl :) zreszta na ktorym swiecie jest inaczej? ale moze kiedys jakos zostana ukarani

a wracajac do tej idiotycznej wojny, nie wiem po co to cale zamieszanie? po ciul bylo wogole zaczynac na cale to zamieszanie jak i tak bylo wiadomo ze nic z tego nie bedzie ;p

djmtv 22-06-2006 00:38

e@ Diamonic

jak ja cie dziecko prosze popros rodzicow zeby sie pozbyli komputera :D
kolejny bedzie narzekal ze sharuja
jaki masz problem ty zagrac z bratem/siostra ?
mnie to wali vura jakos nie wykorzystuje tego ze ma 150lvl

i skoncz juz z tymi swe bo wiemy ze sa zajebisci
wizz wcale ale to nigdy nie mial ownerow
baxter tez
wogle szwedzi to nie no nie da sie opisac sa mega wypas jol
i idz im lizac dupe dalej ^^

Bjoern Shu 22-06-2006 01:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez starysiad
no niestety wiecej na nebuli jest sharujacych niz nie sharujacych hlvl :) zreszta na ktorym swiecie jest inaczej? ale moze kiedys jakos zostana ukarani

a wracajac do tej idiotycznej wojny, nie wiem po co to cale zamieszanie? po ciul bylo wogole zaczynac na cale to zamieszanie jak i tak bylo wiadomo ze nic z tego nie bedzie ;p

jestes po jednej ze stron? nie? to cicho
niewiesz ocb i sie raczej niedowiesz
i zadnej wojny NARAZIE nie ma
^^

TeRcIk 22-06-2006 08:53

@Diamonic

O bosze Kto Cie dopuscil do komputera ???
To przeciez wiadomo ze to przenosnia z tymi Pa

Naucz sie czytac czasem ze zrozumieniem zanim zaczniesz na kogos najezdzac bo mnie rozsmieszyles :baby: :baby:

BOtter 22-06-2006 10:08

Hespios byku gdzie ty jesteś ?! :p

Elmer 22-06-2006 11:53

Co do epitetów na temat mojej osoby, to już się przyzwyczaiłem i szczerze mam to w dupie. Tak jestem sharerem. Sharuje z Babcią, mlodszą siostrą, kuzynem i przyjacielem od serca. Pasi? Masz temat do napinki to się napinaj. Ja to ze śmiechem przeczytam.

djmtv 22-06-2006 14:45

@up
i to jest wlasnie nasz elmer znany jako Friida
"Jacek zwykly chlopak z podlasia " xD i jego zdrowe podejscie do tej sprawy

Diamonic 22-06-2006 14:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez djmtv
e@ Diamonic

jak ja cie dziecko prosze popros rodzicow zeby sie pozbyli komputera
kolejny bedzie narzekal ze sharuja
jaki masz problem ty zagrac z bratem/siostra ?
mnie to wali vura jakos nie wykorzystuje tego ze ma 150lvl

i skoncz juz z tymi swe bo wiemy ze sa zauwielbiam jeść bananyisci
wizz wcale ale to nigdy nie mial ownerow
baxter tez
wogle szwedzi to nie no nie da sie opisac sa mega wypas jol
i idz im lizac dupe dalej ^^

Po 1. Na 100% szwedzi mają więcej oleju w głowie niż ty i wszyscy twoi koledzy.

Po 2. Czy ja powiedziałem, że Wizz Lowe, Baxter Lowe, Sqeensy i spółka nie sharują?

Po 3. Co do tego: "jak ja cie dziecko prosze popros rodzicow zeby sie pozbyli komputera" - mimo tego, że młodszy to inteligentniejszy.

Po 4.Eeee... wątpię żeby oni czytali to forum, więc jeśli oni tego nie widzą to jak mogę im lizać dupę? Myślenie nie boli.

Po 5. To, że nie wykorzustuje zmienia to, że sharuje?

