Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Potwory (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=17)
-   -   Gdzie znajdę danego potwora? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=600)

Klucha 24-01-2006 08:29

zna może ktoś fajną miejscówkę ze slime dla facc? I czy sobie poradze :D 50/50 mlvl 3 plate set dragon lance steel helmet croc boots :) z góry thx za pomoc :)

Burakou 24-01-2006 08:54

@up
Podtrenuj do 60/60 na rotkach/dwarfach, a potem śmigaj koło Blood Herba.

†/M\etal Lor/D\† 26-01-2006 19:18

beholdery

beholdery tez mozna spotkac w kazzo, jak sie idze do kopalni w lewo :)

Kumagoro 27-01-2006 17:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez †/M\etal Lor/D\†
beholdery tez mozna spotkac w kazzo, jak sie idze do kopalni w lewo :)

Eee, tzn.?
Chodzi o to miejsce jak się idzie do browaru? (tam gdzie często wiara treni)

†/M\etal Lor/D\† 27-01-2006 22:55

jak idzesz od strony Ab, to masz zejscie w lewo, idzie sie przez takie skaly, pozniej mosisz wyjsc na gore, takim korytazem, i masz zejscie w dol albo mozesz isc dalej tam do kopalni gdzie jest Budrik :) zamiecil bym fotke ale nie wiem jak :) :D

dr zlo 28-01-2006 13:28

wiem że to jest głupie ale co to jest molst i gdzie sie znajduje

ReXXX 31-01-2006 12:39

Mógłbym prosić o MAPKE jak dojść na dragon lair. Na forum znalazłem tylko opis w stylu "wyjść z venore X wyjściem ...." problem w tym, że ja nigdy w venore nie bylem (mieszkałem w carlin i kazo) Z góry thx

Karzeł 07-02-2006 09:38

Powinienes napisac : Orci, Trolle itd. WSZEDZIE:confused:

Rossi 07-02-2006 10:39

Co do trolli się zgodze, ale do orców chyba nie :p

Nietykalny 17-02-2006 14:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez WiQ
Brawo jesteś super gościu! to mi naprawde bardzo pomoze więcej takich ludzi na forum
BIG THX DLA CIEBIE STARY :D

Popieram w pełni, coolo jestes super B)
- wiecej takich !!

ari2423 18-02-2006 23:10

dręczy mnie jedna rzecz, nigdy nie chodziłem w podziemiach koło desert questa, raz poszedlem pokazac koledze gdzie on sie znajduje zeby go nikt nie oszukał jak bedzie sam szedł, wiec do rzeczy wchodze przez pierwsze dziury ( az do ostatniej drabinki) i patrze a tu ciało beholdera pierwsze skojarzenie ze ktos przyniosl ciało ale zauwazyelm skielety koło niego i pytam sie z kąd on sie tam podział ;/ bo jak bym go wtedy spotkał zywego mial bym problem bo mialem tylko rozdzke i zadnych runek...

Lawer_ 19-02-2006 03:22

Równie dobrze można to sprawdzić na "mapie respawnu", która znajduje sie na "Tibia.pl". Ale tak jest bardziej przejrzyście!

Lord Darekk 20-02-2006 11:09

Powiedzcie mi gdzie znajde SLIM-y. Takie dobre do skillowania. Jak możecie podajcie mi miejsca. Z gury dzięki. POZDARAWIAM.:cup: :evul:

Gajutus z Samery 27-02-2006 13:51

Hmm...

Wszystko cool...ale mam pytanko gdzie znajde pojedynczy resp vampa, albo respy bh ale taki gdzie np. ide i co jakis czas zabijam a nie, że się na mnie pełno beho odrazu rzuca a potem nic ;/

emilok 27-02-2006 14:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gajutus z Samery
Wszystko cool...ale mam pytanko gdzie znajde pojedynczy resp vampa, albo respy bh ale taki gdzie np. ide i co jakis czas zabijam a nie, że się na mnie pełno beho odrazu rzuca a potem nic ;/

facc:
bh - domek bk kolo venore - 4 beholdery
vamp - na poludniowym krancu poh'a
pacc: za dlugo by opowiadac, powiedz najpierw czy masz czy nie

killer645 28-02-2006 12:13

Gdzie moge znaleść jakiegoś potwora (300-500hp) i żeby nie strzelał prosze o odp.

