![]() |
Poradnik super, szczególnie story:cup:. Tylko faktycznie strasznie ciężko się expi do 19 na orcach, lepiej iść na roty, dwarfy, cyce a posiadaczom pacc po ostatnim updacie opłaca się expić na mamutach i barbarianach w raider campie :p Ale ogólnie poradnik super :cup::cup:
Ps: rehostnij obrazki bo nie widać ;) |
Bardzo dobry poradnik.Dawno już takiego nie widzialem.8o
|
zarabist poradnik:)
|
Wspaniałe
na jakim lvlu iść na orchabala?? |
Kurcze ... Dlaczego nie widze Tych mapek ? Co jest ? nie widac ich tylko jest Krzyżyk "X" ze się nie da oglądnąć... powie mi ktoś ? :(
|
Poradnik
Fajny poradnik :cup:. Ale coś mi nie pasuje... Nie wiem jeszcze co:p
|
Zarąbisty Poradnik
Bardzo mi się podoba spoko koles przyda mi sie bo tez gram druidem
Repucik Dla Ciebie :D 8o [CHAR]Wrozbita[/CHAR] :cup::cup: |
Super Poradnik
Poradnik Super. Sporo my pomógł musze powiedzieć. Nic bym w nim niezmienił. Najlepszy jaki widzialem ocen 10/10:cup:
|
Super poradnik. Dzięki niemu wbiłem 31 lvl, ale mie dedli na 29 :(.
A po za tym super. Niestety, mógłbyś naprawić mapki i przystosować poradnik do tibi 8.1. |
Drogi autorze:
Jesteś moim idolem jesli chodzi o grę druidem i pisanie poradników.Ten jest jednym z najwiekszych hitów ostatniego update. To własnie ty zainspirowałeś mnie do gry Druidem i pokazałeś jak we właściwych rekach można zrobic z niego maszyne do expienia. Dzieki tobie zrozumiałem ,że nie tylko Sorc moze byc power gamerem ,a Druid nie słuzy tylko do robienia uhów. Twój poradnik pokazuje jak efektywnie można wykorzystac jego czary oraz defensywną nature Druida do expienia i wspomagania drużyny. Jednak po tym update wiele sie zmieniło , niektóre czary nie są już takie przydatne jak dawniej ,a niektóre całkowicie usunieto i wprowadzono nowe. Poza tym expowiska tez sie zmieniły i dodano do nich nowe ,niebezpieczniejsze potwory niż kiedyś. Druid zyskał sporo na sile choc jest to pewnie chwilowe. Ja nawet znalazłem zwłoki Crypt Shamblera w Mt. Strenum więc twoja interwencja jest niezbędna. Dlatego też mam prośbę : Nie mógł byś na nowo zacząć przeżywać nowe przygody starym Druidem oraz zapoznac sie z nowymi czarami i expowiskami aby wreszcie móc zaktualizować ten poradnik ,który znów mógłby być pomocny i służyc na nowo dobra rada dla poczatkujacych. Bo własnie po to on powstał i jest tu ciągle. Nie zawaham sie stwierdzic ,że jest on lepszy niż ten autorstwa znanego Emoka. Jest on w ogóle najlepszym poradnikiem dla Druida na forum. Z wyrazami uznania: Rotherdamie |
@up
dolaczam sie do prosby :) |
Thx
Fajny poradnik wiem gdzie expic :D
THX |
Cytuj:
To ja jestem znany?:D Miło mi. |
Super poradnik ,napewno mi się przyda oby takich więcej
|
..........
|
SD nie dziala
siema
jak piszesz poradnik dla druida to pewnie bedziesz mogl mi powiedziec czmu jak chcem uzyc runy SD to ona nie dziala wyswietla mi sie napis "Your level is too low" moj druid ma 42 lvl i 39 m lvl przed Updatem na tibia 8.10 wszytko bylo jak nalezy, a tezaz nie wiem i szukam u ciebie pomocy prosze o szybka odpowiedz |
Jak sie nie czyta newsów, to lipka.