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez TeRcIk
@Diamonic

O bosze Kto Cie dopuscil do komputera ???
To przeciez wiadomo ze to przenosnia z tymi Pa

Naucz sie czytac czasem ze zrozumieniem zanim zaczniesz na kogos najezdzac bo mnie rozsmieszyles :baby: :baby:

Ja raczej umiem czytać ze zrozumieniem, w przeciwieństwie do 99.9% tego forum, w tym ciebie. "Bosze" poprawnie "boże" - wiesz może to i dobrze, że rzadko siedzę na kompie, bo teraz przynajmniej umiem poprawnie pisać.

Btw. Nie przenośnia tylko sarkazm -> www.wikipedia.pl -> W "szukaj" wpisz: "sarkazm".

Zresztą co ja się będę kłócił z "opóźnioną" w rozwoju populacją Tibijską.

@Elmer

Do ciebie nic nie mam, bo wiem, że ty nie sharujesz, itd. ale fakt jest faktem, że wszyscy twoi przyjaciele "h-lvle nooby" to robią.

Webi 22-06-2006 18:33

'h lvl nooby', 'opozniona w rozwoju populacja tibijska'
wow :) ciesze sie ze zaliczasz mnie do tego grona.
A to ze tak ni z gruszki ni z pietruszki sie przyczepiles o sharowanie mnie tez rozbawilo. Nie bede tu nikogo urazal, obrazal itd. ,ale:
- jezeli mowisz o swe to rekordzista byl Sqn ktory mial 5 ownerow,
- lwia czesc h lvli po prostu sharuje i Nebula nie jest wyjatkiem

Poza tym w moim mniemaniu jestes po prostu blaznem, ktory ocenia ludzi po tym co robia(mam na mysli gre w tibie w tmy przypadku), bo nie da sie inaczej oceniac sposobu wypowiedzi w stylu 'opozniona w rozwoju populacja tibijska'.
O ile sie orientuje to przecietnie jest online okolo 20-30 tysiecy ludzi z calego swiata i mowienie, ze wszyscy sa zacofani jest po prostu bledem. Fakt moze i jakas czesc z tych ludzi to osoby, ktore olaly sobie szkole i nauke, ale uwierz mi nie wszyscy.

Edit:
Poza tym jezeli uciekasz to wikipedii to i ja cos pozwole sobie zacytowac:
Noob - jest to gracz natrętny, słaby, doprowadzający drużynę celowo do przegranej lub w jakikolwiek inny sposób przeszkadzający normalnym graczom - takim zachowaniem często próbuje się dowartościować.(...) Znaczenie uznawane od stosunkowo niedawna (szczególnie przez młodszych graczy, nie znających prawdziwego pochodzenia).

A teraz zacytuje ciebie: "ale fakt jest faktem, że wszyscy twoi przyjaciele "h-lvle nooby" to robią."

Musze komentowac?

Bjoern Shu 22-06-2006 21:21

no i ja za to Air'maga kocham <3
xD!
btw. nastapil koniec kochanego DBH oraz Erh ehm AKHM KAtharsiss
peace.

Diamonic 23-06-2006 00:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Webi
Nie bede tu nikogo urazal, obrazal itd. ,ale:
- jezeli mowisz o swe to rekordzista byl Sqn ktory mial 5 ownerow,

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Diamonic
Po 2. Czy ja powiedziałem, że Wizz Lowe, Baxter Lowe, Sqeensy i spółka nie sharują?

Uhm...

Cytuj:

Poza tym w moim mniemaniu jestes po prostu blaznem, ktory ocenia ludzi po tym co robia(mam na mysli gre w tibie w tmy przypadku), bo nie da sie inaczej oceniac sposobu wypowiedzi w stylu 'opozniona w rozwoju populacja tibijska'.

A ty jesteś jednym z tych co oceniają "książkę po okładce"? Jak tak to gratuluje!