kasii 11-03-2006 00:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez killer645
Gdzie moge znaleść jakiegoś potwora (300-500hp) i żeby nie strzelał prosze o odp.

ty masz 300-500hp czy on tyle ma miec ??:P
a tak serio to re wymagania spelniaja beho(bagna kolo venore)
dsy zerki lidery ghule(poh wokól temple)
assasiny i inne duperele z DC :P
napisz lepiej skile i profesje to doradze na co warto chodzic :P
a no i oczywiscie guardki (kopalnie)spelniaja te wymagania :P

Dragonit 11-03-2006 17:00

Gdzie moge znaleźć:

1-Dużo elfów,ale zwykłych nie scautów i arkanistów(bez pacca)

2-Sporo rotów ale bez pacca

3-Larwy bez pacca(jesli gdzieś są)

4-Czy Mintwalin wymaga pacca jesli nie to gdzie ono jest?

5-Gobliny oprócz tych w goblin camp

6-Pojedyńczy resp Demon skeletona

Pls nie mówcie żebyc sprawdził mape respu bo mi ostatnio tibia.pl szwankuje

Varetix 12-03-2006 09:54

Ds'a? Kolo cyców w Femur Hills, Elfy to tylko w zamku są
pojedyńcze, Roty niedaleko Carlin jest taka dziura, Larw z tego co mi wiadomo nie ma na Facc Arena, a gobliny wszedzie xD

Kala Glar 13-03-2006 11:06

Spoko popieram w 100%

Driud Szreder 14-03-2006 15:09

Strata

Wiem gdzie można znaleźć Huntera i troche misiuw(Jeśli hcesz się zabić) właśnie kilkanaście minut temu mnie zabil hunter i straciłem protection amulet and soldier helmet:(
Jest to na północ od Venore najpierw jest kilka bugów potem misio potem amazony i valkirye(wcześniej przehodzi się przez domek i drzewa kture zaslaniaja przejscie) cały czas na północ przehodzimy przez belke prze dzrewa potem kilka wezy idziemy wzdłuż rzeki i gdy się kończy w gore i prawo napotkamy tam huntera i dwa misiedalej jest hyba domek kturego strzegamozna tez od tyh kilku wezy isc w prawo sa tam jakies shody gdzie jest slime i cos co mi 37 zycia zabralo pewnie jakis nieumarly bo takie gwiazdki sie pojawily ja zaatakowal.Życze miłego zabijnia i uciekania a jakby ktos znalazł me ciało to by mi oddał przynajmniej soldier helmeta i backpacka.

Colda Lili 14-03-2006 21:24

Gdzie znajde Ghule bez sparcia innych stworów??

Mam 5%do 14lvl.Chcę zarobić bardzo szybko 25lvl poniważ chcial bym do jakiejs gildi.czy to oplacalne rzeby szybko zarobic 25lvl na ghoulach bez wsparcia innych potworów??moje EQ Noble Armor,Behelorder Shield,Dark Helmet,Brass Legs,Wand Of Dragonbreath,Dragon Neckle,Leather Boots.Piszcie szybko na to co powiedzilem!!

POZDRO DLA WSZYTKICH TIBJAŃCZYKÓW:cygaro:

Dragonit 14-03-2006 22:41

Jeśli znajdzisz gdzieś mało zaludniony,dobry resp ghoulów możesz doexpic do 20lvl,a dalej na innych potworkach.

Colda Lili 15-03-2006 11:08

Dzienki Drakonit ale powiedz mi gdzie najlepiej expic na ghulach w jakim miejscu??

Dzięki Draconit ale prosze powiedz mi w jakim miejcu najlepiej zabijac ghoule do 20lvl??:cygaro: X(

Dragonit 15-03-2006 17:15

hmmm....
Sporo ghouli jest w Ghostlandzie,troche ich jest też w Acien templar koło Thais.Dużo jest w wieży na północny wshód od Thais,ale nieraz kręci się tam kilku ludzi.