Ostatnio Cipy z powodu tego że grupa 20 lvlelowych noobków zabijała 150+ lvl z SD (Megabomb), wprowadziła zmiany w runach czyli można używać konkretnej runy, na poziome którym się ja tworzy (np. UH na 24 lvl i 4 mlvl można użyć, a HMM od 25 lvl itd.). |
podziekowanie
dzieki
nie wiedzialem o tym wiec 3 lvl w przud i moge uzywac :D najgorzej ze nie teraz;( |
Cytuj:
|
Nie przesadzajmy
Bez przesady... Poradnik napisany fajnie... Popracuj nad ortografią !!!
Ale ale, dla początkującego druida nie jest on zrozumiały... Więcej grafik !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!;) Tak to OK |
Cytuj:
|
@ Rotherdamie
No normalnie za ta przemowe w piatek bedzie aktualizacja na potrzeby nowego updata. |
Super poradnik na pewno skorzystam.
Bo chcę sobie zrobić druida słyszałem że wymiata!! Thx for you B) Miodzio ;) |
nie wiem jaki level dociągnąłeś, ale na wyższych levelach nie wyciągniesz wyższego mlevela niż levela...
poradnik opisany dla facc, troche bylo o pacc ale mało... poradnik slaby 3/10 to był najgorszy poradnik jaki widziałem. |
Cytuj:
|
Poradnik super :] Dzieki niemu miałem luźny start z lvl chociaż po nowym update'cie jest troche cieżej expić z różdzką od 19 lvl ( Necrotic Rod atak śmiercią ) Mam 2 małe pytania . Mam druida na Neranie 25lvl z 25mlvl . Chciałbym wiedzieć czy to odpowiedni mlvl na ten lvl ? ? A drugie pytanie to po ile moge sprzedawać na moim servie bp z Uh ? Jeśli ktoś gra na servie to prosze o odpowiedź.
|
Noo Tutek bardzo ładny, chociaż powiem o kilku expach...od 19 nie trzeba bić cyców bo ja pierwsze 8-14 levele nabiłem je na cycach pod thais (czasami zapchany, zależy od szczęścia, a obok jest resp mino i mino guardów) tuż obok kąpieliska i tunelu na fibulę, ale i tak się przyda poradnik wielu newbie, a nawet czasem nie im ;)
|
witam. Mam wielką prośbe do autora poradnika. nie wiem z jakiego podowu nie widze grafik widzę tylko jedną upnij te obrazki na http://imageshack.us/ i podaj w postach do nich linki. Jak dodasz to 10/10 pozdrawiam i dzięki
Daje reputka temu kto to zrobi |
Lepszego poradnika nie widziałem thx jestem druidem
[CHAR]Stachu Pover[/CHAR] |
poradnik spoko napewno mi sie przyda ;)
|
Nie no zarombisty poradnik. Karmazynowy zwierz ma u mnie big plusa. :p:p:p.
|
jakby ktos sie mnie pytal gdzie expic drutem z 24 lev i dobrym eq ... to mowie : te orci w thais :D tam tez powoli na shamany ... i jestes zadowolony ;) powoli lev idzie a nawet ten exp wciaga ja tylko tam chodze exp mym drutem :p
|
fajny poradnik bardzo mi pomoże pomimo że jestem druidem- weteranem to przyda mi się bardzo szczególnie po ostatnim upie gdy wróciłem do tej profesjii.B) pozdro dla wszystkich maniaków tibii i dla rudego wafla z candii ..l..
|
a gdzie ten obiecany update poradnika? :(
bo czekam i czekam.. |
Cytuj:
|
Mozecie zamknac temat bo tibia.pl mnie nie interesuje.
Zwierzak olal sprawe bo ma lepsze rzeczy do roboty niz robienie czegos dla strony ktorej tworcy sami nie chca ruszyc dupska w kierunku jej polepszenia. Moja skromnosc mnie dobija, ale to byl najlepszy poradnik na tym forum. Wiekszosc na nim to jakies bzdury dla ludzi ktorzy juz umieja grac w tibie (wiec po co im poradnik) a moderatorzy chyba o tym nie wiedza. Moze kiedys stworze wlasne forum, ale napewno nie bede sie udzielac tutaj. Cya |
SPOKO PORADNIK xD
|
Cytuj:
|
Szkoda. To naprawde kawał dobrej roboty.
Ludzie, którzy dzielą się swoim doświadczeniem, zasługuja na wyrazy szacunku. I myslę, ze gdybys uaktualnił swój poradnik, pomoglbys jeszcze wiekszej liczbie osob. |
hehe ladnie napisane!
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:40. |