Cytuj:

O ile sie orientuje to przecietnie jest online okolo 20-30 tysiecy ludzi z calego swiata i mowienie, ze wszyscy sa zacofani jest po prostu bledem. Fakt moze i jakas czesc z tych ludzi to osoby, ktore olaly sobie szkole i nauke, ale uwierz mi nie wszyscy.

Nie, chodziło mi tu o zdecydowaną większość tej populacji, myślałem, że jest to zrozumiałe, ale niestety... następnym razem napiszę wszystko szczegółowo żebyś mógł zrozumieć!

Cytuj:

Edit:
Poza tym jezeli uciekasz to wikipedii to i ja cos pozwole sobie zacytowac:
Noob - jest to gracz natrętny, słaby, doprowadzający drużynę celowo do przegranej lub w jakikolwiek inny sposób przeszkadzający normalnym graczom - takim zachowaniem często próbuje się dowartościować.(...) Znaczenie uznawane od stosunkowo niedawna (szczególnie przez młodszych graczy, nie znających prawdziwego pochodzenia).

A teraz zacytuje ciebie: "ale fakt jest faktem, że wszyscy twoi przyjaciele "h-lvle nooby" to robią."

Musze komentowac?

W takim razie mam w 100% rację! odwołam się do tego:
"Noob - jest to gracz natrętny, słaby, doprowadzający drużynę celowo do przegranej lub w jakikolwiek inny sposób przeszkadzający normalnym graczom - takim zachowaniem często próbuje się dowartościować"

"H-lvl noob" jest w pełni prawdą (mówimy tu o Nebuli, choć nawet tu jest kilka wyjątków, ale jak to mówią "wyjątek potweirdza regułę"), wyganianie ze spawnów, wyciąganie paymentów za nic, thiefowanie na noob-charach... ale mówmy tu o sharingu, otóż: czy wydaje ci się fair to, że gra sobie tak za przeproszeniem ciul, ba! 4 ciuli, robią sobie 100 lvl w miesiąc i wykorzystują to, że ty grasz sam i masz może z 60~ lvl, wywalają cię z każdego miejsca, bo dziecko czuje moc... Zawsze są dwie strony medalu...

W sumie to prawda, odwoływanie się do sharingu było mijaniem się z celem... Mój błąd. Zapomniałem już, że 3/4 h-lvli gra w 20.

Bjoern Shu 23-06-2006 17:06

Hehehehhe :(

Dregar 23-06-2006 17:22

@Diamonic

Nie wiem czy masz racje ale napewno umiesz ja bronic ...

Koronowany rycek 23-06-2006 23:44

Muhauhauh
Pan Loyal Shargas zabilw final roomie ze swoimi rl kumplami ludzi na banshee.
Nadodatek na Cybe sie wypiął. Loyal in the end ?XD

Diamonic 24-06-2006 00:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dregar
@Diamonic

Nie wiem czy masz racje ale napewno umiesz ja bronic ...

Pamiętasz może mnie? ("Factorr") ;> Pytam tylko jeśli jesteś Dregarbrsk... :P

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Koronowany rycek
Muhauhauh
Pan Loyal Shargas zabilw final roomie ze swoimi rl kumplami ludzi na banshee.
Nadodatek na Cybe sie wypiął. Loyal in the end ?XD

"H-lvl noob"? A teraz! "FLAME MI*, FLAMEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!" ;)

Takiego k***** bym złapał to bym n**********. ;P Wybić team żeby zgarnąć nagrody... godne 10 latka. Ogólnie, muszę poczytać forum.tibia.com, bo widać trochę w tyle jestem. ;P

* - wiem, że piszę się "me", ale chciałem to napisać w polskim stylu ;)

Dregar 24-06-2006 08:56

Cytuj:

Pamiętasz może mnie? ("Factorr") ;> Pytam tylko jeśli jesteś Dregarbrsk... :P

Tak to ja ;] i cie pamietam niezapominam ludzie jak to robia inni ...