Kicia Eldar 15-03-2006 17:31

a kto mi powie jakie stworki sa dla facc
moze byc bardzo ogulowo
bez szczegolow

Gilu90 15-03-2006 17:41

Mam pytanie:
1.Gdzie moge znales sporo rotow(moze ktos zna miejsce gdzie nikt nie chodzi ;] )
2.Gdzie moge znales duzo cyklopow ale max 2 na raz. Wiem ze jest takie miejsce tylko wlasnie zapomnialem jak ono sie nazywa :/ tam wlasnie jest sporo cyckow, aha tak zeby bylo duzo miejsca na uciekanie ;]
3.Gdzie moge znales pojedyncze respy bh? plz odpowiedzcie,
THX z gory ;]
Zapomniałem nie mam PACCA :(

Kicia Eldar 15-03-2006 17:58

up^^

1. roty som po drodze do beho kolo venore
2. cyce som w tych gorkach na lewo od carlin edit: femor hills :)
3. beho som kolo venore (pod ziemia)glemboko wejscie chyba kolo swampow

Colda Lili 15-03-2006 21:01

Dzięki ci dargonit czyli najlepsze som te miejsca.OKI thx

POZDRO DLA DARGONIT I RESZTY TIBJAŃCZYKÓW:cygaro: :mag:

lysy_93 15-03-2006 22:24

Ja kiedyś spotkałem fire devila w thais szłem sobie spokojnie na orkach a tu nagle fore devil [kupiłem postać na allegro (teraz żałuje) 35 lvl knight ze skilami 75/75] i wyobraźcie sobie że zwiałem :P. Od tamtej pory nie kupuje postaci na allegro bo to kompletny brak doświadczenia, 2 dni potem kumpel mi opowiadał jak zjechał fire devila 19 knightem !!!!!!!!!:faceoff: Już niedgu, nigdy nie kupie postaci na allegro. :P:P:P Może to wam pomoże przed taka wpadka jaka miałem :D

Colda Lili 16-03-2006 10:49

Dargonit ale powiedz mi czy trzeba miec jakis klucz rzeby na ghoule chodzić tam w Thais w wieży??:cygaro:

POZDRO DLA WSZYSTKICH TIBJAŃCZYKÓW:cygaro: :cygaro: :mag: :flaga_pl: :kon: :mag: :kat: :crusader: :elf: :x:

Kicia Eldar 21-03-2006 16:10

hmm
a gdzie mizna znalezc tarantule czy cos takiego
bo zalezy mi na free time ring
wiem ze zadko leci ale co tam :)

Colda Lili 30-03-2006 09:44

Kicia Elder tarantule som w DARK CADERAL na samej gurze tylko uwazaj tam som tarantule ale czasami morzesz spotkac asz 3tarantule

Dewazar 30-03-2006 18:30

Tarantule sa na DC na gorze jak i w podziemiach. ale trzeba uwazac bo respia sie 4 kolo siebie.

Piotrk 31-03-2006 09:25

chciałbym się dowiedzieć gdzie znajde dragona najlepiej pojedyńczy spawn .
najlepiej jagby była mapka. z góry fex:)

Piotrk 31-03-2006 14:50

odpowie mi ktoś X( bardzo proszę:confused:

Legendarny Banita 31-03-2006 22:33

Mam pytanko:
Dlaczego Dobo napisal, ze Vampiry sa dla pacc only? Przeciez kolo dark cathedral jest jego solo resp...

Colda Lili 01-04-2006 18:44

Gdzie zanjde rotwormy w naj bizyszych miejscah Venore.Poproszę do tego mapkę:cygaro:

Szelton 02-04-2006 18:46

To już było http://www.tibia.pl/map.php?map=respawn po co ty zajmujesz miejsce. Niepotrzebnie się starałeś (tam jest dokładniej) no, ale jak ci sie tak chciało to prosze bardzo.
Ale najlepiej exspić w GhoustLandzie na szkieletach gulah DS i GS (Jagby ktoś nie wiedział GhoustLand na lewo od Carlin) ;)

To ja też sie dołanczam :lucznik:

Subbotai 05-04-2006 14:34

Zapomniałeś dodać, że jest jeden wampir na południe od Dakr Cathedral, co oznacza, że FACC'e też mogą spróbować swoich sił :PPPPP

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:03.