Teraz jest ban bo nie wiedzialem ze istnieje limit zabijania tygodniowy ^^ i wsumie to byl 3 ban to delete i teraz nawet nie mam jak PKowac

Diamonic 24-06-2006 10:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dregar
Tak to ja ;] i cie pamietam niezapominam ludzie jak to robia inni ...

Teraz jest ban bo nie wiedzialem ze istnieje limit zabijania tygodniowy ^^ i wsumie to byl 3 ban to delete i teraz nawet nie mam jak PKowac

Heh... ja i tak już nie gram, ale nie o tym temat więc cii...

djmtv 24-06-2006 13:26

@Diamonic

zaczne od tego
"jest jak jest nie jak powino byc"
i zapamietak to sobie
a to ze h-lvl sharują to normanosc w tibii
i jakoc cip`y z tym nie walcza wiekszosc ludzi to juz zrozumialo jakos nie mozesz sie z tym pogodzic atakuj gm`ow nie nas co my mamy im zrobic?

a wracajac do tematu oceniania to ty jako pierwszy zaczoles
oceniac na tym forum ludzi
a jak webi ci zwrocil na to uwage i napisal ze jestes blaznem
to mu zarzuciles ze ocenia ksiazke po okladce :E
zastanow sie
bo linia obrony jaka przyjoles jest co najmniej nie logiczna

pozdrawiam

a wracajac do tematu

to bardzo ciekawym posunieciem na nebuli
jest to ze vanum zarzadalo rozwiazania
gildi :
-Katharsiss
-Demonic Brotherhood

Diamonic 24-06-2006 15:06

Cytuj:

@Diamonic

zaczne od tego
"jest jak jest nie jak powino byc"
i zapamietak to sobie
a to ze h-lvl sharują to normanosc w tibii
i jakoc cip`y z tym nie walcza wiekszosc ludzi to juz zrozumialo jakos nie mozesz sie z tym pogodzic atakuj gm`ow nie nas co my mamy im zrobic?

Naucz się czytać później wróć na forum. W jednym z moich postów jest dopisek, że w sumie to racja, że nie powinienem rozpoczynać tematu o sharingu... Moja wina, jako jeden z nielicznych na forum mam w sobie odrobinę samokrytyki co o czymś świadczy.

Cytuj:

a wracajac do tematu oceniania to ty jako pierwszy zaczoles
oceniac na tym forum ludzi
a jak webi ci zwrocil na to uwage i napisal ze jestes blaznem
to mu zarzuciles ze ocenia ksiazke po okladce :E
zastanow sie
bo linia obrony jaka przyjoles jest co najmniej nie logiczna

pozdrawiam

Otóż, Webi uznał, że jestem kimś kto ocenia ludzi po czynach (j/w naucz się czytać), więc uznałem, że skoro on nie ocienia ludzi po czynach to jest jedną z osób, ktora tylko coś/kogoś zobaczy to już wie, jaki on jest, itp. (przynajmniej tak mu się wydaję), natomiast prawda może być inna. A co mnie to obchodzi, że w jego oczach jestem błaznem skoro on ocenia "książkę po okładce"? ;) Kiedy ja zacząłem ocieniać ludzi? Może chodzi ci o "opóźnioną populację Tibijską"? Nie możesz wyprzec się tego, że 3/4 populacji to dzieci, które nie potrafią sklecić zdania w swoim ojczystym języku (chodzi mi tu głównie o polaków), a o języku angelskim nie mówiąc. ;) Więc to nie jest ocenianie w moich oczach, ale jak chcesz, oceniłem co z tego kto pierwszy to zrobił?

Cytuj:

a wracajac do tematu

to bardzo ciekawym posunieciem na nebuli
jest to ze vanum zarzadalo rozwiazania
gildi :
-Katharsiss
-Demonic Brotherhood

Można też dodać to, że Shargas z kolegami będzie teraz "niszczył" jeszcze bardziej Nebulę. Gdyby obie te gildie zeebrały siły i dołączylo by do nich ex-Phy~ Vanum nie miało by już po co grać, ale jak ktoś zauważył na forum.tibia.com - Wizz Lowe na pewno nie będzie walczyć ramię w ramię z Shargasem. ;)

Zelarz 24-06-2006 15:37

Cytuj:

Po 1. Na 100% szwedzi mają więcej oleju w głowie niż ty i wszyscy twoi koledzy.

Znalem troche szwedow na rlu i szczerze mowiac jak przeczytalem to zdanie to malo co niespadlem z krzesla przecietnie szwed w ostatniej klasie liceum jest na poziomie polskiego dziecka z gimnazjum a nawet podstawowki strach pomyslec jacy sa mlodsi ....jedyne czego niemozna bylo by im zarzucic to to ze kazdy bardzo dobrze znal angielski

Cytuj:

Ja raczej umiem czytać ze zrozumieniem, w przeciwieństwie do 99.9% tego forum, w tym ciebi...

Cytuj:

.. Moja wina, jako jeden z nielicznych na forum mam w sobie odrobinę samokrytyki co o czymś świadczy.

Ta umiesz czytac jestes najinteligetniejszy i wogule skromny.......LOL

Webi 24-06-2006 19:17

Gdybys ocenial ludiz po cyznahc byloby wszystko ok, ale ty oceniles mase ludzi tlyko dlatego, ze graja w jedna i ta sama gre. To tak jakby powiedziec ze wszyscy pilkarze sa bogaci.

djmtv 25-06-2006 00:42

mam pomysl skonczym sie zachowywac jak dzieci i klucic kto ma racje
bo nam topic zamkna (tak jak na o furorze ;D)

sa sprawy z ktorymi sie zgadza i nie
ale temat jest o nebuli xD

"Gdyby obie te gildie zeebrały siły i dołączylo by do nich ex-Phy~ Vanum nie miało by już po co grać,"

z tym sie nie moge zgodzic
vanum sa na tyle zgrana ekipa ze dali by rade
po za tym sa ludzie ktorzy by im pomogli :P

Bjoern Shu 25-06-2006 00:44

tak tak po pierwsze w zyciu nie doszlibysmy to Katharsiss poniewaz sa dla nas niczym
ciao.

djmtv 25-06-2006 00:48

@up
powod wojny tez byl zajebisty ^^
ja ta sytuacje zostawiam bez komentarza

Diamonic 25-06-2006 03:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zelarz
Znalem troche szwedow na rlu i szczerze mowiac jak przeczytalem to zdanie to malo co niespadlem z krzesla przecietnie szwed w ostatniej klasie liceum jest na poziomie polskiego dziecka z gimnazjum a nawet podstawowki strach pomyslec jacy sa mlodsi ....jedyne czego niemozna bylo by im zarzucic to to ze kazdy bardzo dobrze znal angielski

Ta umiesz czytac jestes najinteligetniejszy i wogule skromny.......LOL

Jak na twój wiek twój poziom inteligencji jest zaskakująco niski więc odpuszczę sobie dyskusję z tobą.

Cytuj:

Gdybys ocenial ludiz po cyznahc byloby wszystko ok, ale ty oceniles mase ludzi tlyko dlatego, ze graja w jedna i ta sama gre. To tak jakby powiedziec ze wszyscy pilkarze sa bogaci.

Cytuj:

Mieszasz, mieszasz ;) Raz mowisz ze oceniam, później, że gdybym oceniał... A tak w ogóle to jakiej innej populacji miałbym tu mówić jak nie o tej, którą znam (chodziło m itutaj o grę) przecież nie będę pisał o populacji WoW'a, bo w niego nie grałem. Jeżeli chcesz mi powiedzieć, że każdy inny 20-sto latek, który nie spędza przy kompie całych dni grając(nie tylko w Tibie) robi karygodne błędy tj. "wogule", to albo ja jestem jednym z nielicznych, którzy potrafią pisać i robią mało błędów albo oni są jeszcze większymi idiotami ode mnie. ;o)

Dobra koniec dyskusji na ten temat jak dla mnie.

Cytuj:

mam pomysl skonczym sie zachowywac jak dzieci i klucic kto ma racje
bo nam topic zamkna (tak jak na o furorze ;D)

sa sprawy z ktorymi sie zgadza i nie
ale temat jest o nebuli xD

"Gdyby obie te gildie zeebrały siły i dołączylo by do nich ex-Phy~ Vanum nie miało by już po co grać,"

z tym sie nie moge zgodzic
vanum sa na tyle zgrana ekipa ze dali by rade
po za tym sa ludzie ktorzy by im pomogli :P

Co do tego, że Vanum dało by radę, sam nie wiem, przewaga liczebna ludzi z tamtej gildii też o czymś świadczy zresztą jestem pewien, że jest też ktoś kto pomoże tamtym gildiom. No, ale nie przekonamy się póki nie zobaczymy. ;)

Bjoern Shu 25-06-2006 11:37

skonczcie te nudna gadke po zreportuje was >.>'
to jest temat o Nebuli chcecie sie powymądrzac to piszcie do siebie na PM
dziekuje.

pchelas 25-06-2006 14:09

Wczoraj Gohoode padł na Anni, tak jak cała zresztą ekipa....

elezde 01-07-2006 14:22

jak obecnie wygląda sytuacja na serwerze ? Może ktoś mi to nakreślić bo własnie zacząłem na nim grać, chciałbym wiedzieć kto rządzi czy panują jakieś zacisłe układy i jakie rządy są prowadzone, w stylu hlvl PA dla każdego kto chce sobie pograć czy można się pocieszyć troche ?

Bjoern Shu 02-07-2006 00:31

"Panuje" vanum a Cybe Antyk ich leader mysli ze jest tam bogiem i serv jest jego, ofc sie myli :p
chcesz wiecej i dokladniej niech sie Air~ wypowie =p

Koronowany rycek 02-07-2006 00:36

UP@

I udawało mu sie dopoki shargas odwrocil sie plecami przeciw niemu.

W sumie jego rzady sa bardzo dobre, a przejawy nie posłuszenstwa sa karane przez najlepszego MS'a na Nebuli czyt. Masakratusa ;).

Jezeli sie myle poprawcie mnie, dawno nie grałem tam

Balthasar 03-07-2006 11:51

Cytuj:

Jak na twój wiek twój poziom inteligencji jest zaskakująco niski więc odpuszczę sobie dyskusję z tobą.

On zrobił błąd ortograficzny w poście a ty mu tak szybko odpuszczasz?! Przecież on psuje tak nienaganną opinie tego forum, jeśli chodzi o ortografie itp. Zlinczować od razu takiego..
(Po wiek powinieneś wstawić przecinek, za to także można stracić głowę, więc uważaj... Ale teraz "odpuszczę sobie dyskusje z tobą" już bez wyzywania od idiotów. Nie ma to jak się czepiać głupich pierdół, co?)

@elezde, można pograć w spokoju i nikt ot tak nie będzie cię ruszał. Największą chyba zmorą jest wolny resp i trochę graczy retired, którzy rano/w nocy urządzają sobie polowania.

elezde 04-07-2006 01:45

dlaczego na Nebuli jest wolny resp, z tego co mi się wydaje ludzi online zawszę troche siedzi, w czym tkwi problem ?

Lovah 04-07-2006 03:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez elezde
dlaczego na Nebuli jest wolny resp, z tego co mi się wydaje ludzi online zawszę troche siedzi, w czym tkwi problem ?

Pa? :O <10 znaków>

Webi 04-07-2006 04:11

Ja soobiscie uwazma ze jakiegos wielkiego Pa to nie ma, zdarza sie jakw szedzie ale raczej ponizej sredniej :)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:05.